JVC DLA X-5000,7000,9000

Reaction score
638
καλα.....σε λιγες μερες θα στα πω πιστοποιημενα :roflmao:
Ελα βρε πιστοποιειται αυτο που σου συμβαινει ?
Το ειχα δει σε μια ταινια με τον Κωνστανταρα αλλα νομιζα οτι τρελλοχαρτο δινουν μονο στις ταινιες
Θαυματα κανει η επιστημη στις μερες μας :p

Reaction score
69
με καινουργιο 1,5 μετρο 18gbps hdmi καλωδιο απευθειας απο το oppo 103d στο jvc δεν διαβαζει 3d δισκακι. Αρχιζω να υποψιαζομαι τον oppo. Μου ειχε ερ8ει τσιπαρισμενος για region free και απο οτι ειδα εχει το αρχικο firmware. ενας φιλος εφερε 3d mkv αρχειο και το επαιξε... απλα επρεπε να παω και manually να βαλω το προβολεα σε 3d side to side mode. το σκ θα ασχοληθω κιαλλο... ξεκινωντας με firmware update ston oppo.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.370
με καινουργιο 1,5 μετρο 18gbps hdmi καλωδιο απευθειας απο το oppo 103d στο jvc δεν διαβαζει 3d δισκακι. Αρχιζω να υποψιαζομαι τον oppo. Μου ειχε ερ8ει τσιπαρισμενος για region free και απο οτι ειδα εχει το αρχικο firmware. ενας φιλος εφερε 3d mkv αρχειο και το επαιξε... απλα επρεπε να παω και manually να βαλω το προβολεα σε 3d side to side mode. το σκ θα ασχοληθω κιαλλο... ξεκινωντας με firmware update ston oppo.
Διώξ' το το σαπάκι, το παίρνω. ;)

Reaction score
2.482
Πριν κανεις ο,τιδηποτε, για τσεκαρε στα settings του oppo σε τι ειναι ρυθμισμενο το 3D playback. Εχει 3 ρυθμισεις, Off, Forced και Auto.

Οπως τα περιγραφεις, μου φαινεται οτι εισαι στο Off

Reaction score
2.482
Κυκλοφόρησε νέο firmware για τους JVC και βοηθάει στην συνδεσιμότητα με UHD players, δηλαδή με το Samsung K8500 :)
Eπίσης υπάρχει δυνατότητα εισαγωγής νέου color profile που λέγεται BT.2020, ενω υπάρχουν και προτεινομενες ρυθμίσεις για την καμπυλη Gamma D για θέαση HDR υλικού.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Reaction score
638
Κυκλοφόρησε νέο firmware για τους JVC και βοηθάει στην συνδεσιμότητα με UHD players, δηλαδή με το Samsung K8500 :)
Eπίσης υπάρχει δυνατότητα εισαγωγής νέου color profile που λέγεται BT.2020, ενω υπάρχουν και προτεινομενες ρυθμίσεις για την καμπυλη Gamma D για θέαση HDR υλικού.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Οπως φαινεται τα εσκασες για να γινεις beta tester ....
Υπομονη μεχρι να βγει ο επομενος θα εχουν λυθει ολα ....

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.014
Υπάρχει μικρή πιθανότητα να γίνει beta tester στο 4Κ. Στα υπόλοιπα όμως;

Ή να πάρει Epson να ησυχάσει; :p

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.545
Το πρόβλημα δεν το έχουν οι JVC με το UHD ασφαλώς . Πιο πολύ για firmware "πάει το βουνό στο Μωάμεθ" μου φέρνει.
Φταίνε τα προβολικά για το γεγονός ότι το μοναδικό Uhd player (samsung) προβάλει τα menu σε format που δεν αναγνωρίζεται καν απ' τις προδιαγραφές του hdmi 2.0a; (Υπομονή το panasonic είναι προ των πυλών)
Φταίνε για το γεγονός ότι η κάθε εταιρεία κάνει το mastering της όπως της κατέβει; (πχ fox στα 1200 nits-warner στα 4000 nits)
Φταίνε για την έλλειψη calibration tools;

Reaction score
638
Το πρόβλημα δεν το έχουν οι JVC με το UHD ασφαλώς . Πιο πολύ για firmware "πάει το βουνό στο Μωάμεθ" μου φέρνει.
Φταίνε τα προβολικά για το γεγονός ότι το μοναδικό Uhd player (samsung) προβάλει τα menu σε format που δεν αναγνωρίζεται καν απ' τις προδιαγραφές του hdmi 2.0a; (Υπομονή το panasonic είναι προ των πυλών)
Φταίνε για το γεγονός ότι η κάθε εταιρεία κάνει το mastering της όπως της κατέβει; (πχ fox στα 1200 nits-warner στα 4000 nits)

Για μενα εχει πλεον γινει κανονας που αφορα ολα τα ειδη τεχνολογιας απο κινητο τηλεφωνο και pc μεχρι av και προβολια .
Οταν βγει κατι θα εχει προβληματα στην αρχη και θα ειναι και πανακριβο θα τα εχεις χωσει για να γινεις beta tester .
Δες τον rs49 τα πρωτα κομματια που βγηκαν δεν κλειδωνε σωστα η hdmi λυθηκε με αναβαθμιση firmware ...
Εβλεπα την αγγελια σου εχθες για τον προβολεα σου και αναρωτηθηκα ...... εχεις βαλει κατω να δεις ποσο σου κοστισε η καθε μια απο τις 350 ωρες θεασης που εκανες ? ( και σιγουρα δεν ειναι ολες σε θεαση ταινιων αφου θα εχεις φαει και καμμια κατοσταρια και βαλε με τα ρυθμιστικα και τα προγραμματα ? ) .
Λιγο πολυ αυτο κανουμε ολοι τρεχουμε αγοραζουμε κατι με το που θα βγει και μετα απο μερικους μηνες πριν καλα καλα προλαβουμε να το ευχαριστηθουμε να παιζει σωστα το πουλαμε και παμε για το καινουργιο.
Εχουμε φαει και τις παιδικες ασθενειες της αρχης ......

Reaction score
2.482
Εδω κρυβεται το ζουμι. Για μένα η νέα σειρα είναι ότι πρέπει για να ανοιξεις πολλές ιντσες με επαρκη φωτεινότητα, απο εκει και πέρα ειναι επισης υπερκαλοδεχουμενο να παιζει UHD δισκάκια, μιας και ο pj μπορει να βγάλει άνετα μια 3ετία χωρις ανάγκη αναβαθμισης. Τωρα μεχρι να αποφασισουν πως θα γίνεται το mastering του HDR, καθώς και το gamut, που όλα δείχνουν πώς θα είναι DCI/P3 mapped σε σήμα ΒΤ.2020 για αρκετο καιρό, μέχρι τουλάχιστον να γίνουν διαθέσιμα ευρέως πάνελς με δυνατότητα ΒΤ.2020.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.545
Για μενα εχει πλεον γινει κανονας που αφορα ολα τα ειδη τεχνολογιας απο κινητο τηλεφωνο και pc μεχρι av και προβολια .
Οταν βγει κατι θα εχει προβληματα στην αρχη και θα ειναι και πανακριβο θα τα εχεις χωσει για να γινεις beta tester .
Δες τον rs49 τα πρωτα κομματια που βγηκαν δεν κλειδωνε σωστα η hdmi λυθηκε με αναβαθμιση firmware ...
Εβλεπα την αγγελια σου εχθες για τον προβολεα σου και αναρωτηθηκα ...... εχεις βαλει κατω να δεις ποσο σου κοστισε η καθε μια απο τις 350 ωρες θεασης που εκανες ? ( και σιγουρα δεν ειναι ολες σε θεαση ταινιων αφου θα εχεις φαει και καμμια κατοσταρια και βαλε με τα ρυθμιστικα και τα προγραμματα ? ) .
Λιγο πολυ αυτο κανουμε ολοι τρεχουμε αγοραζουμε κατι με το που θα βγει και μετα απο μερικους μηνες πριν καλα καλα προλαβουμε να το ευχαριστηθουμε να παιζει σωστα το πουλαμε και παμε για το καινουργιο.
Εχουμε φαει και τις παιδικες ασθενειες της αρχης ......
Θεωρώ ότι τα έχεις μπερδέψει λίγο τα θέματα. Η τεχνολογία προς το παρόν είναι η full hd. Στη συγκεκριμένη λοιπόν η jvc (όπως κι άλλες εταιρείες) προσφέρουν καταπληκτική εικόνα. Η διαφοροποίηση προκύπτει απ' την δυνατότητα για περισσότερα lumens (αν υπάρξει ανάγκη) και κάποιες άλλες μικροβελτιώσεις.
Η αναπαραγωγή UHD είναι ευπρόσδεκτη κι ελπιδοφόρα. Δεν προκύπτει από πουθενά ότι τα όποια προβλήματα έχουν να κάνουν με το προβολικό. Παραθέτω επιχειρήματα. Εκτός κι αν περιμένεις προβολείς φάρους στο μέλλον.
Ως τέτοιο μηχανήματα τα φετινά μοντέλα μόνο beta δεν μπορείς να τα πεις.
Το πανάκριβα επίσης είναι σχετικό. Δεν κοστίζουν περισσότερα απ' τα περσινά. Δεν βρίσκεις σε αντίστοιχη τιμή καλύτερους προβολείς (προσωπική άποψη).
Τώρα το πως ξοδεύει ο καθένας τα χρήματα του, τι αναγωγές κάνει ανά ώρα κλπ δε νομίζω ότι είναι αντικείμενο για δημόσια συζήτηση.
Είναι αρκετά πιθανό η αναβάθμιση μου απ' τον rs57 στον rs500 να κοστίσει και λιγότερα απ' τις 20 :D ενδιάμεσες αναβαθμίσεις που έκανες σε προβολείς και οθόνες.

Reaction score
638
Τώρα το πως ξοδεύει ο καθένας τα χρήματα του, τι αναγωγές κάνει ανά ώρα κλπ δε νομίζω ότι είναι αντικείμενο για δημόσια συζήτηση.
Είναι αρκετά πιθανό η αναβάθμιση μου απ' τον rs57 στον rs500 να κοστίσει και λιγότερα απ' τις 20 :D ενδιάμεσες αναβαθμίσεις που έκανες σε προβολείς και οθόνες.
Η αληθεια ειναι οτι οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος .....
και καλο ειναι να παραμεινει ετσι :D

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.731
Members
38.486
Νεότερο μέλος
jomous