H ζυγαριά...

Reaction score
3
Απο αύριο ουσιαστικά,αρχίζουν οι αργίες των εορτών και δεν είναι λίγες,άσε που έρχονται κολλητά η μία με την άλλη,με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πάρουμε ανάσα,όχι απο το οξυγόνο,αλλά απο το φαγητό. :)

Εχω να κάνω μιά πρόταση. :| :)

Ζυγαριά,εχουμε ή τουλάχιστον μπορούμε να βρούμε.
Ας κάνουμε τον κόπο να ζυγιστούμε μέχρι αύριο,να σημειώσουμε αυτό που θα δούμε στο καντράν,και μετά απο 10 ημέρες που θα έχουν τελειώσει οι γιορτές,στήν ίδια ζυγαριά,ας ξανα ζυγιστούμε και να γράψουμε την διαφορά των κιλών που θα προκύψει σε αυτό το δεκαήμερο.Εδώ μέσα στο site λοιπόν θα γράψουμε την αλήθεια και μόνο αυτή παρακαλώ. :lol: :lol: :lol:

Μετά θα παρακαλούσα τους γιατρούς μας να ξεκινήσουν ένα θέμα για την επαναφορά μας στον ίσιο δρόμο,στα κανονικά μας κιλά θα ήθελα να πω,είτε προς τα επάνω,είτε προς τα κάτω... :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Μήν το παίρνεται στα αστεία,υπάρχει ολόκληρη μελέτη γι'αυτό το θέμα.... :mrgreen:

Reaction score
51
.....
Μετά θα παρακαλούσα τους γιατρούς μας να ξεκινήσουν ένα θέμα για την επαναφορά μας στον ίσιο δρόμο,στα κανονικά μας κιλά θα ήθελα να πω,είτε προς τα επάνω,είτε προς τα κάτω... :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
...quote]

Κάτσε πρώτα να συνεφέρουν τους εαυτούς τους !!!! :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
51
.....
...
Κάτσε πρώτα να συνεφέρουν τους εαυτούς τους !!!! :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
49
Ξεκινάω πρώτος.

Διαβάζω 75 κιλά με όλο τον εξοπλισμό,με ρούχα και παπούτσια δηλαδή. :)

Σειρά σας τώρα. :)

Τα δικά μου είναι εύκολο να βρεθούν:

Γιωργο, αν λύσεις την εξίσωση που προκύπτει απ' την εκφώνηση........

"Αν το διπλάσιο της μάζας μου μειωμένο κατά πέντε κιλά το διαιρέσεις με το 5 & αφαιρέσεις από το πηλίκο το μισό της μάζας μου θα βρείς τη μάζα μου μειωμένη κατά 122 κιλά"

Απλό είναι...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Βέβαια και απ' την (εύκολη) 2ο βάθμια εξίσωση:

2Χ(τετράγωνο)-214Χ-660=0 (με Χ>0)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Τα δικα μου ειναι πολυ πιο απλα.
Τα τελευταια 25 χρονια ειμαι μεταξυ 67 και 70 κιλων.
Οτι και να φαω , και ενα βοδι την ημερα , μενω παντα το ιδιο.
Μηπως θελετε να σας πω τωρα και την ασκηση που με κραταει στα ιδια κιλα? :oops:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Δεν πιστεύω να περιμένετε να συμμετάσχουν στο topic και κυρίες :oops: :oops: :oops: ??
Στο κάτω-κάτω, ποιος ψήνει τις γαλοπούλες και τα μελομακάρονα? Να μην τα δοκιμάσει και λίγο να δει πώς γίνανε; Αδικία..

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Μολις χασω 8-9 κιλα θα γινω σαν τον γενικο και ...ναι κυριες και κυριοι θα ανεβω στην πασσαρελα!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΜΑΙ 88 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!

Reaction score
0
88 και εγώ!! Και είμαι καλά...

Βεβαίως ξεχνάμε και το μπόι του καθενός!

Αλλο 1.65 και 70 κιλά και άλλο 2.00 και 100 κιλά!

Reaction score
0
Καλά, νομίζετε οτι δεν έχω καταλάβει τι κάνετε; Τρώτε τρώτε, και προφανώς μέσω βουντού παχαίνω εγώ! Αλλά δεν ανυσυχώ! Θα τα πάρω σε ύψος... (Δηλαδή θα φτάσω γύρω στα 2.50μ).

Άσε που μου λέγανε οτι τα καλά παιδιά τρώνε το φαγητό τους... Εγώ είμαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ παιδι λοιπόν!

Θα εγραφα και τα ακριβή κιλά αλλά φοβάμαι μην πέσει το site...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Στην φύση υπάρχει ένας κανόνας που λέει ότι η ενέργεια δεν χάνεται ποτέ...

Αυτό σημαίνει ότι από την στιγμή που η μάζα είναι ενέργεια, όταν κάποιος αδυνατίζει κάποιος άλλος πρέπει να παίρνει τα κιλά...

Reaction score
5
Γενικέ, ενδιαφέρουσα θεωρία...είμαι σίγουρος ότι αν την αποδείξεις θα πάρεις το Nobel. Εδώ και 100 χρόνια μιλήσανε για θερμότητα και εντροπία, αλλά μάλλον δεν ήξεραν τι έλεγαν...εμένα ας πούμε αυτό συμβαίνει, τρώνε άλλοι (3-4 μπορώ να σου πω) και παχαίνω εγώ...:p :D

GTX

Reaction score
39
Στην φύση υπάρχει ένας κανόνας που λέει ότι η ενέργεια δεν χάνεται ποτέ...

Αυτό σημαίνει ότι από την στιγμή που η μάζα είναι ενέργεια, όταν κάποιος αδυνατίζει κάποιος άλλος πρέπει να παίρνει τα κιλά...
Τώρα εξηγούνται όλα, αφου δε τρώω τίποτα :mrgreen:

GTX

Reaction score
39
Μήπως τελευταία πήρε κανένας από εσάς περίπου 10 Κιλά;;;
Ωχ, εγώ! Αααα οχι μόνο βρήκα την αιτία που παχαίνω χωρίς λόγο αλλά βρήκα και τον υπεύθυνο.
Λοιπόν γενικέ απο το νέο χρόνο αρχίζω δίαιτα ετοιμάσου να παχύνεις :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μήπως τελευταία πήρε κανένας από εσάς περίπου 10 Κιλά;;;
Ωχ, εγώ! Αααα οχι μόνο βρήκα την αιτία που παχαίνω χωρίς λόγο αλλά βρήκα και τον υπεύθυνο.
Λοιπόν γενικέ απο το νέο χρόνο αρχίζω δίαιτα ετοιμάσου να παχύνεις :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Μπαααα...

Σε άλλον θα καταλήξουν...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.006
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos