EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
2
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Και βέβαια χρειάζονται τα NMT apps για να τα λειτουρήσεις όλα αυτά.
Πρέπει να συνδέσεις δίσκο στην sata υποδοχή στο πλάι. Δεν χρειάζεται να τα εγκαταστήσεις . Είναι ήδη εγκατεστημένα . Θα εμφανιστούν μόλις βάλεις τον δίσκο ο οποίος πρέπει να γίνει πριν φορματ σε ext2 ή ext3
Τι εννοείς δεν χρειάζεται να τα εγκαταστήσεις;

Είναι διαφορετικό αρχείο από το firmware και σου ζητάει να τα εγκαταστήσεις αφού κάνεις format στο δίσκο.

Reaction score
0

Τι εννοείς δεν χρειάζεται να τα εγκαταστήσεις;

Είναι διαφορετικό αρχείο από το firmware και σου ζητάει να τα εγκαταστήσεις αφού κάνεις format στο δίσκο.
Ωχ !! Σόρρυ !! Δικό μου το λάθος . Παρασύρθηκα όντας σίγουρος ότι στην αναβάθμιση που έκανε ο φίλος θα είχε περάσει και τα NMT applications. Αλλά αφού δεν είχε βάλει δίσκο sata φυσικά δεν θα τα έβλεπε. Και πάλι συγγνώμη ! Και βέβαια τα NMT apps. είναι διαφορετικό αρχείο από το firmware!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Ωχ !! Σόρρυ !! Δικό μου το λάθος . Παρασύρθηκα όντας σίγουρος ότι στην αναβάθμιση που έκανε ο φίλος θα είχε περάσει και τα NMT applications. Αλλά αφού δεν είχε βάλει δίσκο sata φυσικά δεν θα τα έβλεπε. Και πάλι συγγνώμη ! Και βέβαια τα NMT apps. είναι διαφορετικό αρχείο από το firmware!!
Χμμ.. οκ, μόλις βάλω πάνω τον sata δίσκο, θα προσπαθήσω να τα εγκαταστήσω.. στο επίσημο site εκεί που βρήκα το firmware δεν έχει NMT Apps, που μπορώ να τα βρω;

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Χμμ.. οκ, μόλις βάλω πάνω τον sata δίσκο, θα προσπαθήσω να τα εγκαταστήσω.. στο επίσημο site εκεί που βρήκα το firmware δεν έχει NMT Apps, που μπορώ να τα βρω;
Δεν τα έχει γιατί είναι τα ίδια με του προηγούμενου firmware, οπότε θα κατεβάσεις αυτά.

Συγκεκριμένα γράφει:
1.No NMT apps, still previous 00-17-090115-15-EGR-403

Reaction score
0
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Καλησπέρα σας

Θα ήθελα να μάθω εαν είναι δυνατόν να εγκατασταθεί στο Εgreat M34A η εφαρμογή της imon , iMedian HD. Είναι ένας εξαιρετικός media center , που υποστηρίζει και ελληνικά και είναι και HD.

Reaction score
0
Γεια σας , επειδή μάλλον θα το χτυπήσω το Egreat EG-M34A θα ήθελα
σας παρακαλώ πολύ να μου πείτε τα κακά του. :108:

Επαναλαμβάνω , τα κακά του , όχι τα καλά του ! :107:

Ποιά είναι τα σπαστικά του..... , εάν έχει φυσικά !!! ??? :107:

Κατά 99% θα το παραγγείλω Τετάρτη ή Πέμπτη.

Ευχαριστώ προκαταβολικά ! :144:

Reaction score
0
Γεια σας , επειδή μάλλον θα το χτυπήσω το Egreat EG-M34A θα ήθελα
σας παρακαλώ πολύ να μου πείτε τα κακά του. :108:

Επαναλαμβάνω , τα κακά του , όχι τα καλά του ! :107:

Ποιά είναι τα σπαστικά του..... , εάν έχει φυσικά !!! ??? :107:

Κατά 99% θα το παραγγείλω Τετάρτη ή Πέμπτη.

Ευχαριστώ προκαταβολικά ! :144:
Kαι κάτι ακόμα ποιό ''WIRELESS USB ADAPTER'' έχετε ;

Ποιό να πάρω ;

Reaction score
0

Μια ερωτηση ακομα. Γιατι οταν ειχα τον δισκο φορμαρισμενο σε FAT32 τον αναγνωριζε αμεσως (σε 4 -5 sec) ενω τώρα με NTFS θέλει περίπου 40 - 50 sec? και αυτό επαναλαμβάνεται καθε φορά που γυριζω στο βασικο μενου. Ειναι φυσιολογικό; (Ο δίσκος USB 1Τ Toshiba)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Σε καποια forum είχα διαβάσει για αυτο , το πήρα και κάνει μια χαρά....
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&product=1265830
Σε ευχαριστώ φίλε μου, το παρήγγειλα πριν λίγες ώρες, νάσε καλά. :107:

CD με τον driver θα έχει μέσα ; Το δικό σου , είχε ; :117:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612356

Reaction score
0

Το Usb Belkin N1 θα κανει δουλεια? Δηλαδη το συνδεω και εχω ιντερνετ απο το EGret μας?

Reaction score
19

Reaction score
0

Οκ παντος για να το δοκιμασω και να μου φυγει η απορια, οταν το συνδεσω πως θα καταλαβω ν λειτουργει και επομενος να πληροφορισω κι εγω για τους κατοχους του αναλογου usb να ξερουν αν κανει?

Reaction score
19
Θα σου εμφανίσει επιπλέον επιλογές wireless στις ρυθμίσεις δικτύου, στο Setup -> Network -> Mode

Reaction score
0

Δεν θελω να γινω κουραστικός αλλά επειδη δεν πηρα απαντηση να ξαναρωτησω... Από τη στιγμη που θα εμφανιστεί η μπλε οθονη του μενου ειναι φυσιολογικο να κάνει άλλα 40 sec για να διαβάσει τον δίσκο? 'Οταν τον ειχα φορμαρισμένο σε NTFS τον εβρισκε αμέσως.

Reaction score
0

Έχω κανει... Κάθε φορα που προσθέτω κάποιο αρχειο κάνω... Αρα να υποθεσω οτι υπαρχει καποιο προβλημα? Εσεις τι χρόνους αναγνωρισης του δισκου έχετε? (Ο δίσκος μου είναι Toshiba 1T με συνδεση USB)

Reaction score
0

Έχω κανει... Κάθε φορα που προσθέτω κάποιο αρχειο κάνω... Αρα να υποθεσω οτι υπαρχει καποιο προβλημα? Εσεις τι χρόνους αναγνωρισης του δισκου έχετε? (Ο δίσκος μου είναι Toshiba 1T με συνδεση USB)
Είναι αλήθεια ότι χρειάζεται τουλάχιστον 20-25'' ώστε να φορτώσει το Egreat ίσως και λίγο παραπάνω εάν η σύνδεση που έχεις δεν είναι "γρήγορη' ή..... κατεβάζεις παράλληλα (από το PC σου διάφορα αρχεία και δη με download manager....) Bootάρει έχουμε πει σαν H/Y αφού είναι λινουξοειδές ...παίρνει αυτόματα IP και βλέπει και τους δίσκους σου.

Reaction score
0

Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι όταν ειχα τον δισκο σε FAT αφου Bootαριζε τον αναγνωριζε αμεσα. Τώρα καθε φορα που γυρναω στο αρχικο μενου κανει αυτα τα 40 sec. Μήπως πρέπει να κάνω full format τον δισκο? (εχω κάνει το γρήγορο)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.063
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp