EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
0
Μόλις το παρέλαβα...και περιμένω να πάει 5 να φύγω να πάω σπίτι να το δοκιμάσω. Ασε που τα παιδιά στο e-shop με εξυπηρέτησαν και μου ακύρωσαν την παραγγελία που είχα βάλει από την Παρασκευη στο 160 και μου την ξαναέβαλαν στα 129 ! Θα πάω σπίτι θα το σετάρω, θα το λειώσω στο τεστ και θα γράψω εντυπώσεις το βράδυ αργά.
Εγω παντως που εβαλα παραλαβη απο καταστημα για να το παρω νωριτερα και να τους γλυτωσω και απο δρομολογιο ΔΕΝ... Ακομα λεει στο site οτι "ειναι ετοιμη να αποσταλει στο καταστημα"! Με το απογευματινο δρομολογιο λοιπον.... 3η φορα που μου το κανουν αυτο τον τελευταιο μηνα! Παλια ηταν γρηγοροι... χαλασαν και αυτοι... ΥΠΟΜΟΝΗ

Reaction score
0
Εγω παντως που εβαλα παραλαβη απο καταστημα για να το παρω νωριτερα και να τους γλυτωσω και απο δρομολογιο ΔΕΝ... Ακομα λεει στο site οτι "ειναι ετοιμη να αποσταλει στο καταστημα"! Με το απογευματινο δρομολογιο λοιπον.... 3η φορα που μου το κανουν αυτο τον τελευταιο μηνα! Παλια ηταν γρηγοροι... χαλασαν και αυτοι... ΥΠΟΜΟΝΗ
Απ'ότι μου είπαν τα παιδιά στο κατάστημα, ξαφνικά έχει γίνει χαμός με τα EGreat EG-M34A. Πολλές παραγγελίες .

Reaction score
0
Λοιπον εχω καλα νεα!
Ερχεται το DTS downmix για οσους δεν εχουν DTS decoding απο ενισχυτη (προσωπικα δεν με ενδιαφερει). Πηραν το συμβολαιο απο DTS USA και περιμενουν τωρα λεει την εταιρια του FW να το φτιαξει.

ΦΡΕΣΚΟ:

http://www.egreatworld.com/en/forum/forum_posts.asp?TID=13&PID=209#209
Εν τω μεταξυ θα φαει ενα φλασαρισμα με το firmware του popcorn 110 να στρωσει :613: :137:

Reaction score
0
Εν τω μεταξυ θα φαει ενα φλασαρισμα με το firmware του popcorn 110 να στρωσει :613: :137:
Ναι, το εχω δει και αυτο furious99...
Δεν μου απαντησες ακομα σε χθεσινη μου ερωτηση "απο ποτε λυθηκε το προβλημα με τα black levels στο WDTV;". Εχω χάσει κατι;

Reaction score
0
Απ'ότι μου είπαν τα παιδιά στο κατάστημα, ξαφνικά έχει γίνει χαμός με τα EGreat EG-M34A. Πολλές παραγγελίες .
Αναμενομενο αλλα δεν εχει να κανει αυτο... Απλα στελνουν απογευμα τα φορτηγακια στο καταστημα ενω συνηθως τα εστελναν πρωι... δεν ειναι και ογκος...

Reaction score
14
Εγώ πάντως πήρα τηλέφωνο πριν ένα λεπτό για τη δική μου την παραγγελία που έκανα χτες το μεσημέρι και μου είπαν οτι θα την έχω αύριο κανονικά.Περιοχή Άργους

JL_

Reaction score
19
Μην ακούω χαζομάρες.Τα specs είναι ΚΑΙ τα 2 από το επίσημο site της εταιρίας και αναφέρονται σε MB και ΟΧΙ σε Mbit
Κι εσένα ποιός σου είπε πως οι εταιρείες ανακοινώνουν πάντα προδιαγραφές με ακρίβεια τεχνικής μελέτης ή ότι το ΜΒ σημαίνει MΒyte;

Και λίγη ευγένεια δεν βλάπτει...

Reaction score
0
Μαγκες ερωτηση κρισεως... με 2,5 δισκο εξωτερικο.... (δηλαδη χωρις ρευμα) παιζει η υπαρχει προβλημα???

Reaction score
14
JL_ said:
Κι εσένα ποιός σου είπε πως οι εταιρείες ανακοινώνουν πάντα προδιαγραφές με ακρίβεια τεχνικής μελέτης ή ότι το ΜΒ σημαίνει MΒyte;
Και λίγη ευγένεια δεν βλάπτει...
Είναι από το επίσημο site της εταιρίας.Αντε τσέκαρέτο πριν μιλήσεις.
Το πρόβλημα δεν είναι στην μονάδα μέτρησης αλλά στη χωρητικότητα.ΚΑΙ τα 2 μιλάνε για ΜΒ και το ένα λέει 256 ενώ το άλλο 32.Τί σχέση έχει το Mbit με το MB?

Reaction score
0
Παρατήρησα μια διαφορά στα specs μεταξύ EG-M31B και EG-M34A...
Το πρώτο έχει : External NOR Flash :Spansion 16-bit 256MΒ
ενώ το 2ο : External NOR Flash :Spansion 16-bit 32MB
Αυτή η διαφορά σε τί έχει να κάνει? σε flash memory δεν αποθηκεύεται το firmware της κάθε συσκευής? Προς τί αυτή η διαφορά.Ξέρει κανείς?
Εγώ πάντως θα τραβάω υλικό μέσω ethernet ενσύρματα από το δωμάτιο του PC στο σαλόνι.Ελπίζω να αντέχει να παίζει το beatstream σε 1080p ε?
Για να παίξεις απροβλημάτιστα από το σαλόνι σου που είναι το PC στην TV μέσω Egreat ή όποιου άλλου στα 1080p χωρίς "σπασίματα"...είναι μου φαίνεται λίγο δύσκολο. Μακάρι να γίνεται. Ο όγκος σε bitstream που πρεπει να μεταφέρεται αβίαστα είναι πάνω από 450 . Αρα..με τις ταπεινές μου γνώσεις πρέπει να έχουμε
1G ethernet από PC -> καλώδιο CAT 5 (preferably CAT6 )-> σε γιγα ethernet hub (managed) -> σε γιγα ethernet του Egreat . (που νομίζω ότι δεν έχει). Αρα....και πάλι εάν τα λέω καλά...μέχρι 1080i το βλέπω και πολύ είναι .

Reaction score
59
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Μολις εφυγε η παραγγελια και απο μενα !!!!

παραλαβη μεθαυριο !!!!

Reaction score
5
Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Για να παίξεις απροβλημάτιστα από το σαλόνι σου που είναι το PC στην TV μέσω Egreat ή όποιου άλλου στα 1080p χωρίς "σπασίματα"...είναι μου φαίνεται λίγο δύσκολο. Μακάρι να γίνεται. Ο όγκος σε bitstream που πρεπει να μεταφέρεται αβίαστα είναι πάνω από 450 . Αρα..με τις ταπεινές μου γνώσεις πρέπει να έχουμε
1G ethernet από PC -> καλώδιο CAT 5 (preferably CAT6 )-> σε γιγα ethernet hub (managed) -> σε γιγα ethernet του Egreat . (που νομίζω ότι δεν έχει). Αρα....και πάλι εάν τα λέω καλά...μέχρι 1080i το βλέπω και πολύ είναι .
Με το E-Great 31B 10m καλωδιο απο PC σε αυτο 100αρα συνδεση παιζει Blu ray rips χωρις κανενα προβλημα μπρος πισω δεξια αριστερα πανω κατω :137:

Αμα ερθει και το 34 θα ενημερωσω :116:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Με το E-Great 31B 10m καλωδιο απο PC σε αυτο 100αρα συνδεση παιζει Blu ray rips χωρις κανενα προβλημα μπρος πισω δεξια αριστερα πανω κατω :137:

Αμα ερθει και το 34 θα ενημερωσω :116:
Thanks για την πληροφορία . Ηταν καλοδεχούμενη. (Μάλλον έχεις 4 πύρηνο και δουλεύουν κι οι 4 στους φουλ.) Any way το ότι δουλέυει όμως είναι θετικό. Θα το δοκιμάσω κι αυτό το βράδυ σήμερα. (πάλι θα με φάει το ξενύχτι ....)

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Thanks για την πληροφορία . Ηταν καλοδεχούμενη. (Μάλλον έχεις 4 πύρηνο και δουλεύουν κι οι 4 στους φουλ.) Any way το ότι δουλέυει όμως είναι θετικό. Θα το δοκιμάσω κι αυτό το βράδυ σήμερα. (πάλι θα με φάει το ξενύχτι ....)
Ας μην διαδίδουμε ανακρίβειες χωρίς λόγο και χωρίς να έχουμε δοκιμάσει.

Δεν χρειάζεται ούτε τετραπύρηνος, ούτε διπύρηνος. Ο υπολογιστής το μόνο που κάνει είναι να δίνει το αρχείο, ένα file copy είναι στην ουσία οπότε και ένας πολύ παλιότερος υπολογιστής θα δούλευε μια χαρά. Το μόνο που απαιτείται είναι 100άρι δίκτυο.

Reaction score
5

...........129 ευρω επεσε η τιμη !!!.........

εγγυηση ομως 1 ΧΡΟΝΟΣ ,ενω το WDTV 2 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ.
Φιλε μου ας μου επιτρεψεις να διαφωνισω παντελως.

Το πιο σημαντικο κατα την γνωμη μου ειναι να κανει αυτο που υποσχεται απροβληματιστα χωρις να χρειαστει να κανεις τιποτα αλλο.

Τι να την κανω ενα δυο τρια χρονια εγγυηση αν στο μεταξυ μου εχει σπασει τα........... νευρα :137: αν δεν παιζει απροβληματιστα?Ασε που μεχρι τοτε θα εχουν βγει super dooper μηχανηματακια που και να χαλασει η κλωτσια θα ειναι απο εδω μεχρι απεναντι.

Ολα αυτα τα λεω εγω που με το που πηρα το 31Β του εκοψα τις γριλιες εβαλα αντισταση στον ανεμιστηρα και ουτε θυμαμαι τι αλλο.

Παντα με φιλικη και χιουμοριστικη διαθεση :615:

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Dual Core 6750 :121:

Reaction score
1.213

Σωτηρη παιζει τους δικους τους εσωματωμενους ελληνικους υποτιτλους η πρεπει αναγκαστικα να εχεις κατεβασει εξωτερικο αρχειο ?

Reaction score
14
onlineN said:
Εμένα μου αρκεί να παίζει τα 720p μέσω ethernet.Έχω τραβήξει 15-20 μέτρα καλώδιο από το δωμάτιο για το σαλόνι.Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα

JL_

Reaction score
19
Είναι από το επίσημο site της εταιρίας.Αντε τσέκαρέτο πριν μιλήσεις.
Το πρόβλημα δεν είναι στην μονάδα μέτρησης αλλά στη χωρητικότητα.ΚΑΙ τα 2 μιλάνε για ΜΒ και το ένα λέει 256 ενώ το άλλο 32.Τί σχέση έχει το Mbit με το MB?
Πολλές φορές οι κατασκευαστές για λόγους εντυπωσιασμού χρησιμοποιούν το MB εννοώντας τα Mbit κι όχι τα MByte... Κοινώς, όπου αναγράφεται σκέτο MB ή Μb δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν εννοείται MByte ή Mbit...

Όσον αφορά τη NOR flash, oι κατασκευαστές σε Mbit την αναφέρουν, αν λέει κάτι αυτό...

Θα ήταν πιθανό λοιπόν στην παλαιότερη καταχώρηση να έδιναν τη NOR flash σε Mbit και τώρα να την έδωσαν σε Mbyte κι επειδή 256 Μbit=32MByte, ουσιαστικά τα μηχανήματα να έχουν ακριβώς την ίδια μνήμη...

Εσύ γιατί αρπάζεσαι δεν μπορώ να καταλάβω...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.177
Members
38.425
Νεότερο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΣ