EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
0
Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Οχι δε μπορει να τα κανει μαζι κατεβασμα και αναπαραγωγη.
Μπορει ομως να ανεβαζει με 1mbps αν βλεπεις dvix ή 720p. Σε πολλα 1080p δε γινεται ουτε να ανεβαζεις ταυτοχρονα...
Επισης οι ταχυτητες του στο κατεβασμα ειναι χαμηλες και ασταθεις, πανω απο 500-600kbps μπουκωνει και πρεπει να βαλεις οριο καπου στα 500 για να μη γινεται αυτο.
Ακομη αργο ειναι και το verification των αρχειων, μιση ωρα για 4GB αρχειο.
Γενικα ειναι της υπομονης, αν βιαζεσαι καλυτερες ταχυτητες θα παρεις μονο απο το pc σου. Παντως ο transmission client τη δουλεια του την κανει μια χαρα οσον αφορα στο οτι δε βγαζει χαλασμενα αρχεια, ειναι συμβατο με ολους τους private trackers ελλαδα και εξω και το Egreat σαν κατεβαστηρι καιει ελαχιστα
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Reaction score
0
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Μία ερωτησούλα προς τους κατόχους του συγκεκριμένου media player μια και μόλις αποκτήθηκε προ 3ώρου:

Καταρχάς να διευκρινήσω πως το κουτί ήταν ανοιχτό και το σελοφάν που "αγκάλιαζε" το Egreat εσωτερικά επίσης...δεν το αναφέρω τυχαία, αλλά προκειμένου να αντιληφθώ αν το παρακάτω φαινόμενο είναι φυσιολογικό κι αναμενόμενο.

Το δοκίμασα σε 2-3 ταινίες divx και mkv...ρύθμισα υποτίτλους στα Ελληνικά και downgrade σε analog τον ήχο για DTS κι όλα καλά. Αυτό όμως που με έχει θορυβήσει στο λίγο χρόνο που το χρησιμοποίησα είναι η μεγάλη θερμοκρασία που ανέπτυξε. Ψιλοκαίει κι αναρωτιέμαι αν έχω πέσει σε κανένα ελαττωματικό μοντέλο ή αντίθετα πρόκειται για συνηθισμένο, νορμάλ κατάσταση και δεν υφίσταται λόγος ανησυχίας. Αν είναι, να το επιστρέψω αύριο ελέω ανοιχτής σσυσκευασίας.

Την ευγνωμοσύνη μου εκ των προτέρων...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Μία ερωτησούλα προς τους κατόχους του συγκεκριμένου media player μια και μόλις αποκτήθηκε προ 3ώρου:

Καταρχάς να διευκρινήσω πως το κουτί ήταν ανοιχτό και το σελοφάν που "αγκάλιαζε" το Egreat εσωτερικά επίσης...δεν το αναφέρω τυχαία, αλλά προκειμένου να αντιληφθώ αν το παρακάτω φαινόμενο είναι φυσιολογικό κι αναμενόμενο.

Το δοκίμασα σε 2-3 ταινίες divx και mkv...ρύθμισα υποτίτλους στα Ελληνικά και downgrade σε analog τον ήχο για DTS κι όλα καλά. Αυτό όμως που με έχει θορυβήσει στο λίγο χρόνο που το χρησιμοποίησα είναι η μεγάλη θερμοκρασία που ανέπτυξε. Ψιλοκαίει κι αναρωτιέμαι αν έχω πέσει σε κανένα ελαττωματικό μοντέλο ή αντίθετα πρόκειται για συνηθισμένο, νορμάλ κατάσταση και δεν υφίσταται λόγος ανησυχίας. Αν είναι, να το επιστρέψω αύριο ελέω ανοιχτής σσυσκευασίας.

Κοίτα ...ότι καιει το μηχανάκι καίει λίγο...στην αρχή και μένα με ανησύχησε . Αλλά μετά που κατάλαβα ότι και στους άλλους συμβαίνει το ίδιο και επίσης αυτό δεν επηρρέαζε την συμπεριφορά του και την απόδοσή του ...σταμάτησα να του δίνω σημασία. Εκτός βέβαια κι αν στο δικό σου ..'βράζεις αυγό" ! Οπότε ...τα πράγματα είναι σοβαρά..

Reaction score
0

Χθες το παρατήρησα και εγώ. Το έχω απο το Σάββατο (1/8/08). Χθες είδα 40 λεπτά σειρά + 10 που έπαιξα λίγο με τις επιλογές και όταν πήγα να το κλείσω από πάνω ήταν πολύ ζεστό (δεν έκαιγε, ακουμπούσες χέρι).

Υποθέτω πως δεν είναι ανησυχητικό, μην ακουμπήσεις δίσκο πάνω.

Reaction score
14
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.Και το δικο μου όταν λειτουργεί ζεματάει.
Να ανησυχούσες στην περίπτωση που το κουτί του ήταν από πλαστικό και όχι από αλουμίνιο.Για να το έχουν φτοιάξει από αλουμίνιο και με γρύλιες , κάτι θα ξέρουν.
Επίσης , εαν δεν κάνω λάθος το τσιπάκι που κάνει την αποκωδικοποίηση έχει πάνω του ψύκτρα.Οπότε χρησιμοποίησε τη συσκευή άφοβα

Reaction score
0

............. Αυτό όμως που με έχει θορυβήσει στο λίγο χρόνο που το χρησιμοποίησα είναι η μεγάλη θερμοκρασία που ανέπτυξε. Ψιλοκαίει κι αναρωτιέμαι αν έχω πέσει σε κανένα ελαττωματικό μοντέλο ή αντίθετα πρόκειται για συνηθισμένο ...............
Φίλε μου φυσικά και καίει , εδώ καιγόμαστε εμείς τέτοια εποχή ! :107:
Είναι φυσιολογικότατο !
Δορυφορικοί δέκτες , media players , .... όλα καίνε !!! :108:

Reaction score
0

Να 'στε καλά παιδιά για τις διαβεβαιώσεις. Αν με θορύβησε κάτι, ήταν ο συνδυασμός θερμότητας και "ύποπτων" συνθηκών συσκευασίας και έκρινα σκόπιμο να ρωτήσω ευθύς εξαρχής για να προλάβω καταστάσεις. Αν είναι να τρέχω, να τρέχω τώρα, γιατί μετά άντε να βρεις το δίκιο σου.

Και πάλι ευχαριστώ! :)

Reaction score
0

Καλημέρα και απο μένα,
απέκτησα προχθές και εγώ το συγκεκριμένο μηχανάκι και είμαι πολυ ευχαριστημένος.Προσπάθησα να κάνω ενσύρματα δίκτυο αλλά δυστυχώς απέτυχα λόγω του ότι παρεμβάλονται 2 ρούτερ μέχρι να φτάσει το καλώδιο στο μηχάνημα.Τελος πάντων δεν με πολυαπασχολεί,διότι θα αποσυνδέω τον 1ΤΒ WD που του έχω βάλει στην sata και θα τον φορτώνω στο pc μου.
Η πρώτη απορία μου έχει να κάνει με τους υπότιτλους: όταν πατάω το εν λόγω κουμπί απλά μου εναλλάσει τους διαθέσιμους υπότιτλους ή τους απενεργοποιεί όπως κάνουν και τα απλά dvd-player.
Πώς μπορώ να τους μετακινώ και να τους αλλάζω μέγεθος.
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω άν βάλω το usb της tp-link,που πολλοί έχουν βάλει, θα μπορώ ασύρματα να διαχειριστώ τα περιεχόμενα του δίσκου (που είναι συνδεδεμένος στην sata του egreat) απο το pc μου???
Είναι ευκολο να σετάρω το ασύρματο δίκτυο και για παράδειγμα πόσo χρόνο θέλει για να μεταφέρω μία ταινία 700mb???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας....

Reaction score
0

Επίσης θα ήθελα να μάθω αν μπορεί το usb tp-link να βρίσκει και να επικοινωνεί με το ασύρματο δίστυο που θα δημιουργώ στο linksys wag54g (φτιάχνει δίκτυα 802.11g και 802.11b και όχι n)???

Reaction score
1

Έχω το M31B με εσωτερικό δίσκο.

Επειδή θέλω να το πάρω και σε ένα φίλο αλλά δεν κυκλοφορεί πλέον, αναγκαστικά πάμε για το Μ34Α.

Υπάρχει κάποια φωτογραφία με το Μ34 συνδεδεμένο με εξωτερικό δίσκο μέσω SATA?

Μπορεί να είναι εμφανής η όλη διάταξη ή θέλει κρύψιμο?

Reaction score
2

Έχω το M31B με εσωτερικό δίσκο.

Επειδή θέλω να το πάρω και σε ένα φίλο αλλά δεν κυκλοφορεί πλέον, αναγκαστικά πάμε για το Μ34Α.

Υπάρχει κάποια φωτογραφία με το Μ34 συνδεδεμένο με εξωτερικό δίσκο μέσω SATA?

Δες εδώ κάποιες φώτο.

Reaction score
0

Επίσης θα ήθελα να μάθω αν μπορεί το usb tp-link να βρίσκει και να επικοινωνεί με το ασύρματο δίκτυο που θα δημιουργώ στο linksys wag54g (φτιάχνει δίκτυα 802.11g και 802.11b και όχι n)???
Ναι μπορει το 821Ν να δουλεψει σε g-δικτυο, μπορει να διαχειριστεις τα δεδομενα στο δισκο sata του Egreat, αλλα οι ταχυτητες μεταφορας ειναι πολυ αργες, περιπου 1,5MB/sec και αυτο εξαρταται και απο την αποσταση... Κανα divx μαλλον μπορεις να το παιξεις και μεσω δικτυου ετσι, αλλα οχι ομως και mkv 720/1080p...

Γενικα το tplink 821N αξιζει για να διαχειριστεις αρχεια στο δισκο του Egreat (οχι μεταφορες ομως), για να streamαρεις κανενα divx και κυριως για torrents...

Reaction score
0

Δεν ειναι ιδιαιτερα εμφανισιμο αλλα ειναι πολυ καλυτερη η απαγωγη θερμοτητας τοσο απο τη συσκευη οσο και απο το δισκο...

Reaction score
4

Καλημέρα παιδιά. Έχω παραγγείλει και εγώ το μικρό και θα μου έρθει σήμερα. Θέλω όμως να κάνω δύο ερωτησούλες.
1. Μπορούμε να ακούμε ραδιοφωνικούς σταθμούς από το internet (από το e-radio, radiotime κτλ) ή περιοριζόμαστε μόνο σε shoutcast, pls;
2. Αν βάλω usb καρτούλα τηλεόρασης θα μπορώ να δω tv σε monitor;
Ευχαριστώ

Reaction score
0

Παιδία καλημερα,
Εξαντληθηκε απο το e-shop γνωριζετε απο που αλλου να το παραγγειλω ή πιστευετε οτι θα το ξαναφερει και να κανω υπομονη?

Reaction score
0

να ρωτησω κατι: η επιλογη Colorspace πρεπει να ειναι 16-235? ayth ειναι η καλυτερη δυνατη επιλογη;

Reaction score
0

Ανάλογα τη τηλεόραση. Δοκιμάζεις και βλέπεις. Εγώ στη δικιά μου με τη στάνταρ ρύθμιση είχα θολούρα στα μαύρα. Με το που την άλλαξα όλα τζετ!

Reaction score
1.153

Μια ερώτηση και από εμένα,δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί σε προηγούμενα posts αλλά βοηθήστε με:
Πώς γίνεται να παίξει ολόκληρος ο φάκελος με ένα album μουσικής και όχι να πρέπει να γίνεται επιλογή κομμάτι-κομμάτι?Αν πάω πάνω στο φάκελο και πατήσω play δεν γίνεται τίποτα.Anybody knows?

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.158
Members
38.538