- Reaction score
- 25.611
172 και 78 κιλα.
ειμαι γυμνασμενο παλικαρι ο ατιμος...
(φτου σου μανα μου)
ειμαι γυμνασμενο παλικαρι ο ατιμος...
(φτου σου μανα μου)
Φυσικά αναγκαία κρίνετε και η συμμετοχή των γυναικών.Δεν πιστεύω να περιμένετε να συμμετάσχουν στο topic και κυρίες![]()
![]()
??
Στο κάτω-κάτω, ποιος ψήνει τις γαλοπούλες και τα μελομακάρονα? Να μην τα δοκιμάσει και λίγο να δει πώς γίνανε; Αδικία..
Μολις θυμηθηκα ατακα συστρατιωτη μου στο ΚΕΝ Κορινθου πριν χρονια....Ακριβώς.
Στήν φύση τίποτα δεν χάνεται,να μην πω όμως γι'αυτό σε τι μετατρέπεται...![]()
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Καλές μετρήσεις ΠΡΟ και ΜΕΤΑ ΕΟΡΤΩΝ!!!! :mrgreen: :mrgreen:BMI Weight Status
Below 18.5 Underweight :Λιπόσαρκος
18.5 – 24.9 Normal : Νορμάλ!!!
25.0 – 29.9 Overweight : Υπέρβαρος
30.0 and Above Obese : ΠΑχύσαρκος![]()
![]()
Κοίταξε Γιώργο!εισαι 115 κιλα?
Γιάννη σκέψου το έτσι απλά...Γιατρέ προσπαθείς να μας χαλάσεις τη διάθεση?????
Γκρρρρρ................... :roll: :roll:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σωστή η διευκρίνηση του akis.Πάντως το BMI δεν είναι από μόνο του ένας τρόπος κατηγοριοποίησης παχυσαρκίας, γιατί είναι πολύ απλουστευμένο. Για παράδειγμα είχα ένα δάσκαλο σε ένα γυμναστήριο στο παρελθόν, που κατέβαινε σε αγώνες επίδειξης, και ήταν 1,70μ με κάπου 85-90 κιλά αν θυμάμαι καλά. Αυτό σε περιόδους αγώνα, που είχε και 4% λίπος στο σώμα! (Βέβαια αυτό είναι ανθιυγεινό μακροχρόνια). Αλλά, το BMI αυτόν τον έβγαζε παχύσαρκο! Αρα ένας σημαντικός παράγοντας είναι και το πόσο γυμνάζεται ο καθένας, τον σωματότυπό του (εκτομορφικός, μεσομορφικός, ενδομορφικός), και το ποσοστό λίπους στο σώμα (που μετριέται με τσιμπήδες κλπ.)
Το καλύτερο είναι να πάμε στο εργομετρικό του ΟΑΚΑ και να μετρηθούμε, αλλά δεν είναι πρακτικό για τον καθένα
Εγώ ας πούμε, είμαι κλασσικός μεσομορφικός, βάζω μυς με μια εβδομάδα βάρη, επίσης κιλά μέσα σε μερικές μέρες κρεπάλης, και χάνω δύσκολα (δικαιολογίες, ξέρω...). Εχω ένα κολλητό που τρώει σαν και εμένα, και έχει προσπαθήσει να πάρει μυς με βάρη κλπ, αλλά ούτε κιλά καταφέρνει να πάρει, ούτε μυς.