stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.429
εγω μαλλον αυριο και θα κρατησω και τα 5 τα δικα σας για surround.
δεν πιστευω να σας πειραζει? ε?

εγω μαλλον αυριο και θα κρατησω και τα 5 τα δικα σας για surround.
ο Στάθης έχει και τα surround, κρατά του Στάθηεγω μαλλον αυριο και θα κρατησω και τα 5 τα δικα σας για surround.
Άσε στoυς άλλους τα surround, και ίσιωσε τα atmos.εγω μαλλον αυριο και θα κρατησω και τα 5 τα δικα σας για surround.
αν ισιωσουν "βρισκουν" στην δεσμη του προβολεα , ετσι οπως ειναι , ειναι οριακα με την δεσμηΆσε στoυς άλλους τα surround, και ίσιωσε τα atmos.![]()
Αύριο και 'γώ!ηρθαν θεσσαλονικη στην bon κατι 3677 και κατι surround να τα κρατησω να ερθετε να τα παρετε απο εδω Σταθη και Στεφανε?
Θένξ ,όταν κατέβεις θα γίνει και το review.Tου Στάθη πες μου πότε θα ξεκινήσουν για Αθήνα για να τα μπλοκάρω εδώ σε κανα μπλόκο για να τα κάνω κανα review γιατί ο Στάθης βαριέται...![]()
Τι θενκς ρε θα στα κατασχέσω λέμε.... χαχαχΑύριο και 'γώ!
Θένξ ,όταν κατέβεις θα γίνει και το review.![]()
τωρα είναι αργά, ήδη είναι στην αποθήκη της bon, αύριο το πρωί θα κάνει διανομή τον ηχείον το φορτηγάκι της bon οπότε όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κάνει πέσιμο και να πάρει 5 3677 και 4 surround 8340ηρθαν θεσσαλονικη στην bon κατι 3677 και κατι surround να τα κρατησω να ερθετε να τα παρετε απο εδω Σταθη και Στεφανε?
2 αυτοκίνητα και 4 μηχανές θα είναιτωρα είναι αργά, ήδη είναι στην αποθήκη της bon, αύριο το πρωί θα κάνει διανομή τον ηχείον το φορτηγάκι της bon οπότε όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κάνει πέσιμο και να πάρει 5 3677 και 4 surround 8340αλλα κατι ακούω για συνοδεία ενα αυτοκίνητο ασφαλιστικό και 2 μηχανές
αύριο θα έχει
![]()
μολις με ενημερωσαν απο το κοντρολ οτι θα ειναι και 2 suv θωρακισμενα και ενα αντιαεροπορικο κανονι, για τυχον επιθεσει απο αερα, οποιος τολμαει?!!!!2 αυτοκίνητα και 4 μηχανές θα είναι![]()
αφου γλυτωσαμε απο τους αγροτες σταθη....![]()
Δεν παίζεσαι.
![]()
Πρωί βράδυ Death θα παίζουν.Τι ρει ήρθαν; Άντε χώσε ένα κομμάτι Death να βαπτιστούν καλά....
Καλοάκουστα φίλος
ήρθαν εμένα του σταθη δεν ξέρω τωρα πού μιλάμε μπορεί να παραλαμβάνει, το βράδυ φώτο, εσύ όμως προηγησαι Μιχάληκαμμια φωτο θα δουμε?