HUMAX iCord HD PVR 160GB... έρχεται σε λίγο...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: HUMAX iCord HD PVR 160GB... έρχεται σε λίγο...

Βεβαια και απο ότι λέει ο Ζωης και φαίνεται στην φώτο , μπορεί να γράψει 4 κανάλια ταυτόχρονα και να δεί ενα πέμπτο...
Φαντάζομαι πως έχει συνδέσει και τις 2 εισόδους σε 2 διαφορετικά LNB...

Αν μπορεί να μας πεί ο Ζωης πώς γίνεται αυτό...

Reaction score
0

Σιγουρα και εγω εχω βαλει συνδεσει τα 2 LNB και εγω μπορω να γραψω 4 ταυτοχρονα, ομωσ κατα περιεργο τροπο να προγραματισω απο πριν σε ιδιες ωρες πανω απο ενα προγραμμα δεν μου το επιτρεπει…
Επισεις δεν μου επιτρεπει να καθωρισω ταδε καναλι απο LNB 1 η LNB 2 οπως εκανε ο Topfield ?
Αλλη μια ερωτηση για μια επισημη καρτα του Ελβετικου μπουκετου που εχω βαλει μεσα σ ενα x-cam μου παιζει ολα τα Ελβετικα καναλια εκτος απο το HD Suisse, ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτo ?

Ευχαριστω.

Reaction score
0

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: HUMAX iCord HD PVR 160GB... έρχεται σε λίγο...

Επίσης να θυμάσαι ότι το ICord κολλάει-παγώνει όταν χρησιμοποιείς το 2ο CI. Περιμένουμε λύση (αν δουμε ποτέ - κοινό πρόβλημα στους humax).
Τον δέκτη τον έχω σχεδόν 10 μήνες και από την αρχή τον χρησιμοποιώ με 2 modules, πάνω Alphacrypt clasic και κάτω Alphacrypt twin card, που σημαίνει με 3 κάρτες ταυτόχρονα (όπου στην κάτω παίζουν εναλλάξ 3 διαφορετικές κάρτες) και ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα, κόλλημα!

Οτι μπορεί να παγώνει τόχω απλά διαβάσει στα icord forums, αλλά είναι η εξαίρεση κι όχι ο κανόνας.

Ως προς το HD Suisse που αναφέρει το περιστεράκι, με την Αlphacrypt παίζει απροβλημάτιστα, x-cam δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.

Γιά τις εγγραφές μήπως πρέπει να ελέγξεις ξανά τις ρυθμίσεις των LNBs ?
Μην ξεχνάμε πως γιά τρίτη ή τέταρτη εγγραφή ταυτόχρονα, τα κανάλια πρέπει πλέον να είναι στους Transponders που ήδη κάνουμε εγγραφή,

Και τελευταίο, στο http://www.hifi-forum.de/, υπάρχουν πολλά μηνύματα (τους τελευταίους μήνες) από πρώην κατόχους Topfield, που έγιναν νυν χρήστες iCord :114:

Reaction score
0

τα είπε ο μπάμπης μια χαρά ,δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι.

Reaction score
0

Euχαριστω Μπαμπις για τα σχολια σου,

Οσον αφορα τις ρυθμισεις τον LNB εαν ηταν αυτο το προβλημα τοτε δεν θα μπορουσα να γραφω 4 καναλια επι τοπου οπως τωρα. Εκει που κολλαει ειναι εαν πχ προσπαθησω να προγραματισω καναλι ενα 12 με 13 και ενα αλλο καναλι 12.30 με 13.30, δεν το δεχετε, οποτε ρωταω εχετε και σεις τετοιο προβλημα?

Οσο για το παγωμα αρχιζω να πιστευω οτι εχαρτατε απο τι CAM χρησιμοποιει κανεις, εγω οπως ειπα x-cam και irdeto, εσu με 2 διαφορετικα Astoncrypt κανενα προβλημα! Αλλος μπορει να μας πει?

Οσο για το Γερμανικο φορυμ απαντησα ηδη στον Πανο.

Ευχαριστω

Reaction score
0

Πριν παρω τη τελικη αποφαση για να τον πουλησω, θελω να δω πως λειτουργει με το GXLSCI 1.00.07 εαν καποιος μπορει να μου περιγραψει την διαδικασια παρακαλω διοτι προσπαθω να κατεβασω το σοφτ HDPVR.hmx και τιποτα μου λεει οτι δεν μπορει....

Ευχαριστω!

Reaction score
0

Για σας ενδιαφέρομε για τον Humax iCord αλλά έχω ένα δίλλημα για τον εξής λόγο
Έχω τον 5400Ζ και έναν Commander σε δυο ξεχωριστά δωμάτια και μοιράζω το σήμα της κάρτας του Nova με ενσύρματο Home card sharing (από ότι ξέρω το σύστημα αυτό για οικιακοί χρήση δεν είναι παράνομο ).
Η ερώτηση μου είναι αυτές οι πράσινες κάρτες που αντικαταστούν την κάρτα του Nova εάν είναι συμβατές με τον iCord ?

Reaction score
0
Αγόρασα πριν από μια εβδομάδα το Icord,είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά έχω ένα προβληματάκι....

Στο πακέτο της Νοβας δεν παίζουνε τα πέντε ραδιοφωνικά μουσικά κανάλια του Μαd, φαίνονται στη λίστα TV αλλά δεν παίζουνε ενώ εμφανίζεται το EPG.
Μήπως ξέρει κανείς ;

Reaction score
68

Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι; Το κανάλι δεν είναι εύκολης λήψης στα νότια της χώρας.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: HUMAX iCord HD PVR 160GB... έρχεται σε λίγο...

Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι; Το κανάλι δεν είναι εύκολης λήψης στα νότια της χώρας.
Στη Ζάκυνθο, και εκτός από αυτό το κανάλι δεν έχω κανένα πρόβλημα με το Astra

Reaction score
0
Αγόρασα πριν από μια εβδομάδα το Icord,είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά έχω ένα προβληματάκι....

Στο πακέτο της Νοβας δεν παίζουνε τα πέντε ραδιοφωνικά μουσικά κανάλια του Μαd, φαίνονται στη λίστα TV αλλά δεν παίζουνε ενώ εμφανίζεται το EPG.
Μήπως ξέρει κανείς ;
Δεν υπάρχει κανείς που έχει ΝΟΒΑ με το Icord ;

Reaction score
68
Απάντηση: Re: Απάντηση: HUMAX iCord HD PVR 160GB... έρχεται σε λίγο...

Στη Ζάκυνθο, και εκτός από αυτό το κανάλι δεν έχω κανένα πρόβλημα με το Astra
Στη Ζάκυνθο και με 1,2 μ. θα έπρεπε να το λαμβάνεις.

Reaction score
0
Δεν υπάρχει κανείς που έχει ΝΟΒΑ με το Icord ;
Αυτά τα κανάλια του MAD δεν εμφανίζονται γιατί στηρίζονται στις interactive υπηρεσίες της Nova για να εμφανίζουν πληροφορίες για τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη + άλμπουμ.

Θα ήθελα επείσης να προσθέσω, για όποιους ασχολούνται με μεταφορά του βίντεο από το Icord στο PC, ότι ένα καλό πρόγραμμα που δουλεύει πολύ καλά με τα TS του Ιcord είναι το ProjectX το οποίο τα καθαρίζει από περιττά info + τα κάνει demux σε m2v/mp2 ώστε να τα επεξεργαστείτε με το αγαπημένο σας mpeg πρόγραμμα (εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το MPEG Editor 3, φοβερό frame editing).

Διαφορετικά, πολύ καλό όλα σε ένα που υποστηρίζει το ICord είναι το DVR-Studio Pro 2 που δυστυχώς κάνει μόνο GOP editing (όχι σε επίπεδο frame) με αποκλίσεις.

Reaction score
0
martyras; said:
Αυτά τα κανάλια του MAD δεν εμφανίζονται γιατί στηρίζονται στις interactive υπηρεσίες της Nova για να εμφανίζουν πληροφορίες για τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη + άλμπουμ.
Ναι αυτό το ξέρω αλλά, μέχρι τώρα είχα ένα Echostar DVR-5000 και ένα Nokia 9200 (του 1998) και αυτά τα κανάλια δουλεύανε καλά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe