DVD player που παίζουν ελληνικούς υπότιτλους (*.srt) στα Divx/Xvid

Reaction score
60
Re: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Μια μικρη βοηθεια παιδες !!!!

Ενας γνωστος αγορασε το ΗΟΜΕ CINEMA SAMSUNG HT-THX25 και δεν μπορει να εμφανισει ελληνικους υποτιτλους στα divx αρχεια ενω στο manual λεει οτι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.

Μαλιστα στο manual αναφερει οτι οι υποτιτλοι πρεπει να εχουν καταληξη .smi

Tι ειδος υποτιτλων ειναι αυτο ??? Μπορει να γινει κατι ετσι ωστε να εμφανιζονται .srt ελληνικοι υποτιτλοι ???

Reaction score
0

Γειά χαρά κι από εμένα :)

Το περασμένο Σάββατο αγόρασα από το Carrefoor το F&U DVD-3705B (Funai) κατόπιν σύστασης του πωλητή ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι "είναι το μόνο που σίγουρα παίζει ελληνικούς υποτίτλους κι έχει κάνει ρεκόρ πωλήσεων από την ημέρα που ήρθε"

Εμένα με προβλημάτιζε το αν θα είχε καλή ποιότητα στην εικόνα και το κατά πόσο θα άντεχε στο χρόνο. Εξωτερικά δε, μιλάμε φαινόταν εντελώς καρακιτσάτη φθηνοκατασκευή (καθρέφτης φιμέ στην πρόσοψη και πορτάκι σε σχήμα χαμόγελο ....Η Φαντασμαγορία!!!!)
Οι έξοδοι στο πίσω μέρος ωστόσο, πλούσιες και αφού επέμενε κι ο πωλητής (πουδεν φαινόταν άσχετος) το πήρα.

Η τηλεόρασή μου είναι Philips Matchline, οπότε η HDMI δεν με ενδιέφερε. Με SCART έχω συνδεδεμένα άλλα πράγματα (δορυφορικός, βίντεο, άλλο DVD) οπότε χρησιμοποιήσα σύνδεση S-Video.

Μες τον ενθουσιασμό μου, βάζω ένα δισκάκι με αρχεία avi, φόρτωνε επί ένα λεπτό και στο τέλος μου βγάζει το μήνυμα : "Λάθος δίσκος"
Ξύνησα!
Βάζω ένα αντίγραφο dvd, ξανακάνει loading, ξανά το ίδιο μήνυμα.
Βάζω ένα original dvd, τα ίδια.

Διαβάζω το troubleshooting του manual και προσπαθώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις, αλλά και πάλι μάταιος κόπος.
Το παίρνω, το πάω σε άλλη τηλεόραση, τα ίδια.

Το ξαναφέρνω στη Philips κι αποφασίζω να τσεκάρω το USB.
Στο στικάκι είχα το αρχείο avi και το αρχείο srt με το ίδιο όνομα.

Εντωμεταξύ το μηχάνημα για κάποιον ανεξήγητο λόγο έδειχνε πλέον ασπρόμαυρα. (μιλάμε ακόμη και για το μενου ρυθμήσεων)

Το avi έπαιξε μια χαρά και οι υπότιτλοι εμφανίζονταν στο κάτω μέρος σε ικανοποιητικό μέγεθος αλλά....η εικόνα ήταν ασπρόμαυρη.
Και παρέμεινε ασπρόμαυρη ακόμη κι όταν άλλαξα τη σύνδεση από S-Video σε Component και σε μετά Scart.

Θεώρησα λοιπόν ότι είναι χαλασμένο το μάτι του.
Έβαλα ένα μουσικό cd και το μηχάνημα έπαιζε άψογα. Η απόδοση του ήχου ήταν εξαιρετική αλλά μετά από 10 λεπτά άρχισε να κάνει διακοπές, να πηδάει τραγούδια και στο τέλος σταμάτησε.

Sorry που σας κούρασα αλλά νομίζω ότι τέτοιες κατασκευές δεν αξίζουν ούτε τα ψιλά από το πορτοφόλι μας.
Καλύτερα να παίρνει κανείς κάτι επώνυμο.

Reaction score
0

Μια μικρη βοηθεια παιδες !!!!

Ενας γνωστος αγορασε το ΗΟΜΕ CINEMA SAMSUNG HT-THX25 και δεν μπορει να εμφανισει ελληνικους υποτιτλους στα divx αρχεια ενω στο manual λεει οτι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.

Μαλιστα στο manual αναφερει οτι οι υποτιτλοι πρεπει να εχουν καταληξη .smi

Tι ειδος υποτιτλων ειναι αυτο ??? Μπορει να γινει κατι ετσι ωστε να εμφανιζονται .srt ελληνικοι υποτιτλοι ???
Δοκίμασε ν'ανοίξεις το αρχείο υποτίτλων με το notepad και να το σώσεις σε κωδικοποίηση ansi.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

vlepw ta megala onomata (sto LaCie La Cinema Premier) ara malon einai entaksi me long filenames support

exei kolima me ta ellinika

Διευκρινίζεις αν θες τι εννοείς???

Οκ πιστευω οτι αν βαλουμε αγγλικους υποτιτλους ειναι οκ
αλλα με ελληνικους?

Ευχαριστώ

Reaction score
0
Απάντηση: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Να ρωτήσω κάτι τους ειδικούς του φορουμ γιατί εγω προσωπικά δεν ξέρω.

Σε πόσο καιρό περίπου υπάρχει περίπτωση να έχουμε λύση στο πρόβλημα υποτιτλων απο εταιρία ή από κάπου αλλού.

Και θέλω να ρωτήσω αν αξίζει να πάω στα multirama που το πήρα και να ζητήσω αντικατάσταση του με το παλιότερο μοντέλο που εμφανισιακά δεν έχουν σχέση είναι παλιότερο, αλλά παίζει υπότιτλους και το κουλό???
είναι ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ κατα 20 ευρώ..........

Reaction score
0

Χρησιμοποιεί κανείς τη θύρα HDMI του LG DVX-298H;
Μόλις το σύνδεσα με μια Sony Bravia KDL-20S2020 αλλά δεν έχω καθόλου ήχο.
Δοκίμασα και με την έξοδο stereo RCA αλλά ο ήχος βγαίνει με πολύ θόρυβο.

Reaction score
0

Μετά απο μια αναφορά του φίλου Γιάννης Platano(insomnia), τσεκάρησα το site του ΠΛΑΙΣΙΟ και είδα ότι στην περιγραφή των DVD-player-recorder υπάρχει πεδίο "Ελληνικοί Υπότιτλοι σε DivX"

Μπράβο στο ΠΛΑΙΣΙΟ ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι.

Reaction score
0

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ
TOSHIBA RD-XS24 (DVD-RECORDER ΜΕ HDD) ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ
ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ SUBS ΣΕ AVI ?
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ (ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ SUBS)
ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ.
ΕΠΙΣΗΣ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ HACK ΓΙΑ REGION-FREE ?

Reaction score
0

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ
TOSHIBA RD-XS24 (DVD-RECORDER ΜΕ HDD) ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ
ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ SUBS ΣΕ AVI ?
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ (ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ SUBS)
ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ.
ΕΠΙΣΗΣ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ HACK ΓΙΑ REGION-FREE ?
Πριν γράψω για το Toshiba ρώτησα 3-4 φορές και μου είπε ότι παίζει srt υπότιτλους. Τελικά μετά απο αρκετά παράπονα απο χρήστες, και αφού αντάλαξα αρκετά PM με το άτομο που μου έδωσε την πληροφορία, μου είπε ότι οι υπότιτλοι ήταν ενσωματομένοι.
Εχει βγει απο την λίστα.

Δοκίμασε αυτο το πρόγραμμα, πολύ εύκολο και πολύ γρήγορο.

Reaction score
0
Απάντηση: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Παιδια ειμουν έτοιμος να αγοράσω αυτό το dvd player TOSHIBA HD-EP10, τελευταια στιγμή δεν το αγορασα γιατι δεν ξεκαθαρισα ακομα αν θα παιζει ελληνικους υποτιτλους με divx.Στο μαγαζί εγραφε, "DIVX-OXI ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ"

Διαβασα ολο το τοπικ αλλα δεν καταλαβα ακριβώς. Με το AVIAddXSub υπάρχει περίπτωση παλι να μην παίζει?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Παιδια ειμουν έτοιμος να αγοράσω αυτό το dvd player TOSHIBA HD-EP10, τελευταια στιγμή δεν το αγορασα γιατι δεν ξεκαθαρισα ακομα αν θα παιζει ελληνικους υποτιτλους με divx.Στο μαγαζί εγραφε, "DIVX-OXI ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ"

Διαβασα ολο το τοπικ αλλα δεν καταλαβα ακριβώς. Με το AVIAddXSub υπάρχει περίπτωση παλι να μην παίζει?
Με τα νέα μηχανήματα δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα, όταν λειτουργεί και με παλαιότερα. Αν θες μπορείς να γράψεις στο θέμα του δημιουργού για να σου απαντήσει.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Το πρόβλημα το εχω ακριβως το ιδιο που το αγορασα προχτες
το μηχανημα ειναι εκπληκτικο και εχω παθει αμοκ που δεν παιζει
ελληνικους υποτιτλους....

Πρεπει να βρουμε λυση αμεσα γιατί αλλιώς.......
Τελικά παιδιά έχει βρεθεί λύση με την απεικόνιση ελληνικών υπότιτλων στον Lacie La Cinema Premier 500GB? Eίναι σίγουρο ότι δεν παίζει ούτε τους ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους με το γνωστό πρόγραμμα? Έχω ρωτήσει σχεδόν σε όλα τα καταστήματα που τον διαθέτουν και οι απαντήσεις είναι διφορούμενες...Κανείς δεν είναι σίγουρος.. Η πιο λογική απάντηση που πήρα ήταν "Αγόρασέ τον και αν δεν υποστηρίζει greek srt μας τον επιστρέφεις και παίρνεις τα χρήματά σου πίσω..." !
Καμιά βοήθεια από τα παιδιά που τον έχουν ήδη αγοράσει? Κανένα θετικό αποτέλεσμα?

Reaction score
0

Γεια χαρα. Εχω κι εγω το Lacie Lacinema Premier και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με τα ελληνικά. Αν και καλύπτομαι από τους αγγλικούς υπότιτλους
θα ήθελα να βρω άκρη. Το επίσημο site της Lacie αναφέρει ότι οι υπότιτλοι πρέπει να είναι αρχεία Unicode. Δοκίμασα λοιπόν να ξανασώσω κάποιους ελληνικούς υπότιτλους (srt) ως unicode, αλλά απλώς τα κινέζικα άλλαξαν μορφή... Εχω στείλει email στο support της Lacie και αναμένω νεότερα...

Πάντως το μηχανάκι αυτό είναι πράγματι φοβερό!

Εννοείται αν βρείτε λύση, please post! :0

Reaction score
0

Έχω στείλει και εγώ e-mail στην Lacie επισημαίνοντας το πρόβλημα και ρωτώντας για πιθανές λύσεις του. Μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Έχω στείλει και εγώ e-mail στην Lacie επισημαίνοντας το πρόβλημα και ρωτώντας για πιθανές λύσεις του. Μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω...

Εγώ πάλι προσανατολίζομαι στο να αλλάξω software και να βάλω κάποιο άλλο που να δέχεται ελληνικούς υπότιτλους....

Χαίρομαι πάντως γιατι αν η LACIE διαβάσει τα εμαιλ μας
μάλλον την βομβαρδίσαμε όλοι και θα μας βρει λύση.....

Τελοσπαντων συμφωνώ ότι αυτό το μηχάνημα είναι εκπληκτικό και το μόνο
του πρόβλημα είναι ο δέκτης του τηλεκοντρολ που θέλει ευθεία για να πιάσει...

Αν λυθεί κίολας το πρόβλημα με τους υπότιτλους ........

Reaction score
0

Έστειλα και εγώ email στη Lacie για τα Ελληνικά.
Που βάζει το software που παίζει στη tv και γιατί δεν τα βλέπουμε από τα file?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Εγώ πάλι προσανατολίζομαι στο να αλλάξω software και να βάλω κάποιο άλλο που να δέχεται ελληνικούς υπότιτλους....
Παιδιά λίγο υπομονή! Αν αλλάξεις εντελώς το software δεν θα μπορείς να κάνεις firmware update μετά... αν και εφόσον βέβαια η Lacie εκδόσει κάτι τέτοιο που να λύνει το πρόβλημα....

Reaction score
0

Και οι μέρες περνάνε και απάντηση από την Lacie δεν βλέπω... Αρχίζει να χλωμιάζει η όλη υπόθεση... :pc:

Reaction score
49

Για το Hyundai 320U ρώτα ότι θες. Το πήρα πριν 1 βδομάδα.

Kατ' αρχήν ένα μεγάλο μπράβο για όλη την (πολύ καλή) δουλειά στο συγκεκριμένο thread!! :bravo::respect:

Σκέφτομαι να πάρω το Hyundai για την κρεβατοκάμαρα.
Aπλές απαιτήσεις σύνδεσης έχω (με scart θα δουλέψω) και το usb θα με βολέψει αφάνταστα!
Έχω ένα κάρο αρχεία σε DiVX & XViD και θα είναι ευκαιρία να τα δω σιγά σιγά...

Κατ' αρχήν θα ήθελα (αν έχεις χρόνο & δε σε κουράζω) μια φωτό του μηχανήματος, μπροστά και πίσω, και του τηλεχειριστηρίου του!

Αλλά το κυριότερο είναι αν σου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα μέσα στο χρονικό διάστημα που το έχεις (πχ κολλήματα, πρόβλημα στο πορτάκι ή black out κ.ο.κ)

Από την usb θα παίξει από έναν εξωτερικό σκληρό που έχω? (Seagate FreeAgent 500GB) ή μόνο από τα φλασάκια?? (βολεύει για να μη κάθομαι να καίω δισκάκια)

Και τέλος παίζει DiVX αλλά & XViD?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! :happy_4::cool_4:

(βέβαια, παλαβός είμαι, μπορεί αν προλάβω αύριο το πρωί, να πάω να το πάρω.......Αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία.....:crazy_3: :happy_8: :happy_8: )

Reaction score
0

Kατ' αρχήν ένα μεγάλο μπράβο για όλη την (πολύ καλή) δουλειά στο συγκεκριμένο thread!! :bravo::respect:
Μετά απο 11 dvd player απο τα οποία έχω ακόμη τα 9, είπα να μοιραστώ όσα έμαθα από αυτά. :crazy_1:

Κατ' αρχήν θα ήθελα (αν έχεις χρόνο & δε σε κουράζω) μια φωτό του μηχανήματος, μπροστά και πίσω, και του τηλεχειριστηρίου του!
Αφου ξημερώσει, κάτι θα προσπαθήσω ...

Αλλά το κυριότερο είναι αν σου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα μέσα στο χρονικό διάστημα που το έχεις (πχ κολλήματα, πρόβλημα στο πορτάκι ή black out κ.ο.κ)
Εχει κάπου 2 μήνες που το έχω, DVD δεν έχει παίξει και ούτε θα παίξει. :happy_9:
Η χρήση του είναι μόνο απο το USB.
Για DVD χρήση έχω τα 2 Pioneer που έχουν και καλύτερη εικόνα.

Από την usb θα παίξει από έναν εξωτερικό σκληρό που έχω? (Seagate FreeAgent 500GB) ή μόνο από τα φλασάκια?? (βολεύει για να μη κάθομαι να καίω δισκάκια)
Για το δίσκο σου δεν ξέρω. Εγώ δοκίμασα 2 δίσκους(120GB)
Ο ένας έπαιξε, με μια εξ.θήκη που πήρα πριν 4-5 μήνες.
Ο άλλος δεν επαιξε, με θήκη που πήρα πριν 2-3 χρόνια.

Και τέλος παίζει DiVX αλλά & XViD?
Ναι παίζει. Τα επεισόδια του P..... B..... (δεν αναφέρουμε ονόματα ταινιών"happy_1") που βλέπω είναι σε Xvid.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! :happy_4::cool_4:
Παρακαλώ εξωφλητικά :happy_4::cool_4:

(βέβαια, παλαβός είμαι, μπορεί αν προλάβω αύριο το πρωί, να πάω να το πάρω.......Αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία..... )
Πως την βλέπεις την δουλειά? Νομίζεις ότι είσαι ο μοναδικός εδώ γύρω? "happy_1"

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.984
Members