DVD player που παίζουν ελληνικούς υπότιτλους (*.srt) στα Divx/Xvid

Reaction score
0
Re: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Λοιπόν τελικά δόθηκε λύση ... Για να μην παιδευτεί κι άλλος όπως εγώ , δίνω κάποια tips.
Δουλεύει μόνο το firmware 3.09E που βρήκε ο φίλος insaver και μου έστειλε (το ίδιο έκανε και ο φίλος Meligraph). Προσοχή οι υπότιτλοι για να δουλέψουν πρέπει να είναι σε ANSI encoding (και μόνο στο εν λόγω firmware). Οποιοδήποτε άλλο encoding δε λειτουργεί...
Οι υπότιτλοι για να φαίνονται καλά πρέπει να είναι οι μεγάλοι (επιλογή από το setup).
Το μηχανάκι το συστήνω ανεπιφύλακτα, είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει στην κατηγορία.
Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν.

Reaction score
0

Για το Lacinema ισχύει ότι πρέπει να είναι σε ansi παρόλο που στο site λέει unicode. Επίσης η γλώσσα πρέπει να είναι υποχρεωτικά στα ελληνικά.
Σε εμένα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το τελευταίο 3.10Ε και δεν έχει καμία διαφορά αν είναι μεγάλοι οι υπότιτλοι ή μικροί.

dpc

Reaction score
0
Απάντηση: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Exw kai egw ena digital video Player alla den anagnorizei greek .srt.
Sas parakalw mporeite na mu dosete to firmware beta gia to LaCinemaPremie? Me ayto tha einai ok?

Reaction score
5

dpc, καλωσήρθες. Σε παρακαλώ διάβασε τους κανονισμούς τους forum, πρέπει να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Ευχαριστώ.

Όσο για το digital video player που αναφέρεις, ποιό είναι; Το firmware του LaCinema το θες γιατί έχεις και αυτό, ή θέλεις να το δοκιμάσεις στο άλλο (που δεν θα παίζει στα σίγουρα);

Reaction score
0
Re: Απάντηση: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Exw kai egw ena digital video Player alla den anagnorizei greek .srt.
Sas parakalw mporeite na mu dosete to firmware beta gia to LaCinemaPremie? Me ayto tha einai ok?
Πες μου mail να σου το στείλω.

Reaction score
0

Γεια χαρα, καιρο εψαχνα μια τετοια λιστα... μπραβο σας αψογη δουλεια!
Ελα ομως που δεν μπορω να την δω. Απ'οτι καταλαβα ειναι αρχει excel (xls).
Στο ζιπακι ομως που κατεβαζω δεν εχει extension για τον τυπο του file. Δηλαδη κανω extract κ μου βγαζει ενα μη αναγνωρισημο file. Δοκιμαζω με excel και μου βγαζει κινεζικα. Τι μπορει να φταιει?Μηπως εχω πολυ παλιο Office?

Reaction score
0

Γεια χαρα, καιρο εψαχνα μια τετοια λιστα... μπραβο σας αψογη δουλεια!
Ελα ομως που δεν μπορω να την δω. Απ'οτι καταλαβα ειναι αρχει excel (xls).
Στο ζιπακι ομως που κατεβαζω δεν εχει extension για τον τυπο του file. Δηλαδη κανω extract κ μου βγαζει ενα μη αναγνωρισημο file. Δοκιμαζω με excel και μου βγαζει κινεζικα. Τι μπορει να φταιει?Μηπως εχω πολυ παλιο Office?
OpenOffice χρησιμοποιώ, και τα αποθηκεύω σε μορφή Excel 97

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx

Πες μου mail να σου το στείλω.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ,ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ LACIE LACINEMA PREMIER ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.ΘΑ ΣΟΥ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΟΣ ΑΝ ΜΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΤΟ FIRMWARE 3.09E(ΟΧΙ ΤΟ 3.10,ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΛΛΑ ΤΖΙΦΟΣ!)ΤΟ E-MAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ[email protected]ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΠΟ RAPIDSHARE ΑΛΛΑ ΤΟ LINK ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙ!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ,ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ LACIE LACINEMA PREMIER ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.ΘΑ ΣΟΥ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΟΣ ΑΝ ΜΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΤΟ FIRMWARE 3.09E(ΟΧΙ ΤΟ 3.10,ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΛΛΑ ΤΖΙΦΟΣ!)ΤΟ E-MAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ[email protected]ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΠΟ RAPIDSHARE ΑΛΛΑ ΤΟ LINK ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙ!
Τσέκαρες τα post #142 #141

Reaction score
0

ΤΑ ΕΧΩ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΦΙΛΕ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ FIRMWARE 3.09 ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ 3.10 ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ANSI ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΥΤΕ ΜΕ UNICODE!ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟ POST Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ Μ'ΑΥΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΜΕ ΤΟ LAPREMIER!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

ΤΑ ΕΧΩ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΦΙΛΕ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ FIRMWARE 3.09 ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ 3.10 ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ANSI ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΥΤΕ ΜΕ UNICODE!ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟ POST Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ Μ'ΑΥΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΜΕ ΤΟ LAPREMIER!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ!
Εχω ένα δεν γνωρίζω ακριβώς ποιο είναι, σου το 'στειλα :107:

Reaction score
0

Ευχαριστω πολυ φιλε Asxetius,αν και δεν καταφερα τιποτα και παλι οι υποτιτλοι εξακολουθουν να ειναι στα αλαμπουρνεζικα.Οπως και να'χει και παλι ευχαριστω αν καποιος αλλος που εχει το LaPremier ξερει κατι σχετικα ας μου δωσει τα φωτα του γιατι κατα τ'αλλα το μηχανημα ειναι πολυ καλο οσο το εχω δουλεψει...

Reaction score
0

Καλησπέρα. Ψάχνω ένα DVD player γνωστής μάρκας (Sony, Philips, LG, Samsung, Toshiba e.t.c) που να παίζει DivX, Xvid, ελληνικούς υπότιτλους και να δέχεται USB stick. Ζητάω πολλά????

Reaction score
0

Καλησπέρα. Ψάχνω ένα DVD player γνωστής μάρκας (Sony, Philips, LG, Samsung, Toshiba e.t.c) που να παίζει DivX, Xvid, ελληνικούς υπότιτλους και να δέχεται USB stick. Ζητάω πολλά????
LG DVX-298, LG DVX-392 :116:

Reaction score
0

ευχαριστώ!!!:103:

Reaction score
0

philips 5980 επισης, πολυ πιο γρηγορο στο file browsing απο το LG

Reaction score
0

Ευχαριστώ παιδιά. Τελικά αγόρασα το LG DVX-392 από τον Κωτσόβολο (89 €). Το δοκίμασα με USB stick και ελληνικούς υπότιτλους και πραγματικά είναι μια χαρά!

Reaction score
14

Μπράβο mavrosjr, και εγώ έχω ένα της LG και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος και φυσικά το έχω συνδέσει με HMDI.....
Καλές προβολές!!!

Reaction score
2

Χθες αγόρασα το LG DVX-392 και όπως αναφέρθηκε ποιο πάνω δουλεύει άψογα!Βάζεις το USB και βλέπεις άμεσα αυτό που θες!

Ωστόσο έχει ένα περιορισμό , πχ η συσκευή που θα συνδέσεις δε θα μπορέσει να τη δει αν έχει παραπάνω από 650 αρχεία μέσα.

Στη δοκιμή βέβαια εξωτερικού δίσκου 500GB WD δεν τον αναγνώριζε, παρόλο που αυτός είχε μέσα 165 αρχεία.Δεν Γνωρίζω αν φταίει η διαμόρφωση του σκληρού (FAT32 )? ίσως το LG να μπορεί να παίξει από εξωτερικό 500άρι αλλά θα πρέπει να έχει διαμορφωθεί σε FAT. Αν κάποιος έχει δοκιμάσει και ξέρει ας μας διαφωτίσει.

USB stick 1 & 2 GB δουλεύουν άψογα , σύντομα θα δοκιμάσω από γνωστό 2 stick στα 4 & 8 GB και θα σας ενημερώσω.

Reaction score
0

Καλημέρα σε όλη την καλή παρέα.Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα
πριν κάνω μια αγορά τα εξής:
1.Aν φταχτεί με το Nero ένα DVD ROM με ας υποθέσουμε 12
αρχεία .avi που το καθένα είναι στο φακελό του με το αντίστοιχο
αρχείο .srt οι συσκευές που αναφέρετε παραπάνω μπορούν να
τα διαβάσουν κανονικά;
2.Στα LG υπάρχει ακόμα αυτό το γκρί φόντο στους υπότιτλους;
3.Aν η γραμματοσειρά είναι μικρή υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης
του μεγέθους από την συσκευή;