EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

1. Διαλέγεις το file που θέλεις να αντιγράψεις,
2. Πατάς "file mode" (πάνω δεξιά κουμπί) στο remote control,
3. "add file to list",
4. Πας στο destination directory,
5. πατάς πάλι "file mode", και copy ... ή move ...

Ελπίζω να βοήθησα.
THANKS CHRISTO::114:

Reaction score
3
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους
Έχω το εξής πρόβλημα. Από την ώρα που πέρασα το firmware 1023 το egreat κολλάει συνέχεια.
Ειδικότερα:
Κάνει τουλάχιστον δύο λεπτά για να περάσει από τον εσωτερικό στον εξωτερικό σκληρό δίσκο και μου βγάζει συχνά το μήνυμα ''Το αίτημά σας δεν μπορεί να επεξεργαστεί''.
Σημειωτέον πως παρόλο που δεν έχω εγκαταστήσει κάποιο δίκτυο για να τραβάω αρχεία εγκατέστησα και το firmware nmt 1023. Μήπως παίζει κάποιο ρόλο αυτό;
Επίσης να σας πω το εξής:
Κάνω αρκετά συχνά την εναλλαγή με το tv mode σε 2 και 7 γιατί το έχω συνδεδεμένο ταυτόχρονα σε προβολέα (μέσω hdmi) αλλά και σε crt παλιά τηλεόραση (μέσω composite).
Μήπως έγινε κάποιο λάθος κατά την εγκατάσταση του firmware;
Μπορώ να το εγκαταστήσω ξανά πάνω από το ήδη υπάρχον;
Βοηθήστε με σας παρακαλώ γιατί αρχίζω να πιστεύω ότι το κουτί έχει πρόβλημα.
Ευχαριστώ πολύ

Reaction score
4
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

μια απορια... το Egreat εχει τη δυνατοτητα να κανει downmix τον πολυκαναλο ηχο σε στερεο πριν τον στειλει στην ψηφιακη εξοδο; (θελω να παιρνω ηχο απο dac) ή δε γινεται κατι τετοιο;

το ποπκορν ή το WDTV εχουν τετοια δυνατοτητα;

Reaction score
3
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους
Έχω το εξής πρόβλημα. Από την ώρα που πέρασα το firmware 1023 το egreat κολλάει συνέχεια.
Ειδικότερα:
Κάνει τουλάχιστον δύο λεπτά για να περάσει από τον εσωτερικό στον εξωτερικό σκληρό δίσκο και μου βγάζει συχνά το μήνυμα ''Το αίτημά σας δεν μπορεί να επεξεργαστεί''.
Σημειωτέον πως παρόλο που δεν έχω εγκαταστήσει κάποιο δίκτυο για να τραβάω αρχεία εγκατέστησα και το firmware nmt 1023. Μήπως παίζει κάποιο ρόλο αυτό;
Επίσης να σας πω το εξής:
Κάνω αρκετά συχνά την εναλλαγή με το tv mode σε 2 και 7 γιατί το έχω συνδεδεμένο ταυτόχρονα σε προβολέα (μέσω hdmi) αλλά και σε crt παλιά τηλεόραση (μέσω composite).
Μήπως έγινε κάποιο λάθος κατά την εγκατάσταση του firmware;
Μπορώ να το εγκαταστήσω ξανά πάνω από το ήδη υπάρχον;
Βοηθήστε με σας παρακαλώ γιατί αρχίζω να πιστεύω ότι το κουτί έχει πρόβλημα.
Ευχαριστώ πολύ
Κανείς δεν μπορεί να με διαφωτίσει βρε παιδιά;
Τουλάχιστον κάποιος να μου πει αν μπορώ να ξαναπεράσω το fw από πάνω.

Reaction score
2
Κανείς δεν μπορεί να με διαφωτίσει βρε παιδιά;
Τουλάχιστον κάποιος να μου πει αν μπορώ να ξαναπεράσω το fw από πάνω.
Το firmware μπορείς να το ξαναπεράσεις.Δοκίμασε να ξαναπεράσεις και το προηγούμενο (το 818) για να δεις αν το κάνει και μ'αυτό.

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους. Αγορασα και εγω το EGREAT 31B και μου δουλεύει άψογα. Εκανα και το τελευταίο FIRMWARE 1023 και ειναι τέλειο. Οσο για το πρόβλημα με το DTS, επειδή δεν έχω HOME CINEMA με οπτικη είσοδο, αγόρασα ενα converter (ο οποίος μετατρέπει την οπτικη σε coaxial audio) και εχω και ειχω DTS.

Reaction score
0
Οσο για το πρόβλημα με το DTS, επειδή δεν έχω HOME CINEMA με οπτικη είσοδο, αγόρασα ενα converter (ο οποίος μετατρέπει την οπτικη σε coaxial audio) και εχω DTS μέσω του coaxial του ενισχυτη μου.

Reaction score
802
Aν επιλεξετε output dts-hd απο το μενου του egreat παιρνετε ηχο?Εμενα βγαζει ενα συνεχομενο φυσημα...

Reaction score
0

Καλησπερα και παλι . πηρα 2 ασυρματες μοντουλες συμβατες με το ιγκριτ tp-link ξερει κανενας καποιον οδηγο ασυρματου δικτυου για να το ενωσω με laptop? το εχει αναγνωρισει το ιγκριτ και εχει βγαλει την επιλογη ασυρματη ip.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.708
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Οσο για το πρόβλημα με το DTS, επειδή δεν έχω HOME CINEMA με οπτικη είσοδο, αγόρασα ενα converter (ο οποίος μετατρέπει την οπτικη σε coaxial audio) και εχω DTS μέσω του coaxial του ενισχυτη μου.
Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες;
Από που και πόσο ?

Reaction score
0
Αυτο με το DTS με ενδιαφερει και εμενα .
Να κανω μια ερωτηση .
Αν εχεις μια ταινια σε mpeg4 και τους υποτιτλους σε αλλο αρχειο srt δεν τους διαβαζει το Engreat ?
Αυτο το λεω γιατι εβαλα να παιξει μια ταινια σε mpeg4 και τους υποτιτλους σε αρχειο srt αλλα δεν μου εβγαζε υποτιτλους ( η ταινια επαιζε κανονικα , σε τελεια εικονα ) και οταν πατουσα το πληκρο στο control για τους υποτιτλους μου μου εβγαζε το :112: , σαν να μην υπηρχαν .
Και τα δυο αρχεια ειχαν το ιδιο ονομα .

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.708

Μερσί μεσιέ morfeus.

Με αυτό το μαραφέτι δηλ. θα ακούμε ήχο DTS από το egreat ακόμη κι αν ο ενισχυτής έχει μόνο DD μέσω coaxial ε;

Reaction score
0
Τους παίζει σε srt αλλα προφανως δεν ειναι το ιδιο ονομα τα αρχεια.Επειδη παιζει να εχουν εστω κ ενα κενο διαφορα, κάνε το εξης. Right click στο avi-Rename-Copy(το filename ολοκληρο χωρίς την κατάληξη avi προφανως). Μετά Right click στο srt-Rename-Paste.

Για να εισαι σιγουρος οτι εχουν το ιδιο ονομα.

minas

Πισιά
Reaction score
4.208
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Μερσί μεσιέ morfeus.

Με αυτό το μαραφέτι δηλ. θα ακούμε ήχο DTS από το egreat ακόμη κι αν ο ενισχυτής έχει μόνο DD μέσω coaxial ε;
Για την ακρίβεια θα ακούς DTS από το egreat ακόμα κι αν ο ενισχυτής έχει μόνο DTS μέσω coaxial :)
Πρακτικά λύνει τον περιορισμό μη ύπαρξης κοινού βύσματος, τίποτα περισσότερο.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.708

Άρα δεν μου κάνει.
Πρέπει να χρησιμοποιήσω μάλλον ένα πρόγραμμα που μετατρέπει τον ήχο DD σε DTS.
Αλλά δεν ξέρω καθόλου τη χρήση του γμτ.

Reaction score
1
Εχω συνδέσει 2 εξωτερικούς δίσκους μέσω usb στο egreat, τους οποίους βλέπω κανονικά μέσω δικτύου από το pc μου.Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να έχω πλήρη δικαιώματα σ'αυτούς με αποτέλεσμα ναμημπορώ να γράψω, να σβήσω να μετονομάσω αρχεία κλπ πάνω τους.Με τον εσωτερικό sata δισκο που έχω βάλει στο egreat δεν έχω αυτό το πρόβλημα..

Καμμιά ιδέα;

Reaction score
2
Εχω συνδέσει 2 εξωτερικούς δίσκους μέσω usb στο egreat, τους οποίους βλέπω κανονικά μέσω δικτύου από το pc μου.Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να έχω πλήρη δικαιώματα σ'αυτούς με αποτέλεσμα ναμημπορώ να γράψω, να σβήσω να μετονομάσω αρχεία κλπ πάνω τους.Με τον εσωτερικό sata δισκο που έχω βάλει στο egreat δεν έχω αυτό το πρόβλημα..

Καμμιά ιδέα;
Έτσι είναι.Δεν έχεις πλήρη δικαιώματα σε δίσκους NTFS μέσω του Egreat.

Αν θέλεις να τους διαχειριστείς, σύνδεσέ τους στο PC.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521