Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Υπάρχει σε αυτό το site που είναι για το HDX και έχει και οδηγίες.Αυτό διάβασα και στην αρχ'η της δεύτερης σελίδας λέει ότι εδώ (http://rapidshare.com/files/16765441...enable_DTS.zip ) υπάρχει το firmware του popcorn αλλά στο rapidshare λέει ότι αυτό το αρχείο δεν υπάρχει. Γι ' αυτό έκανα ποστ εδώ.
Δεν εχω καταλαβει ακριβως τι εννοεις . Άλλο το Ηομε theater της Sony άλλο το e-great. To home theater σου το εχεις συνδεδεμενο με την tv με το scart ... το e-great το εχεις me hdmi στην tv. Ενισχυτη AV εχεις ??? Ο ηχος DTS ειναι λογικο να μην σου παιζει μια και το egreat δεν υποστηριζει αποκωδικοποιηση αυτου του format.(αν εχεις ενισχυτη AV τοτε αναλαμβανει αυτος την αποκωδικοποιηση και δεν θα εχεις προβλημα). Εαν το home theater σου εχει audio in τοτε συνδεεις με rca το egreat πανω στο home-theater και ισως λυσεις το προβλημα.Καλημέρα σας είμαι νέος στο φορουμ και κάτοχος ενός egreat M31B, έχω το εξής πρόβλημα:
Συνδέω με HDMI στην τηλεόραση μου, μια SONY, η μεταφέρει με scart τον ήχο σε ένα Home Theater Sony, ο ήχος ακουγεται μόνο από την τηλεόραση ενώ όταν ανοίξω το Home Theater σταματά ο ήχος. Έχει σχέση με το DTS? θα πρέπει να κάνω το upgrade σε PCH?
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ για την απαντηση θεωρεις ότι με το DTS downmix θα λυθεί το πρόβλημα? δεν έχει άλλη είσοδο το Home theater δυστυχώς, γι αυτο ρωτώΔεν εχω καταλαβει ακριβως τι εννοεις . Άλλο το Ηομε theater της Sony άλλο το e-great. To home theater σου το εχεις συνδεδεμενο με την tv με το scart ... το e-great το εχεις me hdmi στην tv. Ενισχυτη AV εχεις ??? Ο ηχος DTS ειναι λογικο να μην σου παιζει μια και το egreat δεν υποστηριζει αποκωδικοποιηση αυτου του format.(αν εχεις ενισχυτη AV τοτε αναλαμβανει αυτος την αποκωδικοποιηση και δεν θα εχεις προβλημα). Εαν το home theater σου εχει audio in τοτε συνδεεις με rca το egreat πανω στο home-theater και ισως λυσεις το προβλημα.
Αν καποτε προστεθει το dts downmix σε καποιο μελλοντικο firmware , τοτε θα λυθει το "προβλημα" . Το popcornhour εχει προθεσει αυτην την λειτουργια ηδη (εχει το ιδιο chipset με το egreat) . Ως τοτε, ή αγοραζεις καποιον ενισχυτη , ή περνάς το firmware του popcorn, ή μετατρέπεις τα video με dts ηχο σε ac3 στο pc σου.Ευχαριστώ για την απαντηση θεωρεις ότι με το DTS downmix θα λυθεί το πρόβλημα? δεν έχει άλλη είσοδο το Home theater δυστυχώς, γι αυτο ρωτώ
Φίλε περνάει απροβλημάτιστα το firmware to PCH στο egreat?Αν καποτε προστεθει το dts downmix σε καποιο μελλοντικο firmware , τοτε θα λυθει το "προβλημα" . Το popcornhour εχει προθεσει αυτην την λειτουργια ηδη (εχει το ιδιο chipset με το egreat) . Ως τοτε, ή αγοραζεις καποιον ενισχυτη , ή περνάς το firmware του popcorn, ή μετατρέπεις τα video με dts ηχο σε ac3 στο pc σου.
PS. Προβλημα εχεις φανταζομαι μονο με αρχεια που εχουν ηχο dts ???
ευχαριστώ...από ότι είδα δεν είναι συμβατόςΘα πας στο http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/HDD_Compatability
και θα δεις εάν ο σκληρός σου δίσκος είναι στη λίστα συμβατότητας.
Εάν ναι, επαναλαμβάνεις τη διαδικασία...
Εάν όχι, δυστυχώς πρέπει να αλλάξεις δίσκο.
(υπόψη στο νέο fw, που αναμένουμε όλοι μέχρι τις 10/3, η μόνη επιλογή για format είναι η ext3)
Μια χαρά κάνει ο δίσκος σου αλλά πιθανότατα έχει χτυπήσει (bad sectors) οπότε χρειάζεται αλλαγή έτσι κι αλλιώς :117:ευχαριστώ...από ότι είδα δεν είναι συμβατός
μάλλον η μόνη λύση είναι να αγοράσω άλλο...
το θέμα είναι ότι ξεκινα αλλά μετα απο λίγο σταματα..το λαμπακι το πορτοκαλί αναβει μετα σταματά και ακούγεται ένας παράξενοσ ήχος
Συμπλήρωση, DTS downmix υποστηρίζει μόνο το Popcorn A110, όχι το Α100.Το popcornhour εχει προθεσει αυτην την λειτουργια ηδη
δηλαδή για να καταλάβω ο δίσκος τα έχει παίξει?Μια χαρά κάνει ο δίσκος σου αλλά πιθανότατα έχει χτυπήσει (bad sectors) οπότε χρειάζεται αλλαγή έτσι κι αλλιώς :117:
Μην ψάχνεις για "συμβατούς" από τέτοιες λίστες. Πρώτον είναι λίστες που τις συντηρούν ιδιώτες άρα οι δίσκοι θα είναι όσοι και οι ιδιώτες που έκαναν τον κόπο να προσθέσουν το δικό τους. Δεύτερον, ακόμα και λίστες που βγαίνουν στο site του προϊόντος (πχ στο wd tv) πιο πολύ είναι για να στηρίξουν τα δικά τους προϊόντα (λέγοντας το προφανές, ότι παίζει) χωρίς να σημαίνει ότι δεν παίζουν και όλοι οι υπόλοιποι.
Όλοι οι δίσκοι ίδιοι είναι.
Πως ακριβώς είναι ο παράξενος ήχος?το λαμπακι το πορτοκαλί αναβει μετα σταματά και ακούγεται ένας παράξενοσ ήχος