EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
0
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Μένω στην Μυτιλήνη και δεν έχουμε Plaisiο εδώ μόνο E-shop και Multirama. Για αυτό.
Συγγνώμη που δεν το διευκρίνισα.

Όταν λες άγνωστο, δηλαδή πάνω από βδομάδες?

..........Φιλε μου δε γνωριζω ..παντως ολα ειναι πιθανα ..ακομη και να αλλαξει ο τιλος σε ..εξαντλημενο... εφ οσον το Πλαισιο τα μαζεψε ολα απο τους Κινεζους ...Λεμε τωρα ..

Και το θεμα ειναι απο που το παραγγελνουν ..Απο τη Κινα ?????????

Παντως δε καταλαβαινω .....το Πλαισο δε στελνει οπουδηποτε στην Ελλαδα ???

Reaction score
0

..........Φιλε μου δε γνωριζω ..παντως ολα ειναι πιθανα ..ακομη και να αλλαξει ο τιλος σε ..εξαντλημενο... εφ οσον το Πλαισιο τα μαζεψε ολα απο τους Κινεζους ...Λεμε τωρα ..

Και το θεμα ειναι απο που το παραγγελνουν ..Απο τη Κινα ?????????

Παντως δε καταλαβαινω .....το Πλαισο δε στελνει οπουδηποτε στην Ελλαδα ???
Μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας μπορώ να αγοράσω από το πλαισιο (δεν θέλω θέλω να χρησιμοποιώ μέσω internet, προτιμώ αντικαταβολή).
και επιπλέον από το eshop δεν θα το πάρω 125€ αλλά 117.60 € γιατί ότι αγοράζω είναι με 13% ΦΠΑ.

ΟΚ αν είναι το παραγγέλνω σήμερα.

Reaction score
0

Παρε το Πλαισιο τηλεφωνο να μαθεις ποσο θα σε χρεωσουν μεταφορικα.
Εμενα μου εστειλαν με μεταφορικη εταιρια ολοκληρο πακετο ηχεια Z-5500 (πανω απο 20 κιλα πρεπει να ειναι) και πληρωσα 3 ευρω μεταφορικα!!!! (Βεβαια εγω απειχα μολις 150χμ απο Αθηνα, δε ξερω για εσενα)
Και μην τσιγκουνευεστε τα +4 ή +5 ευρω, ειναι ξεφτιλα!
Την πατησα 1-2 φορες και δεν την ξαναπαταω! Αν το μαγαζι που εμπιστευομαι εχει το ιδιο προϊον και 5% ακριβοτερα θα παω να το παρω απο εκει! Φανταστειτε να ειχα παρει το egreat απο κανα "κινεζο" που θα ετρεχα τωρα...
Παντως πιθανως να εχετε δικιο για το δικο μου, το επεστρεψα ακριβως οπως το ειχα παρει και σιγουρα κανενας δεν προκειται να καταλαβει οτι η συσκευασια αυτη εχει ανοιχτει και χρησιμοποιηθει (εχω βαλει στη θεση τους ακομα και τα μικρα πλαστικα που "δενουν" τα διαφορα καλωδια HDMI κλπ)!!!

ΕDIT: Το πλαισιο μου ειχε ζητησει να προ-πληρωσω με καταθεση σε τραπεζα τοτε που παρειγγηλα σε πόλη που δεν εχει Πλαισιο. Ουτε πιστωτικη δεχοταν, ουτε αντικαταβολη!

Reaction score
0

Δηλαδη το ε-σοπ σου γυρισε τα λεφτα πισω εντος των 7 ημερων εφοσον το προιον δε σε αφησε ικανοποιημενο ????????
Μας λες ακριβως τη διαδικασια (ιεροτελεστια) ???
Ατακα και επι τοπου ????

Reaction score
0

Bασικα για να μην χρονοτριβω/μπλεκω/πρηζω/πρηζομαι δεν απαιτησα τα λεφτα μου πισω σε μετρητα αλλα αρκεστηκα στην "πιστωση" που προσφερουν ωστε να αγορασω κατι αλλο, γιατι ετσι κι αλλιως εντος των επομενων ημερων ειχα προγραμματισει να κανω μια αγορα ισης αξιας (αν και η πιστωση κραταει 1 χρονο)!!!

Το "7 ημερες" ειναι για περιπτωσεις DOA και πιστεψε με αν το πραμα παιζει εστω και 1 mkv αρχειο σε εστω και 1 ρυθμιση θα μπλεξεις για να στο βγαλουν DOA (θα πρεπει να τους οργανωσεις επιδειξη των προβληματων) και προσωπικα ειπα "δεν πα να χεσ***τε, παρτε το πισω ως επιστροφη, σιγα μη καθομαι να σας κανω και επιδειξεις που επρεπε να εχετε κανει ολα τα τεστ που εκανα εγω πρωτα εσεις (και οι κινεζοι)"!
Για επιστροφη ανευ συγκεκριμενης αιτιας (πχ απλα δεν σ'αρεσει) εχεις 14 μερες απο την μερα αγορας (αυτο ισχυει για καθε καταστημα καθως αποτελει νόμο του κρατους)!

Reaction score
2
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας μπορώ να αγοράσω από το πλαισιο (δεν θέλω θέλω να χρησιμοποιώ μέσω internet, προτιμώ αντικαταβολή).
και επιπλέον από το eshop δεν θα το πάρω 125€ αλλά 117.60 € γιατί ότι αγοράζω είναι με 13% ΦΠΑ.

ΟΚ αν είναι το παραγγέλνω σήμερα.
Το πλαίσιο για αγορές άνω των 85 ευρώ έχει δωρεάν αποστολή (με αντικαταβολή).

Reaction score
0
Eνα link με ότι χρειάζεστε για να αναβαθμήσετε το EGREAT με το καινούργιο firmware.. με το τόσο πολυπόθητο DTS downmix..
σε γρηγορο server.. και όχι τον αργό της μαμάς εταιρίας..
Κατάλληλο για τα .. EG-M31B, EG-M33A, EG-M34A
Code:
http://rapidshare.com/files/249862639/EG-M31B-M33A-M34A-FirmWare___latest_NMT_programs_-20090204_-_By_Zouao.rar
pass: [email protected]

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Το πλαίσιο για αγορές άνω των 85 ευρώ έχει δωρεάν αποστολή (με αντικαταβολή).
OXI αν δεν εχει Πλαισιο στην περιοχη σου σε χρεωνουν για την μεταφορικη με την οποια "συνεργαζονται"!

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

OXI αν δεν εχει Πλαισιο στην περιοχη σου σε χρεωνουν για την μεταφορικη με την οποια "συνεργαζονται"!
Στέλνουν με ταχυδρομείο (πόρτα πόρτα) και εφ'όσον η παραγγελία είναι πάνω από το ποσό που αναφέρει δεν χρεώνουν έξοδα αποστολής.

Έχω αγοράσει πολλές φορές έτσι.

Απλά η παραγγελία έρχεται σε δύο με τρεις ημέρες.

Reaction score
0

Eχμ, οχι δεν το κανουν!
Ποτε αγορασες; Εγω τα Χριστουγεννα αγορασα ηχεια 235 ευρω και με χρεωσαν και μαλιστα οχι με πορτα-πορτα αλλα με μεταφορικη εταιρια (μεταφορες-μετακομισεις κλπ).

Reaction score
2
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Eχμ, οχι δεν το κανουν!
Ποτε αγορασες; Εγω τα Χριστουγεννα αγορασα ηχεια 235 ευρω και με χρεωσαν και μαλιστα οχι με πορτα-πορτα αλλα με μεταφορικη εταιρια (μεταφορες-μετακομισεις κλπ).
Τέλος πάντων!
Δεν έχω σκοπό να αντιπαρατεθώ.

Εγώ αναφέρω γεγονότα και είμαι απλός καταναλωτής που αγόρασα κάποια προιόντα υπό αυτές τις συνθήκες.

Αν θέλει να απαντήσει σε παραπονεμένους πελάτες, ας ενδιαφερθεί το πλαίσιο!!!

(Πάντως ότι στέλνουν χωρίς χρέωση πάνω από τα 85 ευρώ ας απαντήσει και κάποιος άλλος πελάτης της επαρχίας).

Reaction score
14
Ερώτηση 1 : To eGreat παίρνει skins όπως το Popcorn?
Ερώτηση 2 : Έκανα αναβάθμιση στο τελευταίο firmware και παρατήρησα οτι όταν πατάω το i για να δώ τις πληροφορίες υπολοιπόμενου χρόνου ενός video ή μιας ταινίας μου βγάζει 6 ή 8 λεπτά ενώ πχ η ταινία είναι 1,5 ώρα.Δηλαδή άλλα αντί άλλων.Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Με το προηγούμενο firmware δεν είχα τέτοιο πρόβλημα

Reaction score
0

Το πλαίσιο πράγματι δεν χρεώνει από ένα ποσό και πάνω. Προφανώς εξαιρείται η περίπτωση μεγάλου δέματος (μεταφορική)...

Για την ερώτηση 1 η απάντηση είναι ναι
Για την ερώτηση 2 δε το κάνει σε μένα (Μ31Β αλλά ίδιο firmware...)

Reaction score
0
Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας. Ήρθε το TP-LINK TL-WN821N και το έβαλα στη συσκευή. Έτσι και το αναγνώρισε... Όμως έχω πρόβλημα στις ρυθμίσεις. Στην αναζήτηση βλέπει το philips του connX και συνδέεται μ` αυτό. Όμως δε του δίνει ip διεύθυνση και φυσικά δεν έχω πρόσβαση στις υπηρεσίες internet. Παρακάτω έχω κάποιες εικόνες με τις ρυθμίσεις....

Στη τρίτη εικόνα αναφέρει πως συνδέθηκε αλλά δεν έχω διεύθυνση ip.

Μπορεί κάποιος που κατέχει καλά το αντικείμενο να κάνει έναν οδηγό χρήσης ασύρματης σύνδεσης; Με το laptop τι πρέπει να κάνω για να το βλέπει η συσκευή.

Ευχαριστώ!!!

Υ: Υπάρχει και το wiki αλλά δε βγάζω άκρη με το πρόβλημα.

Reaction score
0
jim

Καταρχην αντι για WEP ασφαλεια στο router σου βαλε καλυτερα WPA2 AES (το WEP το σπανε πανευκολα αν θελουν να μπουν στο δικτυο σου)...

βαλε καρφωτη IP στο Egreat (στατικη ασυρματη):
ανοιξε ενα παραθυρο του dos στο laptop και δωσε την εντολη ipconfig θα σου δειξει τα απαραιτητα στοιχεια του δικτυου σου...
αν το laptop σου ειναι 192.168.1.2 δωσε στο Egreat την 192.168.1.3 π.χ., τα υπολοιπα στοιχεια θα ειναι ιδια...
τους DNS servers θα τους δεις εδω: http://www.otenet.gr/hd/useinfo.htm

Αφου τα βαλεις ολα μπορει να χρειαστει ενα restart το Egreat απο το τηλεκοντρολ...

Reaction score
0
furious99 σε ευχαριστώ για την απάντηση...
Προσπάθησα να κάνω όσα μου είπες αλλά και πάλι είμαι σε αδιέξοδο...

Το πρόβλημα το έχω και στο ASUS με windows XP. Συνδέομαι κανονικά αλλά ip πουθενά και φυσικά δεν έχω internet. Στο κανονικό laptop μου, στο psp μου, στο n95 είναι όλα ΟΚ. Δοκίμασα να τα κάνω χειροκίνητα... Έχω ipv4 στα vista XX.XX.2.2 και προεπιλογή XX.XX.2.1. Όταν του βάζω XX.XX.2.3 και δοκιμάζω τον π.χ. έλεγχο αναβάθμισης μου πετάει αμέσως τη σελίδα με το λάθος. Αν όμως βάλω το XX.XX.1.3 και δοκιμάζω μια web εφαρμογή τότε φαίνεται να ψάχνει αλλά στο τέλος μου βγάζει πάλι τη σελίδα του λάθους. Επίσης παρατήρησα στο laptop οτί δε μου βγάζει επίθεμα DNS...
Τι είναι το gateway...;
Παιδιά λύσεις;;; συμβουλές;;;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.111
Members
38.533