EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
0
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Παιδιά έφτασε! Το παρήγγειλα την Δευτέρα το πρωί και ήρθε σήμερα το πρωί (Πέμπτη).
Το κακό είναι ότι η τηλεόραση που έχω επίσης παραγγείλει (FULL HD Sony 32" Bravia KDL-W5500K), δεν έχει φτάσει ακόμα.

Η μόνη με την οποία μπορώ να το συνδέσω είναι με την HD Ready 26" Sony Bravia που έχω, η οποία ναι μεν έχει υποδοχή για HDMI, αλλά είναι στον τοίχο και η θύρα HDMI είναι στο πίσω μέρος. Δεν έχω την δυνατότητα να την κατεβάζω και να την ξανα-ανεβάζω.

Ο μόνος τρόπος για να συνδέσω το Egreat M34A με την 26" Τηλέοραση αυτή τη στιγμή είναι με composite video, και στέρεο ήχο (τα καλώδια κόκκινο,άσπρο,κίτρινο) με τα οποία συνδέω την nova και το dvd με την 26".

Αν συνδέσω με composite το Egreat για μια δύο μέρες θα υπάρξει πρόβλημα? Θα μπορώ να αλλάζω τον τύπο σήματος/μετάδοσης/τηλεόρασης όποτε θέλω ή το κάνεις μόνο στις αρχικές ρυθμίσεις?

Φυσικά ξέρω ότι με αυτά τα καλώδια δεν θα δω Full HD, ούτε καν HD δεν θα δω αφού είναι "AV connecting". Απλώς να δοκιμάσω αν δουλεύει το Egreat θέλω.

ΕΡΩΤΗΣΗ SOS: ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟ EGREAT ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ (ΜΕΣΩ USB ΘΥΡΑΣ)??? ΔΕΝ ΕΧΩ SATA ΔΙΣΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΩ. (ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΚΑΛΩΔΙΟ SATA ΑΠΟ ΤΟ EGREAT).

Reaction score
0

Πικρα και πανω που νομιζα πως αυτο το μηχανακι τα κανει ολα και συμφερει.... Ειπα να το τεντώσω λιγο και απογοητευτηκα.... Τουτεστιν.... Τριλογια νονος σε 1080p 20 Gb το καθε mkv , τον πουλο , παει να παιξει και με φτυνει (back to explorer mode) .... δοκιμασα και κατι documentaries > 8 GB και κανει τα ιδια ... καμια λύση?

Reaction score
2
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Πικρα και πανω που νομιζα πως αυτο το μηχανακι τα κανει ολα και συμφερει.... Ειπα να το τεντώσω λιγο και απογοητευτηκα.... Τουτεστιν.... Τριλογια νονος σε 1080p 20 Gb το καθε mkv , τον πουλο , παει να παιξει και με φτυνει (back to explorer mode) .... δοκιμασα και κατι documentaries > 8 GB και κανει τα ιδια ... καμια λύση?
Κάνε μια επανεκκίνηση και ξαναδοκίμασε.

Πάντως δεν πρέπει να έχει σχέση με το μέγεθος του αρχείου,αλλά με την κωδικοποίηση (αν δεν το παίζει τελικά).

Reaction score
0

Να αναφέρω ότι το σύνδεσα προσωρινά με composite καλώδιο του DVD μέχρι να έρθει η καινούρια TV που θα του βάλω HDMI

Παίδες παρατήρησα το εξής πρόβλημα:
Όταν πήγαινα να παίξω ένα *wmv βίντεο που είχα φτιάξει με το Windows Movie Maker (των XP), έβγαζε μαύρη οθόνη και αδυνατούσε να το αναπαράγει (έπρεπε να πατήσω "στοπ" για να γυρίσω πίσω στο menu).

Όταν στην συνέχεια πήγαινα να παίξω ένα άλλο οποιοδήποτε αρχείο βίντεο (avi,mpg,wmv) έβγαζε ένα τριγωνάκι με θαυμαστικό και έλεγε "could not played ή κάτι παρόμοιο"

Βέβαια όταν έκανα επανακίνηση δεν είχε πρόβλημα και έπαιζε τις υπόλοιπες *avi ταινίες και γενικότερα τα υπόλοιπα βίντεο (όχι βέβαια αυτό το *wmv βίντεο).

Έχει κάποιο πρόβλημα το Egreat με τα WMV? ή φταίει η κωδικοποιήση των wmv που έχω φτιάξει από το Windows Movie Maker?

Τέλος και πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ήθελα να σας ρωτήσω: "Αξίζει το update του firmware?" Διορθώνονται bugs? Το dts downmix αφορά την βελτίωση του dts ήχου των βίντεο ή κάτι άλλο που δεν έχω καταλάβει?

Reaction score
0

Γεια σας....

Εχω και εγω το egreat M34A απο το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Το μονο μου προβλημα ειναι οτι δεν μπορώ να το συνδεσω στην sata με το MyBook (s-sata) που εχω γιατι δεν βρισκω το κατάλληλο καλωδιο.
Νομίζω οτι αυτο http://www.cooldrives.com/esexcaitolex.html ειναι το σωστο αλλα δεν το βρισκω και πουθενα στην Ελλάδα.

Οποιαδήποτε βοήθεια ή ιδέα θα ειναι πολύτιμη για εμενα!!!

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Reaction score
2
Παιδιά! Πριν κάνετε οποιαδήποτε δοκιμή για το ποια αρχεία παίζει και ποια όχι,βεβαιωθείτε ότι έχετε αναβαθμίσει το μηχάνημα με το τελευταίο firmware.
Αυτό που φοράει είναι πολύ παλιό και από τότε έχουν βγει 5-6 νεώτερα,που λύνουν το 90% των προβλημάτων.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Παιδιά! Πριν κάνετε οποιαδήποτε δοκιμή για το ποια αρχεία παίζει και ποια όχι,βεβαιωθείτε ότι έχετε αναβαθμίσει το μηχάνημα με το τελευταίο firmware.
Αυτό που φοράει είναι πολύ παλιό και από τότε έχουν βγει 5-6 νεώτερα,που λύνουν το 90% των προβλημάτων.
OK, άρα προτείνεις να κάνουμε update στο firmware..
ωραία όταν μπορέσω θα το κάνω.

Reaction score
0

Παιδιά μια ερώτηση, για να κάνω το update στο firmware, πρέπει να έχω κάνει πρώτα format τον USB HDD τον οποίο συνδέω με το Egreat? ή αυτό αφορά μόνο το update του NMT?

Θα μπορούσα να συνδέσω ένα flashaski USB και να κάνω από εκεί το update ή πρέπει να είναι ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος?

Reaction score
14
Με φλασάκι μπορείς άνετα.Μην προτιμήσεις update από το μενού της συσκευής γιατί παίρνει ώρα.Προτίμησε να το κατεβάσεις στο pc σου και μετά να το βάλεις μέσα σε ένα φλασάκι

Reaction score
0
Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Με φλασάκι μπορείς άνετα.Μην προτιμήσεις update από το μενού της συσκευής γιατί παίρνει ώρα.Προτίμησε να το κατεβάσεις στο pc σου και μετά να το βάλεις μέσα σε ένα φλασάκι
OK eyxaristo.. εννοείται πως το κατεβάζω πρώτα στο PC.
Αν το έβαζα με τον εξωτερικό USB δίσκο χωρίς να του έχω κάνει format θα υπάρχει πρόβλημα?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Γεια σας....

Εχω και εγω το egreat M34A απο το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Το μονο μου προβλημα ειναι οτι δεν μπορώ να το συνδεσω στην sata με το MyBook (s-sata) που εχω γιατι δεν βρισκω το κατάλληλο καλωδιο.
Νομίζω οτι αυτο http://www.cooldrives.com/esexcaitolex.html ειναι το σωστο αλλα δεν το βρισκω και πουθενα στην Ελλάδα.

Οποιαδήποτε βοήθεια ή ιδέα θα ειναι πολύτιμη για εμενα!!!

Ευχαριστω εκ των προτερων.
http://monoware.gr/index.php?target=products&product_id=31083

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=9284&cat=38

http://www.grammi.gr/eidos.aspx?kvd=55554428

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

OK eyxaristo.. εννοείται πως το κατεβάζω πρώτα στο PC.
Αν το έβαζα με τον εξωτερικό USB δίσκο χωρίς να του έχω κάνει format θα υπάρχει πρόβλημα?
Δεν χρειάζεται να τον φορμάρεις, αρκεί να υπάρχουν τα δύο αρχεία του update στο root του δίσκου, όχι σε κάποιο φάκελο δηλαδή.

Reaction score
0
Με αυτό δεν χρειάζεσαι οδηγό. Απλώς το τρέχεις, επιλέγεις το theme που θέλεις και... τέλος...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Δεν χρειάζεται να τον φορμάρεις, αρκεί να υπάρχουν τα δύο αρχεία του update στο root του δίσκου, όχι σε κάποιο φάκελο δηλαδή.
ΟΚ σε ευχαριστώ φίλε Γιάννη.
Θα το κάνω λίαν συντόμως.

ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, παιδιά ήρθε η καινούρια τηλεόραση και αύριο θα την εγκαταστήσω. Θα συνδέσω το Egreat με HDMI καλώδιο.
Να βάλω από τώρα ρύθμιση HDMI από το Egreat ή να το αφήσω PAL (έχω composite σύνδεση με την παλιά την τηλεόραση) και να το βάλω HDMI αύριο μέσω του TV mode αφού το έχω σύνδεση με καλώδιο HDMI? (πατώντας δηλαδή το TV mode και μετά ένα εκ των πλήκτρων 7 ή 8 ή 9?

Το ρωτάω γιατί έκανα μια μαλακία και ενώ είχα compostite σύνδεση έβαλα στις ρυθμίσεις HDMI σύνδεση να δω τι θα μου βγάλει και μου έβγαζε χιονάκια και είχα τρομοκρατηθεί γιατί δεν ήξερα πως να το επαναφέρω σε σύνδεση composite/pal.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.111
Members
38.533