EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
0
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

EG-M34A firmware
EG-M31B-M33A-M34A-FW-20091022

Release Date:2009-12-1

http://www.egreatworld.com/en/Download.asp?BigClassName=EG-M33A firmware

So, i downloaded the 'new' file (with the same old name), and extract, then:

50-17-091022-15-EGR-403-000.bin file size 26.471.284 bytes,date 2009.12.01 03:37

The 'old' firmware is:

50-17-091022-15-EGR-403-000.bin file size 26.471.233 bytes, date 2009.11.24 14:35

so maybe something changed..but what? :)

Reaction score
60

Ελπιζω αυτο να ειναι οκ !!!!

Το εχει βαλει κανεις ???

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Το έβαλα και εγώ , όλα είναι OK !!! :109:
Με τα subs είναι ολα ΟΚ ?
Το παλιο σε μερικά mkv δεν έδειχνε subs καθόλου κ έπρεπε να τα ενσωματώσεις για να δουλέψουν σωστά.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Με τα subs είναι ολα ΟΚ ?
Το παλιο σε μερικά mkv δεν έδειχνε subs καθόλου κ έπρεπε να τα ενσωματώσεις για να δουλέψουν σωστά.
Τα πάντα παίζουν τέλεια , ήχος , εικόνα , subs !!! :109:
Βάλτε το νέο firmware άφοβα :107:

Reaction score
2

Υπαρχουν εναλλακτικα λογισμικα (αλλου κατασκευαστη) γι'αυτη τη συσκευη? ευχαριστω

Reaction score
0

καλησπερα και απο εμενα.πηρα κιεγω σημερα το egreat m34a απο eshop με 105 ευρω.Σημαντικη παρατηρηση οτι εχει ΚΑΙ καλωδιο HDMI η συσκευασια.σαν firmware μου βγαζει 50-17-090204-15-EGR-403-073.και kernel 15 EGR.Αν καταλαβα καλα εχει το firmware του ιουνιου αν καποιος γνωριζει?παντως επαιξα mkv ΑC3 με ξεχωριστους υποτιτλους και με ενσωματωμενους ολα καλα.Με dts δεν προλαβα να δοκιμασω ακομα!.κανενα απολυτως παραπονο η προβλημα.Μια παρατηρηση που δεν μου αρεσε και δεν ξερω αν διορθωνεται με το καινουριο firmware τις 1-12-09.Σε ενα φακελο με φωτογραφιες jpeg οταν τον ανοιγω,επιλεγω μια οποιαδηποτε φωτο,την ανοιγει αλλα μετα ουτε πανω ουτε κατω.ουτε δεξια ουτε αριστερα!! δεν υπαρχει καμια αποκριση του τηλεχειριστηριου για να παω σε αλλη φωτο.το μονο κουμπι που δουλευει ειναι το off.Ξερει κανεις κατι πανω σε αυτο?Ευχαριστω(οχι οτι με πολυ ενδιαφερει αλλα για το γαμωτο).Ευχαριστω

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

...σαν firmware μου βγαζει 50-17-090204-15-EGR-403-073.και kernel 15 EGR.Αν καταλαβα καλα εχει το firmware του ιουνιου αν καποιος γνωριζει ?
Ναι , μέσα έχεις το firmware Ιουνίου .

Reaction score
0

μια ερωτησουλα.υπαρχει ιδιαιτερος λογος να εγκαταστησω το firmware τις 1-12-09 (εχω τωρα του ιουνιου).Μεχρι στιγμης τουλαχιστον,ολα παιζουν περιφημα,προβληματα με ηχο δεν εχω.dts παιζει κανονικοτατα,υποτιτλοι σε mkv ξεχωριστοι και μη ολα καλα,να ξεκαθαρισω οτι δε με ενδιαφερει να το χρησιμοποιησω σαν server,και το μονο βασικο που ειδα σαν διαφορα στο fix list ειναι οτι προσθετει screensaver οταν κανω pause(μην ξεχναμε οτι ολο το κατεβατο αναφερεται και στο m33a μια που ουσιαστικα η αναβαθμιση του firmware προοριζεται για αυτο ενω οταν κλικαρεις στο καθεαυτού M34a δεν εμφανιζει καποια περαιτερω αναβαθμιση εκτος του ιουνιου).Αν μου διαφευγει κατι extra περιμενω να το ακουσω.και κατι ακομα σε οσους κανανε την αναβαθμιση του firmware.ειναι υποχρεωτικο μετα το firmware να αναβαθμισω και το nmt tools?πρεπει ντε και καλα?:140: και αν ναι σου δινει δυνατοτητα typical η πας σε fresh setup που σου κανει φορματ?

Reaction score
0
Παιδια ντρεπομαι :120: που ρωταω αλλα εχω διαβασει πολλες φορες το threat και δεν θυμαμαι εαν το εχετε απαντησει και δεν μπορω να το διαβασω παλι.....
Σε ενα κοντεινερ που περιλαμβανει και αλλα και αλλα αρχεια ηχου π.χ. αγγλικα, ελληνικα κ.τ.λ. πως επιλεγω να δω την ταινια με τον αλλο ηχω?

Reaction score
802

νομιζω εχει κουμπακι audio το τηλεκοντρολ...
Στο m31b νομιζω ειχε...

Reaction score
0

νομιζω εχει κουμπακι audio το τηλεκοντρολ...
Στο m31b νομιζω ειχε...
Σε ευχαριστω για την απαντηση!!
Εχει και σε μενα αλλαδεν κανει τιποτα

Reaction score
0

Γεια χαρα,
σκεφτομαι να παρω και γω το συγκεκριμενο μηχανημα γιατι φαινεται η καλυτερη επιλογη για τα λεφτα του (125 € απο e-shop αν δεν κανω λαθος).

Η τηλεοραση που εχω ειναι μια CRT Samsung με Component? συνδεση. (τρεις θυρες, κοκινη λευκη κιτρινη).

Και θελω να το συνδεσω με το σκληρο του pc (hdd wd ide 320gb) αν γινεται ωστε να μη χρειαστει να παρω και εξ σκληρο τωρα.

Μεσω ethernet γινεται αυτο..? γιατι η καρτα δικτύου που εχω εχει μονο μια θυρα, και εχει το ρουτερ επανω..

Γινεται αυτο που θελω να κανω, η πρεπει να αγορασω και εξ σκληρο απο τωρα..?

Reaction score
0

Νομίζω ότι γίνεται να συνδεθεί με Component.
Η σύνδεση μέσω δικτύου γίνεται αρκεί να έχεις κάνει share τον φάκελο με τις ταινίες.
Το router σου έχει μόνο μία ethernet? Αν ναι τότε θα πρέπει να προμηθευτείς και ενα switch (η 4άρων ή 8 θυρών μέση τιμή 15-20 ευρω ) ώστε να μπορείς να επεκτείνεις το οικιάκο σου δίκτυο.
Σε περίπτωση που έχει παραπάνω απο 1 θύρα ethernet τότε με ένα καλώδιο δικτύου συνδέεις το egreat με το router και είσαι ΟΚ..
Εδώ είμαστε για οτι θελήσεις

ΥΓ το σάββατο το παρήγγειλα και εγώ απο e-shop στα 105 ευρο και σήμερα το πρώι το ανεβάσανε πάλι στα 125. Δεν παλέυονται οι τύποι

Reaction score
0

Νασαι καλα φιλε micky.. μετα που εγραψα το παραπανω ποστ, πηγα στο e-shop και μιλησα με τους πωλητες εκει για τη συνδεση με τον εσωτερικο σκληρο.

Αυτο που μου ειπανε ειναι οτι δεν μπορει να δει εσωτερικο σκληρο το EGreat παρα μονο στικακι η εξ σκληρο.

Το egreat μπορει να δει αρχεια τοπικα στον εσωτερικο σκληρο μεσω ethernet..?

Reaction score
0

Για να δεί αρχεία από έναν εσωτερικό σκληρό θα πρέπει ή να τον βάλεις μέσα σε κάποιο κουτί που να τον κάνει USB ή να τον συνδέσεις απευθείας στην θύρα SATA που υπάρχει στα πλαινά του μηχανήματος. Δεν το έχω δοκιμάσει το τελευταίο ακόμα. Θα τα δοκιμάσω σε σύντομο διαστημα

Όσο για το αν μπορεί να δεί αρχεία μέσω ethernet φυσικά και μπορεί αρκεί όπως σου είπα να είναι ο φάκελος που θες share.
Πρίν λίγο με ειδοποιήσανε ότι έχει έρθει το μηχανηματάκι στο κατάστημα Ηρακλείου και θα περάσω το απόγευμα να το παραλάβω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.013
Members
38.521
Νεότερο μέλος
seos