Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Οι φάκελοι αυτοί είναι του linux που τρέχει το egreat.παιδιά μου έκανε το φορμάτ κ βάζοντας το στο PC μετά μου δείχνει 3 partitions.έτσι πρέπει να είναι; είναι ένα μου είναι 250ΜΒ κ λέει μέσα σε 2 καταλόγους "LOST+FOUND" και "SYB8634", ένα άλλο κομμάτι είναι 600GB και έχει ένα folder και αυτό μέσα "LOST+FOUND" και ένα τρίτο partition ειναι 450ΜΒ και είναι unformated.Ολος ο δίσκος είναι 640GB. Τι παίζει τώρα;Εχω κάνει κάτι λάθος;Το IFS DRIVES στο Control Panel μου δείχνει τα 2 partitions που έχουν μέσα φακέλους ως EXT2 και το αφορμάριστο ως LINUX SWAP
Διάβασε τα σχετικά ποστ αυτού του νήματος (θέματος) πρώτα. Θα δεις τις προτιμήσεις (ή τα λάθη) των άλλων, θα σου δώσουν μια σαφή εικόνα για το τι μπορείς να κάνεις, έτσι ώστε να επιλέξεις ο ίδιος τον καλύτερο τρόπο.
Δυστυχως ετσι ειναι.Την ειχα πατησει με το dark knight 1080p που πιξελιαζε αισχρα ενω το 720p με L4.1 ηταν αψογοΣτις ιδιότητες του αρχείου από το Media Player Classic και τον player του ffdshow δεν έγραψε κάτι τέτοιο.
Από την άλλη, μιας και δεν βάζω προγράμματα για λεπτομερείς ιδιότητες αρχείου, δε μπορώ να βάλω και το χέρι μου στη φωτιά.
Αν ήταν όμως κωδικοποιημένο με L5.1, θα έδειχνε εικόνα, έστω και σε αυτό το χάλι;
Ρωτάω, γιατί από ό,τι έχω διαβάσει, δε θα έμπαινε στον κόπο καν.
Ασύγκριτα πιό γρήγορο το USB (5 φορές ίσως). Ακόμη πιό γρήγορο το SATA, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.ποιος ειναι ο πιο γρηγορος τροπος να ριξουμε στον εσωτερικο δισκο ταινιες?
εκανα μια αντιγραφη απο το PC στο EGREAT (μεσω LAN 100) ενος mkv 10gb και εκανε 20 λεπτα. μη πω και παραπανω.
ειναι καλυτερα να συνδεθει το EGREAT σαν USB στο PC και να γινουν οι αντιγραφες?
η να συνδεσουμε ενα εξωτερικο δισκο (γεματο ταινιες) πανω στο EGREAT και να τα ριχνουμε στον εσωτερικο?
Και παλιότερα είχαν δηλώσει ότι θα υποστηρίζεται "στο επόμενο firmware" οπότε αν κάποιος το βιάζεται μάλλον είναι καλύτερο να προτιμήσει τη λύση του "δανεικού" firmware από το popcorn...Από το mpcclub δίνεται η πληροφορία ότι η επίλυση του DTS Downmix (stereo) θα γίνει το πρώτο τετράμηνο του 2009.
Αυτή τη στιγμή η επιστροφή στο firmware της egreat είναι αδύνατη,εκτός αν βρεθεί το αρχείο mtd2 για egreat που θα το επαναφέρει στην παλιά κατάσταση.Πιθανώς αν γνωρίζει κάποιος να αντιγράψει την υπάρχουσα μνήμη του egreat, αυτό να είναι δυνατό.Αυτό προϋποθέτει όμως γνώσεις ελέγχου του μηχανήματος μέσω telnet και linux.Αρκεί να υπάρχει σίγουρη επιστροφή στο firmware της Egreat, χωρίς προβλήματα, η οποία δεν είναι σίγουρη (νομίζω).
[/I]
Αν αντέγραψες τους υπότιτλους από το i-zak, να τους αλλάξεις την κωδικοποίηση σε ANSI γιατί το i-zak τους βλέπει διαφορετικά (σε unicode νομίζω)Καλησπέρα.
Είμαι και εγώ ένας νέος κάτοχος του M31B :114:. Έκανα update στο 081023 firmware και nmt applications. Όλα παίζουν περίφημα εκτός του ότι δεν μπορώ να δω υπότιτλους στα divx/xvid avi files. Στο izak παίζουν μια χαρά, αλλά εδώ δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Δοκίμασα και διαφορετικά φορμά: sub, srt, smi, ..., αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει, τον ευχαριστώ προκαταβολικά :107:. Δυστυχώς δεν το είχα δοκιμάσει στις προηγούμενες εκδόσεις :117:.