- Reaction score
- 1.213
να έβαζα ένα τέτοιο στη πρίζα που είναι τώρα το esp ;
Θα βλέπει μετά το esp το HA ή θα έχω άλλα θέματα;
Θα βλέπει μετά το esp το HA ή θα έχω άλλα θέματα;
Έβαλα και εγώ τους δύο πρώτους μου διπλούς βέβαια όχι τριπλούς σαν εσένα.Εσύ βλέπω έχεις μεγάλα κουτιά εγώ χρειάστηκε να σκάψω λίγο πιό βαθιά τα κουτιά για να χωρέσουν.Εμένα έχουν την συνήθεια στο σπίτι να πατάν και τα δύο πλήκτρα ταυτόχρονα και τις πρώτες μέρες γινόταν χαμός.Περιμένω και άλλους να έρθουν σε καμμιά δεκαριά μέρες.Έχω και δύο αλε ρε τουρ και δε ξερω εκεί πώς θα παίξω με την σύνδεση.έχεις βάλει σε αλε ρε τουρ?Εχτές κατάφερα και έβαλα τα πρώτα τριπλά switches για διακόπτες. Δούλεψαν αμέσως χωρίς αποσύνδεση μέχρι και τώρα. Οπότε με ένα μικρό κουτάκι κάνεις smart 3 διακόπτες. Το μόνο αρνητικό ότι δεν δέχεται τρία σήματα ταυτόχρονα. Δλδ αν πατήσουμε και τους 3 διακόπτες μαζί αυτός που θα πάρει σήμα πρώτος θα ανάψει. Αν τους πατήσουμε με διαφορά μισού δευτερόλεπτου τότε θα δουλέψουν και οι τρεις. View attachment 309214 View attachment 309215
Ασε το ίδιο θέμα έχουμε. Δέχεται μία εντολή κάθε φορά, οπότε πρέπει να τους πατάς με μια διαφορά 0.5 σεκ. Ναι η λύση για αλε ρετουρ ειναι διακόπτες μπουτον. Έκανα δοκιμή εχθές και δουλεύει. Θα πρεπει να έχεις όμως φάση και επιστροφή στον διακόπτη που θα βάλεις το switchΈβαλα και εγώ τους δύο πρώτους μου διπλούς βέβαια όχι τριπλούς σαν εσένα.Εσύ βλέπω έχεις μεγάλα κουτιά εγώ χρειάστηκε να σκάψω λίγο πιό βαθιά τα κουτιά για να χωρέσουν.Εμένα έχουν την συνήθεια στο σπίτι να πατάν και τα δύο πλήκτρα ταυτόχρονα και τις πρώτες μέρες γινόταν χαμός.Περιμένω και άλλους να έρθουν σε καμμιά δεκαριά μέρες.Έχω και δύο αλε ρε τουρ και δε ξερω εκεί πώς θα παίξω με την σύνδεση.έχεις βάλει σε αλε ρε τουρ?
τελικά εβγαλες άκρη ?Θελω ακριβως το ιδιο , εχω παραγγειλει sonoff με αισθητηρα θερμοκρασίας και θα με βολευε ενα μοτερ με κινηση 160 μοιρες. Αλλιως αναγκαστικά σε τριοδη ηλεκτροβαναέχει εμπειρία κανείς από κάτι τέτοιο;
βασικά θέλω ένα που να κάνει 180 μοίρες κίνηση και αν παίζει και με homekit ακόμα καλύτερα
πηρα προσφατα το th16 , και επειδη μεγάλωσα κατα 15 μέτρα το καλώδιο του αισθητήρα ( μα καλώδιο τηλεφώνου) , τσέκαρα την ακρίβεια του αισθητήρα , με οτι θερμόμετρο ειχα σπίτι ,.2 θερμόμετρα χώρου , και ενα θερμόμετρο μαγειρικής ή αποκόλληση ηταν , σε όλα της τάξης του +- 0,2 C .Το θερμόμετρο έχει απόκλιση 3,7 βαθμούς. και υγρασία μάλλον τα ίδια χωρίς να έχω μετρήσει μιας και είναι σχεδόν κολλημένη απο χτες στο 59% και κάτι 59 παρα κάτι. Να ζητήσω άλλο αισθητήρα η παίζει να είναι απο το th16 να μην ασχοληθώ;
OK, πάντως εφόσον πιάνουν τα χέρια σου (για να λες να καταργήσεις τη δίοδο και να βάλεις άλλη πάνω στο καλώδιο κλπ.) πολύ πιο απλή και σίγουρη λύση είναι αυτή που σου είπα με το USB. Βάζεις ένα USB jack σαν κι αυτό πάνω στο κουτί που θα τυπώσεις:πήρα ένα step up converter και ένα esp32 και ο θεός μαζί μου.Θα δοκιμάσω με το esp για αρχή αν βγάζει 5βολτ που πιθανόν να μη βγάζει λόγο μιας διόδου που ίσως έχει( σκέφτομαι να τη καταργήσω και απλά να κολλήσω τις επαφές.Αν δουλέψει θα βάλω μια δίοδο στο καλώδιο απλά και μόνο για προστασία ή είναι περιττό ) αν δε παίξει θα δοκιμάσω στο step up