H MS δίνει 3 χρόνια εγγύηση για το "Ring of death"

Reaction score
0
Ασε την προσπάθεια trolling please , διάβασε ξανά τι είπα , αυτά που λες είναι άσχετα.
(Και φυσικά ούτε αλήθεια ... δεν απαντάω απλά για να μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια.)

Reaction score
164
Ασε την προσπάθεια trolling please , διάβασε ξανά τι είπα , αυτά που λες είναι άσχετα.
(Και φυσικά ούτε αλήθεια ... δεν απαντάω απλά για να μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια.)
Άσε τις κλασικές αηδίες που λες. Απάντησα στις ερωτήσεις σου. Αν θεωρείς ψέμα το ότι το 360 πουλάει περισσότερο ή το ότι κανένας δεν πλήρωσε για επισκευή του 360, πήγαινε σε άλλο site να κλαφτείς.
Ακόμα αν θεωρείς trolling τον αντίλογο, ναι, γουστάρω που είμαι troll και δεν καταπίνω αμάσητη ό,τι βλακεία μου λένε.

Reaction score
10
Δεν μου λεει τιποτα...
Ετσι και αλλιως μεσα στο χρονο θα σου χαλασει οποτε ανανεωνεται και η εγγυηση...Πλακα μας κανουν?

Reaction score
7
Πολλά περισσότερα από το PS3. Και εξακολουθούν να πουλάνε περισσότερα.

Απ' ό,τι φαίνεται, πολλά. Αλλά δεν πιστεύω ότι χαλάει 1/3.

Ούτε ένα ευρώ στον χρήστη. Στη Microsoft εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει.

Τι είναι προτιμότερο; Μία κονσόλα που έχει παιχνίδια, παίζεις και μπορεί να χαλάσει, ή μία που την έχεις στο ράφι γιατί δεν έχει παιχνίδια, και ως εκ τούτου δεν χαλάει; Θα προτιμούσα το πρώτο. Γιατί στη χειρότερη θα πάει για επισκευή.

Ποιές ειρωνίες; ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΞΥΠΝΑ!
Οι πωλήσεις είναι αλλού.
Πάντως Unforgiven απαντάς συγκριτικά με το PS3, ενώ ο Blizard στο post του που έκανες quote δεν αναφέρθηκε καν στο PS3. Και το xbox αν διαβάσεις πως προκαλούνται τα Red Lights κ.τ.λ. οφείλεται σε λάθος σχεδιασμένο τρόπο στήριξης της ψύκτρας. Οπότε άνετα μπορούμε να μιλάμε για ελλατωματικό προϊόν αφού έχει λάθος σχεδίαση. Τώρα γιατί δεν έχει συμβεί σε όλους, αυτό ειναι λογικό από τη στιγμή που οι συνθήκες που έχει ο καθένας σπίτι του και ο τρόπος χειρισμού διαφέρουν. Και από όσα διάβασα η στήριξη της ψύκτρας με τον μεταλλικό σφυκτήρα σχήματος "X" υπάρχει σε όλα τα Xbox. Στο Elite μάλλον θα το έχουν διορθώσει.

Reaction score
10
Καλα ρε φουστη μου ολοκληρο R&D Microsoft και δεν μπορυν να φτιαξουνε μια παιχνιδομηχανη.....

Reaction score
0
Παντος το δικο μου το 360 δεν καταλαβαινει τιποτα, παιχνιδια με της ωρες, ταινιες dvd καθε μερα:cool_3: .....σημερα χτυπησα και το ps3.

καλα ρε diabolical πρεπει να σε μεγαλος γκαντεμης:crazy_3:

Reaction score
5
Καλα ρε φουστη μου ολοκληρο R&D Microsoft και δεν μπορυν να φτιαξουνε μια παιχνιδομηχανη.....
το ίδιο μπορώ να πω κι εγώ για την Sony!

ααα ρε Nintendo που τους χρειάζεται σε όλους :respect::respect::respect:

Reaction score
7
το ίδιο μπορώ να πω κι εγώ για την Sony!

ααα ρε Nintendo που τους χρειάζεται σε όλους :respect::respect::respect:
Και μένα το ποδηλατό μου δεν έχει βγάλει καμία βλάβη σε σύγκριση με το μηχανάκι μου.

Reaction score
10
Και μένα το ποδηλατό μου δεν έχει βγάλει καμία βλάβη σε σύγκριση με το μηχανάκι μου.
Ρε φιλε για ΠΑΙΧΝΙΔΟμηχανες μιλαμε.....Ειναι γελοιο να μιλαμε για υπερθερμανση...

Reaction score
5
Ρε φιλε για ΠΑΙΧΝΙΔΟμηχανες μιλαμε.....Ειναι γελοιο να μιλαμε για υπερθερμανση...
καθόλου γελοίο...Προφανώς το PS3 είναι ανώτερο τεχνολογικά από το XBOX (δεν θέλει πτυχιο για να το καταλάβουμε αυτό) και προφανώς η MS προσπαθεί να βγάλει παιχνίδια αντιστοιχα και καλύτερα απο το PS3. Αμα "πουσάρει" έτσι τα μηχανήματά της, λογικό ειναι να υπάρχει υπερθέμανση.

Reaction score
7
....Ειναι γελοιο να μιλαμε για υπερθερμανση...
Είναι όντως γελοίο να μιλάμε για υπερθέρμανση του Wii.... Το πρόβλημα της υπερθέρμανσης πάντως υπήρχε πάντα και στους υπολογιστές... Να θυμήσω τον P4 Prescott? Σε 360 και PS3 που έχουν επεξεργαστική ισχύ συγκρίσιμη με υπολογιστή δεν είναι λογικό να υπάρχουν περιπτώσεις υπερθέρμανσης? Και φανταστείτε ότι δεν έχουν κτήνη Cases όπως οι υπολογιστές...

Reaction score
7
Υπερθερμανση με τεραστιο εξωτερικο τροφοδοτικο?
H CPU και η GPU εκλύουν μεγάλα ποσά θερμότητας και όχι το τροφοδοτικό. Επίσης ο λόγος των Red Lights του xbox δεν είναι ότι καίγεται λόγω υπερθέρμανσης η GPU αλλά λόγω της υψηλής θερμοκρασίας σε συνδυασμό με την πίεση που ασκεί το "X Clamp" στην Motherboard αποκολούνται Pins της GPU από το Motherboard.

Reaction score
7
καθόλου γελοίο...Προφανώς το PS3 είναι ανώτερο τεχνολογικά από το XBOX (δεν θέλει πτυχιο για να το καταλάβουμε αυτό) και προφανώς η MS προσπαθεί να βγάλει παιχνίδια αντιστοιχα και καλύτερα απο το PS3. Αμα "πουσάρει" έτσι τα μηχανήματά της, λογικό ειναι να υπάρχει υπερθέμανση.
Πολύ ψαγμένη η απάντηση σου, φαίνεται να έχεις ασχοληθεί με το θέμα... πρότεινε στην Microsoft τις τιμές του Multiplier ώστε να υπερχρονίσει σωστά την CPU του 360.

Reaction score
10
Παιδια οκ δεν ξερω και πολλα απο υπερθερμανσεις κτλ υπολογιστων (εχω mac και ολα αυτα δεν με απασχολησαν ποτε...χιχιχιχ) αλλα μου φαινεται λιγο περιεργο τοσο καιρο να μην μπορουν να κανουν τιποτα.....

Reaction score
7
Παιδια οκ δεν ξερω και πολλα απο υπερθερμανσεις κτλ υπολογιστων (εχω mac και ολα αυτα δεν με απασχολησαν ποτε...χιχιχιχ) αλλα μου φαινεται λιγο περιεργο τοσο καιρο να μην μπορουν να κανουν τιποτα.....
Το ότι σου δίνει 3 χρόνια εγγύηση είναι σημαντικό και έτσι έπρεπε να κάνει μια σοβαρή εταιρία του μεγέθους της. Θα μπορούσε όμως να κάνει και την πάπια. Πάντως από τη στιγμή που ξέρει το πρόβλημα δε νομίζω να μην το διορθώσει στο Elite και στις καινούριες παρτίδες. Αλήθεια η Linksys-KISS τι έκανε για το DP-600? :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
5
Πολύ ψαγμένη η απάντηση σου, φαίνεται να έχεις ασχοληθεί με το θέμα... πρότεινε στην Microsoft τις τιμές του Multiplier ώστε να υπερχρονίσει σωστά την CPU του 360.
δεν εχω ασχοληθεί ώστε να ξέρω. αλλα φαντάζομαι οτι με ενα χρόνο διαφοράς στην κυκλοφρία της μιας κονσολας απο την άλλη, λογικά το PS3 θα έχει μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ. μια υπόθεση είναι.

Αλλωστε εμένα θα με προβλημάτιζε μονο η υπερθέμανση του Wii :happy_5::happy_5:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.607
Members
38.470
Νεότερο μέλος