Home theatre room

Μηνύματα
175
Reaction score
53
Kαλημέρα , κατεβάζεις το REW , πας στην επιλογή room sim , συμπληρώνεις τα αντίστοιχα πεδία με τις διαστάσεις του χώρου τον τύπο των ηχείων κτλ και βλέπεις προβλέψεις . Στη δική μου περίπτωση ο προσομοιωτής έπεφτε πολύ κοντά στις πραγματικές μετρήσεις που έπαιρνα στο χώρο μου . Απόλυτα ακριβής δεν είναι αλλά σου δίνει μια καλή ιδέα .
Δε σε βλέπω καλά πάντως ,για να ξυπνάς πρωί πρωί με τέτοιες ανησυχίες είναι δύσκολα τα πράγματα ..:p
Όσο πιο βαθιά μπαίνεις στο κόσμο των μετρήσεων τόσο περισσότερα μαθαίνεις αλλά και τόσο περισσότερο καταλαβαίνεις ότι δεν ξέρεις τίποτα .
Οι επιλογές σου είναι οι παρακάτω
1) εθίζεσαι στις μετρήσεις χωρίς να καταλαβαίνεις τι αλλάζεις , τι κερδίζεις και τι χάνεις , πάντα κάτι δε σου αρέσει και πάλι απ την αρχή . Διάβασμα-Μάθηση-Απογοήτευση και πάλι τα ίδια.
2) ακολουθείς πιστά τις συμβουλές ανθρώπων με εμπειρία από εδώ μέσα χωρίς να κάνεις ότι σου κατεβάσει το κεφάλι σου .
3) Βάζεις το σαμπ σε ένα σημείο που το ακούς με τα αυτιά σου να παίζει ικανοποιητικά τρέχεις το πρόγραμμα ισοστάθμισης του ενισχυτή σου και το αφήνεις εκεί.
4) Φέρνεις επαγγελματία .
Αγόρινα μου σε ευχαριστώ καλά έχω μεγάλο θέμα αρωστια μιλάμε όλη μέρα ακόμη και στην δουλειά σκέφτομαι πως θα κάνω τον χώρο μου dedicated σκέφτομαι να φέρω επαγγελματία γιατί δεν λέω το να μελετήσω ναι αλλά πόσο.. δεν είναι το ίδιο να έρθει ο άλλος που θα σου κάνει 100 τοις εκατό δουλειά από σένα που θα πεθάνεις για να μάθεις έστω ένα μικρό κομμάτι γιατί ο ήχος είναι ολόκληρη βιομηχανία θεωρώ πάντως ότι θα χρειαστώ στάνταρ και 2ο Σάμπ και ενόειτε μακριά από γωνίες σήμερα έβαλα το Σάμπ γωνία ανοστο και άγευστο χωρίς χρώμα χωρίς να ακούς τι σου βγάζει και τι θέλει να σου πει περνάει δηλαδή ο ήχος παραμορφωμένος απτά βτουβαρια να μπουκωσει κάπου για να ακούσεις την βοη ότι να ναι
Σε ευχαριστώ πολύ πάσα μου το είδα σήμερα στα ξημερώματα 🤣 αλλά μπούρδα μου εμοιασε
 


Μηνύματα
175
Reaction score
53
Μπααααα
Βάσει αυτού βλέπεις συμπεριφορά χώρου
Στάσιμα κλπ .
Άλλο ότι εσύ δεν κατάλαβες τίποτα ...
Α δηλαδή έχει τα μέτρα ας πούμε για να αποφύγεις στάσιμα κάτσε να το ξαναδώ...😇
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.093
Members
37.892
Νεότερο μέλος
Nardo
Top