EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
19
Θέλω από τα δύο pc του σπιτιού (φορητός και desktop, και τα δύο με vista) να μπορώ να στέλνω στους δίσκους αρχεία, εικόνες, μουσική, ταινίες.
Τι σύστημα αρχείων θα πρέπει να έχω στους δίσκους έτσι ώστε να μπορώ να έχω πλήρη πρόσβαση (εγγραφή/μετακίνηση/διαγραφή αρχείων) από τα pc μου? Θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά ext2/ext3; Μπορώ να τους έχω σε NTFS;
Ξέρω πως θα πρέπει να εγκαταστήσω οδηγούς στα vista για να μπορώ να δω τα ext2/ext3 partitions αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα, το θέμα είναι να μπορώ να τους χρησιμοποιώ και από τα pc και από το egreat.
Το NTFS δυστυχώς το ξεχνάς αν θες να γράφεις στους σκληρούς αυτούς μέσω δικτύου. Αναγκαστικά πας σε FAT32 αλλά με τον περιορισμό των 4GB/αρχείο που σίγουρα είναι πρόβλημα για HD ταινίες.
Φαντάζομαι ότι αν τον φορμάρεις σε ext2/ext3 θα τον δει το egreat (αν και δεν το έχω δοκιμάσει, αν το κάνεις πες μας!) αλλά όπως είπες θα πρέπει να έχεις και τους αντίστοιχους drivers στο pc σου (όπως και σε κάθε άλλο pc που μπορεί να θες να τους βάλεις).

Reaction score
19
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Το firmware του popcorn υποστηρίζει αποκωδικοποίηση DTS, αλλά αν το εγκαταστήσεις δεν υπάρχει γυρισμός, άρα αντίο εγγύηση.
Λάθος, μόνο το Popcorn A-110 υποστηρίζει DTS και μόνο στο ISTAR έχει πάρει το μάτι μου ότι με τα χίλια ζόρια του βάλαν το ίδιο firmware κάτι το οποίο δεν είναι καθόλου δοκιμασμένο και νομίζω δεν σε αφήνει μετά να αλλάξεις καθόλου firmware.

Reaction score
0

Από πείρα, θα σου πρότεινα το αντίστροφο:
Να συνδέσεις τους δίσκους στο desktop PC και από εκεί να κάνεις streaming στο Egreat. Πολύ πιο βολική λύση, πολύ πιο ευέλικτη, πολύ πιο απροβλημάτιστη. Φορτώνεις στο PC το Myihome, και ξεμπέρδεψες.
Το θέμα είναι πως δεν θέλω να έχω υποχρεωτικά ανοιχτό κάποιο pc για να δω τα περιεχόμενα που θέλω, οπότε νομίζω πως για τις δικές μου ανάγκες, θα πρέπει να έχω τους δίσκους στο egreat...

Σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν φίλοι μου, τιιι γίνεται με το file system που θα πρέπει να τους έχω, όπως ρώτησα και παραπάνω???

Reaction score
2

Λάθος, μόνο το Popcorn A-110 υποστηρίζει DTS και μόνο στο ISTAR έχει πάρει το μάτι μου ότι με τα χίλια ζόρια του βάλαν το ίδιο firmware κάτι το οποίο δεν είναι καθόλου δοκιμασμένο και νομίζω δεν σε αφήνει μετά να αλλάξεις καθόλου firmware.
To firmware του popcornhour δουλεύει σε κάθε αντίστοιχο NMT(Εφ'όσον περαστεί με το γνωστό φλασάρισμα).Αν έχεις κάνει και αντίγραφο της μνήμης,τότε η επιστροφή είναι εγγυημένη.

Reaction score
0
Μόλις είδα σε ξένο forum το παρακάτω (απάντηση του support της egreat:

hello,dear sir,
EG-M31B has no big change based on old 1023 version,just add other more four language.
the next new FW will be release on first of March.

Reaction score
2
Συνήθως το firmware του Μ31Β βγαίνει την επόμενη εβδομάδα,από τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει αυτό του Popcornhour A-110.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Το firmware του popcorn υποστηρίζει αποκωδικοποίηση DTS, αλλά αν το εγκαταστήσεις δεν υπάρχει γυρισμός, άρα αντίο εγγύηση.
Κώστα, δεν καταλαβαίνω πού είναι το λάθος. Το ίδιο ακριβώς λέμε. 'Η μήπως εννοείς ότι το eGreat με firmware popcorn, δεν υποστηρίζει DTS;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

To firmware του popcornhour δουλεύει σε κάθε αντίστοιχο NMT(Εφ'όσον περαστεί με το γνωστό φλασάρισμα).Αν έχεις κάνει και αντίγραφο της μνήμης,τότε η επιστροφή είναι εγγυημένη.
Το "γνωστό φλασάρισμα" και η αντιγραφή της μνήμης περιγράφονται πουθενά;

Reaction score
1
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Καλά νέα...

Την ερχόμενη εβδομάδα περιμένουμε το νέο fw για το 31Β.

Αυτά δια των "στόματος" της Egreat.

Μέχρι τότε καλά Κούλουμα...

Reaction score
0

Καλά νέα...

Την ερχόμενη εβδομάδα περιμένουμε το νέο fw για το 31Β.

Αυτά δια των "στόματος" της Egreat.

Μέχρι τότε καλά Κούλουμα...
Αντε να δουμε .... δηλαδη να ακουσουμε ...και αποκωδικοποιηση dts.... Θα περιλαμβανει dts το νεο firmware ομως?? Η τσαμπα χάρηκα?
Οσο για το firmware το ποπκορν στο egreat ... περνάει κανονικα στο egreat.

Reaction score
2

Αντε να δουμε .... δηλαδη να ακουσουμε ...και αποκωδικοποιηση dts.... Θα περιλαμβανει dts το νεο firmware ομως?? Η τσαμπα χάρηκα?
Οσο για το firmware το ποπκορν στο egreat ... περνάει κανονικα στο egreat.
Για DTS στο EGREAT ούτε λόγος να γίνεται για τώρα.

Reaction score
1
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Όπως λέει και το μέλος "parisal" ούτε λόγος!

Στο μήνυμα 850 έχει δοθεί σύνδεσμος για το τι θα περιλαμβάνει...δεν είναι και λίγα!
Μας λείπει ακόμη όμως το DTS!
Επιπρόσθετα όπως έχω προαναφέρει, μας ειδοποίησαν ότι θα εφαρμόσουν την ενημέρωση για τις αλλαγές στο εκάστοτε fw με κάποιο σημείωμα (release notes).

Reaction score
0
Από σήμερα το έχω και εγώ και κάθε άλλο παρά "αναπαύεται" στο σαλόνι μου...

Το έσκισα!!!!

Εντυπώσεις;
Αν εξαιρέσουμε το θόρυβο του ανεμιστήρα (με ενοχλεί, αλλά θα το φτιάξω, που θα μου πάει...) είναι ΑΨΟΓΟ!!!

Του έβαλα εσωτερικό δίσκο (έναν μικρό 80αρη, ίσα-ίσα για τις εφαρμογές, δεν θέλω να αποθηκεύω εκεί..), του έβαλα εξωτερικό δίσκο (1000άρη) έκανα update στο firmware (1023), εγκατέστησα τα nmt, όλα ΟΚ!!!

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί και από άλλον, αλλά μπορώ και στέλνω στον εξωτερικό usb δίσκο αρχεία από το pc μέσω δικτύου!!!
Το λέω αυτό γιατί είχε αναφερθεί πως δεν γίνεται λόγω του ntfs, αλλά το παρέκαμψα, φορμάροντάς τον σε ext2!!! (τον εξωτερικό usb δίσκο)

Τώρα, μπορώ και στέλνω στο egreat ή τραβάω από αυτό ό,τι θέλω!!!!
Δεν έχω κανένα πρόβλημα!!!

-->Για να βλέπουν τα windows το ext2 εγκατέστησα τους οδηγούς από εδώ
-->Για να φορμάρω τον εξωτερικό δίσκο κατέβασα ένα ειδικό linux live cd, το GParted (μπορεί να γίνει και με άλλα progs...)
-->Έκανα το δίσκο κοινόχρηστο και ΟΚ!!!

Reaction score
10
Καλημερα, μηπως μπορει καποιος να βοηθησει....
Προσπαθω να δω κλιπακια youtube μεσω του egreat m31b το video παιζει κανονικα αλλα δεν εχω ηχο.. σε ολες τις αλλες λειτουργειες ο ηχος παιζει κανονικα.
οι ρυθμισεις μου εινα ολα σε RAW και HDMI audio.

Reaction score
2
Καλημερα, μηπως μπορει καποιος να βοηθησει....
Προσπαθω να δω κλιπακια youtube μεσω του egreat m31b το video παιζει κανονικα αλλα δεν εχω ηχο.. σε ολες τις αλλες λειτουργειες ο ηχος παιζει κανονικα.
οι ρυθμισεις μου εινα ολα σε RAW και HDMI audio.
Για δοκίμασε και με analog ιδίως στο AAC.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis