Hand made 300b se

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: hade made 300b se

Αποδίδοντας τα του καίσαρος τω καίσαρι πρέπει να ομολογήσω πως οι χαρακτηρισμοί του Τζιμάκου, πέραν του ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι και οι καταλληλότεροι για μια συζήτηση. Αν ο Μιχάλης αντιδρούσε αντίστοιχα θα είχαμε άσχημη κατάληξη.

Πραγματικά, επειδή τον Δημήτρη τον γνώρισα τις προάλλες και μου άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων, μου προξενεί εντύπωση η χρήση αυτής της φρασεολογίας. Νομίζω ότι αντέδρασε συναισθηματικά και παρορμητικά, γιατί θεώρησε ότι ο Μιχάλης έχει διαφορετικά ελατήρια. Εγώ που διαβάζω τόσο καιρό τον Μιχάλη είμαι σίγουρος ότι δεν είχε την διάθεση να μειώσει κάποιον ή έστω να τον ειρωνευτεί. Είμαι επίσης σίγουρος ότι στην πορεία ο Τζιμάκος θα διαπιστώσει το αντίθετο και θα αναθεωρήσει. Εξάλλου, δεν μπορούμε όλοι εμείς να κάνουμε λάθος για τον Μιχάλη και αν τελικά υπήρχαν άλλου είδους μεθοδεύσεις, αυτές αργά ή γρήγορα θα είχαν βγει στην επιφάνεια. Εύχομαι να έχουμε καλύτερη συνέχεια. Νομίζω ότι μας είναι εξαιρετικά χρήσιμες οι φωνές όσων έχουν το τεχνικό υπόβαθρο του επιπέδου του Μιχάλη αλλά και του Τζιμάκου.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: hade made 300b se

Νασε καλα ρε Βασιλη.
Παντα καλοπροαιρετος και παντα συμβιβαστικος.

Πες τωρα και αυτο που πρεπει για την "ποιοτητα" της "αντιπαραθεσης", για να σε δω ποσο δικαιος εισαι.
Με θιγει μονο και μονο που με εξισωνεις με τον "Τζιμακος".
Ειδες να προβαινω εγω σε χυδαιους χαρακτηρισμους ?
Ή μηπως εχεις την εντυπωση οτι δεν μπορω να μιλησω λιμανιατικα ?
Περιμενεις μετα απ αυτα να πιστεψω οτι αυτο το φοβισμενο ανθρωπακι ειναι απ τα καλυτερα παιδια ?
Εχεις πολυ πλακα τελικα. Δεν εχεις ομως δικιο.
Γιατι φοβισμενα, ειναι τα ανθρωπακια που στα διαφορα κλαπμ γραφουν στα ΜΟΥΛΟΧΤΑ και με ψευδωνυμο, χωρις να δηλωνουν την εμπορικη τους ιδιοτητα και φυσικα χωρις να τολμουν να λαβουν μερος σε σοβαρη συζητηση ....

Θες να το συνεχισεις? Εγω ευχαριστως....

GF

Reaction score
27

Μιχαλη,

Σωστα αυτα που λες αλλα (για να πιασουν τοπο και για να μην φερουν το αποτελεσμα που εφεραν) σημασια μεγιστη εχει ο τροπος που τα λες.

Φιλικα,
Γιωργος

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Κάτσε Jim... Με ψευδώνυμο μπορεί να γράφει αλλά ποτέ στα μουλωχτά. Έχει μεγάλη διαφορά.
Δεν έκρυψε ποτέ την ιδιότητά του και, τόσο από τα link που βάζει όσο και από τον τρόπο με τον οποίο μιλάει (τον θυμάμαι μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις να μιλάει σαφώς σαν...Audio Craftworks - νομίζω στο thread με τον σταθεροποιητή), είναι προφανές ότι πρόκειται για τον Μιχάλη.

Τώρα αν η συμμετοχή του από "εκεί" ενοχλεί για άλλους λόγους, τι να σου πω, δεν το γνωρίζω.

Reaction score
13

Μιχαλη,

Σωστα αυτα που λες αλλα (για να πιασουν τοπο και για να μην φερουν το αποτελεσμα που εφεραν) σημασια μεγιστη εχει ο τροπος που τα λες.

Φιλικα,
Γιωργος
Ειναι οπως τα λες. :cool_4:
I am working on it.

Reaction score
13

Εχεις πολυ πλακα τελικα. Δεν εχεις ομως δικιο.
Γιατι φοβισμενα, ειναι τα ανθρωπακια που στα διαφορα κλαπμ γραφουν στα ΜΟΥΛΟΧΤΑ και με ψευδωνυμο, χωρις να δηλωνουν την εμπορικη τους ιδιοτητα και φυσικα χωρις να τολμουν να λαβουν μερος σε σοβαρη συζητηση ....

Θες να το συνεχισεις? Εγω ευχαριστως....
Απο την στιγμη που συντηρεις το συγκεκριμενο υφος δεν θα συνεχισω μαζι σου.

Πρωτα απ' ολα ισχυουν αυτα που λεει ο Κωστας Φ. για το "παραδιπλα" εαν με το Ψευδωνυμο - μουλοχτα κλπ εννοεις εμενα. Διοτι προς στιγμη καταλαβα με αυτα που γραφεις οτι κανεις Αυτοκριτικη.

Δεν θα παμε παρακατω εαν δεν ανασκευασεις την γνωμη σου για μενα μεσα σου, λυπηθεις για οσα μου εσυρες (μεσα σου) και δειξεις δημοσια δειγματα για κατι τετοιο.

Προς το παρον βλεπω οτι συνεχιζεις το σκηνικο της παραποιημενης παρουσιασης της πραγματικοτητας.
Ειδικοτερα στο σημειο που λες οτι δεν ΤΟΛΜΩ να λαβω μερος σε σοβαρη συζητηση.
Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια. Εχεις, μεχρι τωρα τουλαχιστον, αποφυγει καθε προσκληση μου σε αυτο το thread να μιλησουμε σοβαρα.
Παραπερα οπου βρω σοβαρη συζητηση ειμαι μεσα. Εαν φυσικα ειναι οντως σοβαρη. Οπως ολοι μας, διατηρω το δικαιωμα να συμμετεχω περισσοτερο εκει που το περιβαλλον ειναι το πλεον φιλικο και ανοιχτο προς την φυσιογνωμια μου.

Ειναι φανερο ωστοσο σε οσους γνωριζουν οτι ηρθες εδω με κεκτημενη ταχυτητα και προκαταληψη. Ισως προσπαθεις να κανεις ενα statement απεναντι στους υπολοιπους της εδω κοινοτητας. Ειναι απο τις πιο φιλοξενες αυτη η κοινοτητα αρκει να σεβεσαι τον χωρο και τα προσωπα.

Επειδη εχουμε και δουλειες αρκετα εως εδω.
Γραψε οτι θελεις. Εγω θα τα διαβαζω.
Θα επανελθω προς εσενα εφοσον δω να συγκλινεις εμπρακτα προς την κατευθυνση που ανεφερα.

Reaction score
0

Απο την στιγμη που συντηρεις το συγκεκριμενο υφος δεν θα συνεχισω μαζι σου.

Πρωτα απ' ολα ισχυουν αυτα που λεει ο Κωστας Φ. για το "παραδιπλα" εαν με το Ψευδωνυμο - μουλοχτα κλπ εννοεις εμενα. Διοτι προς στιγμη καταλαβα με αυτα που γραφεις οτι κανεις Αυτοκριτικη.

Δεν θα παμε παρακατω εαν δεν ανασκευασεις την γνωμη σου για μενα μεσα σου, λυπηθεις για οσα μου εσυρες (μεσα σου) και δειξεις δημοσια δειγματα για κατι τετοιο.

Προς το παρον βλεπω οτι συνεχιζεις το σκηνικο της παραποιημενης παρουσιασης της πραγματικοτητας.
Ειδικοτερα στο σημειο που λες οτι δεν ΤΟΛΜΩ να λαβω μερος σε σοβαρη συζητηση.
Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια. Εχεις, μεχρι τωρα τουλαχιστον, αποφυγει καθε προσκληση μου σε αυτο το thread να μιλησουμε σοβαρα.
Nα μιλησουμε "σοβαρα" οταν ξεκινας να απαντας σε ενα θεμα με ειρωνιες και υπονοουμενα?
Ετσι το εννοεις εσυ το "σοβαρα" ?

Reaction score
2

Ετσι το εννοεις εσυ το "σοβαρα" ?
Τζιμάκο από όλα αυτά που λες εγώ κρατάω αυτή σου τη φράση. Έχεις δίκιο σε αυτό, τα πρώτα σχόλια του Μιχάλη ήταν κάπως καυστικά και με δόση ειρωνίας. Αυτό όμως είναι το προσωπικό του στυλ, και το λέω έχοντας διαβάσει αρκετά γραφόμενά του εδωμέσα. Και αυτο το στυλ δεν έχει σκοπό να μειώσει ή να κοροιδέψει τον άλλο, εγώ πιστεύω πως το κάνει απλά για πλάκα και για να κάνει πιο πικάντικο το κείμενο. Νομίζω πως στην τελική ασχολείται για να βοηθήσει στην ουσία τον άλλο. Και πόσο μάλλον στην κατηγορία DIY, όπου υποτίθεται πως πρέπει να βοηθάει ο ένας τον άλλο. Πχ εγω είμαι σχεδόν άσχετος με ηλεκτρονικά, και βλέπω κάθε του κριτική σαν καλοπροαίρετη βοήθεια.

Τώρα έτυχε να απαντήσει έτσι στο πρώτο post σου, και με το δίκιο σου αντιδράς καθώς δεν γνωρίζεις ποιος είναι και τι ρόλο βαράει, και λογικό να αμφισβητείς και τις προθέσεις του.

Μιχάλη, μαρέσει ο τρόπος που γράφεις. Ίσως όμως σε κάποιον που δε σε ξέρει να φαντάζει 'κάπως'. Θα έλεγα να έχεις μια πιο Light προσέγγιση σε άτομα που δεν ξέρεις και εσύ !! Ο άλλος μπορεί να το πάρει στραβά, και ..ιδού το αποτέλεσμα.

Μη συνεχίζετε τη λογομαχία, δεν έχει νόημα.
Μιχάλη, νομίζω ο καθένας δυο τρία δικά σου post να διαβάσει εδωμέσα μπορεί να καταλάβει τι ανθρωπος είσαι κ τι αξία έχεις.

Τζιμάκο coolare..παρεξηγηση αλλα νομίζω χωρίς ουσιαστικό λόγο...

Reaction score
13
Θεωρω οτι αυτη η αντιπαραθεση δεν εχει νοημα να συνεχιστει.

Μιχαλη εχεις ΠΜ

Απαντω εδω και για το ΡΜ.

Εκτιμω την διαθεση σου για ειρηνη.
Πες μου οτι δεν εννουσες ή επαψες να εννοεις τα παρακατω και με καλυψες.

1) Το παιζω Ξερολας
2) Ειμαι ψευτοΓκουρου του κωλου
3) Οτι κανω το κανω αποκλειστικα για εμπορικο οφελος

Αφηνω εξω το "λεω χαζομαρες" γιατι μπορει να λεω καμμια φορα.

Τουλαχιστον καταλαβες τιποτε με τους μετ/στες ?

Παρε μικροφωνο

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.020
Ρε παιδιά, τώρα πια αποκλείεται να με πείσετε πως δεν έχετε προηγούμενα. Επιτέλους, πείτε μου τί "παίζει" μεταξύ σας. Μήπως ο Αντώνης είναι ο βαφέας των σασί του Μιχάλη; Μια υπόθεση έκανα...

Reaction score
13
Ρε παιδιά, τώρα πια αποκλείεται να με πείσετε πως δεν έχετε προηγούμενα. Επιτέλους, πείτε μου τί "παίζει" μεταξύ σας. Μήπως ο Αντώνης είναι ο βαφέας των σασί του Μιχάλη; Μια υπόθεση έκανα...
Μην μπερδευουμε τα πραγματα.
Ο Αντωνης δεν εχει εμπλακει στην διενεξη.
Κατα τα αλλα η βαφη φαινεται να ειναι ειναι ολοιδια με ορισμενα απο τα δικα μου.
Αυτο βεβαια δεν καθιστα εμενα και τον Αντωνη εξ αγχιστειας συγγενεις :happy_9: αλλα τουλαχιστον συμφωνους σε θεματα φινιρισματος.

Reaction score
1
1 i bafi egeine apo filo ilektrostatika giati variomoyn na kano anodiosi sto mpalkoni i na pao kokino milo
2 mixanima toy mixali den exo di toylaxiston pros to paron
3 mixali oso peri anadrasis ?
apo apostasi 3,8 cm toy rca me to hot toy out tha tsimpisi ? milame gia 20hz 20khz kai oxi 500mhz kai pleon malon adinaton eos akatorthoto stin peroixi toy audio
kai an enoxli to kikloma ta 3,8cm oste na tsimpisi anadrasi i 300b poy stin anodo tha exei empedisi 400 kai pleon volt p/p kai to plegmatis apexi peri ta 4 me 6 mm den tin enoxli ????????????????

Reaction score
1
alla kai pali den tha me enoxlisi ta hot na alaxoyne xroma kai na metaferthoune stis apo 10 kai pleon cm tripes opos tha exete di
oso gia ta sidera arketes fores to fenomeno to exo di malon akoysi akoma kai stayrota alla asto afto idomen akoysomen
gia to proto driver epexa exthes pano apo 2 ores mexri kai poy eftasa to ma na akoympaei stin lampa den eita thoribo alla oyte akoysa kinos tafos
malon mixali otan soy etixe tha eixes organo apo rf mixanima poy exei magniti arketa megalo ektos kai an eixe magnitisti olokliro opos 1 kapaki apo palmografo poy moy exei tixi anoiktos telia me kapaki feugei aristera
kapoy kapos kapote eixa diabasi oti ekei poy rithmizonte fernoyn se domatio toys poloys snwe simfona me tin xora poy tha pexoyn mpala
kalo vradi aurio isos me neotera

Reaction score
13
1 i bafi egeine apo filo ilektrostatika giati variomoyn na kano anodiosi sto mpalkoni i na pao kokino milo
2 mixanima toy mixali den exo di toylaxiston pros to paron
3 mixali oso peri anadrasis ?
apo apostasi 3,8 cm toy rca me to hot toy out tha tsimpisi ? milame gia 20hz 20khz kai oxi 500mhz kai pleon malon adinaton eos akatorthoto stin peroixi toy audio
kai an enoxli to kikloma ta 3,8cm oste na tsimpisi anadrasi i 300b poy stin anodo tha exei empedisi 400 kai pleon volt p/p kai to plegmatis apexi peri ta 4 me 6 mm den tin enoxli ????????????????
3) Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα συμβει κατι κακο.
Τα δυο σημεια που γειτονευουν ειναι η εισοδος και η εξοδος του Ενισχυτη. Αναλογα το συνολικο gain του Ενισχυτη θα μπορουσε καλιστα να ξεσπασει μια αυτοταλαντωση 100αδων Khz που δεν θα την αντιληφθεις παρα μονο σαν μια μικρη αυξηση του Ανοδικου ρευματος. Ακομη πιο πιθανο ειναι αυτο εαν ο ενισχυτης μεινει χωρις φορτιο εστω και ελαχιστα.
Ποσες φορες δεν εχουν συμβει κατι τετοια και δεν καταλαβαινει κανεις το γιατι. Ποσες φορες δεν εχουν καει τουιτερ και δεν εχει κανεις καταλαβει γιατι.

Reaction score
13
Παραπερα τα 20Ηζ - 20ΚΗζ τα ξερεις εσυ. Ο ενισχυτης τα ξερει ?

Ο ενισχυτης εχει ενα Bandwidth πολυ ευρυτερο απο την ακουστικη μπαντα. Υπηρξαν φορες οταν ειμαστε μικροι που καποια σχεδια εδιναν ενα Zobel στην Εξοδο και σπαγαμε το κεφαλι μας τι το βαζει αυτο το πραγμα εκει. Ακομη και σημερα βλεπεις ενισχυτες solid state με πηνια εν σειρα με το φορτιο.

Εαν μπορεις να αποκλισεις τις πιθανοτητες για περιπετειες γιατι να μην το κανεις.

Reaction score
13
alla kai pali den tha me enoxlisi ta hot na alaxoyne xroma kai na metaferthoune stis apo 10 kai pleon cm tripes opos tha exete di
oso gia ta sidera arketes fores to fenomeno to exo di malon akoysi akoma kai stayrota alla asto afto idomen akoysomen
gia to proto driver epexa exthes pano apo 2 ores mexri kai poy eftasa to ma na akoympaei stin lampa den eita thoribo alla oyte akoysa kinos tafos
malon mixali otan soy etixe tha eixes organo apo rf mixanima poy exei magniti arketa megalo ektos kai an eixe magnitisti olokliro opos 1 kapaki apo palmografo poy moy exei tixi anoiktos telia me kapaki feugei aristera
kapoy kapos kapote eixa diabasi oti ekei poy rithmizonte fernoyn se domatio toys poloys snwe simfona me tin xora poy tha pexoyn mpala
kalo vradi aurio isos me neotera

Ναι αρκει να γειωσεις τα μαυρα που θα ειναι κοντα στα RCA.
Stin teleytaia protash den katalabaino tipote

Reaction score
0
Απαντω εδω και για το ΡΜ.

Εκτιμω την διαθεση σου για ειρηνη.
Πες μου οτι δεν εννουσες ή επαψες να εννοεις τα παρακατω και με καλυψες.

1) Το παιζω Ξερολας
2) Ειμαι ψευτοΓκουρου του κωλου
3) Οτι κανω το κανω αποκλειστικα για εμπορικο οφελος

Αφηνω εξω το "λεω χαζομαρες" γιατι μπορει να λεω καμμια φορα.

Τουλαχιστον καταλαβες τιποτε με τους μετ/στες ?

Παρε μικροφωνο
1)ok
2)ok
3)ok

ΥΓ Σχετικα με τους ΜΤ . Πιστευω οτι ακομα και ο πιο ασχετος, θα τους τοποθετουσε σε γωνια . Προφανως απο λαθος ανοιχτηκαν οι τρυπες πραγμα που εσυ ειδες πολυ σωστα ενω εγω δεν προσεξα.
Παντως μιας και οι τρυπες ειναι ηδη ανοιγμενες και εφοσον συμφωνεις εσυ και ο 355 να μονταριστει και να μετρηθει για να δουμε ποσο ΤΡΑΓΙΚΟ ειναι το σφαλμα. Πιστευω οτι θα μετρηθουν καποια μιλιβολτ θορυβου των 50 κυκλων που θα επαγεται στο δευτερευων του ΜΤ εξοδου. Το ποσο τραγικο και κρισιμο θα ειναι το λαθος αυτο μπορουμε να το διαπιστωσουμε με μετρησεις και οχι με υποθεσεις. Αν θελει και ο 355, μπορεις να το κανεις εσυ ο ιδιος. Χωρις καμια διαθεση για κοντρα και αντιπαλοτητα, απλα για να δουμε μα νουμερα και μετρησεις ορισμενα πραγματα.

Δεχεσαι?

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518