HITECH - Προσφορες, Aρθρα & Θεματα

Reaction score
11
Δεν έχουμε υπότιτλους όμως..Πως θα γίνει να βρούμε???
Γεια σας κι εσάς! :123: Ορίστε οι υπότιτλοί σας: http://www.eso.org/~lchriste/trans/eyes/subtitles/GREEK/

Τόσο οι υπότιτλοι όσο και η ταινία, είναι εντελώς δωρεάν διαθέσιμα στην ιστοσελίδα. Αν πάτε στο link http://www.eso.org/~lchriste/trans/eyes/subtitles/ μπορείτε να βρείτε υπότιτλους σε πολλές γλώσσες ακόμη... :126:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: HITECH - Προσφορες, Aρθρα & Θεματα

Αγαπητε Γιωργο(restorator),
οφειλω να σου ζητησω συγγνωμη καθως απο την απαντηση σου
εκμαιευω πως δεν ανηκεις σε καποιο ανταγωνιστικο-του Hitech- περιοδικο.
Οπως καταλαβαινεις υπηρξαν "παραπονα" και αυτη ηταν η ερμηνεια
που εγω εδωσα(παιρνω ολη την ευθυνη επανω μου)
Να με συγχωρεις και παλι, καλε μου φιλε, αλλα ειπαμε "λαθη δεν
κανουν παρα μονο αυτοι που κοιμουνται ολη ημερα":126:

Reaction score
11
Re: Απάντηση: HITECH - Προσφορες, Aρθρα & Θεματα

Αγαπητε Γιωργο(restorator),
οφειλω να σου ζητησω συγγνωμη καθως απο την απαντηση σου
εκμαιευω πως δεν ανηκεις σε καποιο ανταγωνιστικο-του Hitech- περιοδικο.
Οπως καταλαβαινεις υπηρξαν "παραπονα" και αυτη ηταν η ερμηνεια
που εγω εδωσα(παιρνω ολη την ευθυνη επανω μου)
Να με συγχωρεις και παλι, καλε μου φιλε, αλλα ειπαμε "λαθη δεν
κανουν παρα μονο αυτοι που κοιμουνται ολη ημερα"
Αγαπητέ κ. Ανδρέα Κ.,

Κατ' αρχάς μπερδευτήκατε λίγο με την υπογραφή μου (Σ. Γώργιος) και νομίσατε πως το όνομά μου είναι Γιώργος (Γώργιος είναι το επώνυμο και λογικό είναι να το διαβάσατε λάθος, το μυαλό κάνει παιχνίδια...) :126: . Δεν πειράζει φυσικά, όπως επίσης δεν θεωρώ καν πως ωφείλατε να ζητήσετε συγνώμη για κάτι. Δεν σας παρεξήγησα ούτε στιγμή. Θεωρώ την αντίδρασή σας λογική, μιας και μια τόσο "εμπεριστατωμένη επίθεση" με ισχυρές και απτές αποδείξεις ενάντια στο ΑχρησTECH :123: είναι φυσικό να προκαλεί αντιδράσεις. Δεν έχω λόγο να ανταγωνιστώ το περιοδικό απο καμία θέση. Δεν με αφορά η δράση του στην αγορά σε εμπορικό επίπεδο. Απλά είμαι ένας καταναλωτής που θέλησε να αποκτήσει ουσιαστική συνείδηση για το τι παραμύθια μπορεί να του πουλά ο καθένας, ακόμη κι αν τα στολίζει με μετάξια, χρυσάφια και... μπλε ακτίνες. Η ουσία βρίσκεται πίσω από το γυαλιστερό παραπέτασμα. Κι αυτό ισχύει για τον κάθε ένα που ασχολείται με τον χώρο των καταναλωτικών ηλεκτρονικών. Πόσο μάλλον για εκείνους που φορούν τη χλαμίδα της "αντικειμενικής δημοσιογραφίας" :114: όπως λαμπρά αποδεικνύει το περιοδικάκι αυτό.

Φιλικότατα,

Σ. Γώργιος

Reaction score
0

Μαζι με to Hitech το ίδιο απαράδεκτο έχει γίνει και το RAM.
Μάλλον πολύ σύντομα και τα δύο θα αποτελούν παρελθόν από τον εκδοτικό χώρο.

Reaction score
2

To RAM το έχω κόψει εδώ και 2 χρόνια και είμαι καθαρός. :143:

Reaction score
2

Μπορεί απλά να είχε «πέσει» λίγο σε επιδόσεις το μηχάνημά σου (πχ λόγω κάποιου άλλου προγράμματος κλπ)
Παρακολούθησέ το γιατί συνήθως φταίει ο Ι.Ε.
Tελικά φταίει ο ΙΕ8 και το οτι πρεπει να χρησιμοποιώ την Προβολή Συμβατότητας για το site.

Reaction score
0
Τι γίνεται πια με αυτό το hitech;
Το διαβάζω από το 98, και είμαι και αρκετά χρόνια συνδρομητής.
Όμως τώρα τελευταία έχει γίνει εντελώς αδιάφορο. Ξεφύλλιζα το τελευταίο τεύχος, και δεν βρήκα τίποτα να διαβάσω. Λίγο την παρουσίαση της G10 κοίταξα, και δεν βρήκα κάτι που δεν ήξερα. Και αυτό που έψαχνα (στάθμη μαύρου) ήταν καταχωνιασμένο σε μια γωνιά! Πότε το έβγαλαν από τον βασικό πίνακα;
Και αυτός ο οδηγός αγοράς στο πίσω μέρος, όλο λάθη...
Δεν ξέρω τι εσωτερικές αλλαγές έχουν κάνει, αλλά οι συντάκτες πρέπει λίγο να σοβαρευτούν...
Το RAM είναι σε ακόμα χειρότερη θέση. Αισθητικά είναι πολύ καταθλιπτικό, αφού στις μισές σελίδες κυριαρχεί το μαύρο.
Χώρια η ύλη: φωτογραφικές μηχανές και παιχνίδια. Οι υπολογιστές που είναι; Το περιοδικό νομίζω έχει χάσει εντελώς το ύφος του, ακόμα και την χιουμοριστική διάθεση με το αντι-ραμ στο τέλος που αυτο-σατιριζόταν...

Άραγε να διαβάζεις κανείς από τους συντάκτες το φόρουμ;

Reaction score
0
.....Άραγε να διαβάζεις κανείς από τους συντάκτες το φόρουμ;....

το ram επαψα να το διαβαζω εδω και 2 χρονια.
ειναι τελειως "αδιαφορο"

το hitech μια -δυο φορες το χρονο,αν εχει καποι αρθρο που με ενδιαφερει.

Reaction score
59

HITECH - Tευχος ΙΟΥΛΙΟΥ 2009

ΔΩΡΟ ΤΕΥΧΟΥΣ

iTECH Blu – Ray REFERENCE
EARTHSCAPES: The World’s most beautiful places

Το HiTECH σας προσφέρει ένα δίσκο Blu-ray Full HD 1080i με μαγευτικά τοπία συνδυασμένα με συγκλονιστικό πολυκάναλο ήχο 5.1

ΘΕΜΑΤΑ

ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΣΚΟΤΟΣ – ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΦΩΣ

Πριν από λίγες μέρες, σκοτείνιασαν διά παντός τα κανάλια VHF-UHF στην Αμερική. Το φάσμα που απελευθερώνεται θα μας δώσει ασύρματο Internet μεγάλης εμβέλειας.

ON THE ROAD

Φεύγουμε για διακοπές και αφήνουμε πίσω μας το σπίτι, τη δουλειά και τις καταστάσεις που μας κούρασαν όλο το χρόνο. Παίρνουμε τους δρόμους προς τις παραλίες ή προς προορισμούς του εξωτερικού, αλλά σε κάθε περίπτωση παίρνουμε μαζί μας τα αγαπημένα μας gadget – οι καλές συνήθειες δύσκολα κόβονται.

Μόναχο Hi End Show 2009

AV LOGS
Home Theater

Hi – End

Imagemaker

LucasWorks

The Pirate Bay

ΕΠΑΦΕΣ

Panasonic TX-50V10, Τηλεόραση plasma 50 ιντσών

LG AF115, Βιντεοπροβολέας SXRD 1080

Samsung BD-P4600, Blu-ray Player

JVC GZ-X900, Βιντεοκάμερα HD

Adcom GFA-555SE, Tελικός στερεοφωνικός ενισχυτής Hi-End

Bryston 4B SST2, Tελικός στερεοφωνικός ενισχυτής Hi-End

ΤΕΣΤ

10 ΗΧΕΙΑ ΒΑΣΗΣ ΑΠΟ 2.000 ΕΩΣ 3.000 ΕΥΡΩ
Μικρά Θαύματα

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

hol TV. High Definition IPΤV
H hol αλλάζει μια για πάντα τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τηλεόραση. Προσφέρει εδώ και τώρα προγράμματα σε ανάλυση 1080i, έχει το πιο εξελιγμένο DVR στην αγορά και το EPG της είναι πραγματικά εύχρηστο. Το δοκιμάσαμε εκτενέστατα στο σπίτι και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.
Του Δημήτρη Λούκα

HD Media Player για το HTPC
Ποια προγράμματα παίζουν καλύτερα ματρόσκες στους υπολογιστές και πώς θα αποφύγετε τα προβλήματα αναπαραγωγής εικόνας και ήχου Hi-Def.
Του Βαγγέλη Βασιλόπουλου

JL_

Reaction score
19
Έχει και στιγμές ανθολογίας όμως...

Ο Π. Κωτσής, κοντολογίς, παρομοιάζει τους High-Endάδες με τους ερευνητές της F1... :143::135::143:

Reaction score
0
χαλια δλδ ?

το αυθεντικο απο που ?

play.com και amazon με πιστωτικη ? δε βολευει ετσι ...

κανεις αλλος το πηρε να μας πει αποψη ? γιατι 10 ευρω ειναι πολλα αν το δισκακι δεν αξιζει ?

bitrate ?

Reaction score
59

HiTECH Αύγουστος - Σεπτέμβριος 2009

Kυκλοφορει 16/7/2009

Reaction score
802

ξερουμε συγκριτικα-θεματολογια?

Reaction score
59

HiTECH Αύγουστος - Σεπτέμβριος 2009

ΘΕΜΑΤΑ

PACEMAKER. Ένας dj στην παλάμη μας

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα djing στην παλάμη μας, με δύο player, έναν μείκτη, μια μονάδα εφέ, όλες τις λειτουργίες που έχει ανάγκη ένας επαγγελματίας dj και έναν τεράστιο σκληρό δίσκο με ασυναγώνιστες δυνατότητες διαχείρισης της δισκοθήκης μας; Και όμως, το Pacemaker το πέτυχε.

ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ

Epson, Παρίσι

Επίγεια ψηφιακή τηλεόραση από την Digea

AV LOGS - Home Theater

ΕΠΑΦΕΣ

Martin Logan Summit-X, Ηχεία Hi-End

Triangle Magellan Cello, Ηχεία Hi-End

Pioneer VSX-819H, Πολυκάναλος ενισχυτής AV

JVC NX-BD3, Σύστημα ηχείων 2.1 με BD Receiver

Sennheiser HD800, Ακουστικά Hi-Fi

Beyer Dynamic Headzone, Surround ακουστικά Hi-Fi

Tannoy Di5/Boston Acoustics Soundware, Ηχεία παντός καιρού

ΤΕΣΤ

TEST FAST TV:Πόσο γρήγορες είναι; 100Hz, 200Hz, 600Hz
Η κατηγορία των «γρήγορων» τηλεοράσεων υπόσχεται την απόλυτη ποιότητα κινούμενης εικόνας ακόμα και στα πλέον απαιτητικά προγράμματα. Διαθέτουν ταχύτατα πάνελ τελευταίας γενιάς αλλά και εξελιγμένους αλγόριθμους που ομαλοποιούν τη ροή της εικόνας. Γιʼ αυτόν το λόγο μαζέψαμε στο εργαστήριο του HiTECH τέσσερις κορυφαίες τηλεοράσεις αυτής της κατηγορίας, ώστε να βρούμε την καλύτερη και να αναδείξουμε τις διαφορές στην απόδοσή τους

TEST 11 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ BLU-RAY PLAYER:Blue Generation
Το Blu-ray έφερε την επανάσταση στην οικιακή αναπαραγωγή, με εικόνα και ήχο υψηλής ευκρίνειας, ασύγκριτα καλύτερο από το DVD, κάνοντας ακόμα και την καλύτερη κινηματογραφική αίθουσα να ωχριά συγκριτικά με την απόδοση του νέου φορμά. Μάλιστα, το φορμά εμφανίζεται πλέον απολύτως ώριμο ως προς το παρεχόμενο hardware και software, καθώς τόσο τα στούντιο του Χόλιγουντ όσο και οι κατασκευάστριες εταιρείες έχουν «καταλήξει» πλέον ως προς το κόστος και την πληρότητα των προϊόντων τους

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

iPhone OS 3.0 Redsn0w: Αναβαθμίστε και ξεκλειδώστε το iPhone

Η νέα έκδοση του λειτουργικού του iPhone OS 3.0 είναι ήδη διαθέσιμη και επιβάλλεται να την εγκαταστήσετε. Στο άρθρο αυτό αναλύουμε όλα τα νέα χαρακτηριστικά του λειτουργικού αλλά και τη μέθοδο σπασίματος του OS 3.0, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε όσες εφαρμογές θέλετε.
Του Δημήτρη Λούκα

Το μυστήριο της ασυμπίεστης μαστρόσκας

Επιτέλους, λύσαμε το γρίφο της σωστής μετατροπής των δίσκων Blu-ray σε ασυμπίεστες ματρόσκες.
Του Γιώργου Οικονόμου

Reaction score
802

μαπα το περιεχομενο.
Συγκριτικο με προβολεις πρεπει να εχουν πανω απο εναν χρονο να κανουν ...

Reaction score
59

HITECH - Tευχος Οκτωβριου 2009

ΔΩΡΟ BLURAY - UNESCO EΥΡΩΠΗ

Ένα καθηλωτικό ταξίδι στα πιο σαγηνευτικά μέρη του κόσμου με όχημα πέντε Blu-ray αναφοράς και οδηγό την Unesco.

Παρουσιαση και χαρακτηριστικα ΕΔΩ !!

Περιεχομενα τευχους

ΖΗΝ HiTECH

iPhone AV Applications

Το iPhone το ξέρουμε όλοι ως το απόλυτο φορητό media player. H επεξεργαστική του ισχύς, το λειτουργικό του αλλά και οι δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης του επιτρέπουν να παίξει ένα γενικότερο ρόλο στο σπίτι και το μόνο που χρειάζεται είναι να εγκαταστήσετε το κατάλληλο λογισμικό. Στο άρθρο που ακολουθεί σας δείχνουμε όλα τα κόλπα που θα σας επιτρέψουν να το εκμεταλλευτείτε στο έπακρο.

ΕΠΑΦΕΣ

Panasonic TX-P46Z11, Τηλεόραση plasma 46 ιντσών

Denon DVD-A1UD & Oppo BDP-83, Universal BD Players

LG 42SL8000, Τηλεόραση LCD 42 ιντσών

Denon AVR-4310, Πολυκάναλος ενισχυτής AV

Onkyo TX-SR607, Πολυκάναλος ενισχυτής AV

Egreat EG-M34A, HD Media Player

PMC OB1i, Ηχεία Hi-End

TEST 10 ΗΧΕΙΑ ΒΑΣΗΣ ΑΠΟ 1.000 ΕΩΣ 2.000 ΕΥΡΩ

Toys for Boys

Αλλάζετε ηχεία σαν τα πουκάμισα; Έχετε κάποιο μοντέλο ηχείων σε περισσότερα από ένα χρώματα; Αγοράζετε άλλον ενισχυτή μόνο και μόνο για να βρείτε μια δικαιολογία ώστε να αλλάξετε και τα ηχεία σας Μην ανησυχείτε. Οι καταναλωτικές σας συνήθειες παραμένουν υγιείς. Απλώς τα ηχεία είναι παιχνίδια για μεγάλα παιδιά και, ως γνωστόν, τα παιχνίδια δεν είναι ποτέ αρκετά.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

HDMI & Jitter: Μια προβληματική συμβίωση
Μετά από 25 χρόνια, όπου το jitter ταλαιπωρούσε το ψηφιακό πρωτόκολο διασύνδεσης SPDIF, το διαβόητο λάθος χρονισμού επιστρέφει, για να δημιουργήσει αντίστοιχα προβλήματα και στον ψηφιακό δίαυλο HDMI
Του Τηλέμαχου Κατσένη

Φτιάξτε τις στρυφνές ματρόσκες σας
Καλό χειμώνα και με υγεία το καινούργιο HTPC. Θα το αφήσετε όμως πρακτικά «ανεκμετάλλευτο» να αναπαράγει μόνο τα βίντεό σας ή θα το «γυμνάσετε» λίγο περισσότερο; Βάλτε το να δουλέψει υπερωρίες για να αλλάξει τρόπους στις στρυφνές ματρόσκες έτσι ώστε να συνεργάζονται με το Hi-Def Player σας (και εσείς στον καναπέ). Σβήστε από το χάρτη τα κομπιάσματα του βίντεο, την αφωνία του DTS και την έλλειψη κεφαλαίων στα αρχεία MKV.
Του Βαγγέλη Βασιλόπουλου

http://www.4pi.gr/hitech//swf/indexloader.html

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.941
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm