GRAN TURISMO 5,official thread. Release Date USA & EU:24/11/10

Reaction score
50
Απάντηση: Re: GRAN TURISMO 5,official thread. Release Date USA & EU:24/11/10

Αυτή τη στιγμή ο αδερφός μου οδηγάει το καλύτερο αυτοκίνητο του κόσμου στην Top Gear Test track.

Οπότε δεν χρειάζεστε χρονόμετρο.
Ένα απλό ρολόι είναι αρκετό.... :125:
Ή μήπως......ημερολόγιο? :143:

Reaction score
11.792
Καλά κορόιδευε εσύ...

Μέχρι να οδηγήσεις M3 με λάστιχα Comfort:Hard να γουστάρεις ντριφτάρισμα. Κρίμα που ο φίλος δουλεύει αύριο και τα πήρε όλα και έφυγε...

EDIT: Να πω για τα πυροτεχνήματα που σκάνε στην χωμάτινη της Τοσκάνης όταν σουρουπώνει;

Reaction score
50
Απάντηση: GRAN TURISMO 5,official thread. Release Date USA & EU:24/11/10

Τα έχω δει τα πυροτεχνήματα σε βίντεο......
Για πες
Η νυχτερινή οδήγηση στην Τοσκάνη παλεύεται ή είναι δύσκολη όσο φαίνεται στα βίντεο?

Για το people carrier δεν κάνω πλάκα.
Μπορντέλο το θεωρούσα & δεν έχω αλλάξει γνώμη......Όσα & αν έχω διαβάσει κατά καιρούς

Reaction score
11.792
Γιατί σάμπως οδήγησα νύχτα; Ήταν με το αίσχος το Focus που δεν ήταν εύκολο και το παράτησα μόλις σουρούπωσε, πιάστηκαν τα χέρια μου (αγύμναστος γαρ).

Όσο για το άλλο, είναι ένα event που σε μαθαίνει την Top Gear πίστα και τρέχουν καμιά 13αριά τέτοια και πρέπει να τα προσπεράσεις από την τελευταία θέση. Δεν το οδήγησα, μόνο λίγο ο αδερφός μου, πάτησε καμιά 40αριά φορές την κόρνα και το κλείσαμε.

Reaction score
0

Πάντως εγώ προσπαθώ να προσαρμοστώ με αυτά που έχω και όταν θα έχω λεφτά ίσως πάρω κόπια τιμονιέρα...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.936
Μόλις μου το παρέδωσαν από το Πλαίσιο!!:626:

Ποιός περιμένει όμως μέχρι το απόγευμα?:122:

Reaction score
11.792
Ωραίο Μ3! Το αγαπημένο μου! Ελπίζω να μην τρύπησε κάνα καπό για να στηρίξει την τηλεόραση. Θα σας βάλω ένα βιντεάκι δικό μου από το GT4 στην 6η Διεθνή έκθεση αυτοκινήτου που είχαν ένα EVO σε τέτοια φάση με υδραυλικές αναρτήσεις. ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!!!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.936
Ποιό αυτοκίνητο προτείνετε να πάρω για να πάρω πιο εύκολα τα licences?

Reaction score
11.792
Τα διπλώματα έχουν δικά τους αυτοκίνητα. Δεν έχει καμία σχέση ποιο αυτοκίνητο θα αγοράσεις στην αρχή. Για παράδειγμα, ο αδερφός μου αγόρασε το Mitsubishi FTO, εγώ το Mazda Miata, μεταχειρισμένα.

Επίσης αν πάρεις και τα 10 αγωνίσματα του 1ου διπλώματος χρυσά, (εύκολο είναι), θα σου δώσει δώρο 3 αυτοκίνητα! Και το δώρο του χάλκινου και του ασημένιου και του χρυσού.

Οπότε αγόρασε ένα ισα ίσα να ξεκινήσεις να παίζεις τα διπλώματα και μετά θα σου δίνει αυτοκίνητα δώρο.

Reaction score
50
Απάντηση: Re: GRAN TURISMO 5,official thread. Release Date USA & EU:24/11/10

Τα διπλώματα έχουν δικά τους αυτοκίνητα. Δεν έχει καμία σχέση ποιο αυτοκίνητο θα αγοράσεις στην αρχή. Για παράδειγμα, ο αδερφός μου αγόρασε το Mitsubishi FTO, εγώ το Mazda Miata, μεταχειρισμένα.

Επίσης αν πάρεις και τα 10 αγωνίσματα του 1ου διπλώματος χρυσά, (εύκολο είναι), θα σου δώσει δώρο 3 αυτοκίνητα! Και το δώρο του χάλκινου και του ασημένιου και του χρυσού.

Οπότε αγόρασε ένα ισα ίσα να ξεκινήσεις να παίζεις τα διπλώματα και μετά θα σου δίνει αυτοκίνητα δώρο.

Και εγώ το FTO αγόρασα.
Εσύ ως τ@υλωμένος με τις πισωκούνες, λογικό ήταν να επιλέξεις ΜΧ5.
Εχθές το βράδυ, χωρίς τιμονιέρα, έπαιξα λιγάκι.
Πολύ ωραίο! Πάρα πολύ ωραίο.
Και τα αυτοκίνητα είναι πολύ καλά σε αίσθηση, μένει να πάρω όλη τη συμπεριφορά με την G25!

Πήρα το 1ο δίπλωμα όλα με χρυσά (το 206 με κούρασε λίγο) και κέρδισα τρία οχήματα....
Με το Kaira ZZ1 πήγα μια βόλτα σε βρεγμένη High Speed Ring

και ευχαριστήθηκα και την βροχή αλλά και το αυτοκινητάκι που είναι απίθανο (κρεμάει μόνο την 5η του)

Reaction score
2.238
Δεν ξέρω τι λέει το 5, αλλά στα προηγούμενα, τα μπροστοκίνητα ήταν εντελώς εκνευριστικά στην οδήγηση. Ειδικά αν ήταν λίγο δυνατό το αυτοκίνητο, ήταν λες και είχα δονητή στα χέρια μου! Πίσω κίνηση και άγιος ο Θεός!

Reaction score
43
Re: Απάντηση: Re: GRAN TURISMO 5,official thread. Release Date USA & EU:24/11/10

Και εγώ το FTO αγόρασα.
Εχθές το βράδυ, χωρίς τιμονιέρα, έπαιξα λιγάκι.
Πολύ ωραίο! Πάρα πολύ ωραίο.
Και τα αυτοκίνητα είναι πολύ καλά σε αίσθηση, μένει να πάρω όλη τη συμπεριφορά με την G25!

Πήρα το 1ο δίπλωμα όλα με χρυσά (το 206 με κούρασε λίγο) και κέρδισα τρία οχήματα....
Με το Kaira ZZ1 πήγα μια βόλτα σε βρεγμένη High Speed Ring
Parelaves apo Plaisio?
Sorry gia ta greeklish texniko provlima...

Reaction score
11.792
Re: Απάντηση: Re: GRAN TURISMO 5,official thread. Release Date USA & EU:24/11/10

Και εγώ το FTO αγόρασα.
No comment... Δεν το επέλεξα για αυτό, θα σου πω σίγουρα το απόγευμα τα πως και τα γιατί.

Εύκολο δεν ήταν το χρυσό; Το 206 και εμένα με δυσκόλεψε αρκετά παραπάνω από τα άλλα. Τα οχήματα που κέρδισα και εγώ δεν πρόλαβα να τα πάω βόλτα, ήθελε να παίξει και ο bro, οπότε με σήκωσε...

Θα προτιμούσα βέβαια να ξεχάσεις το χειριστήριο και να παίζεις μόνο με τιμόνι από εδώ και πέρα, για να έχουμε και μέτρο σύγκρισης.

Reaction score
50
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: GRAN TURISMO 5,official thread. Release Date USA & EU:24/

Parelaves apo Plaisio?
Sorry gia ta greeklish texniko provlima...

Όχι. Πήγα & το νοίκιασα από το dvdclub (seven)
Τους τηλεφωνούσα από το πρώι για να πετύχω τον υπάλληλο στο άνοιγμα.
Μόλις είχε παραλάβει & έκανα κράτηση
Αν υποθέσω πως θα παραλάβω το Σάββατο το δικό μου, θα μου στοιχίσει γύρω στα 7€ αλλά η ψυχική μου ηρεμία αξίζει πολύ παραπάνω :138:

Υπάρχουν 2 προπαραγγελίες που τρέχουν.
Στο Πλαίσιο & το eshop.
Για λόγους ασφαλείας τρέχουν & οι δύο.
& όπως φαίνεται το eshop θα βγει για ακόμα μια φορά πιο αξιόπιστο & σωστό.

Reaction score
0

Εγώ παιδιά δεν έχω το Gt5 γιατί δεν έχω ps3, είχα και έχω από το 1 και 2 στο ps1 και το 3, και 4 στο ps2.Το 4 δεν το έχω τελειώσει, αλλά την τελευταία φορά που έπαιξα θυμάμαι τα 2 καλύτερα αμάξια στο γκαράζ, Μ5 ελαφρωμένο με όλα τα tuning που δέχονταν και έπιανε 375-380km/h και ένα 911 της RUF με όλα τα tuning 412km/h αν θυμάμαι καλά!Συνήθως έμπαινα στους αγώνες πάντα με το EVO γιατί είναι το καμάρι μου,αλλά όταν άλλαζα τα διαφορικό στο M5 θύμιζε το Escudo!

Reaction score
11.792
Εγώ το 4 το σταμάτησα στο 25%. Μετά κατέβασα τερματισμένο save με πάρα πολλά λεφτά και δεν ξανάπαιξα αγώνα.

Reaction score
50
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: GRAN TURISMO 5,official thread. Release Date USA & EU:24/

No comment... Δεν το επέλεξα για αυτό, θα σου πω σίγουρα το απόγευμα τα πως και τα γιατί.

Εύκολο δεν ήταν το χρυσό; Το 206 και εμένα με δυσκόλεψε αρκετά παραπάνω από τα άλλα. Τα οχήματα που κέρδισα και εγώ δεν πρόλαβα να τα πάω βόλτα, ήθελε να παίξει και ο bro, οπότε με σήκωσε...

Θα προτιμούσα βέβαια να ξεχάσεις το χειριστήριο και να παίζεις μόνο με τιμόνι από εδώ και πέρα, για να έχουμε και μέτρο σύγκρισης.

Περιμένω να μου πεις για το ΜΧ5
Αν και συνήθως δεν οδηγώ το πρώτο αγορασμένο αυτοκίνητο.
Χρησιμοποιώ αυτά που κερδίζω από τα διπλώματα

Στο θέμα G25.....
Άλλη μια γκαντεμιά.
Έχω κουρμπάρει τους σωλήνες (ατσάλι 1") και θέλω να κολλήσω με ηλεκτροκόλληση παξιμάδια πάνω σε ροδέλες διαμέτρου 1", να δέσω, να κόψω περισσεύματα στα άκρα & να στερεώσω τις πλάκες τιμονιού & πεντάλ.
Δεν είναι πολύ δουλειά, είναι όμως ραφινάρισμα.
Το κακό είναι πως ο "Μπομπ ο μάστορας" που έχει την ηλεκτροκόλληση & την πρέσα για τις πλάκες, είναι στο κρεβάτι.....
Ελπίζω την επόμενη βδομάδα να είμαι ΟΚ με την τιμονιέρα. :122:

Reaction score
4

Όχι. Πήγα & το νοίκιασα από το dvdclub (seven)
Τους τηλεφωνούσα από το πρώι για να πετύχω τον υπάλληλο στο άνοιγμα.
Μόλις είχε παραλάβει & έκανα κράτηση
Αν υποθέσω πως θα παραλάβω το Σάββατο το δικό μου, θα μου στοιχίσει γύρω στα 7€ αλλά η ψυχική μου ηρεμία αξίζει πολύ παραπάνω :138:

Υπάρχουν 2 προπαραγγελίες που τρέχουν.
Στο Πλαίσιο & το eshop.
Για λόγους ασφαλείας τρέχουν & οι δύο.
& όπως φαίνεται το eshop θα βγει για ακόμα μια φορά πιο αξιόπιστο & σωστό.
Δηλαδή αν σου πω ότι είχαν ειδοποιήσει τον αδελφό μου απο εχτές το πρωί να πάει να το πάρει αλλά μόλις τώρα πήγε να το πάρει γιατί βαριόταν να τρέχει Γλυφάδα, θα με βρίσεις??? :140:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67