Ιτ'ς αδιάφοραλ.
Έχεις ήδη καταστρέψει τον ήχο με τόσα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και eddy currents*.
*δινορεύματα, η νέα αγαπημένη μου λέξη.
Behave...... Δεν εχω τελειωσει......
Ιτ'ς αδιάφοραλ.
Έχεις ήδη καταστρέψει τον ήχο με τόσα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και eddy currents*.
Σιγα μην ερθει και ο Εντι Μερφι.Ιτ'ς αδιάφοραλ.
Πάντως με αυτό που βλέπω πιστεύω ότι έχεις αποτύχει πριν ακόμη τον ακούσεις....ΟΙ EMI θα κάνουν πάρτυ με ούζα μέσα.....Βαλε τη μια πλευρα να φυσαει και την αλλη να ρουφαει!
Μετα απο κανα τεταρτο, μέτρα τη θερμοκρασια σε καθε πλευρα.
Η χαμηλοτερη κερδιζει.
Θα ντύνεσαι έτσι για να ακούς!!!!Πάντως με αυτό που βλέπω πιστεύω ότι έχεις αποτύχει πριν ακόμη τον ακούσεις....ΟΙ EMI θα κάνουν πάρτυ με ούζα μέσα.....
Πέραν της πλάκας η κατασκευή είναι εξαιρετική μακράν καλύτερη από τις περισσότερες κατασκευές του FO που έχω δει.ΟΙ ανεμιστήρες είναι μια χαρα έτσι και απόλυτα αποτελεσματικοί στη σταθερότητα της θερμοκρασίας.Εάν θέλεις να ρουφάει ζέστη θα πρέπει η ψυκτρα να είναι κλειστή μπροστά και στα πλαινά και ανοικτή μόνο επάνω και κάτω από τους ανεμιστήρες για να έχει αποτέλεσμα.
Βάλε τους να φυσάνε και θα είσαι μιά χαρά.
Φύσα,ρούφα,τράβα τόνε,πάτα τόνε κι άναφ' τόνε (τον ενισχυτή,ε; μη μας παρεξηγήσουνε κιόλας , με τέτοιες κουβέντες...)Τελικά πρέπει να ρουφάει η να φυσάει ?
Δεν εχω καταλάβει.
Επιτέλους ολοκληρώθηκε...Φύσα,ρούφα,τράβα τόνε,πάτα τόνε κι άναφ' τόνε (τον ενισχυτή,ε; μη μας παρεξηγήσουνε κιόλας , με τέτοιες κουβέντες...)
Δυστυχώς το ζευγάρι των δικών μου F.O. πουλήθηκε και έμεινα μόνο με τον VSSA!Θεδόση,εύγε για την κατασκευή σου!
Και μαύρες βίδες...δυστυχώς η κάμερα ξεγελιέται απο το φως των vu...στην πραγματικοτητα είναι πολύ πιο ωραίαΕπιτέλους ολοκληρώθηκε... View attachment 99584
Ευχαριστώ φίλε Τέο.Δεν είναι κεντημένος σαν το δικό σου αλλά .....
Παρα πολυ ωραιος.
γνωστη πλακετιτσα το τροφοδοτικο... νομιζω εχουμε ιδιες , εσυ εδω και εγω στον Προ μου...Ασχετο:
Τελευταία ασχολήθηκα λίγο με το DCG3 και κατέληξα ότι μου αρέσει περισσότερο με αυτά τα τροφοδοτικά.
View attachment 102193
Ειναι με διπλο LM317/337.
συγκριτικα με τον MTZ opa627 ? Σε ρωταω γιατι οτι εχω ακουσει απο ιδιοκατασκευες, ο Opa , overal μου αρεσει περισσοτερο..Ναι είναι του Μανώλη, τα είπαμε και στο post #241.
Αφού τα έχεις, αξίζει να φτιάξεις τον DCG3. Παίζει εκπληκτικά με αυτά.