EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Υπαρχει διαφορα hardware αναμεσα σε egreat και popcorn?
To popcorn προσωπικα που το δοκιμασα το θεωρω αθλιο στην αναπαραγωγη ηχου.
Δεν εχω δοκιμασει ομως ακομη την οπτικη του.
Κατι μου λεει οτι το ιδιο (το αθλιο) ισχυει και για το egreat απο οτι για λιγο ακουσα ραδιοφωνο μεσω ιντερνετ σε καλη ταχυτητα (που στο πισι αποδιδεται πολυ καλα). Δεν δοκιμασα αλλες συνδεσεις

Reaction score
173

Κατι μου λεει οτι το ιδιο (το αθλιο) ισχυει και για το egreat απο οτι για λιγο ακουσα ραδιοφωνο μεσω ιντερνετ σε καλη ταχυτητα (που στο πισι αποδιδεται πολυ καλα). Δεν δοκιμασα αλλες συνδεσεις
Για πατα λιγο στην υπογραφη μου και πες μου πως ακους;:126:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Κανονι ο Lips με λιγη μεταλλικη χροια (ιντερνετ ειναι αυτο). Μονο που επεσα πανω σε...Πλουταρχο:135:

Reaction score
0
καλησπέρα.

Δεν μόλις παρέλαβα το eg-m31b, το σύνδεσα με HDMI 1.3 σε μια 37αρα Samsung και με L/R σε έναν παλιό ενισχυτή. Αναβάθμισα και το firmware. Δυστυχώς δεν μπορώ να ακούσω ήχο από ταινίες DTS.

Έχει κανείς καμιά ιδέα;

Reaction score
1

Χρειάζεσαι ενισχυτή που να αποκωδικοποιεί DTS
To e-great δεν "παίζει" DTS προς το παρόν (η εταιρεία υποστηρίζει πως αυτό θα είναι δυνατόν στο μέλλον μέσω νέου firmware).
Άλλη σου επιλογή είναι να μετατρέψεις το DTS σε dolbydigital για να ακούς ήχο από τις ταινίες.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Μπορειτε να με χαρακτηρισετε οπως θελετε:120:, αρκει να με βοηθησετε να μεταφερω τα αχεια απο τον εξω σκληρο με usb στον εσωτερικο, Και θα σας πω κι ευχαριστω:119:

Reaction score
164

Τον έχεις κάνει format μέσα από το Egreat; Μάλλον, ναι.
Για δες εδώ το θέμα:
"5.17 Can you access A100 or A110 internal Hard drive by computer's USB after formatting it via NMT EXT2 or EXT3?"

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ευχαριστω Unfo- αυριο θα το διαβασω ενδελεχως (ναι εκανα φορματ, αλλα κολλαω στη μεταφορα αρχειων)

Reaction score
1

Κι εγώ format έκανα τον εσωτερικό σκληρό (ext3) και τα αρχεία μια χαρά τα πέρασα από το mac μου στο egreat.

Reaction score
11

καλημερα!
Πας εδω: http://www.egreat.nl/support.php
και κατεβαζεις το τελευταιο firmware που εχει. Αποσυμπιεζεις το αρχειο και τα 2 αρχεια που θα σου βγαλει (ενα .bin και ενα .htm) τα βαζεις σε ενα usb stick. Το βαζεις σε μια απο τις υποδοχες του Egreat και μετα μεσα απο το μενου του Egreat ανοιγεις τα περιεχομενα απο το stick. Επιλεγεις το .htm αρχειο και αυτο οταν τρεξει σου λεει να επιλεξεις firmware. Του δινεις το πιο καινουριο, πατας ΟΚ και ξεκιναει τη διαδικασια.
Οταν τελειωσει θα κανει restart μονο του.
Done!
Παιδιά, να εγκαταστήσω κατευθείαν το νέο fw 0818 ή πρέπει να εγκαταστήσω πρώτα αυτό που περιλαμβάνεται στο cd και μετά να κάνω την αναβάθμιση;
Μέχρι τώρα δεν έκανα τίποτα είναι στο κουτί του.

tm

Reaction score
0

Καλημερα!
Περιλαμβανει το cd firmware? Δεν το προσεξα.. Μπορεις να αναβαθμισεις κατ' ευθειαν στην τελευταια εκδοση (0818), χωρις προβλημα!
Βγαλτο, βιδωσε το (αν δεν σκοπευεις να βαλεις εσωτερικο σκληρο) και δωστου να καταλαβει!
Και που ΄σαι! μη ξεχασεις να εγκαταστησεις το imyhome στον υπολογιστη σου, αν θες να κανεις streaming!

Reaction score
0
Καλημέρα,ξέρεις κανέις που μπορώ να βρώ την downgrade DTS card,ώστε να μπορώ να ακούσω DTS ήχο απο τα rca?

tm

Reaction score
0

αν θυμαμαι καλα, ειχα διαβασει οτι .. καταργηθηκε, επειδη θα φτιαξουν το "προβλημα" μεσω firmware.. Καπου εδω κυκλοφορουσε το συγκεκριμενο mail, αλλα δε θυμαμαι που το διαβασα...

Reaction score
0
σε ξένα φορουμ διάβασα οτι το νεο firmware 0818 υποστhρίζει ήχο dts downmix.κάποιος που δοκίμασε?

tm

Reaction score
0

sorry, εγω το ριχνω κατευθειαν στον ενισχυτη μου που κανει την αποκωδικοποιηση.. Δεν μπορω να σε βοηθησω...

Reaction score
11

Καλημερα!
Περιλαμβανει το cd firmware? Δεν το προσεξα.. Μπορεις να αναβαθμισεις κατ' ευθειαν στην τελευταια εκδοση (0818), χωρις προβλημα!
Βγαλτο, βιδωσε το (αν δεν σκοπευεις να βαλεις εσωτερικο σκληρο) και δωστου να καταλαβει!
Και που ΄σαι! μη ξεχασεις να εγκαταστησεις το imyhome στον υπολογιστη σου, αν θες να κανεις streaming!

Και δε με λες;
Πως θα επικοινωνεί το egreat με τον υπολογιστή μέσω έθερνετ;
Ο υπολογιστής που βρίσκεται στο ίδιο ρακ με το egreat συνδέεται ασύρματα με ιντερνετ από τοπικό δίκτυο που υπάρχει στο σπίτι.
Η επικοινωνία του egreat με τον υπολογιστή έχει μόνο αυτή τη χρησιμότητα, να μεταφέρει αρχεία από αυτόν ή έχει και άλλα πλεονεκτήματα;
Θα μπορεί να παίζει χωρίς προβλήματα mkv αρχεία που βρίσκονται στο σκληρό του υπολογιστή;
Για πείτε βρε παιδιά γιατί ακούω εδώ για πολλές δυνατότητες.

Reaction score
11

Σήμερα τελικά πιάστηκα να δω τι γινεται με το egreat αφου περίμενα καμια βδομάδα και παραπάνω να μου έρθει ο σκληρός και κάτι καλώδια.
Τοποθέτησα το σκληρό έβαλα το egreat στο ρεύμα και το σύνδεσα κατευθείαν με HDMI στην τηλεόραση W4500.
Άναψε η ένδειξη power αλλά από εικόνα ούτε ίχνος.
Δεν υπάρχει καμιά ένδειξη οτι η τηλεόραση δέχεται κάποιο σήμα από την HDMI.
Είναι κάτι που δεν έκανα καλά;
Μήπως η προρυθμισμένη ανάλυση δεν είναι συμβατή με την αναλ. της TV;
Μετά άρχισα να πατάω διαδοχικά αρκετές φορές το κουμπί TV MODE.
Αυτό δεν είναι που αλλάζει την ανάλυση;
Δεν κατάφερα τίποτα.
Μαύρο σκοτάδι!
Να υπενθυμίσω οτι το μηχάνημα είναι ύποπτο για βλάβη γιατί έλειπαν από τη συσκευασία όλες οι βίδες (κάτι έγινε εδώ)
Αν ξέρετε κάτι που δεν έκανα πείτε μου να το προσπαθήσω αλλιώς να αρχίσω να συσκευάζω.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988