Ultra Audio
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 2.793
έχει και κάτι καλές παραλίες.....
Και εγώ είμαι, αλλά από τότε που σας τα έπρηξα με το στρώσιμο καλωδίων, κρύβομαι!Αντώνης K. said:Xmmmm.. επειδή εγώ κόβω κάπως μακριά και δεν ξέρω πρόσωπα και καταστάσεις μήπως υπάρχει κάποιος αντίhiendas στην παρέα μας?![]()
![]()
![]()
Μωρέ ξέρω πολύ καλά ότι δεν είναι παιχνιδάκια. Κάποιοι άλλοι τα αναιρούν με τα conditioning ματζούνια.Γ. ΚΟΨ. said:ή νομίζεις ότι τα τροφοδοτικά του Plinius και του Gryphon είναι παιχνιδάκια?
Εγω συμφωνω περιπου με τα παραπανω....αλλα τo hi-end ειναι ΚΑΙ η παραμικρη λεπτομερεια....ετσι δεν ειναι...???αλλα ακομα και μια λεπτομερεια οπως λιιιγο καλυτερες χροιες ας πουμε μπορει να εχει ενα πολυυυ πιο ευχαριστο αποτελεσμα......Αντώνης K. said:Παίδες ξέρετε που εστιάζονται οι διάφορες μας? Εστιάζονται κυρίως στην διαφορετική εντύπωση για το τι είναι βελτίωση και τι όχι. Μπορεί όλοι να αντιλαμβανόμαστε διαφορές από τα διάφορα μαντζούνια αλλά για μένα δεν παύουν ως ένα σημείο να είναι απλός διάφορες, σύμφωνα πάντα με την δική μου αντίληψη και εμπειρία. Αν εγώ καθόμουν σε ένα συγκριτικό τεστ καλωδίων σίγουρα θα άκουγα και θα αντιλαμβανόμουν αυτές τις διαφορές όπως τις αντιλαμβάνεστε και εσείς. Όμως , και είναι αυτό είναι που θέλω να δώσετε προσοχή,έστω και στην περίπτωση ότι συμφωνούσα μαζί σας ότι το τάδε καλώδιο ακούστηκε κάπως καλύτερα στον συγκεκριμένο χώρο με τα συγκεκριμένα μηχανήματα, αμέσως θα σας έλεγα και το εξής, για μένα αυτό δεν παύει να είναι μια διαφορά και όχι βελτίωση. Έχω διαφορετική άποψη σε σχέση με το τι είναι βελτίωση και τι όχι. Την διάφορα την αντιλαμβάνεσαι αμέσως ενώ την βελτίωση την αντιλαμβάνεσαι και την νιώθεις με το πέρασμα του χρόνου. Sorry αλλά ποιο κατανοητός σε αυτό το σημείο δεν μπορώ να γίνω! :roll: