F1 season 2007 chat

Reaction score
0
Re: Απάντηση: F1 season 2007 chat

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :cool_11::cool_11::cool_11:

Αν δε το κατάλαβες φέτος ήταν η ευκαιρία του Hamilton.
Του χρόνου που ο Kimi πλέον έχει προσαρμοστεί στη Ferrari ο Hamilton δε θα ξαναδεί το μπροστινό μέρος της Ferrari :cool_4::happy_4::happy_4:
Αυτό πιστεύω κι εγώ. Συν το θέμα της κατασκοπείας από το οποίο ωφελήθηκε ο Hamilton και ελπίζουμε :happy_9: ότι του χρόνου δε θα επαναληφθεί...

Από την άλλη ο Hamilton θα έχει ένα χρόνο εμπειρίας στην πλάτη του ώστε να αποφύγει γελοία λάθη όπως αυτό που έκανε στην είσοδο των πιτς στην Κίνα και στην πρώτη στροφή χθες. )( )( )(

Πολλά θα εξαρτηθούν και από το ποιος θα είναι ο άλλος οδηγός της McLaren. Αν παραμείνει ο Alonso (δύσκολο) θα παραμείνει και η έκρυθμη κατάσταση ενώ αν έρθει κάποιο νέο ταλέντο σαν το Rosberg ή τον Kovalainen την πρώτη χρονιά τουλάχιστον ο Hamilton θα μπορεί να είναι ήσυχος για το status του μέσα στην ομάδα.

Reaction score
62
Απάντηση: F1 season 2007 chat

Αν τερμάτιζε 2 θέσεις παραπάνω ο Hamilton τι θα λέγατε τώρα? Είμαι πολύ περίεργος.
Τώρα σας έκατσε από το πουθενά το πρωτάθλημα, αν δεν σας κάθιζε τι θα λέγατε?

Reaction score
0

Αν τερμάτιζε 2 θέσεις παραπάνω ο Hamilton τι θα λέγατε τώρα? Είμαι πολύ περίεργος.
Για κάτσε λίγο: προβλήματα αξιοπιστίας είχε και η Ferrari φέτος και μάλιστα πολύ περισσότερα από τη McLaren. Ο Kimi όταν το αυτοκίνητο ήταν ανταγωνιστικό ήταν σχεδόν αλάνθαστος ενώ ο Hamilton απλά έδειξε ότι δεν άντεξε την πίεση στο τέλος.
Επίσης ο Hamilton είχε μεν καλύτερα πλασαρίσματα αλλά ο Κίμι έκανε δύο νίκες παραπάνω. Θα ήταν δηλαδή ο οδηγός της χρονιάς ακόμα και αν δεν το έπαιρνε.
Δε βλέπω λοιπόν γιατί το πρωτάθλημα μας έκατσε από το πουθενά, μόνοι σας το χάσατε ενώ είχατε τεράστιο πλεονέκτημα και ας μην το αξίζατε...

GTX

Reaction score
39

Ότι και να λες τώρα εμείς μπορούμε να μιλάμε :cool_11::cool_11::cool_1::cool_1:

Άσε που η φώτο που έβαλες είναι τουλάχιστον άκυρη )()(

Περισσότερες Νίκες και περισσότερα fastest laps ότι και να λες αυτό δεν αλλάζει :cool_4::cool_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Αν τερμάτιζε 2 θέσεις παραπάνω ο Hamilton τι θα λέγατε τώρα? Είμαι πολύ περίεργος. [/quote]
Ότι το πήρε με φουστιά και ότι έπρεπε να έχει μηδενιστεί όπως και η ομάδα του στο κατασκευαστών.
Τι εννοείς από το πουθενά? Ποιός είναι ο οδηγός με τις περισσότερες νίκες φέτος, και ποιά είναι η ομάδα με τους περισσότερους ταχύτερους γύρους ανά αγώνα (άρα η γρηγορότερη ομάδα στην πίστα φέτος)?

Reaction score
62

Ήρθε ο Hamilton πρώτη χρονιά στην F1, τάραξε τα νερά, σας έκανε να μην ξέρετε από που σας ήρθε και το μόνο που έχετε να πείτε είναι οτι κάνει γελοία λάθη.
Τα σχόλια σας δηλαδή για τον Hamilton είναι οτι απλά έκανε μερικά καλά πλασαρίσματα και αυτό ήταν.
Ωραία....

{Ποιός είναι ο οδηγός με τις περισσότερες νίκες φέτος, και ποιά είναι η ομάδα με τους περισσότερους ταχύτερους γύρους ανά αγώνα (άρα η γρηγορότερη ομάδα στην πίστα φέτος)?}

Καλά ρε παιδιά είσασταν η πιο γρήγορη, η πιο καλή ομάδα και τότε γιατί παρά λίγο να έρθετε δεύτεροι?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Ήρθε ο Hamilton πρώτη χρονιά στην F1, τάραξε τα νερά, σας έκανε να μην ξέρετε από που σας ήρθε...
Ε... βοήθησαν λίγο και οι inside info.
Βασικά το παλικάρι με ferrari έτρεχε... :cool_11:

Reaction score
4.854
Απορώ πως πιστέυεται ότι το πρωτάθλημα κρίθηκε καθαρά......
Δεν λέω ότι δεν είναι άξιος ο Κίμι αλλά βρωμάει όλη η κατάσταση δυστυχώς , και τα φετινά συμβάντα με αποκορύφωμα το χθεσινό έδιωξε πολύ κόσμο από την F1.
Και εγώ συμπαθώ τον Κίμι άλλα δεν μου άρεσε ο τρόπος που το πήρε , ούτε και αν το έχανε μετά τα σκάνδαλα με την Μακλάρεν....
Το όλο σκάνδαλο έβγαλε φόλα την πιό ενδιαφέρουσα χρονιά της δεκαετίας....
Σαν να χέρονται κάποιοι που κερδίσαν με στημένη διαιτησία μου φένεται..Παρόλα αυτά το "νόμιμο" αποτέλεσμα στο τέλος δίνει το πρωτάθλημα στον Κίμι.

GTX

Reaction score
39

Ήρθε ο Hamilton πρώτη χρονιά στην F1, τάραξε τα νερά, σας έκανε να μην ξέρετε από που σας ήρθε και το μόνο που έχετε να πείτε είναι οτι κάνει γελοία λάθη.
Τα σχόλια σας δηλαδή για τον Hamilton είναι οτι απλά έκανε μερικά καλά πλασαρίσματα και αυτό ήταν.
Ωραία....
Ναι αυτά είναι τα σχόλια μας ακριβώς :cool_4:
Και συγκεκριμένα δεν έκανε μερικά ωραία πλασαρίσματα έκανε πολλές υπεραισιόδοξες κινήσεις στις εκκινήσεις και ο μόνος λόγος που πέρασε είναι επειδή οι γύρω του ήθελαν να αποφύγουν τη σύγκρουση. Κάτσε δες τις εκκινήσεις και θα δείς αυτό που λένε όλοι "The Hamilton Chops" :happy_4:

Καλά ρε παιδιά είσασταν η πιο γρήγορη, η πιο καλή ομάδα και τότε γιατί παρά λίγο να έρθετε δεύτεροι?
Γιατί το ηλίθιο σύστημα της βαθμολογίας στην F1 επιβραβεύει αυτόν που είναι σταθερός πιο πολύ από αυτόν που παίρνει τις νίκες :happy_6:

Reaction score
62
Απάντηση: Re: Απάντηση: F1 season 2007 chat

Να προσέχετε τους μηχανικούς που προσλαμβάνετε άλλη φορά να έχουν κοντή γλώσσα. Ή να τους πληρώνετε καλύτερα...

Reaction score
62

Ναι αυτά είναι τα σχόλια μας ακριβώς :cool_4:
Και συγκεκριμένα δεν έκανε μερικά ωραία πλασαρίσματα έκανε πολλές υπεραισιόδοξες κινήσεις στις εκκινήσεις και ο μόνος λόγος που πέρασε είναι επειδή οι γύρω του ήθελαν να αποφύγουν τη σύγκρουση. Κάτσε δες τις εκκινήσεις και θα δείς αυτό που λένε όλοι "The Hamilton Chops" :happy_4:

Γιατί το ηλίθιο σύστημα της βαθμολογίας στην F1 επιβραβεύει αυτόν που είναι σταθερός πιο πολύ από αυτόν που παίρνει τις νίκες :happy_6:
Unbelievable!!!!

Reaction score
0

Ωραία....
Αρνείσαι ότι στους τελευταίους 2 αγώνες και ενώ ο τίτλος ήταν δικός του έχασε εντελώς την ψυχραιμία του; Με βάση όσα έδειξε φέτος - γιατί κανείς δεν αρνείται ότι είναι καταπληκτικός οδηγός- τα λάθη αυτά δεν δικαιολογούνται. Δεν κρίνεται σαν πρωτοεμφανιζόμενος αλλά σαν επίδοξος πρωταθλητής και αυτό είναι δικό του επίτευγμα, δεν παύει όμως να έχασε με δική του ευθύνη το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια του.

Ως προς τα πλασαρίσματα, απλά έγραψα ότι υπερείχε σε αυτά ενώ υστερούσε σε νίκες και θεωρώ ότι δεν είναι ωραίο να επιβραβεύεται η συντηρητική οδήγηση αντί για τις νίκες. Δεν το είπα ως αρνητικό σχόλιο για το Hamilton και τις ικανότητές του, απλά αυτός έτυχε να ωφελείται από το άδικο κατά τη γνώμη μου σύστημα βαθμολόγησης στην F1 τα τελευταία χρόνια.

Reaction score
62
Απάντηση: Re: F1 season 2007 chat

Απορώ πως πιστέυεται ότι το πρωτάθλημα κρίθηκε καθαρά......
Δεν λέω ότι δεν είναι άξιος ο Κίμι αλλά βρωμάει όλη η κατάσταση δυστυχώς , και τα φετινά συμβάντα με αποκορύφωμα το χθεσινό έδιωξε πολύ κόσμο από την F1.
Και εγώ συμπαθώ τον Κίμι άλλα δεν μου άρεσε ο τρόπος που το πήρε , ούτε και αν το έχανε μετά τα σκάνδαλα με την Μακλάρεν....
Το όλο σκάνδαλο έβγαλε φόλα την πιό ενδιαφέρουσα χρονιά της δεκαετίας....
Σαν να χέρονται κάποιοι που κερδίσαν με στημένη διαιτησία μου φένεται..Παρόλα αυτά το "νόμιμο" αποτέλεσμα στο τέλος δίνει το πρωτάθλημα στον Κίμι.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και κάποιος που μιλάει λογικά...

Reaction score
62

Αρνείσαι ότι στους τελευταίους 2 αγώνες και ενώ ο τίτλος ήταν δικός του έχασε εντελώς την ψυχραιμία του; Με βάση όσα έδειξε φέτος - γιατί κανείς δεν αρνείται ότι είναι καταπληκτικός οδηγός- τα λάθη αυτά δεν δικαιολογούνται. Δεν κρίνεται σαν πρωτοεμφανιζόμενος αλλά σαν επίδοξος πρωταθλητής και αυτό είναι δικό του επίτευγμα, δεν παύει όμως να έχασε με δική του ευθύνη το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια του.

Ως προς τα πλασαρίσματα, απλά έγραψα ότι υπερείχε σε αυτά ενώ υστερούσε σε νίκες και θεωρώ ότι δεν είναι ωραίο να επιβραβεύεται η συντηρητική οδήγηση αντί για τις νίκες. Δεν το είπα ως αρνητικό σχόλιο για το Hamilton και τις ικανότητές του, απλά αυτός έτυχε να ωφελείται από το άδικο κατά τη γνώμη μου σύστημα βαθμολόγησης στην F1 τα τελευταία χρόνια.
Έχασε με δική του ευθύνη το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια του, συμφωνώ, αλλά μην τον καταδικάζουμε και μην ξεχνάμε τα πάρα πολλά χαρίσματά του ως προς την οδήγηση.
...και δεν θα πανηγύριζα αν ήμουν στη θέση σας και είχαμε πάρει με τέτοιο τρόπο το πρωτάθλημα (επειδή κάποιος το έχασε μέσα από τα χέρια του και έπεσε στα δικά μας).

Reaction score
5

Νίκο, αυτό δεν παίζει. Γνωρίζω και μιλάω.
Φέτος θα ήταν η χρονιά της Mclaren κατασκευαστικά, αν δεν μ@λ@κίζονταν τα κwλόπαιδα που προσέλαβε από την Arrows. Τα έχω ξαναγράψει άλλωστε...

Τώρα το ποιός οδηγός είναι καλύτερος, είναι άλλο θέμα.

Reaction score
62

Το αποτέλεσμα μετράει και το αποτέλεσμα λέει οτι το πρωτάθλημα είναι του Kimi.
Next year...

GTX

Reaction score
39

Φέτος θα ήταν η χρονιά της Mclaren κατασκευαστικά, αν δεν μ@λ@κίζονταν τα κwλόπαιδα που προσέλαβε από την Arrows.

Μπα μη το λες.
Και να μην είχαν μηδενίσει τη Mclaren στο πρωτάθλημα κατασκευαστών και πάλι το πρωτάθλημα η Ferrari το πήρε :cool_4:

GTX

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: F1 season 2007 chat

Unbelievable!!!!
Unbelievable είναι ότι ο Hamilton έχασε το πρωτάθλημα και συ βάζεις φώτο ότι ο Hamilton να το πω κομψά καμακώνει τους άλλους 3. Μάθε να χάνεις τουλάχιστον.

Reaction score
62

Η φωτογραφία αφορά τον επόμενο χρόνο.
Τι είναι αυτό το άσπρο που τρέχει απο το στόμα του Kimi στο avatar σου GTX?

GTX

Reaction score
39

Η φωτογραφία αφορά τον επόμενο χρόνο.
Τι είναι αυτό το άσπρο που τρέχει απο το στόμα του Kimi στο avatar σου GTX?
Σ'αρέσει η φώτο??? )(

ΔΕ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ!!! :happy_8::happy_8::happy_8:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.883
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain