Hi, my name is Costas Coyias...

Reaction score
0
Εγω δεν εχω προβλημα, ακουω και απο τα τρια... (LP, CD, flac) για διαφορετικους λογους απο το καθενα.

Αντιλαμβανομαι οτι η γενικοτερη αυτη "κοντρα" εχει να κανει με την αντικειμενικα καλυτερη αναπαραγωγη. (εκτος και αν κανω λαθος).

Εκει λοιπον πιστευω (προσωπικη αποψη παντα) οτι ο νικητης ειναι το υψηλης αναλυσης ψηφιακο (δεν μου αρεσει το HD σαν ορος γιατι μπορει συντομα να ειναι ξεπερασμενος απο την ιδια την τεχνολογια) και μαλιστα οχι απο CDP αλλα απο σκληρο δισκο απ'ευθειας.

Αλλα ωρες ωρες προτιμω το ρημαδι το LP. Λιγο γιατι ειμαι φετιχιστης, λιγο γιατι μου αρεσει η διαδικασια, και γιατι σε καποιους δισκους παιρνω ενα συναισθημα που δυσκολευομαι να το παρω απο την αντιστοιχη ψηφιακη εκδοση που εχω.

Αυτο ομως δεν μπορει να με κανει να θεωρησω οτι ειναι και καλυτερο ενα πικαπ.

Οσο για τον συμφορουμιτη που μιλησε για την ψυχη θα συμφωνησω απολυτα, αλλα την ψυχη μεσα απο ενα μουσικο εργο θα την αναγνωρισει η δικη μας ψυχη και οχι το μεσο που την αναπαραγει.

Και τελος θα συμφωνησω και με τον προλαλησαντα που ειπε οτι "Ρομαντικοί είναι οι άνθρωποι όχι οι μηχανές. Και οι μηχανές δεν μπορούν να κρίνονται με ανθρώπινα κριτήρια."

My 2 cents

Reaction score
28
Γιατί σε ενοχλώ; Συνδράμω διότι βλέπω ότι δεν γίνεται συζήτηση εδώ.
Η απαξίωση της γνώσης όποιου έχουμε απέναντί μας, προβάλλοντας την δική μας εμπειρία ως την μοναδική πηγή αλήθειας δεν αποτελεί άποψη αλλά εμμονή. Ωραίο είναι να λες ότι σε χαροποιεί να βλέπεις ανθρώπους με γνώσεις, αλλά καλό είναι να τους αναγνωρίζεις όταν τους βλέπεις.
Αν η εμπειρία παρήγαγε γνώση, τότε την άνωση θα την είχαν εφεύρει οι πάπιες. Βασικός κανόνας για να μάθουμε κάτι, ακόμη και το πιο απλό στην ζωή, είναι να παραδεχθούμε ότι δεν το γνωρίζουμε. Εάν νομίζουμε ότι γνωρίζουμε τα πάντα, τότε δεν θα μάθουμε ποτέ τίποτα.

...
δεν την εφευραν την εφαρμοζουν ομως!

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Hi, my name is Costas Coyias...

Μια και ανέφερα καθαρά πως γνωρίζω, γιατί είναι κοντινά τα αντικείμενα δουλειάς, θέλω να μάθω πως εσύ υπολογίζεις το κόστος. Αν δεν έχεις σχέση επαγγελματική θα έπρεπε να μην κριτικάρεις τον επαγγελματία. :126:
Δεν με κατάλαβες. Τόσο κοστίζει το συγκεκριμένο πικάπ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.894
δεν την εφευραν την εφαρμοζουν ομως!
Ναι, βεβαίως. Και οι πρόγονοί μας νόμιζαν ότι η γη είναι επίπεδη και ακίνητη. Μάλιστα θεώρησαν σωστό να καταδικάσουν τους οπαδούς της ηλιοκεντρικής θεωρίας, διότι με βάση την "εμπειρία" τους, νόμιζαν ότι έχουν δίκιο.

...

Reaction score
28
Γιατί σε ενοχλώ; Συνδράμω διότι βλέπω ότι δεν γίνεται συζήτηση εδώ.
Η απαξίωση της γνώσης όποιου έχουμε απέναντί μας, προβάλλοντας την δική μας εμπειρία ως την μοναδική πηγή αλήθειας δεν αποτελεί άποψη αλλά εμμονή. Ωραίο είναι να λες ότι σε χαροποιεί να βλέπεις ανθρώπους με γνώσεις, αλλά καλό είναι να τους αναγνωρίζεις όταν τους βλέπεις.
Αν η εμπειρία παρήγαγε γνώση, τότε την άνωση θα την είχαν εφεύρει οι πάπιες. Βασικός κανόνας για να μάθουμε κάτι, ακόμη και το πιο απλό στην ζωή, είναι να παραδεχθούμε ότι δεν το γνωρίζουμε. Εάν νομίζουμε ότι γνωρίζουμε τα πάντα, τότε δεν θα μάθουμε ποτέ τίποτα.

...
purus mathematicus purus asinus.

<σκετος μαθηματικος σκετος γαιδαρος>

Reaction score
11.722
Δηλαδή ο anemelos λέει ότι έχει κόστος 2-3 χιλιάρικα και ο diabolical λέει ότι πωλείται προς 15 χιλιάρικα. ΑΣΚΗΣΗ ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: Βρείτε το ποσοστό κέρδους σε κάθε πικάπ!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.346
Έλα μωρέ με τον άσχετο, που τρία από τα πικάπ του βρίσκονται στη βιβλιοθήκη του κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών, που θέλει να έχει και άποψη!
http://www.stereophile.com/turntables/598yorke/

Reaction score
28
Ναι, βεβαίως. Και οι πρόγονοί μας νόμιζαν ότι η γη είναι επίπεδη και ακίνητη. Μάλιστα θεώρησαν σωστό να καταδικάσουν τους οπαδούς της ηλιοκεντρικής θεωρίας, διότι με βάση την "εμπειρία" τους, νόμιζαν ότι έχουν δίκιο.

...
δεν ειχαν εμπειρια για το συγκεκριμενο θεμα ,φαντασια ειχαν,
τα πραγματα ομως ειναι πιο απλα γιατι δεν αναρωτιωμαστε εαν τα πικαπ του συγκεκριμενου κυριου <παιζουν>καλα ,εαν παιζουν καλα και νομιζω οτι αν και δεν τα εχω ακουσει ,παιζουν καλα ,εαν τοτε ο ανθρωπος εχει εμπειρια και ικανοτητα τοτε προς τι η διχονεια?

Reaction score
6
Ρομαντικοί είναι οι άνθρωποι όχι οι μηχανές. Και οι μηχανές δεν μπορούν να κρίνονται με ανθρώπινα κριτήρια. Αυτά είναι για όσους δεν μπορούν να κρίνουν με τα πραγματικά.

...
Και σε μένα γιατί το λες;

Πες το σε αυτούς που θαύμασαν τον Παρθενώνα και στην κάθε του κολώνα βρήκαν τον χρυσό κανόνα...

Εγώ και με MP3 κάνω κάτι ρομάντζες, τύφλα να 'χει η βελόνα του πικάπ. :142:

Τελικά είναι σεξουαλικό το θέμα.
Μάλλον η τριβή πάνω στο δίσκο φέρνει στο μυαλό συνειρμούς περίεργους.

Απελευθερωθείτε... :204:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.786
Απάντηση: Re: Hi, my name is Costas Coyias...

δεν ειχαν εμπειρια για το συγκεκριμενο θεμα ,φαντασια ειχαν,
τα πραγματα ομως ειναι πιο απλα γιατι δεν αναρωτιωμαστε εαν τα πικαπ του συγκεκριμενου κυριου <παιζουν>καλα
Διότι δεν -ΔΕΝ- είναι αυτό το θέμα μας!

(Τί να πω, τελικά, κινέζικα τα γράφω, έχω πεισθεί πλέον...)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.894
purus mathematicus purus asinus.
δεν ειχαν εμπειρια για το συγκεκριμενο θεμα ,φαντασια ειχαν
Καλά το είπες. Η φαντασία ξεκινά εκεί που τελειώνουν τα μαθηματικά. Εκεί που τελειώνουν οι γνώσεις ακουστικής ξεκινούν οι αυγουλιέρες, εκεί που τελειώνουν οι γνώσεις ψηφιακών ξεκινούν οι κοτσάνες και εκεί που τελειώνουν οι γνώσεις φυσικής, ξεκινά η φιδολατρεία. Μ' αυτά και μ' αυτά γινόμαστε αυτομάτως και ανεπιθύμητοι, περίπου όπως θέλανε να ρίξουν στην πυρά και τον Γαλιλαίο γιατί τους χαλούσε την κομπόστα.

...

Reaction score
1.844
Απάντηση: Hi, my name is Costas Coyias...

Έλα μωρέ με τον άσχετο, που τρία από τα πικάπ του βρίσκονται στη βιβλιοθήκη του κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών, που θέλει να έχει και άποψη!
http://www.stereophile.com/turntables/598yorke/
Εξ όσων δύναμαι να γνωρίζω, έχει και άλλο ένα στον καφενέ του Γιακουμή. Αυτά όλα όμως δεν καταρρίπτουν το συλλογισμό μου:
... Ο μουσιού, παραπλανεί ψυχολογικά (αυτό είναι η αγκιτάτσια
...
ο εν λόγω κατασκευαστής, βγάζει μέσα από το δίσκο το συναίσθημα, με ανεπανάληπτο τρόπο. Λες και κάποιοι άλλοι που ζητάνε το 1/50 των χρημάτων για άλλες συσκευές δεν το κάνουν.
Αν ήταν πραγματικά πρωτοπόρος και βαθύς γνώστης θα είχε μπαρκάρει σε άλλα εδάφη τεχνολογικότερα. Αλλά εκεί οι τελικές τιμές του ανταγωνισμού στην αγορά δεν επιτρέπουν ασύδοτες χρεώσεις ...

Reaction score
28
Καλά το είπες. Η φαντασία ξεκινά εκεί που τελειώνουν τα μαθηματικά. Εκεί που τελειώνουν οι γνώσεις ακουστικής ξεκινούν οι αυγουλιέρες, εκεί που τελειώνουν οι γνώσεις ψηφιακών ξεκινούν οι κοτσάνες και εκεί που τελειώνουν οι γνώσεις φυσικής, ξεκινά η φιδολατρεία. Μ' αυτά και μ' αυτά γινόμαστε αυτομάτως και ανεπιθύμητοι, περίπου όπως θέλανε να ρίξουν στην πυρά και τον Γαλιλαίο γιατί τους χαλούσε την κομπόστα.

...
μεταξυ του ενος και του αλλου υπαρχει τεραστια αποσταση μην ειμαστε μονοκομματοι και ξεροι η του υψους η του βαθους .
μην κομματιαζουμε την πραγματικοτητα και μην την βαζουμε σε κουτακια με ταμπελιτσες απο εξω ,ειναι πολυ πιο βαθια και πολυπλοκη απο οσο φανταζομαστε ,σκετη επιστημη δεν μου λεει τιποτα ,αλλωστε ειναι φανερες πλεον οι συνεπειες της ακατασχετης επιβολης του ορθολογισμου στο δυτικο μοντελο σκεψης και να που οδηγηθηκαμε σημερα!!!αποστειρωμενη επιστημη αποκομμενη απο τον κοσμο!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.786
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Hi, my name is Costas Coyias...

η κβαντικη θεωρια , η εστω πραγματικοτητα απο μονη της δεν μπορει ...
Και κάτι ακόμα. Μη πιάνεστε από την τελευταία νύξη μου για την Κβαντική Θεωρία. Διαβάστε και τα προηγούμενα, δεν κάνουν τζιζ, καλό θα σας κάνουν. (Δεν είμαι κανένας μαλακομπλιμπλίκης που λύνει διαφορικές εξισώσεις για να του φύγει η καούρα από την ταραμοσαλάτα.)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.786
Απάντηση: Re: Hi, my name is Costas Coyias...

...σκετη επιστημη δεν μου λεει τιποτα ,αλλωστε ειναι φανερες πλεον οι συνεπειες της ακατασχετης επιβολης του ορθολογισμου στο δυτικο μοντελο σκεψης και να που οδηγηθηκαμε σημερα!!!αποστειρωμενη επιστημη αποκομμενη απο τον κοσμο!!!
Είσαι άτυχος.

Reaction score
28

Εξ όσων δύναμαι να γνωρίζω, έχει και άλλο ένα στον καφενέ του Γιακουμή. Αυτά όλα όμως δεν καταρρίπτουν το συλλογισμό μου:
ε και αντιστοιχα παραδειγματα υπαρχουν και στην αντιπερα οχθη κουτακια με cd ram οδηγους και λιγα ολοκληρωμενα με τιμη 5000 και 10000 ευρω αυτο δεν αναιρει και το πρωτο!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.894

ε και αντιστοιχα παραδειγματα υπαρχουν και στην αντιπερα οχθη κουτακια με cd ram οδηγους και λιγα ολοκληρωμενα με τιμη 5000 και 10000 ευρω αυτο δεν αναιρει και το πρωτο!
Προφανώς. Τουλάχιστον αυτοί όμως δεν βγαίνουν να μιλήσουν για την ψυχική ανάταση που προκαλούν οι ψηφιακές μηχανές τους. :114:

...

Reaction score
28

:142::142::142:
:142:
καλος ο γιακουμης?

Reaction score
28

Προφανώς. Τουλάχιστον αυτοί όμως δεν βγαίνουν να μιλήσουν για την ψυχική ανάταση που προκαλούν οι ψηφιακές μηχανές τους. :114:

...
μαλλον δεν ξερουν την εννοια της ψυχικης ανατασης
,πνευματικα λειτουργουν με βαση την πληροφορια του μηδεν και του ενα ο εγκεφαλος τους ειναι συμπιεσμενος κατα mp3 ,αντιλαμβανωνται την ζωη σαν μια εικονικη πραγματικοτητα που την κατεβαζουν απο το διαδυκτιο ,οχι εμπειρια μονον enter και downloading. αμοιρος συμπιεσμενος κοσμος.:111:

Reaction score
1.844
Απάντηση: Hi, my name is Costas Coyias...

Ισχύει αυτό (συμφωνώ):
Προφανώς. Τουλάχιστον αυτοί όμως δεν βγαίνουν να μιλήσουν για την ψυχική ανάταση που προκαλούν οι ψηφιακές μηχανές τους ...
αλλά θέλω να προσθέσω πως αν με δεις να στηρίζω τέτοια συσκευή, μπορείς να μου :618:
Όχι ποιοτικά, αυτό μπορεί να το κάνω, αλλά εννοώ σαν πρόταση αγοράς. :601:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.678
Members