Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
προσπαθησα να σου απαντησωΠαιδια καποιες ερωτησεις!!
Το vga mode τι ειναι; στο off ή στο on να το εχω; ΝΑΙ ΑΣΤΟ ΕΚΕΙ
Το χρωματικο πεδιο το εχω στο 0-255. Καλα το εχω;ΝΑΙ
To Hdmi Audio στο On;ΝΑΙ
Ηχος στερεο ή 5.1; Δεν εχω ηχεια 5.1 ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣΤΟ
Ο ηχος απο το χειριστηριο του egreat τι ακριβως κανει;ΒΟΗΘΑΕΙ ΛΙΓΟ
Σχεδον ολες τις ταινιες ( κυριως HD βλεπω ) τις βαζω στο actual size και το μειωνω στο 96% ωστε να μη χανω καθολου εικονα.ΣΩΣΤΑ
Το video output το εχω παντα στο auto. Επισης το framerate sync το εχω στο off.
Εχω και ενα προβλημα με το family guy. Ο ηχος παει πιο μπροστα απο την εικονα!! Πως στο καλο γινεται αυτο; Στον υπολογιστη το παιζει μια χαρα! ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ .ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΑΡΧΙΣΕΤΟ
Και κατι τελευταιο. Συνδεω τα ηχεια 2.1 που εχω με την τηλεοραση στην υποδοχη για τα ακουστικα. Στο egreat δε μπορω γιατι δεν εχουν οπτικη συνδεση τα ηχεια. Τι μου προτεινετε οσο αφορα τον ηχο. Να τον ανεβαζω απο το egreat, απο τη τηλεοραση, απο τα ηχεια ή ενα συνδιασμο;
Ευχαριστω!
Για κοίτα μεσα στο ποστ μου σου απανταω με κεφαλαια διπλαΠροσπαθησες να με βοηθησεις; Δε βλεπω κατι εδω.
Λογικά χωρίς να ξερω τη μαρκα της τηλεόρασής σου , δεν μπορουν να δουλεύουν και οι 3 hdmi ταυτοχρονα .Πρεπει να διαλέξεις μέσω του μενού ποιες από τις 2 θα δωσεις προτεραιότηταεπανερχομαι με περιεργη 'λυση'....
η τηλεοραση εχει 3 υποδοχες hdmi, και στις 3 ειχε προβλημα. Με 2 διαφορετικα καλωδια επισης ... Δοκιμασα και το dvdrec που συνδεεται με hdmi στην τηλεοραση και παρατηρησα οτι το προβλημα ηταν και εκει... χωρις καμια εξηγηση μιας κ μεχρι την προηγουμενη μερα ολα ηταν οκ...
Δοκιμασα και την επομενη μερα και το προβλημα παρεμενε.
Δοκιμασα ΚΑΙ το laptop με hdmi στην τηλεοραση και ΠΑΛΙ υπηρχε προβλημα. ΑΡΑ θεωρησα πως πρεπει να παω την τηλεοραση πισω για ελεγχο ....
Σημερα το πρωι ενω ειχα συνδεδεμενο το dvdrec λεω ας δω παλι, και θαυμα! Δουλευει το hdmi! Βαζω το egreat και αυτο μια χαρα!
Τι μπορει να εφταιξε; Και πως το 'ελεγχω';
Δεν είσαι ο μόνος.... :403:kerneld said:Το μηχανάκι βλέπει κανονικά το δίκτυο στο σπίτι (και τα 3 pc) από όπου και βλέπω τα πάντα (πρέπει να είμαι ο μόνος που δεν του έχω συνδέσει usb stick ή σκληρό για playback ταινιών, σειρών κτλ).
1. New NMT apps, 50-17-091022-15-EGR-403
2. Internet Radio link added in Web Services
3. Screensaver support during playback pause
4. non-JPEG rotation
5. Bulgaria and Hungary OSD support option
6. Remove "Audio */*: ***" message at start of video playback (e.g. TS)
7. IDX/SUB support added
8. Image cache issue fix
9. workaround DirecTV UPnP crash issue
10. Fixed ISO with single subtitle track cannot display
11. Turkish codepage bug fix
12. workaround MP3 volume soft after ISO/IFO playback
13. TFixed copy small file from NTFS cause system crash
14. Fixed HDD icon on Media Source page occasionally disappearing
15. Fixed MP3 volume soft after DVD playback.
16. Added Dolby Digital disclaimer at [Maintenance] page.
17. Fixed Missing HDD/USB device entries from [Media Source] page.
18. Prevent multiple [Media Source] page refresh during startup process.
19. Fixed blank info in network share edit page, also missing remove button.
20. Fixed blank page when browse network share from network share page
21. Fixed wording "Scan complete" appears at the top left corner after performing wifi scan.
22. Fixed VESA tv mode display either flickering or black screen.
23. Fixed Selecting AP "linksys28" will have the SSID wrongly changed to "linksys28P1"
24. Fixed UPnPAV server detection issue after changing new hostname or restarting server.
25. Fixed Playback of BD-ripped M2TS (eg. movie "Taken") causing system crash.
26. Fixed broken Kartina TV support.
27. Changed Chinese (simplified & traditional) translation of "Crop" under "Video Zoom" option in setup page.
28. Fixed volume automatically increased from "-15" to "-14" issue when playback the next item in a playlist.
29. Fixed refreshing server listing page shows corrupted page
30. Fixed vobsub crash when only idx file exist in the folder
31. Fixed vobsub load regardless of filename
32. Fixed vobsub positioning problem
33. Fixed twonkyserver photo slide show using low resolution
34. Added dynamic javascript loading
35. Known issue: multi-language vobsub not supported
Κανενα δεν ειναι σωστο!Συγνώμη αλλά νόμιζα έλεγαν για το release 26-11-09. Να σβηστεί το πόστ μου να μην την πατήσεις κανέις. Εμένα ακόμα κατεβαίνει με 10kb/s