Harman/Kardon AVR-255 Review

Reaction score
164
Για δοκίμασε αυτό το link.
To κακό με τον μετατροπέα usb-serial είναι ότι κανείς δεν σου εγγυάται ότι θα δουλέψει.
Η διαδικασία δεν είναι κάτι δύσκολο, απλά είναι εκνευριστική. Διαρκώς αλλάζεις τον διακόπτη από το download σε operate και το αντίστροφο, κάνεις reset, και ανοίγεις και κλείνεις τον ενισχυτή. Με λίγη προσοχή δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Διάβαζε προσεκτικά τι γράφουν οι οδηγίες στην οθόνη του PC και όλα θα πάνε καλά.

Reaction score
8
ok.θελω να μου πεις αν στο πισω μέρος του ενισχυτή υπαρχουν διακόπτες διπλα στη σειριακή ,download και reset ή ειναι απλά κενές τρύπες;;;;;;

Reaction score
164
Τρύπες είναι με τους διακόπτες μέσα. Έχουν και σχετικές ενδείξεις για το ποιά είναι ποιά.

Reaction score
0
Απάντηση: Harman/Kardon AVR-255 Review

Αυτό τι λίνκ είναι μια χαρά... Και ευτυχώς μόλις ανακάλυψα πως το πισι της μέλλουσας συζύγου έχει την απαιτούμενη θύρα! Τελικά οι γυναίκες έχουν πάντα την ιδανική "θύρα"! :p

Σε ευχαριστώ πολύ... γείτoνα! :)

Reaction score
8
Ελα ρε συ τώρα ειδα το μήνυμα σου!!!!καλά εκει μέσα ειναι χωμένοιΚΑΛΑ ΓΚΑΒΟΣ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΙΚΆ

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Harman/Kardon AVR-255 Review

Αυτό τι λίνκ είναι μια χαρά... Και ευτυχώς μόλις ανακάλυψα πως το πισι της μέλλουσας συζύγου έχει την απαιτούμενη θύρα! Τελικά οι γυναίκες έχουν πάντα την ιδανική "θύρα"! :p

Σε ευχαριστώ πολύ... γείτoνα! :)
:142::142::142::143:

Reaction score
7
Όλα καλά... :107:

Για τα video/pc levels υπάρχει κάποια ρύθμιση; Ή απλά ό,τι βλέπει τα περνάει;
Ναι βασίλη, ότι βλέπει περνάει. Να προσέξεις αν τον έχεις ρυθμίσει να καταλαβαίνει αυτόματα τα 50/60Hz... Με τον ενισχυτή σε Standby πατάς παρατεταμένα το πλήκτρο Back/Exit πάνω στην πρόσοψη. Αν δεν το κάνεις αυτό και είναι μόνιμα σε 50Hz θα σπάει εκνευριστικά η εικόνα σε 60Hz Content. Εσύ που έχεις καινούργιο projector σίγουρα υποστηρίζει Full Colorspace οπότε βάζεις το PS3 σε Full και θα έχεις και καλύτερα μαύρα (άν κρίνω και γώ από τη Sharp μου)

Reaction score
164
Απόψε παρατήρησα κάτι περίεργο:
Το Popcorn ήταν ρυθμισμένο στα 1080p/24. Τις δοκιμές τις έκανα με τον προβολέα, ο οποίος είναι 1080p. Το βράδυ άνοιξα μια δανεική (και αγύριστη :138:) 32ρα LG, η οποία δέχεται μέσρι 1080i. Το πρόβλημα ήταν ότι όταν το Pop ήταν στα 1080p/24, ο ΗΚ έδινε έξοδο μόνο 1080p, με αποτέλεσμα να μην βλέπω τίποτα. Επίσης προσπαθώντας να κάνω τις ρυθμίσεις βλέποντας την οθόνη μόνο το ενισχυτή, μιας και η τηλεόραση ήταν "out of range", πολλές φορές με πέταγε έξω από το μενού. Τελικά έβαλα το Pop στα 1080p/60 και μπόρεσα να δώσω από τον ΗΚ έξοδο 1080i.
Παράξενο, πριν δεν το έκανε. Αλλά θα το διασταυρώσω αύριο.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Ακουστε και λιγο μουσικη ,γιατι θα σας ριξω προστιμο!:136:

Reaction score
0
Παιδια δε μου δουλευει το EzSet/EQ.

Συμπτωματα: Ξεκιναει το noise level check του sub, ακουω απο το sub white noise σε ολοενα και υψηλοτερη ενταση, μεχρι που καποια στιγμη μου λεει οτι "Speaker not found: Subwoofer" και να τσεκαρω τις συνδεσεις. Καποιες φορες περναει το sub και συνεχιζει με το front left αλλα μετα μου λεει παλι "Speaker not found: Front left"

Τι εχω δοκιμασει:
α) firmware upgrade. Δε δουλευε πριν, δε δουλευει και τωρα.
β) Σεταρισμα ηχειων σα Large ή με cross στα 100Hz.
γ) Διαφορετικες θεσεις στο μικροφωνο.
δ) Μικροφωνο απο αλλον AVR255 (ναι, εχω κολλητο με τον ιδιο ακριβως ενισχυτη!)
* Παρεμπιπτοντως τα μικροφωνακια τα δοκιμασα και δουλευουν μια χαρα στο pc μου
ε) διαφορετικο ανταπτορακι απο μικρο jack σε μεγαλο jack για το μικροφωνο

Τι συμπεραινω: hardware προβληματακι. Δεδομενου οτι τον εχω παρει απο eshop, σε ποιον να απευθυνθω για τεχνικη υποστηριξη και/ή σερβις? Και ποσο καιρο θα μου τον κρατησουνε επισης ειναι ενα θεμα.

Τι δεν εχω δοκιμασει:
α) δοκιμη σε αλλο χωρο με αλλα ηχεια (θα το κανω απο βδομαδα)
β) ακουω ιδεες

Στεναχωρια ρε φιλε γιατι ηταν μεσα στα κριτηρια αγορας το αυτοματο equalizing :(
Στο τελος με βλεπω να παιρνω κανενα SPL meter να καλιμπραρω τα ηχεια μοναχος...

Reaction score
7
Εχουμε κανενα νεο παιδια???
Tι νέο Platon? Απλά ο ενισχυτής με το τελευταίο Firmware τουλάχιστον κατά τη δική μου γνώμη, είναι μια 100% ασφαλής αγορά... Δεν ξέρω τι έχουν διαπιστώσει και οι άλλοι χρήστες που τον έχουν αλλά εγώ δεν θέλω κάτι παραπάνω πλέον...όλα δουλεύουν ρολόι :107: Άν ψάχνεις A/V σε αυτή την κατηγορία τιμής, προχώρα άφοβα :109:

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.526
O.k. απο αυριο τηλεφωνα λοιπον για παραγγελια.
Ευχαριστω παιδια.

Reaction score
8
Kαι σε μένα όλα λειτουργούν ρολόι.
Αρχικά διαπίστωσα ότι τα απαιτητικά ηχεία μου ήθελα περισσότερη ισχύ για να γεμίσουν δυναμικά το χώρο.Μπροστά έχω DALI SUITE 2.8 και πίσω JAMO SUR D6 THX. Ο H/K αν και ακριβής και μελωδικός έπρεπε να ανέβει πολύ ψηλά στο volume για να αποδώσει.Παρόλο που έπαιζε στο 85% δεν παρατήρησα αλλοιώσεις στα ηχεία μου .
Όταν συνδέθηκε ο ARCAM P85 και ανέλαβε τα DALI ,όλα άλλαξαν.
Τα μεσαία έγιναν πιο μεστά.Τα μπάσα πιο ογκώδη και και τα 40 τετραγωνικά μου γέμισαν ήχους που με καθήλωσαν ακόμα και με το sub στο off!!
Το σίγουρο είναι ότι ο H/K είναι ένας άριστος προενισχυτής -ολοκληρωμένος AV ανεξαρτήτου τιμής.Είναι λάθος να λέμε "στη κατηγορία τιμής του"
Μην αμφιβάλετε για τις δυνάμεις του .Βάζει κάτω ολοκληρωμένους AV μεγαλύτερης ονομαστικής δύναμης και χρηματικής αξίας.Αλλά ακόμα και αν τα ηχεία σας είναι πολύ απαιτητικά και ο χώρος σας μεγάλος μην διστάσετε να τον ταιριάξετε με κάποιον τελικό.

Δυστυχώς το μόνο που με χάλασε είναι ότι η έξοδος remote out συνεργάζεται με H/K προϊόντα και ο ARCAM δεν μπορεί να συνεργαστεί στο on/off.

Reaction score
0

Μόλις παρέλαβα το αντικείμενο του πόθου... Το χαιδεύω, το φιλάω... :D Μόνο οπτικές εντυπώσεις προς το παρόν. Δείγμα design και ποιότητας κατασκευής! Θα μπορούσε να ήταν Apple. To βράδυ update και την ερχόμενη εβδομάδα έρχεται και το μπροστινό ζευγάρι Wharfdale 9.5. Τα υπόλοιπα ο... Άγιος Βασίλης!

Ευχαριστώ όλους εδώ που, διαβάζοντας τα σχόλια τους, με βοήθησαν στην επιλογή μου!

ΥΓ: Μιας που είναι το πρώτο ηχοσύστημα που φτιάχνω θα ήθελα και μια βοήθεια στην επιλογή καλωδίων και σε ρυθμίσεις... :)

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Harman/Kardon AVR-255 Review

Δείγμα design και ποιότητας κατασκευής! Θα μπορούσε να ήταν Apple. To βράδυ update και την ερχόμενη εβδομάδα έρχεται και το μπροστινό ζευγάρι Wharfdale 9.5.
Αυτό που σκέφτηκα και γώ μόλις τον ξεπακέταρα :615: Καλορίζικος λοιπόν και να τον ευχαριστηθείς...BTW, τα ηχεία που πήρες στα χρήματα που κοστίζουν, δεν έχουν ανταγωνισμό. Όσο για τα καλώδια μην σκάς, απλά αγόρασε καλώδιο ηχείων ικανής διατομής (όχι πάνω από 1€ το μέτρο) και όχι τίποτα περίεργο (ξέρεις κάποια που είναι σαν φίδια απ'έξω και στοιχίζουν όσο 2 AVR255 μαζί :140:)... Για ρυθμίσεις, ξεκίνα για αρχή με το μικροφωνάκι (αν και δεν θα χρειαστεί να κάνεις καμία ρύθμιση ούτε με το μικρόφωνο αφού διαθέτεις μόνο 2 μπροστινά ηχεία). Απλά σε στερεοφωνική λειτουργία θα απενεργοποιήσεις τα Tone Controls και το EZ-Set EQ.

Reaction score
8
για τα καλώδια ηχείων ο φίλος subcode έχει δίκιο.Το μόνο που θα κοιτάξεις είναι να είναι χοντρα.Τα πανακριβα καλώδια 'φαίνονται' μόνο σε hi-end υλοποιήσεις και παλι έιναι θέμα γούστου οι διαφορές που βγάζουν.

Τα interconnect όμως θέλουν τη δέουσα προσοχή.Μη παρεις RCA ,hdmi,component ,οπτικες e.t.c της πλάκας.Δώσε κάτι παραπανω χωρις υπερβολές:121:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.736
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab