- Reaction score
- 11.792
Αυτή τη στιγμή ο αδερφός μου οδηγάει το καλύτερο αυτοκίνητο του κόσμου στην Top Gear Test track.
Αυτή τη στιγμή ο αδερφός μου οδηγάει το καλύτερο αυτοκίνητο του κόσμου στην Top Gear Test track.
Τα διπλώματα έχουν δικά τους αυτοκίνητα. Δεν έχει καμία σχέση ποιο αυτοκίνητο θα αγοράσεις στην αρχή. Για παράδειγμα, ο αδερφός μου αγόρασε το Mitsubishi FTO, εγώ το Mazda Miata, μεταχειρισμένα.
Επίσης αν πάρεις και τα 10 αγωνίσματα του 1ου διπλώματος χρυσά, (εύκολο είναι), θα σου δώσει δώρο 3 αυτοκίνητα! Και το δώρο του χάλκινου και του ασημένιου και του χρυσού.
Οπότε αγόρασε ένα ισα ίσα να ξεκινήσεις να παίζεις τα διπλώματα και μετά θα σου δίνει αυτοκίνητα δώρο.
Parelaves apo Plaisio?Και εγώ το FTO αγόρασα.
Εσύ ως τ@υλωμένος με τις πισωκούνες, λογικό ήταν να επιλέξεις ΜΧ5.
Εχθές το βράδυ, χωρίς τιμονιέρα, έπαιξα λιγάκι.
Πολύ ωραίο! Πάρα πολύ ωραίο.
Και τα αυτοκίνητα είναι πολύ καλά σε αίσθηση, μένει να πάρω όλη τη συμπεριφορά με την G25!
Πήρα το 1ο δίπλωμα όλα με χρυσά (το 206 με κούρασε λίγο) και κέρδισα τρία οχήματα....
Με το Kaira ZZ1 πήγα μια βόλτα σε βρεγμένη High Speed Ring
No comment... Δεν το επέλεξα για αυτό, θα σου πω σίγουρα το απόγευμα τα πως και τα γιατί.Και εγώ το FTO αγόρασα.
Εσύ ως τ@υλωμένος με τις πισωκούνες, λογικό ήταν να επιλέξεις ΜΧ5.
Εύκολο δεν ήταν το χρυσό; Το 206 και εμένα με δυσκόλεψε αρκετά παραπάνω από τα άλλα. Τα οχήματα που κέρδισα και εγώ δεν πρόλαβα να τα πάω βόλτα, ήθελε να παίξει και ο bro, οπότε με σήκωσε...Πήρα το 1ο δίπλωμα όλα με χρυσά (το 206 με κούρασε λίγο) και κέρδισα τρία οχήματα....
Parelaves apo Plaisio?
Sorry gia ta greeklish texniko provlima...
No comment... Δεν το επέλεξα για αυτό, θα σου πω σίγουρα το απόγευμα τα πως και τα γιατί.
Εύκολο δεν ήταν το χρυσό; Το 206 και εμένα με δυσκόλεψε αρκετά παραπάνω από τα άλλα. Τα οχήματα που κέρδισα και εγώ δεν πρόλαβα να τα πάω βόλτα, ήθελε να παίξει και ο bro, οπότε με σήκωσε...
Θα προτιμούσα βέβαια να ξεχάσεις το χειριστήριο και να παίζεις μόνο με τιμόνι από εδώ και πέρα, για να έχουμε και μέτρο σύγκρισης.
Δηλαδή αν σου πω ότι είχαν ειδοποιήσει τον αδελφό μου απο εχτές το πρωί να πάει να το πάρει αλλά μόλις τώρα πήγε να το πάρει γιατί βαριόταν να τρέχει Γλυφάδα, θα με βρίσεις??? :140:Όχι. Πήγα & το νοίκιασα από το dvdclub (seven)
Τους τηλεφωνούσα από το πρώι για να πετύχω τον υπάλληλο στο άνοιγμα.
Μόλις είχε παραλάβει & έκανα κράτηση
Αν υποθέσω πως θα παραλάβω το Σάββατο το δικό μου, θα μου στοιχίσει γύρω στα 7€ αλλά η ψυχική μου ηρεμία αξίζει πολύ παραπάνω :138:
Υπάρχουν 2 προπαραγγελίες που τρέχουν.
Στο Πλαίσιο & το eshop.
Για λόγους ασφαλείας τρέχουν & οι δύο.
& όπως φαίνεται το eshop θα βγει για ακόμα μια φορά πιο αξιόπιστο & σωστό.