F1 season 2007 chat

Reaction score
0
Εγώ θέλω να βρεθούν ο Kimi 1ος, ο Alonso 5ος και ο Hamilton 6ος, να δώσει εντολή ο Ντένις στον Αλόνσο να κάνει στην άκρη για να το πάρει ο Hamilton και ο Ισπανός να τον γράψει στα @@ του "happy_1"
Και την άλλη μέρα θέλω μαζί με τον καφέ μου να μου φέρετε και όλα τα αγγλικά tabloids :cool_11: :crazy_3:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.796
Απάντηση: F1 season 2007 chat

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και μετά από όλα όσα έχουν συμβεί, υποστηρίζω αυτόν που έκραζα τα τελευταία χρόνια, τον ...Alonso!
Τον Kimi ποτέ δεν τον συμπάθησα και τον "καλούλη" Hamilton, τον έχω στην κατηγορία των αντιπαθέστατων, όπως έχει άλλωστε ξαναειπωθεί.
Όλα αυτά βέβαια είναι για να έχουμε συζήτηση. Όλοι τους είναι ικανότατοι και ισάξιοι σε ταλέντο πιλότοι και αυτό που τους ξεχωρίζει είναι ο χαρακτήρας τους.
Πάντως και ο παράγοντας τύχη θα παίξει ρόλο στο τελευταίο Grand Prix.

Reaction score
62
Απάντηση: Re: F1 season 2007 chat

Εγώ θέλω να βρεθούν ο Kimi 1ος, ο Alonso 5ος και ο Hamilton 6ος, να δώσει εντολή ο Ντένις στον Αλόνσο να κάνει στην άκρη για να το πάρει ο Hamilton και ο Ισπανός να τον γράψει στα @@ του "happy_1"
Και την άλλη μέρα θέλω μαζί με τον καφέ μου να μου φέρετε και όλα τα αγγλικά tabloids :cool_11: :crazy_3:
...ναι, ναι κι εγώ θέλω μια Aston Martin.
Βολέψου τώρα με τον Hamilton πρωταθλητή για φέτος και όχι μόνο...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: F1 season 2007 chat

...ναι, ναι κι εγώ θέλω μια Aston Martin.
Καλά, κόψε κάτι. Έχουμε χορτάσει από "πρωταθλητές για φέτος και όχι μόνο" τύπου Villeneuve & Montoya... Ο οποίος Villeneuve ας θυμηθούμε ότι έχασε τον τίτλο την πρώτη του χρονιά στην F1 λίγο πολύ από team orders.
Ο Hamilton από σίγουρος πρωταθλητής πλέον έχει απλά λίγες πιθανότητες παραπάνω από τον Alonso. Για να τον δούμε και υπό (τρομακτική) πίεση γιατί το προχθεσινό δείγμα ήταν πολύ αρνητικό.

GTX

Reaction score
39
Ο Wurz ανακοίνωσε χτές οτι εγκαταλείπει την F1 άμεσα.
Δεν θα τρέξει ούτε καν στον τελευταίο GP και τη θέση του θα πάρει ο Kazuki Nakajima. Λογικό από τη στιγμή που θέλει να σταματήσει η άμεση αντικατάσταση του αφού δίνεται έτσι η ευκαιρία στη Williams να δοκιμάσει κι άλλον ένα οδηγό υπό συνθήκες αγώνα :cool_4:

Κρίμα πάντως μου ήταν συμπαθέστατος ο Wurz και πιστεύω η Mclaren του κατέστρεψε την καριέρα και αυτού και του De la Rosa που τους είχε τόσα χρόνια για δοκιμαστές.

GTX

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Re: F1 season 2007 chat

Νομίζω υποτιμάς πολύ τον Alonso...είπαμε είναι αντιπαθής αλλά οδηγάρα, δε νομίζω ότι θα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα για το Hamilton, θα παίζει πολύ άγχος και πίεση και μη ξεχνάς ότι πλέον το πάνω χέρι στο άγχος και την πίεση θα το έχουν ο Alonso και Kimi που πλέον δε θα έχουν τίποτα να χάσουν, ενώ ο μικρός όλη τη χρονιά έχει πιστέψει ότι είναι ο φετινός πρωταθλητής. Το άγχος καταρχήν θα του χτυπήσει την πόρτα στο quali όταν θα πρέπει να βγάλει τον γρήγορο γύρο του, μη το ψάχνεις υπάρχουν πολλά σημεία μέσα στο ΣΚ του GP για να σπάσει και να κάνει ένα λάθος όπως έκανε και στην Κίνα. Γιατί μη κοιτάς που λέμε για τα φθαρμένα λάστιχα του, το λάθος να μπεί τόσο επιθετικά χωρίς λάστιχα στη στροφή των pits ήταν μόνο δικό του, δεν ήταν της ομάδας ;-)

Reaction score
2.872
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: F1 season 2007 chat

Το άγχος καταρχήν θα του χτυπήσει την πόρτα στο quali όταν θα πρέπει να βγάλει τον γρήγορο γύρο του, μη το ψάχνεις υπάρχουν πολλά σημεία μέσα στο ΣΚ του GP για να σπάσει και να κάνει ένα λάθος όπως έκανε και στην Κίνα. Γιατί μη κοιτάς που λέμε για τα φθαρμένα λάστιχα του, το λάθος να μπεί τόσο επιθετικά χωρίς λάστιχα στη στροφή των pits ήταν μόνο δικό του, δεν ήταν της ομάδας ;-)

+1

Reaction score
62

Συμφωνώ στο θέμα άγχος. Αλλά έχει δείξει πολύ καλά δείγματα όλη τη χρονιά. Ο Alonso μπορεί να κάνει τα πιο απίθανα για να τον βγάλει έξω. Φοβάμαι οτι μπορεί να βγάλουν τα μάτια τους μόνοι τους οι 2 οδηγοί της Μclaren

GTX

Reaction score
39
Λοιπόν μικρό update,

Aνακοινώθηκε ότι ο Massa ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2010 άρα πεθάνανε και οι φήμες που θέλαν τον Ισπανό του χρόνου στη Ferrari (όχι ότι πίστεψε και κανείς ότι ο Alonso θα φύγει από την Mclaren επειδή τα βρήκε σκούρα με το Hamilton για να πάει στη Ferrari με τον Kimi).

Ο Kimi δήλωσε στο site της Ferrari ότι το μειονέκτημα που είχε η Ferrari Με τα supersoft ελαστικά στο Μονακό και την Ουγγαρία κτλ δεν υφίσταται πλέον και ο μόνος στόχος του είναι η νίκη, τα υπόλοιπα έτσι κι αλλιώς δεν είναι στο χέρι του.

Για να ζωντανεύει λίγο η συζήτηση και πάλι, πλησιάζει η μέρα!!! :cool_1::cool_1::cool_1:

Χαμός θα γίνει την Κυριακή :bravo::bravo::bravo:

GTX

Reaction score
39
ΕΠΟΣ!!!!!!!

ΔΕ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ HAMILTONAΚΗΔΕΣ!!!!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::cool_11::cool_11::cool_11:

Reaction score
2
Τι τραγικο ηταν αυτο με τον κινεζο στα πιτ, τον σκοτωσε τον ανθρωπο :cool_11:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το σηκώσαμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!! :bravo::bravo::bravo:

Reaction score
0
Δεν περιγράφω άλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :cool_1: :cool_1: :cool_1: :cool_1: :cool_1: :cool_1: )(

Reaction score
3

Τελικώς ο Alonsoς χάρηκε περισσότερο που δεν το πείρε ο Hamilton από όσο πικράθηκε που δεν κέρδισε αυτός ήήήήή… ξέρει κάτι παραπάνω.:happy_9:
Πάντως τα McLaren δεν πήγαιναν μία σήμερα.)(

Reaction score
7.257
Joseph
Πάντως τα McLaren δεν πήγαιναν μία σήμερα
δεν "επρεπε" να πηγαιναν τα Mclaren σημερα.
Κακα τα ψεμματα παιδια οι οδηγοι της Mclaren θα επρεπε να ειχαν αποβληθει για παντα απο την f1 και αυτα που ειδαμε μετα την αποφαση για τη γνωστη υποθεση ηταν απλα ο λιγοτερο ανωδυνος συμβιβασμος.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.893
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962