Home και μικρός διαγωνισμός…

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Το τέταρτο ερώτημα είναι καθαρά χιουμοριστικό…

Ποια είναι η φωτεινότητα με την οποία ο Λευτέρης Κουκουράκης θα δήλωνε απόλυτα ικανοποιημένος στον επόμενο προβολέα του; :118:

Α. 500 ANSI Lumens.

B. 1.000 ANSI Lumens.

Γ. 5.000 ANSI Lumens.

Δ. 10.000 ANSI Lumens.

Ε. Η φωτεινότητα του ήλιου μας και βάλε…

Όποιος προλάβει πρώτος, τον κύριο είδε... :142:

Μπουαχαχαχαχα:142::142:

Reaction score
1
Απάντηση: Home και μικρός διαγωνισμός…

Εύγε Φώτη μου! :607:

Κύριοι, μόλις κατοχυρώθηκε και το τέταρτο Home. :126:

Στείλε με pm την διεύθυνσή σου, μπας και προλάβω να σου στείλω το δισκάκι σου αύριο, διαφορετικά πιθανότατα την Πέμπτη...

Ο κατάλογος των νικητών μέχρι στιγμής:

1. abcd (το δισκάκι έχει σταλεί)
2. λευτέρης
3. meletov
4. Fotis1972

Reaction score
47

Εύγε Φώτη μου!

Κύριοι, μόλις κατοχυρώθηκε και το τέταρτο Home.

Στείλε με pm την διεύθυνσή σου, μπας και προλάβω να σου στείλω το δισκάκι σου αύριο, διαφορετικά πιθανότατα την Πέμπτη...

Ο κατάλογος των νικητών μέχρι στιγμής:

1. abcd (το δισκάκι έχει σταλεί)
2. λευτέρης
3. meletov
4. Fotis1972
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Παναγιώτη και συγχαρητήρια και πάλι για την πρωτοβουλία σου

Υ.Σ. Νομίζω ήμουν πιο γρήγορος και απο την σκέψη μου

Reaction score
8
Καμια τυχη οι του ηχου. :117:

Ξαχασμενη ιστορια οσοι δεν εχουν σχεση μα εικονα. :110:

Παει το δισκακι, παει. :110:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Home και μικρός διαγωνισμός…

Καμια τυχη οι του ηχου. :117:

Ξαχασμενη ιστορια οσοι δεν εχουν σχεση μα εικονα. :110:

Παει το δισκακι, παει. :110:

Γιατί νομίζεις ότι έχω κολλήσει με την εικόνα; Με το μόνιμο βουητό που έχω στο αριστερό αυτί τα τελευταία χρόνια, δεν με παίρνει καθόλου να το παίξω "χρυσό αυτί" στις νότιες κατηγορίες... :204:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.609

[RELIOPS="Εδώ"]
[/RELIOPS]βλέπετε το μαύρο του προβολέα του Λευτέρη Κουκουράκη!:405:

Reaction score
5

Μπραβο βρε Παναγιωτη και χαρα στο κουραγιο σου.

Οπως καναμε καποτε τα DVD τωρα σειρα εχουν τα Blu ray.Εχει ο καιρος γυρισματα :126:

Για το επομενο εχω να προτεινω

For All Mankind 1989 1080p Blu-ray AVC DTS-HD MA 5.1

http://www.blu-ray.com/movies/movies.php?id=5271&show=review

.............. Presented in its original aspect ratio of 1.33:1, encoded with MPEG-4 AVC and granted a 1080p transfer, Al Reinert’s For All Mankind arrives on Blu-ray courtesy of Criterion.

I like what Criterion have done here. The transfer reveals solid detail, excellent color reproduction and strong clarity (when compared to the SDVD transfer). More importantly, when blown through a digital projector, For All Mankind remains pleasingly stable. Furthermore, the Blu-ray transfer has enhanced the grain structure of the film quite nicely. As a result, the footage from the Moon looks absolutely fantastic. This being said, this is a newly restored, supervised and approved by the director, high-definition transfer of the film, which was created on a Spirit Datacine from a 35mm interpositive. All in all, I doubt it For All Mankind looked this good when it was first screened............

Original back up on.............. Usenet :137:

Reaction score
1

Μπραβο βρε Παναγιωτη και χαρα στο κουραγιο σου.

Σωτήρη, όλη αυτή η διαδικασία του να κάψω τα δισκάκια, να τυπώσω τα δισκάκια και τα εξώφυλλα, ακόμα και τη στιγμή σήμερα που έστελνα στο ταχυδρομείο το δισκάκι στον Ζορζ (abcd), όλες αυτές οι στιγμές μου αρέσουν πολύ. :123:

Νιώθω ότι κολυμπάμε αντίθετα στο ρεύμα του ποταμού, στον οποίο μας πετάνε με το ζόρι ελληνικές εταιρείες διανομής όπως η Σπέντζος, η AV κτλ. :126:

Ε, λοιπόν όχι κύριοι με τα 4:3:2:0! :141:

Δεν θα σας περάσει... :142:

Reaction score
1
Απάντηση: Εδώ τα καλά Blu-ray…

Έτοιμα και τα δισκάκια του Μελέτη και του Φώτη, αριβάρουν σήμερα με το ταχυδρομείο. :126:

Χμμμμ, μάλιστα. Τα τρία έφυγαν, το τέταρτο θα το δώσω στον Λευτέρη ο ίδιος, άρα...

δεν χρωστάω τίποτα! :137:

Λέω να σπρώξω φρέσκο πράμα στην αγορά! :137:

Τι λέτε;! :135:

Reaction score
47
Απάντηση: Εδώ τα καλά Blu-ray…

Έτοιμα και τα δισκάκια του Μελέτη και του Φώτη, αριβάρουν σήμερα με το ταχυδρομείο.

Χμμμμ, μάλιστα. Τα τρία έφυγαν, το τέταρτο θα το δώσω στον Λευτέρη ο ίδιος, άρα...

δεν χρωστάω τίποτα!

Λέω να σπρώξω φρέσκο πράμα στην αγορά!

Τι λέτε;!
Σε ευχαριστώ και πάλι Παναγιώτη μου

Reaction score
1
Απάντηση: Το πέμπτο ερώτημα είναι βαρύνουσας σημασίας…

Κυρίες και κύριοι, ετοιμαστείτε. Στις 19.37 ακριβώς (και δεν αστειεύομαι καθόλου), με το δικό μου ρολόι βεβαίως, που είναι όμως πολύ κοντά στην επίσημη ώρα Ελλάδας, θα σκάσει το πέμπτο ερώτημα του διαγωνισμού.

Επειδή μάλιστα το συγκεκριμένο ερώτημα είναι πολύ σημαντικό για την ψυχική ηρεμία όλων μας (είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε την αλήθεια βρε αδερφέ), για πρώτη και πιθανότατα τελευταία φορά αλλάζω τους όρους του διαγωνισμού! :126:

Έτσι λοιπόν, ο νικητής του πέμπτου ερωτήματος θα έχει πολλαπλά προνόμια:

α. Κερδίζει δύο δισκάκια Blu-ray!!! :111:

β. Έχει μάλιστα τη δυνατότητα διπλής επιλογής, μια και μπορεί να διαλέξει αν θα κερδίσει δύο δισκάκια Home ή αν θα κερδίσει ένα Home και ένα δεύτερο Blu-ray δισκάκι από οποιονδήποτε μελλοντικό διαγωνισμό, εξαιρουμένου βεβαίως του διαγωνισμού που θα προορίζεται αποκλειστικά για τους διαχειριστές του φόρουμ. :139:

Όλοι οι υπόλοιποι κανόνες παραμένουν, μόνο τα απλά μέλη συμμετέχουν και όσοι έχουν ήδη κερδίσει δεν μπορούν να πάρουν μέρος.

Για μια ακόμη φορά, τρεχάτε ποδαράκια μου… :143:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Το πέμπτο ερώτημα είναι βαρύνουσας σημασίας…

Εεεε... τότε να πάω για μπάνιο:142:
Και σου ειπα να διπλοεγγραφουμε...εσυ τιποτα...:142::142:

Reaction score
1

Η σωστή απάντηση στο πέμπτο ερώτημα (που δεν έχει καμία σχέση με εικόνα και ήχο), θα είναι πασιφανέστατη, όσοι έχετε έστω και ελάχιστη συμμετοχή στο φόρουμ, θα την αναγνωρίσετε αμέσως... :204: :204: :204: :204:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Re: Απάντηση: Home και μικρός διαγωνισμός…

Η σωστή απάντηση στο πέμπτο ερώτημα (που δεν έχει καμία σχέση με εικόνα και ήχο), θα είναι πασιφανέστατη, όσοι έχετε έστω και ελάχιστη συμμετοχή στο φόρουμ, θα την αναγνωρίσετε αμέσως... :204:
Να ρισκάρω?
H απάντηση είναι Νώε.:142:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis