- Reaction score
- 14
:120: :120: :120:
:142::142::142::142::142:
:120: :120: :120:
πσειρα θα το αφησεις ετσι ?Αμολα τον λυκο να τον φαει !!!:120: :120: :120:
Να τον φαει ή να τον γ..... :204:πσειρα θα το αφησεις ετσι ?Αμολα τον λυκο να τον φαει !!!
Απαιχτος ....Καλά ρε φούστη μου!! Τρώγεστε που τρώγεστε, δεν μπορείτε να το κάνετε νωρίτερα, ωστε να πηγαίνουμε μια νορμάλ ώρα για ύπνο?? Γιατί πάντα σας πιάνει το βράδυ???:137::137::137::137:
Νωρίς είναι βρε......πού πάς από τώρα? :138:...και τώρα που ξεθύμανε το θέμα, πάνω να ΒΑΝ(ι)αριστώ και να πέσω για ύπνο....:137:
Είδες τι κακό έπαθα; :142: Ευτυχώς είναι A/V το Forum και όχι το Forum της Άννας Δρούζα όπου ο αρρωστημένος μου χαρακτήρας θα είχε άμεσο αντίκτυπο στην αντιμετωπισή μου από τα υπόλοιπα μέλη... Πάντως πολύ θα γούσταρα να συζητούσα για την ψυχοσύνθεση μιας Sony Bravia :137:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!!!!
ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!
Εσυ προπορευεσαι..της εποχης σου !!! :204::204::204:H Αλλαγη δεν ηταν εχ8ες ? Εγω απο χθες εχω αλλαξει τα ρολογια.....LOL
OΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΗ !!Είδες τι κακό έπαθα; :142: Ευτυχώς είναι A/V το Forum και όχι το Forum της Άννας Δρούζα όπου ο αρρωστημένος μου χαρακτήρας θα είχε άμεσο αντίκτυπο στην αντιμετωπισή μου από τα υπόλοιπα μέλη... Πάντως πολύ θα γούσταρα να συζητούσα για την ψυχοσύνθεση μιας Sony Bravia :137:
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου Γιώργο!!Παιδιά.... το έχετε τραβήξει από τα μαλλιά, sorry αλλά γενικά όλη αυτή η φάση μου φαίνεται μια τεράστια υπερβολή.
Ωραία έκανε ένα κακόγουστο αστείο, βγήκε και το παραδέχτηκε, ρίχτε του κι ενα ban και τέλος. ΟΛΟΙ κάνουμε μαλακίες ξεκολλήστε, μιλάμε για ένα online forum!!! όσο και να το αισθανόμαστε κάπως αλλιώς επειδή πολλοί περνάμε τόσες ώρες εδώ μέσα δεν είναι κάτι που αντιμετωπίζεται από όλους με την ίδια σοβαρότητα...ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!!!
Δε νομίζω ότι δεν κατάλαβε τη μαλακία του έλεος.
Όχι απλά είμαι εγώ και θα μείνω όπως είμαι...αν δεν σ'αρέσω δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Αν πάλι δεν με αντέχεις και σε προσβάλλω, κάνε με BAN.OΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΗ !!
1.18 ..παλι στα αυτια σου ριχνω ??? :138:Jim εχει βρει το κουμπι σου και σε κανει οτι θελει...Ηρεμησε.
Μελετη εμενα το ρολοι τωρα λεει 1:17 εσενα ?
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΞΕΦΤΕΛΙΖΕΤΑΙ !!!Jim εχει βρει το κουμπι σου και σε κανει οτι θελει...Ηρεμησε.
Μελετη εμενα το ρολοι τωρα λεει 1:17 εσενα ?