Hi end και monitor χαρακτήρας

Reaction score
164
Και γυναίκες έχει καλές!
Αλλά τα τσιπουράδικα είναι εκτός συναγωνισμού.

Reaction score
5
Xmmmm.. επειδή εγώ κόβω κάπως μακριά και δεν ξέρω πρόσωπα και καταστάσεις μήπως υπάρχει κάποιος αντίhiendas στην παρέα μας? :lol: :lol: :lol:

Reaction score
164
Αντώνης K. said:
Xmmmm.. επειδή εγώ κόβω κάπως μακριά και δεν ξέρω πρόσωπα και καταστάσεις μήπως υπάρχει κάποιος αντίhiendas στην παρέα μας? :lol: :lol: :lol:
Και εγώ είμαι, αλλά από τότε που σας τα έπρηξα με το στρώσιμο καλωδίων, κρύβομαι! :)

Reaction score
164
Στους Θρακομακεδόνες! Και είμαι ψηλός, αδύνατος με γκρίζα μαλλιά. Αν σου βαστάει, έλα! :lol:

Reaction score
164
Στείλε τον να του πω δυο λογάκια, στα σκοτεινά!
(Αν δεν εμφανιστεί ο Αντρέας, θα ξέρουμε γιατί! :lol:)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Παρεπιπτόντως, ο Καφάτος είναι πολύ χαϊεντάς. Αλλά στην εικόνα. :wink:
Εκεί είναι λογικό ας πούμε να αγοράζουμε ένα ψηφιακό καλώδιο με 250€ παρά με 20€ από τα ηλεκτρονικά.
Παρόλα αυτά οι χαϊεντάδες είναι βλαμένοι... :lol: :lol:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.078
Γ. ΚΟΨ. said:
ή νομίζεις ότι τα τροφοδοτικά του Plinius και του Gryphon είναι παιχνιδάκια?
Μωρέ ξέρω πολύ καλά ότι δεν είναι παιχνιδάκια. Κάποιοι άλλοι τα αναιρούν με τα conditioning ματζούνια.

Λοιπόν, αν ο Wilson βγάλει στην αγορά high end ασφάλειες, προς 1000€ τη μία, θα σας ειδοποιήσω να σπεύσετε. Πού ξέρεις, μπορεί να σηκωθεί κι άλλη κουρτίνα.

Reaction score
2
Αντώνης K. said:
Παίδες ξέρετε που εστιάζονται οι διάφορες μας? Εστιάζονται κυρίως στην διαφορετική εντύπωση για το τι είναι βελτίωση και τι όχι. Μπορεί όλοι να αντιλαμβανόμαστε διαφορές από τα διάφορα μαντζούνια αλλά για μένα δεν παύουν ως ένα σημείο να είναι απλός διάφορες, σύμφωνα πάντα με την δική μου αντίληψη και εμπειρία. Αν εγώ καθόμουν σε ένα συγκριτικό τεστ καλωδίων σίγουρα θα άκουγα και θα αντιλαμβανόμουν αυτές τις διαφορές όπως τις αντιλαμβάνεστε και εσείς. Όμως , και είναι αυτό είναι που θέλω να δώσετε προσοχή,έστω και στην  περίπτωση ότι συμφωνούσα μαζί σας ότι το τάδε καλώδιο ακούστηκε κάπως καλύτερα στον συγκεκριμένο χώρο με τα συγκεκριμένα μηχανήματα, αμέσως θα σας έλεγα και το εξής, για μένα αυτό δεν παύει να είναι μια διαφορά  και όχι βελτίωση. Έχω διαφορετική άποψη σε σχέση με το τι είναι βελτίωση και τι όχι. Την διάφορα την αντιλαμβάνεσαι αμέσως  ενώ την βελτίωση την αντιλαμβάνεσαι και την νιώθεις με το πέρασμα του χρόνου. Sorry αλλά ποιο κατανοητός σε αυτό το σημείο δεν μπορώ να γίνω! :roll:
Εγω συμφωνω περιπου με τα παραπανω....αλλα τo hi-end ειναι ΚΑΙ η παραμικρη λεπτομερεια....ετσι δεν ειναι...???αλλα ακομα και μια λεπτομερεια οπως λιιιγο καλυτερες χροιες ας πουμε μπορει να εχει ενα πολυυυ πιο ευχαριστο αποτελεσμα......;)

Reaction score
2
παντως αυτο που ειπε ο Γ.ΚΟΨ για τα nearfield monitor ηταν πολυ σωστο....

Reaction score
3.574
Αν θέλετε ασφάλειες με 1000€ που να καλύπτει φωτιά και κλοπή , πείτε μου για να σας βρω ένα καλό πακέτο.

Reaction score
3.574
Tα near field monitors δεν είναι μόνο για αυτούς που δεν ακούνε μακριά ???

Reaction score
2
παντως ο γρυπαετος το λεει ρητα στο εγχειριδιο οτι δεν πολυσυμπαθει τα φιλτρα ...straight to the wall.....οταν τους ειχα ρωτησει για  φιλτρα κτλ μου απαντησαν:

Sir
Thank you for your kind words, yes the Diablo is magic.
We never recommended power line conditioners because our products usually
stress them to much and our preamplifiers have very effective filters build
in. A power line conditioner/filter will not prevent the small voltage drops
you describe, they only filter noise at best.
Your Diablo has a very rugged power supply and is not very sensitive to
small power fluctuations. Use a AC connection that is not shared with AC or
large machinery. Read more about this in the manual.

.......

Reaction score
3.574
Θα τον ακούσουμε αύριο τον γρυπαετό ?
για να φέρω και το Tascam το καινούργιο το χαΙεντάδικο  το πανάκριβο των 700 ευρώ που αγοράζουμε εμείς οι ψυχανώμαλοι χαΙεντάδες.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988