EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
0

Reaction score
0
ολα οκ ξεκινησαμε αλλα αργει πολυ το format.μηπως επειδη ειναι 1 terra ο δισκος?
Κι εμενα για 1 terra μου πηρε πολυ ωρα. Μαλιστα την πρωτη φορα εκανε fail και τελειωσε με τη δευτερη.

Reaction score
0
Μια ακομη ερωτηση.
Οι εξωτερικοι σκληροι δισκοι πρεπει και αυτοι να αλλαξουνε σε ext2 η ext3?

Reaction score
0
ολα καλα και ολα ωραια.εβαλα δισκο-format-upgrade ολα κομπλε.επαιξα και μια ταινια απο usb stick.εβαλα σε ενα laptop που εχω το myihome αλλα πως θα συνδεθω με το e-great για να το δω?

Reaction score
0
Επειδη τα mac υποστηριζουνε NTFS αν κανω format τον δισκο σε NTFS θα εχω προβλημα με το EGREAT γιατι ext2 και ext3 δεν υποστηριζουνε τα mac.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

ολα καλα και ολα ωραια.εβαλα δισκο-format-upgrade ολα κομπλε.επαιξα και μια ταινια απο usb stick.εβαλα σε ενα laptop που εχω το myihome αλλα πως θα συνδεθω με το e-great για να το δω?
Εγω παντως ουτε myhome εχω βαλει ουτε τιποτα...
Απλα εχω κανει share τους δισκους που θελω να βλεπει το egreat και τους βλεπει κανονικα και παιζει τα παντα.

Reaction score
19
Αν το θέμα είναι να σετάρεις το δίκτυο, διάβασε εδώ (Νο. 2): http://www.avsite.gr/vb/forumdisplay.php?f=37

Reaction score
0
καλημέρα και χρόνια πολλά,παιδιά.βγήκε ενα νέο πρόγραμμα σε συνεργασία με τον νεο transmission 141 final σε στυλ utorrent,το οποίο τρέχει στα windows και ελέγχει τα πάντα.πολύ έυκολο και γρήγορο.τα λινκ για τα project:

http://members.tele2.nl/ger.teunis/transmission/
http://code.google.com/p/transmisson-remote-gui/

Features:
* Native application for Windows and Linux (need Mac OS X version?)
* uTorrent-like interface
* Select files to download
* Choose files priority
* View details about connected peers
* Full information about each torrent
* Per torrent options

Reaction score
802
Ρε παιδια στην αρχικη επιλογη της πηγης οταν μετα επιλεγω μουσικη, τα mp3/flac μου τα παιζει ενα ενα.αταω next οταν παιζει ενα τραγουδι και δεν μου παιζει το επομενο που ειναι μεσα στο directory.
Πως φτιαχνω playlist?

Reaction score
1
Ρε παιδια στην αρχικη επιλογη της πηγης οταν μετα επιλεγω μουσικη, τα mp3/flac μου τα παιζει ενα ενα.αταω next οταν παιζει ενα τραγουδι και δεν μου παιζει το επομενο που ειναι μεσα στο directory.
Πως φτιαχνω playlist?
Enter παίζει μόνο το επιλεγμένο και σταματάει.
Play παίζει από το επιλεγμένο και συνεχίσει στα επόμενα (ονομαστικά).
Playlist είναι μεγάλη η απάντηση, υπάρχει ένας μάλλον ανόητος τρόπος, θα γράψω κάποια στιγμή ένα howto στα tips...
ή δες εδώ:
http://www.kolbu.com/popcorn-hour-nmt-networked-media-tank-a-100/

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

εγω δεν μπορω να δω τον εσωτερικο του m31b μετα απο format και σε ext2 και σε ext3 στον mac.
Καποια λυση ρε παιδια?
Λογικά θα πρέπει να στον εμφανίζει αυτόματα στα shares.
Αν δε το βλέπεις από εκεί, πήγαινε στον finder->go->connect to server ή πάτα cmd+K και δώσε την ip του egreat. Βάλε username & password και θα συνδεθείς με το egreat και θα δεις το δίσκο του.

Reaction score
0
Γεια σας και χρονια πολλα .
Θα σας λιγο πισω σε προηγουμενες συζητησεις αλλα εχω ενα προβλημα και η απελπισια μου χτυπαει την πορτα .
Εχω το EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER ( 3 με 4 μερες ) . Κανει εκκινηση κανονινα , loading , και οταν παει στο μπει στο menu μαυριζουν τα παντα , η οθονη μου βγαζει το μηνυμα " δεν εχει σημα " . Εκανα ολα τα " κολπα " με το tv mode και τους αριθμους αλλα τιποτα ( ελπιζω οτι τα εκανα σωστα μιας και ειναι μαυριλα και δεν βλεπω τιποτα ) . Ειναι συνδεδεμενο με HDMI καλώδιο . Δουλευε κανονικα , καποια στιγμη παω να το ανοιξω και δεν μπαιινει στο menu
. Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω πριν το στειλω για ελεγχο .

Reaction score
2
Γεια σας και χρονια πολλα .
Θα σας λιγο πισω σε προηγουμενες συζητησεις αλλα εχω ενα προβλημα και η απελπισια μου χτυπαει την πορτα .
Εχω το EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER ( 3 με 4 μερες ) . Κανει εκκινηση κανονινα , loading , και οταν παει στο μπει στο menu μαυριζουν τα παντα , η οθονη μου βγαζει το μηνυμα " δεν εχει σημα " . Εκανα ολα τα " κολπα " με το tv mode και τους αριθμους αλλα τιποτα ( ελπιζω οτι τα εκανα σωστα μιας και ειναι μαυριλα και δεν βλεπω τιποτα ) . Ειναι συνδεδεμενο με HDMI καλώδιο . Δουλευε κανονικα , καποια στιγμη παω να το ανοιξω και δεν μπαιινει στο menu
. Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω πριν το στειλω για ελεγχο .
Για να ξεμπλέξεις,σύνδεσέ το με ένα απλό AV καλώδιο,μπες από εκεί στο μενού και άλλαξε την είσοδο σε HDMI,αν και απ'ότι λες δούλευε πριν,οπότε μπορεί να είναι κάτι πιο σοβαρό.

Reaction score
0
Για να ξεμπλέξεις,σύνδεσέ το με ένα απλό AV καλώδιο,μπες από εκεί στο μενού και άλλαξε την είσοδο σε HDMI,αν και απ'ότι λες δούλευε πριν,οπότε μπορεί να είναι κάτι πιο σοβαρό.
Αυτο θα κανω . Δεν νομιζω οτι μου εχει μεινει και αλλη επιλογη . Ευχαριστω !

Reaction score
0
Ευχαριστω parisal :107::107::107: !
Τωρα δουλευει . Μπηκα με καλωδιο AV αλλαξα στο menu HDMI και τωρα οκ . Μπαινει κανονικα .

Reaction score
2
Ευχαριστω parisal :107::107::107: !
Τωρα δουλευει . Μπηκα με καλωδιο AV αλλαξα στο menu HDMI και τωρα οκ . Μπαινει κανονικα .
Ευτυχώς που δεν ήταν κάτι σοβαρό,γιατί θα έμπλεκες με τα service.

Reaction score
0
Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την συνδεση του egreat στο δικτυο.Δυστυχως εαν δεν κανω restart το router δεν συνδεεται.Το egreat ειναι ενσυρματα συνδεμενο σε modem/router της Fritz!
Εχει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα ή καποια λυση σε αυτο?
Thanks

Reaction score
2
Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την συνδεση του egreat στο δικτυο.Δυστυχως εαν δεν κανω restart το router δεν συνδεεται.Το egreat ειναι ενσυρματα συνδεμενο σε modem/router της Fritz!
Εχει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα ή καποια λυση σε αυτο?
Thanks
Έχει συζητηθεί αυτό παλαιότερα.Η λύση είναι να δοκιμάσεις με κάποιο άλλο modem/router,ή να παρεμβάλεις ενδιάμεσα ένα switch, γιατί με κάποιες μάρκες ή μοντέλα το egreat έχει ασυμβατότητα.Εμένα για παράδειγμα με ένα switch level one δουλεύει μια χαρά,ενώ με ένα planet είχε πρόβλημα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Λογικά θα πρέπει να στον εμφανίζει αυτόματα στα shares.
Αν δε το βλέπεις από εκεί, πήγαινε στον finder->go->connect to server ή πάτα cmd+K και δώσε την ip του egreat. Βάλε username & password και θα συνδεθείς με το egreat και θα δεις το δίσκο του.
Συγνώμη αν δεν κατανόησα καλά από τα γραφόμενα του φίλου που έκανε φορμάτ από τον mac, αλλά αν τον συνέδεσε με usb π.χ. και έκανε φορμάτ στον εσωτερικό σκληρό, δε θα τον εμφανίζει στα shares, γιατί θα έχει διαγράψει τις nmt εφαρμογές.
Θα έχει δηλαδή μόνο έναν σκληρό δίσκο στο κουτί, χωρίς να τρέχει samba service κ.τ.λ.

Reaction score
0
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Καλισπέρα! θέλω να ρωτήσω αν στο τηλεκοντρόλ δουλεύει το angle σαν copy και το timeseek σαν paste. Εχω την εκδοση v1023. Επείσεις εχθές μου έσβησε το λαμπάκι το lan στην μπροστινή όψη ενώ είναι στο δίκτιο και τα πίσω λεντάκια αναβοσβήνουν και έχω δίκτιο. μπορεί καποιος να βοηθήσει???

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa