EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
0
Απάντηση: EGreat EG-M34A , το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Παιδια ειμαι στο τσακ να το αγορασω , θελω ομως τη συμβουλη σας πρωτα :
1) εχω 2 WD 250GB μικρους 2,5" που εχουν μονο USB , θα τους διαβαζει ή δεν θα μπορει γιατι θα θελει και ρευμα? (Μερικα pc που τους συνδεω δυσκολευονται να τους "σηκωσουν".
2) εχω WIFI CRYPTO usb adapter το οποιο ομως ειναι απλο OXI N .... θα μπορω να εχω νετ η δεν θα το αναγνωριζει? (Το μοντεμ ειναι σε αλλο δωματιο και δε βολευει να τραβαω ethernet....)

Εστω οτι διαβαζει το ανταπτερ , το wifi του θα σηκωνει 720p? αν οχι τουλαχ Dvd Rips?

Pls Πειτε fast να το προλαβω....

Reaction score
47
Re: EGreat EG-M34A , το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Μόλις το παρήγγειλα κι εγώ!
ήμουνα μεταξύ WD, laptop, και HDX1000(που το θεωρω ακριβο στην Ελλάδα, όπως και τα popcorn) αλλά η προσφορά με έπεισε.

Κάτι που είδα για το EGM34A είναι οτι έχει HDMI1.3 αλλά δεν δίνει pass through DolbyTrueHD και DTS HD-MA, όπως κάνουν το popcorn110 και το HDX1000. Υπάρχει περίπτωση να δώσει στο μέλλον με αναβάθμιση firmware; Τι λέτε;
Αλήθεια, υπάρχει η δυνατότητα εξόδου απο την οπτική flac24/96 για να τροφοδοτήσει εξωτερικό DAC;

όπως και να'χει με 30 Ευρώ παραπάνω απο WDTV παίρνεις έξτρα δυνατότητες και (θέλω να πιστεύω!) απροβλημάτιστη αναπαραγωγή. Τα σχόλια που διάβασα για το WD σχετικά με υπότιτλους, "σπασίματα", πρόβλημα στα 24p με αποθάρρυναν αρκετά. Να δούμε πότε θα έρθει με το καλό - προσωπικά πιστεύω οτι το e-shop θα προβεί σε μαζική παραγγελία με ευνοϊκούς όρους, και οτι δεν θα'χει όλο αυτό το στοκ

Reaction score
1
Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A , το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Μόλις το παρήγγειλα κι εγώ!
ήμουνα μεταξύ WD, laptop, και HDX1000(που το θεωρω ακριβο στην Ελλάδα, όπως και τα popcorn) αλλά η προσφορά με έπεισε.

Κάτι που είδα για το EGM34A είναι οτι έχει HDMI1.3 αλλά δεν δίνει pass through DolbyTrueHD και DTS HD-MA, όπως κάνουν το popcorn110 και το HDX1000. Υπάρχει περίπτωση να δώσει στο μέλλον με αναβάθμιση firmware; Τι λέτε;
Αλήθεια, υπάρχει η δυνατότητα εξόδου απο την οπτική flac24/96 για να τροφοδοτήσει εξωτερικό DAC;

όπως και να'χει με 30 Ευρώ παραπάνω απο WDTV παίρνεις έξτρα δυνατότητες και (θέλω να πιστεύω!) απροβλημάτιστη αναπαραγωγή. Τα σχόλια που διάβασα για το WD σχετικά με υπότιτλους, "σπασίματα", πρόβλημα στα 24p με αποθάρρυναν αρκετά. Να δούμε πότε θα έρθει με το καλό - προσωπικά πιστεύω οτι το e-shop θα προβεί σε μαζική παραγγελία με ευνοϊκούς όρους, και οτι δεν θα'χει όλο αυτό το στοκ
Αφου φοραει το ιδιο firmware με το egreat 31b κανει pass through DolbyTrueHD και DTS HD-MA.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A , το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Παιδια ειμαι στο τσακ να το αγορασω , θελω ομως τη συμβουλη σας πρωτα :
1) εχω 2 WD 250GB μικρους 2,5" που εχουν μονο USB , θα τους διαβαζει ή δεν θα μπορει γιατι θα θελει και ρευμα? (Μερικα pc που τους συνδεω δυσκολευονται να τους "σηκωσουν".
2) εχω WIFI CRYPTO usb adapter το οποιο ομως ειναι απλο OXI N .... θα μπορω να εχω νετ η δεν θα το αναγνωριζει? (Το μοντεμ ειναι σε αλλο δωματιο και δε βολευει να τραβαω ethernet....)

Εστω οτι διαβαζει το ανταπτερ , το wifi του θα σηκωνει 720p? αν οχι τουλαχ Dvd Rips?

Pls Πειτε fast να το προλαβω....
1. Εξαρταται ποιοι ειναι...
2. Ελαχιστα usb stick υποστηριζονται (δεν εχουν βαλει drivers για αλλα) και μονο N οχι G.
http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Wireless_Configuration
If enabling WiFi with a dongle, even with the latest router with 802.11n specs, do not expect to be able to stream anything. in reality you will be able to stream SD xvid and if lucky low bitrate 720p TV rips

Reaction score
1

Παντως αν και εχω το egreat 31b εγω το παρηγγειλα!! Αυτη η "εξωτερικη" sata θηρα ειναι για μενα πανεξυπνη ιδεα!

Reaction score
0

Έφυγε η παραγγελία και απο μένα παιδιά !
το περιμένω με ανυπομονησία ... αυτό το crazy sunday έπεσε "κουτί" !

Reaction score
0

Μόλις τώρα έκανα και εγώ την παραγγελία του EGREAT EG-M34A γιατί η τιμή των 129ευρώ στο E-SHOP Grazy Sundays από τα 160ευρώ που είχε είναι απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ και ενδεχομένως μία από τις καλύτερες στο κόσμο αν σκεφτείτε ότι απο eBay έχει 140ευρώ+32ευρώ μεταφορικά + δασμούς. Τώρα ΝΑΙ μπορεί επάξια να διεκδικήσει τον τίτλο "WD TV HD KILLER" με τόσα περισσότερα που προσφέρει + την καλυτερη ποιότητα εικόνας (ορατής μόνο σε βιντεοπροβολή) που το λέω από προσωπική εμπειρία μιας και διαθέτω και το WD TV HD και το EGREAT EG-M31A.

Reaction score
1

Γεια σας και από εμένα παιδιά. Δυο απορίες που εμένα με απασχολούν αρκετά.

1) Έχω μια δορυφορική κάρτα Skystar στο PC μου. Υπάρχει περίπτωση να την "βλέπει" το Egreat μέσω της IPs που έχει η κάρτα και να βλέπω ζωντανή εικόνα από την έξοδο του Egreat?

2) Θα πρέπει αναγκαστικά να το χειρίζομαι σαν Player από το τηλεχειριστήριο του? Με βολεύει περισσότερο να πατάω ένα ENTER/PLAY στο PC μου και να βλέπω εικόνα των αρχείων Βίντεο που έχω, από την έξοδο του Egreat. Αυτό γίνεται?

Reaction score
47

Η προσφορά του e-shop παρατάθηκε για μια εβδομάδα ακόμα.

Power Buy

Reaction score
0

Γεια σας και από εμένα παιδιά. Δυο απορίες που εμένα με απασχολούν αρκετά.

1) Έχω μια δορυφορική κάρτα Skystar στο PC μου. Υπάρχει περίπτωση να την "βλέπει" το Egreat μέσω της IPs που έχει η κάρτα και να βλέπω ζωντανή εικόνα από την έξοδο του Egreat?

2) Θα πρέπει αναγκαστικά να το χειρίζομαι σαν Player από το τηλεχειριστήριο του? Με βολεύει περισσότερο να πατάω ένα ENTER/PLAY στο PC μου και να βλέπω εικόνα των αρχείων Βίντεο που έχω, από την έξοδο του Egreat. Αυτό γίνεται?
Οχι και οχι... δεν υπαρχουν τετοια κολπα στα NMT...

Reaction score
0

Η προσφορά του e-shop παρατάθηκε για μια εβδομάδα ακόμα.

Power Buy
Ποια μια εβδομαδα ακομα; Απο χθες τρεχει (ειναι η προσφορα crazy sundays που αρχισε Σαββατο!!)

Reaction score
0

....Πάντως σε ξένο φόρουμ, κάτοχος WD TV που πήρε και το Egreat 34 ,έγραψε ότι το WD έχει ελαφρά καλύτερη εικόνα σε HD και αρκετά καλύτερη εικόνα σε SD (upscaling) από το Εgreat 34......

νομιζω οτι δεν πρεπει να βιαστουμε για την αγορα του Egreat 34.
γιατι αν η παραπανω διαπιστωση ισχυει , τοτε εξηγειται και η "τρελη"
προσφορα για μια ΕΒΔΟΜΑΔΑ και οχι για μια ημερα στο e-shop.

Reaction score
0

....Πάντως σε ξένο φόρουμ, κάτοχος WD TV που πήρε και το Egreat 34 ,έγραψε ότι το WD έχει ελαφρά καλύτερη εικόνα σε HD και αρκετά καλύτερη εικόνα σε SD (upscaling) από το Εgreat 34......

Ολες οι crazy sundays ειναι για ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ποτε δεν ηταν για μια μερα! Μηπως μπερδευεσαι με το you.gr ; Εκεινο κανει ημερας προσφορες.

Reaction score
0

Επισης μονο τρελη δεν ειναι η προσφορα! Στο διαδικτυο το μηχανηματακι εχει 159 δολλαρια Αμερικης. ! Στο http://www.xe.com/ucc/convert.cgi μπορεις να δεις οτι αυτη η τιμη ειναι 113ευρω!
Σε αλλο site εχει 149ευρω με δωρεαν μεταφορικα worldwide (τα οποια κανονικα ειναι τουλαχιστον 30 ευρω για τον ογκο του). Οποτε τα 129 ειναι τρελη τιμη; ΟΧΙ. Επειδη δλδ το ειχε 160; Αν το ειχε δλδ 1000 θα επρεπε να τρεχουμε ολοι να παρουμε απο 10 κοματια μολις θα το εβαζε σε κανονικη τιμη; Διαφημιστικα κολπα ειναι πανω απο ολα αυτα.

Reaction score
83

Είδα και εγώ αυτήν την προσφορά. Εγώ θα ρωτήσω πηγαίνοντας την ερώτηση ακόμα πιό πέρα. Τελικά αξίζει τον κόπο αυτό το EGreat-M34A τόσο από πλευράς εικόνας όσο και του τι κάνει σε σχέση πρώτα από όλα με το pop corn A-110 όσο και με το WD HD Media payer? Ή μήπως είναι καλύτερο το Α-110 και για αυτό δικαιολογεί και την τρελή διαφορά τιμής που έχουν. Γιατί αμ\ν δεν έχουν διαφορές τότε να σπεύσουμε να το αγοράσουμε μιας και η τιμή των 129 ευρώ μαζί με ένα σκληρό δίσκο e-sata 500gb + ένα κουτί να το βάλεις μέσα τον εξωτερικό σου έρχεται φθηνότερα από το να πάρεις σκέτο το Α-110. Θα μου πείς τι θέλεις να κάνεις με αυτό? Θέλω 1. να βλέπω τα αρχεία mkv(1080p) που κατεβάζω στην full hd tv που έχω. 2. Να τα ακούω από τον ενισχυτή μου με dts tru hd. 3. Να κατεβάζω καμιά φορά από mtorrent χωρίς να έχω ανοιχτώ το pc. 4. Να βλέπω αρχεία από το pc όπως φωτό και τραγούδια mp3. 5. Nα βλέπω αρχεία sd με καλό upscaling στα 1080p όπως και αρχεία vob στα 1080p. Kαι τέλος όλα αυτά που θα έχω στον σκληρό να τα βλέπω και στο εξοχικό μεταφέροντας μόνο το κουτάκι αυτό. Περημένω εναγονίως τις απαντήσεις σας.

Reaction score
19

Βρε παιδιά καταλάβετε κάτι.

Όλα τα NMT είναι τα ίδια από πλευράς απόδοσης. Φοράνε το ίδιο τσιπάκι και τρέχουν το ίδιο λειτουργικό με τους ίδιους codecs.

Οι διαφορές τους είναι διαφορές συνδεσιμότητας. Το ένα έχει SATA, το άλλο USB, το άλλο εξωτερική SATA, το άλλο έχει οπτική, το άλλο ομοαξονική και πάει λέγοντας. Επίσης μπορεί να έχει HDMI 1.1 ή 1.3.

Η μόνη ουσιαστική διαφορά είναι στα Popcorn A110 και HDX1000 που έχουν επιπλέον υποστήριξη για αποκωδικοποίηση DTS ενώ σε όλα τα υπόλοιπα είναι επίσης τα ίδια.

Reaction score
0

Είδα και εγώ αυτήν την προσφορά. Εγώ θα ρωτήσω πηγαίνοντας την ερώτηση ακόμα πιό πέρα. Τελικά αξίζει τον κόπο αυτό το EGreat-M34A τόσο από πλευράς εικόνας όσο και του τι κάνει σε σχέση πρώτα από όλα με το pop corn A-110 όσο και με το WD HD Media payer? Ή μήπως είναι καλύτερο το Α-110 και για αυτό δικαιολογεί και την τρελή διαφορά τιμής που έχουν. Γιατί αμ\ν δεν έχουν διαφορές τότε να σπεύσουμε να το αγοράσουμε μιας και η τιμή των 129 ευρώ μαζί με ένα σκληρό δίσκο e-sata 500gb + ένα κουτί να το βάλεις μέσα τον εξωτερικό σου έρχεται φθηνότερα από το να πάρεις σκέτο το Α-110. Θα μου πείς τι θέλεις να κάνεις με αυτό? Θέλω 1. να βλέπω τα αρχεία mkv(1080p) που κατεβάζω στην full hd tv που έχω. 2. Να τα ακούω από τον ενισχυτή μου με dts tru hd. 3. Να κατεβάζω καμιά φορά από mtorrent χωρίς να έχω ανοιχτώ το pc. 4. Να βλέπω αρχεία από το pc όπως φωτό και τραγούδια mp3. 5. Nα βλέπω αρχεία sd με καλό upscaling στα 1080p όπως και αρχεία vob στα 1080p. Kαι τέλος όλα αυτά που θα έχω στον σκληρό να τα βλέπω και στο εξοχικό μεταφέροντας μόνο το κουτάκι αυτό. Περημένω εναγονίως τις απαντήσεις σας.
Επειδη εχω ηδη 6 μηνες το WD και ενω οι πρωτες εντυπωσεις ηταν πολυ καλες, τωρα ειμαι εντελως απογοητευμενος! Πολλα προβληματα τα οποια το εντελως μεχρι στιγμης ερασιτεχνικο support της WD δεν ασχολειται. Εκανα και εγω λοιπον το βημα να το παραγγειλω γιατι διαβασα σε ξενα φορουμ οτι ειναι σαφως καλυτερο απο το WD! Παιζει απροβληματιστα πραγματα που το WD τα παιζει με προβληματα ή δεν τα παιζει καθολου! Εχει πολλες επιπλεον ευκολειες, το μονο αρνητικο ειναι οτι ειναι λιγο πιο ασχημο το μενου του, αλλα το βασικο για ενα τετοιο μηχανημα ειναι να βλεπεις/ακους τα αρχεια και οχι τα μενου!
Οταν το παραλαβω θα εχω τη δικη μου γνωμη, αλλα δεν εχω διαβασει τιποτα και πουθενα που να λεει οτι το WDTV ειναι καλυτερο απο αυτο!

Reaction score
0

Η δυνατότητα για wireless connectivity ποιά είναι?
Μπορείς να σερφάρεις στο ιντερνετ ή περιορίζεται στο video streaming?
και τί internet browser χρησιμοποιεί?

:118:

Reaction score
0

Εγώ πάντως σκέφτομαι να κάνω δίκτυο χρησιμοποιώντας τις γραμμές του ρεύματος
(home plug). Για να έχω ενσύρματο κι όχι ασύρματο δίκτυο.
Αν όλα πάνε καλά με το τριφασικό.
Απορώ πως και δεν πολυαναφέρεται πάντως κι όλοι προτιμούν το ασύρματο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.421
Νεότερο μέλος
kokdim