EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
0
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Έχω κανει... Κάθε φορα που προσθέτω κάποιο αρχειο κάνω... Αρα να υποθεσω οτι υπαρχει καποιο προβλημα? Εσεις τι χρόνους αναγνωρισης του δισκου έχετε? (Ο δίσκος μου είναι Toshiba 1T με συνδεση USB)
Σε μένα μετά που έχει κάνει boot το μηχάνημα, ο δίσκος αναγνωρίζεται σχεδόν αμέσως..

Reaction score
0
Γεια σας!

Για να μην διαβάζω 53 σελίδες, να ρωτήσω κάτι.

1. Ελληνικούς υπότιτλους εχει. Μπορώ να αλλάξω μέγεθος και χρώμα;
2. Αν κατάλαβα καλά, για εμάς που δεν έχουμε ενισχυτές, 5.1 ηχεία κλπ δεν θα έχουμε πρόβλημα να ακούμε ήχο στα ηχεία της TV (32" LG) ή σε ηχεία 2.1

Ευχαριστώ

Reaction score
0
Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

1. Ελληνικούς υπότιτλους εχει. Μπορώ να αλλάξω μέγεθος και χρώμα;
Έχει ελληνικούς υπότιτλους και μπορείς να αλλάξεις μέγεθος, χρώμα και θέση.

2. Αν κατάλαβα καλά, για εμάς που δεν έχουμε ενισχυτές, 5.1 ηχεία κλπ δεν θα έχουμε πρόβλημα να ακούμε ήχο στα ηχεία της TV (32" LG) ή σε ηχεία 2.1
Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα, μια χαρά παίζει.

Reaction score
4.250

Τελικα βρηκε κανεις λυση για το πως μπορουμε να βλεπουμε τις φωτογραφιες των σιντι που ακουμε ενω παιζει? (εννοειται οτι ειναι αποθηκευμενες στο σκληρο) Η θα περιμενουμε καποια μελλοντικη αναβαθμιση. Για το 34 υπηρξε μονο μια αναβαθμηση η χανω κανα επεισοδιο?

Reaction score
0

Επειδή ψήνομαι σαν τρελός να το πάρω, βοηθήστε με λίγο. Αν πάρω εξωτερική θήκη και έναν σκληρό, τι να προτιμήσω, να τον συνδέω με usb ή με sata. Υπάρχει κάποιος οδηγός για το σετάρισμα, λίγο κινέζικα μου φαίνονται αν και έχω μιά εμπειρία με υπολογιστές.
Μπορώ να το συνδέσω με αυτό; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501663&sid=1 ή με οποιοδήποτε άλλο φθηνό speaker set;
Ευχαριστώ

Reaction score
0
Παρασκευή ή Σάββατο θα το έχω ,το παρήγγειλα !!! :107:
Άντε να το δούμε και από κοντά....!!! :144:

Reaction score
0

Επειδή ψήνομαι σαν τρελός να το πάρω, βοηθήστε με λίγο. Αν πάρω εξωτερική θήκη και έναν σκληρό, τι να προτιμήσω, να τον συνδέω με usb ή με sata. Υπάρχει κάποιος οδηγός για το σετάρισμα, λίγο κινέζικα μου φαίνονται αν και έχω μιά εμπειρία με υπολογιστές.
Μπορώ να το συνδέσω με αυτό; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501663&sid=1 ή με οποιοδήποτε άλλο φθηνό speaker set;
Ευχαριστώ
Καμιά βοήθεια;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Ευχαριστώ
Λογικά συνδέεται. Το e-σπουδαίο έχει 2 εξόδους (left-right) RCA για τον ήχο.

Τα ηχεία που αναφέρεις από την άλλη έχουν είσοδο jack (στη ιστοσελίδα της Logitech λέει Multiple input and output options: Includes a headphone jack for private listening and an input jack for connecting an MP3 player or other audio sources). Άρα με ένα καλώδιο RCA --> jack θα συνδεθούν μια χαρά (καθώς και οποιαδήποτε ηχεία με είσοδο jack (και οπτική).

Reaction score
0
Πέρασα το τελευταίο firmware και μου γράφει κάτω στο ''Ενημέρωση'' :

Έκδοση Λογισμικού : 50-17-090204-15-EGR-403-000
Έκδοση Kernel : 15-EGR

Έτσι πρέπει να είναι ρε παιδιά ;
Το αγόρασα τελικά και εγώ , μετά από τόοοοσα καλά λόγια που διάβασα παντού !!! :144:

Μέχρι στιγμής πολύ καλό σε όλα !!! τζάμπα πράμα....!!!!! :126:

Ελληνικοί υπότιτλοι , παίξιμο 720p , 1080p , ελληνικό menu .... όλα τέλεια !!!!!!
Πολύ καλή επιλογή τελικά !!! :109:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Σε ευχαριστώ φίλε μου, το παρήγγειλα πριν λίγες ώρες, νάσε καλά. :107:

CD με τον driver θα έχει μέσα ; Το δικό σου , είχε ; :117:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612356
κατι ειχε μεσα , αλλα δεν θα το χρειαστεις.....

Reaction score
0
Λοιπόν το πήρα και εγώ σήμερα το μηχανάκι και έχω μια ερώτηση:

Έχω την LG 32LG5600 (http://hellas.lge.com/prodmodeldeta...odelCategoryId=0102&modelCodeDisplay=32LG5600) και το σύνδεσα με HDMI.

Η TV είναι fullHD.

Όταν βάζω στο egreat ανάλυση 720p/60Hz όλα καλά. Όταν βάζω ανάλυση 1080p/23,976Hz πάλι όλα καλά.

Σε οποιαδήποτε άλλη επιλογή για 1080p παίρνω, μη πω τι παίρνω. Δεν δείχνει τίποτα και σαν να προσπαθεί να βρει κάτι (αναβοσβήνει κάπως η TV).

Δεν υποστηρίζει η TV μου άλλη συχνότητα; Ή εγώ κάνω κάτι λάθος;

Reaction score
1
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.μενω παιανια και εχω εγκαταστησει σε ενα ανδρικο κομμωτηριο που εχω ενα βιντεοπροβολεα vpl vw-60,ενα sony blue ray bdp s-350 και επισης δορυφορικη εγκατασταση με πανι οπισθιας προβολης.τις νυχτερινες ωρες λοιπον που ειναι κλειστα το μαγαζι ,ανοιγω τον vpl vw-60 και προβαλω διαφορα blue ray,fashion tv hd, melody zen HD ktl..τον τελευταιο καιρο τα ειχα βαρεθει ολα και εκανα προβολη μονο το melody zen HD.

ενα πραγμα θελω μονο και με ενδιαφερει.μιας και το melody zen HD εδω και κατι μηνες κωδικοποιηθηκε (και μαλιστα ουτε οι ιδιοι ξερουν ποτε θα μπορεσουμε να γινουμε συνδρομητες),κατεβασα 200 HD TRAILERS(ολα ειναι 1080p)απο το hd-trailers.net τα οποια οταν κανω δεξι κλικ μου λεει οτι ειναι σε μορφη (.mov)

Να φανταστειτε οτι το καθε διλεπτο TRAILER ειναι περιπου 150 mb!!!

1)θα ηθελα να μαθω αν το EGreat EG-M34A θα μπορουσε να παιξει απροβληματιστα τα .mov 1080p video αυτα.

2)Αν τελικως τα παιζει,Υπαρχει η δυνατοτητα,χωρις να χρειαζεται να ειμαι απο πανω,να παιζουν τα TRAILERS το ενα μετα το αλλο απο μονα τους (play video files in continuous mode???)

3)Αν τελικως τα παιζει και παλι,υπαρχει ενδεχομενο να μπορει να κανει αναπαραγωγη κατευθειαν απο USB???

ευχαριστω.

Reaction score
0
1)θα ηθελα να μαθω αν το EGreat EG-M34A θα μπορουσε να παιξει απροβληματιστα τα .mov 1080p video αυτα.

2)Αν τελικως τα παιζει,Υπαρχει η δυνατοτητα,χωρις να χρειαζεται να ειμαι απο πανω,να παιζουν τα TRAILERS το ενα μετα το αλλο απο μονα τους (play video files in continuous mode???)

3)Αν τελικως τα παιζει και παλι,υπαρχει ενδεχομενο να μπορει να κανει αναπαραγωγη κατευθειαν απο USB???

ευχαριστω.
Λοιπόν και για τα 3 έχω να σου πω απλά ναι.

Κατέβασα 2 trailers, ένα απλό το "The Box" και ένα με κίνηση "Transformers" και τα 2 mov, 1080p.

Τα έβαλα στο USB Flashάκι που έχω, ένα 16άρι. Έπαιξαν άψογα και τα 2, μπορείς να τα βάλεις να παίξουν σαν λίστα, απλά τα βάζεις στον ίδιο φάκελο και αντί για "enter" στο τηλεκοντρόλ πατάς το "play" και παίζουν το ένα μετά το άλλο. Επίσης έχει και repeat και repeat all.

Δεν ξέρω τι λέτε κάποιοι αλλά το μηχανάκι πετάει! Ξέχασα ήδη το παλιό καλό XBOX με το XBMC που είχα :102:

Reaction score
0
Κι εγώ που το έχω 3-4 μέρες στην κατοχή μου μόνο καλά λόγια έχω να πω !
Κανένα πρόβλημα ! :107:

Reaction score
0

Καλησπερα παιδια.
Διαβαζω εδω και μερες τις εντυπωσεις που εχετε απο το EGREAT EG-M34A και ειμαι στο παρα πεντε να το παρω και εγω. θα ηθελα ομως μια μικρι διευκρηνηση για να ολοκληρωσω την εικονα που εχω. Οταν κατεβαζει μπορει να αναπαραγει ταυτοχρονα χωρις προβλημα?

Ευχαριστω

Reaction score
0
Οχι δε μπορει να τα κανει μαζι κατεβασμα και αναπαραγωγη.
Μπορει ομως να ανεβαζει με 1mbps αν βλεπεις dvix ή 720p. Σε πολλα 1080p δε γινεται ουτε να ανεβαζεις ταυτοχρονα...
Επισης οι ταχυτητες του στο κατεβασμα ειναι χαμηλες και ασταθεις, πανω απο 500-600kbps μπουκωνει και πρεπει να βαλεις οριο καπου στα 500 για να μη γινεται αυτο.
Ακομη αργο ειναι και το verification των αρχειων, μιση ωρα για 4GB αρχειο.
Γενικα ειναι της υπομονης, αν βιαζεσαι καλυτερες ταχυτητες θα παρεις μονο απο το pc σου. Παντως ο transmission client τη δουλεια του την κανει μια χαρα οσον αφορα στο οτι δε βγαζει χαλασμενα αρχεια, ειναι συμβατο με ολους τους private trackers ελλαδα και εξω και το Egreat σαν κατεβαστηρι καιει ελαχιστα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.526
Νεότερο μέλος
Vaslamp