JBL 3677 ολούθε

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.141
Επειδή είμαι τάφος* όπως γνωρίζετε, το μόνο που μπορώ να πω είναι πως μόλις πούλησε τα ηχεία του.

*ανοιχτός.
και οτι ηταν μαυρα τα ηχεια....... μαντεψτε!:focus::D

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.141
τα 20 τ.μ ειπαμε!:party:
μίλησα με bon studio για να παραγγειλω τα αλλα δυο και ρωτησα αν εχουν παραγγειλει αλλα 3677 και μου ειπαν αλλα 18 :o:o:superman: αθηνα θεσσαλονικη και κρητη τους 2 τους ξερουμε τον ενα τον υποψιαζομαι οι αλλοι 3 ποιοι ειναι? μιλατε ρε συ, ποιος τα παραγειλε! μουφα ειναι το 3677 τη πατησατε!:tongue::tongue::tongue::tongue:

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
ηρθε και το δικο μου το ενα .τα υπολοιπα 2 απο εβδομαδα.
εντυπωσεις για τα 5 λεπτα που το ακουσα , πολυ ωραιο λαρυγγισμα και το midbass που εψαχνα επιτελους ηρθε.
χαμηλα δεν κατεβαινει.
απο ευαισθησια εχω την εντυπωση οτι το rc 64ii ειναι πιο ευαισθητο.
στα ψηλα λιγο τσιριζει αλλα ολοι λενε οτι η κορνα θελει στρωσιμο.
προς στιγμη στα 90hz και κατω εχω εναν μικρο γκρεμο δεν ξερω αν στρωνει και αυτο αργοτερα.

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.141
ηρθε και το δικο μου το ενα .τα υπολοιπα 2 απο εβδομαδα.
εντυπωσεις για τα 5 λεπτα που το ακουσα , πολυ ωραιο λαρυγγισμα και το midbass που εψαχνα επιτελους ηρθε.
χαμηλα δεν κατεβαινει.
απο ευαισθησια εχω την εντυπωση οτι το rc 64ii ειναι πιο ευαισθητο.
στα ψηλα λιγο τσιριζει αλλα ολοι λενε οτι η κορνα θελει στρωσιμο.
προς στιγμη στα 90hz και κατω εχω εναν μικρο γκρεμο δεν ξερω αν στρωνει και αυτο αργοτερα.
Μιχάλη μου καλοριζικο και καλές έντασης!! :drinks::showingbiceps::party: το ηχείο μετα της 40 με 50 ώρες θα είναι αγνώριστο και στης 400 ώρες θα παίζει όπως πρέπει, και εγω αυτή την εντύπωση είχα μόλις το άκουσα, μετά της 45 ωρες καμια σχέσει λες και ηταν άλλο ηχείο και επίσης πρέπει να το καλιμπράρεις με το δικό του crrosover εσυ τώρα το παίζεις με του 64, εκεί που τελειώνει το 64 αρχίζει 3677;) φώτο φωτο βάλε, δεν σε πιστεύουμε :p8-):p:D

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos