H ζυγαριά...

Reaction score
4.464
Αν ισχύει το "οταν κάποιος αδυνατίζει κάποιος άλλος παίρνει τα κιλά" τότε τα τελευταία 3,5 χρόνια κάποιος χάνει συνέχεια κιλά!!!
Η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή άρχισα να τρώω (καθώς έως τότε την έβγαζα με παξιμάδι και τυρί) και δεν σταματάω...
Το έχω πει, πάντως και το ξαναλέω "το καταραμένο ωράριο του μαγαζιού έφταιξε".Όσοι το υφίστανται ή το έχουν υποστεί με καταλαβαίνουν...
Ευτυχώς, μέχρι να γίνω η Τζίνα Βαρώνη έχω ακόμα πολύύύύύύύ δρόμο...:D:D:D:D:D

Reaction score
7
Και εγώ παιδιά, τρώω συνέχεια και κυρίως γλυκά, δίχως προπονήσεις και αγώνες λόγο των ημερών. Δεν έχω όρεξη να πάω και να τρέξω, διοτι κάνει άτιμο ψοφόκρυο.
Θανο να το προσεξεις αυτο. Μην τρως πολυ γιατι φαινεται οτι παιρνεις κιλα ευκολα... Ηδη εισαι πανω απο το κανονικο... Εισαι ΨΗΛΟΣ για τα κιλα σου!! Προσεχε!!

Reaction score
7
Προσωπικα εχω παρατηρησει (και οι ιατροι και γυμναστες της παρεας το σχολιαζουν απο επιστημονικης πλευρας) πως ο,τι σουλουπι (αδυνατο, κανονικο, γεματουλι, χοντρο) εχει ενα παιδι σε μικρη ηλικια, αυτο το ακολουθει και αργοτερα. Δηλαδη αν ειναι χοντρο, αργοτερα και κιλα να χασει δε θα γινει κανονικο ή αδυνατο, αλλα θα ειναι γεματουλικο ή χοντρο.
Νομιζω οτι εχει να κανει με τη διατροφη απο μικρη ηλικια και στο πως μαθαινει ο οργανισμος.
Ειδικα σε περιπτωσεις που αναλαμβανει η γιαγια την ανατροφη του και το κηνυγαει καθε μια ωρα να φαει το αυγο του κλπ το φαινομενο γινεται πιο εντονο... ή οταν επικρατει η συνηθεια του "φαε (με το ζορι) ολο το φαι σου"...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Για να σας αγχώσω λίγο...

Παρόλες τις γιορτές και τα τραπέζια... σήμερα ξύπνησα (το μεσημέρι...) 1 κιλό κάτω...

Πλέον έσπασα και του φράγμα του 80!!!

Reaction score
49
Προσωπικα εχω παρατηρησει (και οι ιατροι και γυμναστες της παρεας το σχολιαζουν απο επιστημονικης πλευρας) πως ο,τι σουλουπι (αδυνατο, κανονικο, γεματουλι, χοντρο) εχει ενα παιδι σε μικρη ηλικια, αυτο το ακολουθει και αργοτερα. Δηλαδη αν ειναι χοντρο, αργοτερα και κιλα να χασει δε θα γινει κανονικο ή αδυνατο, αλλα θα ειναι γεματουλικο ή χοντρο.
Νομιζω οτι εχει να κανει με τη διατροφη απο μικρη ηλικια και στο πως μαθαινει ο οργανισμος.
Ειδικα σε περιπτωσεις που αναλαμβανει η γιαγια την ανατροφη του και το κηνυγαει καθε μια ωρα να φαει το αυγο του κλπ το φαινομενο γινεται πιο εντονο... ή οταν επικρατει η συνηθεια του "φαε (με το ζορι) ολο το φαι σου"...

Μήπως θέλεις να σου πει ο Μιχάλης πόσα κιλά (& ύψος ) είχα σε μικρή ηλικία???
Αν είναι έτσι, τότε έχω πάρα πολλές πιθανότητες (και ελπίδες) να χάσω πολλά κιλά Γιώργο!!!! :roll: :roll: :wink:

Reaction score
7

Μήπως θέλεις να σου πει ο Μιχάλης πόσα κιλά (& ύψος ) είχα σε μικρή ηλικία???
Αν είναι έτσι, τότε έχω πάρα πολλές πιθανότητες (και ελπίδες) να χάσω πολλά κιλά Γιώργο!!!! :roll: :roll: :wink:
Ναι αλλα ξεχνας οτι επεσες μικρος στο τσουκαλι με το μαγικο φιλτρο...

V

VIDEOMIX

Guest
Και εγώ παιδιά, τρώω συνέχεια και κυρίως γλυκά, δίχως προπονήσεις και αγώνες λόγο των ημερών. Δεν έχω όρεξη να πάω και να τρέξω, διοτι κάνει άτιμο ψοφόκρυο.
Θανο να το προσεξεις αυτο. Μην τρως πολυ γιατι φαινεται οτι παιρνεις κιλα ευκολα... Ηδη εισαι πανω απο το κανονικο... Εισαι ΨΗΛΟΣ για τα κιλα σου!! Προσεχε!!
Τελικά, να αδυνατίσω η να κοντύνω ρε Γιώργη; Με μπέρδεψες τώρα. :roll:

Reaction score
0
Και σε μένα η φύση έδειξε το σκληρό της πρόσωπο... με έκανε υπερβολικά κοντό για τα κιλά μου... :cry: α ρε κόσμε άπονε! Δεν μπορούσα να γίνω 2.20 για να έχω να παίζω; (με παϊδάκια, όχι μπάσκετ).

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Για τις γιορτές μία είναι η λύση κατά τη γνώμη μου: Να απαγορευτούν διά νόμου οι σπιτικοί κουραμπιέδες, και οι γιαγιάδες που τους φτιάχνουν να υποχρεωθούν να ξεχάσουν τη συνταγή.
Δεν επιτρέπεται να αυτοσυγκρατείται κανείς όλο το χρόνο και να έρχεται μια κάτασπρη πιατέλα με το περιεχόμενο σε πυραμίδα και να τον εξευτελίζει :oops: ... Άντε...

V

VIDEOMIX

Guest
Μωρε καλά ειναι να τρώμε τους κουραμπιέδες της γιαγιάς. Για τους άλλους στα ζαχαροπλαστεία "χαβούζες" του Ευαγγελάτου, τι έχεις να πείς;

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Μωρε καλά ειναι να τρώμε τους κουραμπιέδες της γιαγιάς. Για τους άλλους στα ζαχαροπλαστεία "χαβούζες" του Ευαγγελάτου, τι έχεις να πείς;
Έχω να πω ότι έτσι που πάμε, σε λίγο στις επισκέψεις ο κόσμος δεν θα φέρνει γλυκάκια, θα φέρνει κατευθείαν τα ποντικάκια, που συμβάλλουν και στο αδυνάτισμα (κυνηγητό, τράβηγμα επίπλων, κλπ.)..

Reaction score
1
Εγώ πάντως εχω γίνει αρκοντεόν ένα πράμα.

Πάντα είχα τάσεις αυξησης βαρους. Καποια εποχή χτύπησα τα 98. Μετά από 8-10 μήνες επεσα στα 69! Υστερα σταθερή σχέση-αρραβώνας-γάμος και το κοντέρ δείχνει πάλι 92!

Φουσκώνω - ξεφουσκώνω.

Και από νέο ετος ξανά δίαιτα λόγω στομάχου πια (θα επακολουθήσει γαστροσκόπηση)....

Reaction score
0
Για τις γιορτές μία είναι η λύση κατά τη γνώμη μου: Να απαγορευτούν διά νόμου οι σπιτικοί κουραμπιέδες, και οι γιαγιάδες που τους φτιάχνουν να υποχρεωθούν να ξεχάσουν τη συνταγή.
Δεν επιτρέπεται να αυτοσυγκρατείται κανείς όλο το χρόνο και να έρχεται μια κάτασπρη πιατέλα με το περιεχόμενο σε πυραμίδα και να τον εξευτελίζει :oops: ... Άντε...

Αααααααχ Μαρία κι εδώ γκαντέμης... η γιαγιά δεν φτιάχνει απλά κουραμπιέδες, αλλά έμαθε τα μυστικά της και στην εγγονή της/σύζυγό μου... η οποία πλάκα πλάκα στους 4 μήνες (ακριβώς 4 σήμερα!) έγγαμου βίου αποδείχτηκε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ μαγείρισα... και μετά γκρινιάζει οτι τρώω! Μα εγώ φταίω που δεν ψήλωσα αρκετά; :lol:

Reaction score
5
Πολύ σωστό αυτό, το κατοχικό σύνδρομο είναι δυστυχώς ακόμα μαζί μας, ζωντανό στις προηγούμενες γενιές κυρίως.
Σε άλλες χώρες πάντως, οι υπέρβαροι παρατηρούνται στατιστικά στις χαμηλότερες εισοδηματικά τάξεις. Σε αυτούς τους ανθρώπους δηλαδή που μένουν σπίτι πολλές ώρες μπροστά από την τηλεόραση, ή η μόνη τους διασκέδαση είναι το φαγητό.
Εδώ ακόμα είμαστε ανάμικτοι...έχω μια υποψία όμως ότι θα γίνει και εδώ το ίδιο στα επόμενα χρόνια.

Reaction score
0
Επέστρεψα από την άδεια μου!!!!
Λοιπον ήρθε η ώρα να απολογηθώ στη ζυγαριά ε??
:?: :?: :?: :?:
Το αστείο είναι ότι σε όλες τις γιορτες από γλυκά έφαγα μόνο 1 κουραμπιέ!!!
Από φαγητά,πολύ σαλάτα και λίγη ποσότητα φαγητού χωρίς αλκοόλ!!!!
Σχεδον κάθε μέρα έκανα 2ωρη εξάσκηση με το YZ, και οι εκδηλώσεις- καρναβάλια είχαν άφθονο χορό.
Αν υπολογίσω και τη μια μέρα-ταλαιπωρία σε χιονοδρομικό στη Φλώρινα που περιλάμβανε σκι σε συνθήκες χιονοθύελλας,
ΜΑΛΛΟΝ έχασα κιλα!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εσεις τι κάνατε??? :twisted: :twisted: :twisted:

Σου άρεσε κ. MAC που μας αγχώσατε μέσα στις γιορτές???
Εσυ τι έκανες???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.006
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos