Infraction levels...

Status
Not open for further replies.

HV

Reaction score
0
Εχω την εντυπωση πως για μια ακομη φορα ξεφτυλησατε το θεμα......Οκ και εγω μαζι σας αλλα ο ξεφτυλισμος να εχει και ενα γουστο ρε παιδακι μου :)

Reaction score
1.213
Εχω την εντυπωση πως για μια ακομη φορα ξεφτυλησατε το θεμα......Οκ και εγω μαζι σας αλλα ο ξεφτυλισμος να εχει και ενα γουστο ρε παιδακι μου :)

:618::618::618::618::618::618::618::618::618::618::618::618:

Reaction score
3
Απάντηση: Infraction levels...

Διαβάζοντας χτες το το θέμα αυτό (ME ΔΑΚΡΥΑ στα ΜΑΤΙΑ ...),
διαπιστώνω ότι έγινε το ίδιο ακριβώς με την περίπτωση του subcode.
Δηλαδή ανοίχτηκε παραπλανητικός λογαριασμός προκειμένου βέβαια να γίνει αυτό το πολύ ωραίο πρωταπριλιάτικο αστείο.
Αν δεν είχε γίνει το ποστ από τον subcode στο θέμα με την Barbie, το "ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ στα ΜΑΤΙΑ..." θα ήταν ένα πολύ πετυχημένο αστείο.

Και μιας και το μόνο που είπα και πρότεινα ήταν να μην επαναληφθεί η συγκεκριμένη ενέργεια (πλαστοπροσωπία λογαριασμού), νομίζω ότι το θέμα αυτό έρχεται σε αντίφαση με την αντιμετώπιση του post του subcode.
Όχι, δεν κάνω τον δικαστή, αλλά δεν μπορώ και μην πω αυτό που βλέπω.
Και για να βοηθήσω, στο συγκεκριμένο πρωταπρ. αστείο για τον Αντρέα, θα μπορούσε κάλλιστα να ανοιχτεί ένα θέμα με μια φωτό από εφημερίδα που να αναφέρει πρώτο θέμα το ανωτέρω αστείο.

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Infraction levels...

Διαβάζοντας χτες το το θέμα αυτό (ME ΔΑΚΡΥΑ στα ΜΑΤΙΑ ...),
διαπιστώνω ότι έγινε το ίδιο ακριβώς με την περίπτωση του subcode.
Δηλαδή ανοίχτηκε παραπλανητικός λογαριασμός προκειμένου βέβαια να γίνει αυτό το πολύ ωραίο πρωταπριλιάτικο αστείο.
Αν δεν είχε γίνει το ποστ από τον subcode στο θέμα με την Barbie, το "ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ στα ΜΑΤΙΑ..." θα ήταν ένα πολύ πετυχημένο αστείο.

Και μιας και το μόνο που είπα και πρότεινα ήταν να μην επαναληφθεί η συγκεκριμένη ενέργεια (πλαστοπροσωπία λογαριασμού), νομίζω ότι το θέμα αυτό έρχεται σε αντίφαση με την αντιμετώπιση του post του subcode.
Όχι, δεν κάνω τον δικαστή, αλλά δεν μπορώ και μην πω αυτό που βλέπω.
Και για να βοηθήσω, στο συγκεκριμένο πρωταπρ. αστείο για τον Αντρέα, θα μπορούσε κάλλιστα να ανοιχτεί ένα θέμα με μια φωτό από εφημερίδα που να αναφέρει πρώτο θέμα το ανωτέρω αστείο.

:204::204::204::204::204::204:

Οχι ρε διαολε ....ουτε ο Ανδρεας ηταν ο Ανδρεας ??

Reaction score
1.213
Παντως θα συμφωνησω με τον stelexos και με τον Κωνσταντινο ...το ολο σκηνικο μπορει να αποδειχθει επικινδυνο.

Πρεπει να αλλαξει αυτη η δυνατοτητα (τεχνικα )να μπορεις να ''παιρνεις''το username του αλλου..οπως ακριβως εχει..

GTX

Reaction score
39
Ρε παιδιά καταλάβετε κάτι, αυτό που θέλετε είναι αδύνατο.

Τα usernames δεν ήταν ακριβώς τα ίδια, του Ανδρέα δεν είχε . και το άλλο του subcode πιθανόν είχε κάποιον λατινικό χαρακτήρα. Δεν γίνεται λοιπόν για κάθε username που ενεργοποιείται να κλειδώνουν αυτόματα και όσοι πιθανοί συνδιασμοί μπορούν να γίνουν. Το avatar με ένα δεξί κλίκ μπορεί να το αποθηκεύσει ο καθένας στον υπολογιστή του...οπότε you have to live with it! :126:

Reaction score
59
Παντως θα συμφωνησω με τον stelexos και με τον Κωνσταντινο ...το ολο σκηνικο μπορει να αποδειχθει επικινδυνο.
Αμα τα ελεγα εγω οτι θα αρχισει ενα μπαχαλο με τετοιου ειδους φαινομενα εγινα ο υπερβολικος και ο κακος της υποθεσης.

Φανταστειτε τι εχει να γινει σε ενα σοβαροτερο θεμα !!!

Ξα σας ( που λεμε εδω στην κρητη ) !!!!

Reaction score
1.213
Ρε παιδιά καταλάβετε κάτι, αυτό που θέλετε είναι αδύνατο.

Τα usernames δεν ήταν ακριβώς τα ίδια, του Ανδρέα δεν είχε . και το άλλο του subcode πιθανόν είχε κάποιον λατινικό χαρακτήρα. Δεν γίνεται λοιπόν για κάθε username που ενεργοποιείται να κλειδώνουν αυτόματα και όσοι πιθανοί συνδιασμοί μπορούν να γίνουν. Το avatar με ένα δεξί κλίκ μπορεί να το αποθηκεύσει ο καθένας στον υπολογιστή του...οπότε you have to live with it! :126:
Δεν υπαρχει δηλαδη ενας τροπος που να κοβει ενα username οταν χρησιμοποιει το ηδη υπαρχον username ενος αλλου στο μεγαλυτερο μερος ?

Δηλαδη να μην επιτρεπει το ''ANΔΡΕΑΣ Κ'' ξανα ..ασχετος τελειας κλπ κλπ.. ?

Παραξενο μου φαινεται..

Reaction score
62
Το καλό είναι ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να δεις έναν ψεύτικο λογαριασμό, όπως ο αριθμός των post.. το κακό είναι μην γίνει συνήθεια σε ορισμένους ή μην ανοίξει τις ορέξεις σε άλλους.

Reaction score
1.213
Το καλό είναι ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να δεις έναν ψεύτικο λογαριασμό, όπως ο αριθμός των post.. το κακό είναι μην γίνει συνήθεια σε ορισμένους ή μην ανοίξει τις ορέξεις σε άλλους.
Oπως ειδες το πηραν πρεφα ολοι αργα...τεσπα ..τι το συζηταμε..

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

Θέλω να πω μερικά πράγματα για το όλο θέμα με όλο μου τον σεβασμό απέναντι στην ΔΟ και τους συντονιστές.

Ο Τάσος (subcode) πριν από 2 ημέρες έκανε έναν λογαριασμό "πανομοιότυπο" με του Κωνσταντίνου και έκανε ένα πόστ. Το σκεπτικό του Τάσου δεν ήταν να προσβάλει και να μειώσει την προσωπικότητα του Κωνσταντίνου (όπως και δεν το έκανε φυσικά και κανένας δεν μπορεί να το ισχυριστεί αυτό) αλλά να γίνει πλάκα και να πέσει γέλιο. Μπορεί να ήταν κακόγουστο αστείο, κάποιοι το χαρακτήρισαν μ@λ@κι@ από μέρους του, βγήκε όμως και είπε τι έκανε, είπε τα αισθήματά του για κάποιο μέλος, και ζήτησε συγνώμη για αυτή του την πράξη. Ξηγημένα και ντόμπρα. Παρόλα αυτά κάποια μέλη ζήτησαν τη κεφαλή του επί πίνακι και την οριστική του διαγραφή από το forum λες και είναι κανένας εγκληματίας. Ήμουνα αντίθετη από την αρχή ότι όχι μόνο δεν έπρεπε να απομακρυνθεί για 2 ημέρες αλλά ούτε κάρτα να δεχτεί. Βέβαια δεν είμαι σε θέση να ορίσω εγώ τέτοια θέματα. Υπάρχει η ΔΟ για αυτά και για εμένα η άποψή της είναι πάντα σεβαστή ακόμα και αν αφορά του άτομό σε περιπτώσεις που εγώ μπορεί να έχω και αντίθεση άποψη.

Το ίδιο ακριβώς "αστείο" έκανε και ο Γιάννης (Dream GR) εχτές με τον λογαριασμό του Ανδρέα. Κάνεις όμως δεν έκανε θέμα για αυτό, αντιθέτως το διασκέδασαν και γέλασαν μαζί του. Και ρωτάω με το φτωχό μου το μυαλό, γιατί? Γιατί δεν έγινε ο ίδιος ντόρος? Κατά την γνώμη μου ίσως θα έπρεπε να γίνει και μεγαλύτερος, γιατί το "αστείο" αυτό το έκανε συντονιστής. Η άποψή μου είναι ότι οι συντονιστές πρέπει να κρατούν άλλη στάση και όχι να κάνουν τα "ίδια και χειρότερα" και να συμπεριφέρονται όπως εμείς τα απλά μέλη. Πρέπει να κρατούν τις λεγόμενες ισορροπίες. Δεν λέω ούτε ζητάω να υπάρχει η ίδια αντιμετώπιση για τον Γιάννη. Άλλωστε όπως δήλωσα και πιο πάνω είμαι αντίθετη με αυτό που έγινε με τον Τάσο και την απομάκρυνσή του.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι με αυτή την συμπεριφορά απέναντι στο "αστείο" του Γιάννη η απομάκρυνση του Τάσου ήταν άδικη και κακώς έγινε.

Πάντα φιλικά :123:

Reaction score
3

Θέλω να πω μερικά πράγματα για το όλο θέμα με όλο μου τον σεβασμό απέναντι στην ΔΟ και τους συντονιστές.

Ο Τάσος (subcode) πριν από 2 ημέρες έκανε έναν λογαριασμό "πανομοιότυπο" με του Κωνσταντίνου και έκανε ένα πόστ. Το σκεπτικό του Τάσου δεν ήταν να προσβάλει και να μειώσει την προσωπικότητα του Κωνσταντίνου (όπως και δεν το έκανε φυσικά και κανένας δεν μπορεί να το ισχυριστεί αυτό) αλλά να γίνει πλάκα και να πέσει γέλιο. Μπορεί να ήταν κακόγουστο αστείο, κάποιοι το χαρακτήρισαν μ@λ@κι@ από μέρους του, βγήκε όμως και είπε τι έκανε, είπε τα αισθήματά του για κάποιο μέλος, και ζήτησε συγνώμη για αυτή του την πράξη. Ξηγημένα και ντόμπρα. Παρόλα αυτά κάποια μέλη ζήτησαν τη κεφαλή του επί πίνακι και την οριστική του διαγραφή από το forum λες και είναι κανένας εγκληματίας. Ήμουνα αντίθετη από την αρχή ότι όχι μόνο δεν έπρεπε να απομακρυνθεί για 2 ημέρες αλλά ούτε κάρτα να δεχτεί. Βέβαια δεν είμαι σε θέση να ορίσω εγώ τέτοια θέματα. Υπάρχει η ΔΟ για αυτά και για εμένα η άποψή της είναι πάντα σεβαστή ακόμα και αν αφορά του άτομό σε περιπτώσεις που εγώ μπορεί να έχω και αντίθεση άποψη.

Το ίδιο ακριβώς "αστείο" έκανε και ο Γιάννης εχτές με τον λογαριασμό του Ανδρέα. Κάνεις όμως δεν έκανε θέμα για αυτό, αντιθέτως το διασκέδασαν και γέλασαν μαζί του. Και ρωτάω με το φτωχό μου το μυαλό, γιατί? Γιατί δεν έγινε ο ίδιος ντόρος? Κατά την γνώμη μου ίσως θα έπρεπε να γίνει και μεγαλύτερος, γιατί το "αστείο" αυτό το έκανε συντονιστής. Η άποψή μου είναι ότι οι συντονιστές πρέπει να κρατούν άλλη στάση και όχι να κάνουν τα "ίδια και χειρότερα" και να συμπεριφέρονται όπως εμείς τα απλά μέλη. Πρέπει να κρατούν τις λεγόμενες ισορροπίες. Δεν λέω ούτε ζητάω να υπάρχει η ίδια αντιμετώπιση για τον Γιάννη. Άλλωστε όπως δήλωσα και πιο πάνω είμαι αντίθετη με αυτό που έγινε με τον Τάσο και την απομάκρυνσή του.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι με αυτή την συμπεριφορά απέναντι στο "αστείο" του Γιάννη η απομάκρυνση του Τάσου ήταν άδικη και κακώς έγινε.

Πάντα φιλικά :123:
+1000 σε όλα.
Απλά εγώ δεν τα είπα έτσι αναλυτικά. :123:

Reaction score
62
Σ' αυτό που λες έχεις δίκιο. Κι εγώ έχω δηλώσει την αντίθεσή μου σε παρόμοιες ενέργειες. Μην ξεχνάς όμως και το θέμα των συγκυριών. Στον Κωνσταντίνο έγινε σε μία φάση που όλοι, δικαίως ή αδίκως τον κράζανε για κάτι και αυτό ήρθε σαν κερασάκι στην τούρτα, δικαιώνοντάς τον, και από την άλλη έχουμε μία πρωταπριλιάτικη φάρσα εις βάρος ενός ατόμου (Ανδρέα) που δεν έχει σε καμία περίπτωση το "παρελθόν" του Κωνσταντίνου στις "εντάσεις". Η πλάκα λοιπόν, αν και εξίσου κατακριτέα κατ' εμέ, δεν έχει την ίδια βαρύτητα.

Reaction score
62
Κωνσταντίνε δεν τα είπα τα παραπάνω για να σε θίξω, αλλά για να δώσω παράδειγμα για να στηρίξω τις απόψεις μου!!

Reaction score
3

Αναφέρομαι μόνο στη χρήση username (έστω και ελαφρώς παραποιημένου) από άλλο μέλος, άσχετα από το ποιός είναι ή γιατί το κάνει.

Reaction score
3

Δεν θίγομαι, αλλά νομίζω ότι καλό θα είναι να αποφεύγονται κάποιοι τρόποι αστείων όπως ο συγκεκριμένος, άσχετα από το ποιoς το κάνει ή γιατί το κάνει.
Αυτή ήταν και από την αρχή η άποψή μου για το ποστ του subcode.

Reaction score
14

Τελικά, η παραποίηση ενός ονόματος και η αποστολή παραπλανητικών σχολίων, το αντίθετο αποτέλεσμα φέρνει όταν αποκαλύπτεται και φυσικά...αποκαλύπτεται.
Οπότε, μην ψάχνουμε να βρούμε τεχνικές κλειδώματος αφού αυτός που κάνει τέτοιες ενέργειες στο σύνολο των περιπτώσεων χάνει και όποιο δίκιο έχει, αν έχει.

Το χθεσινό ήταν μέσα στα πλαίσια της ημέρας και αξίζει να υπολογίζεται έτσι.

Γιατί νομίζω ότι η εκτός τόπικ συζήτηση έχει πια εξαντληθεί;

Reaction score
1.213
Δεν υπαρχει δηλαδη ενας τροπος που να κοβει ενα username οταν χρησιμοποιει το ηδη υπαρχον username ενος αλλου στο μεγαλυτερο μερος ?

Δηλαδη να μην επιτρεπει το ''ANΔΡΕΑΣ Κ'' ξανα ..ασχετος τελειας κλπ κλπ.. ?

Παραξενο μου φαινεται..
Τελικα μπορει να γινει η οχι.... ????

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.593
Members
38.464
Νεότερο μέλος
tseperdonos