Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Reaction score
84
eNeRGy said:
λοιπον, 3 μερες πλεον με την νεα αναβαθμηση (3.0.25) και το μονο που μπορω να πω ειναι... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
Δεν ηθελα να βγω σε συντομα και βιαστικα συμπερασματα γιατι ηθελα να το δουλεψω λιγο πρωτα.

τα dvd τα παιζει αψογα (μεχρι στιγμης) τα FF & RW δουλευουν τελεια, γενικα εγινε αθορυβο στην χρηση του και απο ταχυτητα, σχεδον διπλασια απο πριν!
τα access σε σκληρο και δυκτιο ειναι πολυ πιο γρηγορα, το διαβασμα φακελων επισης, το FF & RW δουλευει και στα DivX, Xvid, klp με καποια κοληματακια στις ταχυτητες x8, αλλα μεχρι x4 ολα τελεια!
το boot του πλεον ειναι γρηγορο και οταν το αφηνεις stand by, σβηνει τελειως η συσκευη απο αποψης εικονας (παλια απλα μαυριζε ενω πλεον κοβει τελειος το σημα) και ηχου (σταματησε και το φησημα)... ετσι το standby (οι τρεις παυλες) ειναι χρησιμο και δε χρειαζετε να το κλεισουμε τελειως αναμενωντας μετα παλι το boot-αρισμα!

HD αρχεια θα αρχησω δοκιμες σημερα και μολις βγαλω παλι καποιο γενικο συμπερασμα θα ξαναγραψω...

Για μενα πλεον ειναι το τελειο μηχανημα, ενα απο τα καλυτερα DVD players απο αποψη εικονας, με υποστηρηξη δυκτιου και σκληρου δισκου, υποστηρηξη mpeg4 και δυνατοτητα preview HD format ταινιων σε τιμη αστεια αν σκεφτουμε οτι την εικονα του θα την δουμε σε denon 3910 και πανω χωρις τις ανεσεις και τα εξτρα που προσφερει το DP-600...!

Καλιο αργα παρα ποτε και ευχομαι να μη συναντησω παλι καμια χοντρη πατατα, αν και πιστευω οτι εκαναν δουλεια για βελτιωση, και πραγματικα αξιζε την αναμονη να μην αρχησω τα τηλεφωνα!!!

Αν εχετε ερωτησεις ή αποριες μπορω να το κοιταξω!

@unforgiven: Την δοκιμασες εσυ τελικα? δε ξερω τι λενε στα ξενα φορουμ για το HD μεσω σκληρου αλλα σε ολα τα αλλα πλεον δουλευει 100%...
:(Θα ήθελα να σε ρωτήσω που υπάρχει αυτή η αναβάθμησα μια και στο επίσημο site της KISS υπάρχει η 3.0.14 ακόμα.Θα με ενδιέφεραι πολύ.???????

Reaction score
8
CRISS said:
eNeRGy said:
λοιπον, 3 μερες πλεον με την νεα αναβαθμηση (3.0.25) και το μονο που μπορω να πω ειναι... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
Δεν ηθελα να βγω σε συντομα και βιαστικα συμπερασματα γιατι ηθελα να το δουλεψω λιγο πρωτα.

τα dvd τα παιζει αψογα (μεχρι στιγμης) τα FF & RW δουλευουν τελεια, γενικα εγινε αθορυβο στην χρηση του και απο ταχυτητα, σχεδον διπλασια απο πριν!
τα access σε σκληρο και δυκτιο ειναι πολυ πιο γρηγορα, το διαβασμα φακελων επισης, το FF & RW δουλευει και στα DivX, Xvid, klp με καποια κοληματακια στις ταχυτητες x8, αλλα μεχρι x4 ολα τελεια!
το boot του πλεον ειναι γρηγορο και οταν το αφηνεις stand by, σβηνει τελειως η συσκευη απο αποψης εικονας (παλια απλα μαυριζε ενω πλεον κοβει τελειος το σημα) και ηχου (σταματησε και το φησημα)... ετσι το standby (οι τρεις παυλες) ειναι χρησιμο και δε χρειαζετε να το κλεισουμε τελειως αναμενωντας μετα παλι το boot-αρισμα!

HD αρχεια θα αρχησω δοκιμες σημερα και μολις βγαλω παλι καποιο γενικο συμπερασμα θα ξαναγραψω...

Για μενα πλεον ειναι το τελειο μηχανημα, ενα απο τα καλυτερα DVD players απο αποψη εικονας, με υποστηρηξη δυκτιου και σκληρου δισκου, υποστηρηξη mpeg4 και δυνατοτητα preview HD format ταινιων σε τιμη αστεια αν σκεφτουμε οτι την εικονα του θα την δουμε σε denon 3910 και πανω χωρις τις ανεσεις και τα εξτρα που προσφερει το DP-600...!

Καλιο αργα παρα ποτε και ευχομαι να μη συναντησω παλι καμια χοντρη πατατα, αν και πιστευω οτι εκαναν δουλεια για βελτιωση, και πραγματικα αξιζε την αναμονη να μην αρχησω τα τηλεφωνα!!!

Αν εχετε ερωτησεις ή αποριες μπορω να το κοιταξω!

@unforgiven: Την δοκιμασες εσυ τελικα? δε ξερω τι λενε στα ξενα φορουμ για το HD μεσω σκληρου αλλα σε ολα τα αλλα πλεον δουλευει 100%...
:(Θα ήθελα να σε ρωτήσω που υπάρχει αυτή η αναβάθμησα μια και στο επίσημο site της KISS υπάρχει η 3.0.14 ακόμα.Θα με ενδιέφεραι πολύ.???????
Αν μπεις τώρα υπάρχει και στο επίσημο site.
Πάντως και εγώ θα ήθελα να μάθω που υπάρχουν αναβαθμίσεις εκτός site ?

Reaction score
14
NICK D. said:
Πάντως και εγώ θα ήθελα να μάθω που υπάρχουν αναβαθμίσεις εκτός site ?
Αν το ΚΙΣΣ σου ειναι συνδεδεμένο στο τοπικό σου δίκτυο και κατα συνέπεια στο ιντερνετ, τότε αυτόματα αν πας στο setup του σου το κατεβάζει απο το διαδίκτυο

Reaction score
164
Ασχολήθηκα λίγο πιο πάνω μαζί του...
Κατέβασα ένα ts 4.2GB του Lost. Στο laptop έπαιζε με με λίγα ψιλοκολλήματα (PIV/2.4, 1GB Ram, Quadro). Το καίω σε DVD. Παίζει για 10 δευτερόλεπτα και μετά άρχισε το slideshow. Το σταματάω, το ξαναβάζω. Μαύρη μαυρίλα. Μόνο με power off συνήλθε.
Το ίδιο με ένα trailer. Έπαιζε, κόλλαγε, μετά μαύρο.
Το Windows Media Connect μέσω Wifi δεν δούλευε με τίποτα.
Βάζω τις "Σειρηνες στο Αιγαίο". Στο DD, όλα καλά. Στο DTS μουγκαμάρα. Απλά άναβε στιγμιαία κάθε 2-3 δευτερόλεπτα η ένδειξη DTS στον ενισχυτή.
Εν τω μεταξύ, απάντησαν στο δεύτερο email από την MSI:
"Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την KiSS σχετικά με τα προβλήματα που εμφανίζει το DP600. Η επίσημη θέση της είναι πως με τα firmware update που θα γίνονται τα προβλήματα σιγά σιγά θα λυθούν. Παρόλα αυτά, συνιστά το περιεχόμενο HD να παίζει μέσω PC link για να περιοριστούν τυχόν προβλήματα συμβατότητας.

DTS ήχο θα πάρετε μόνο από την ψηφιακή έξοδο του player και στην περίπτωση που ο ενισχυτής που έχετε είναι συμβατός με DTS.

Όσον αφορά περιπτώσεις που το player εμφανίζει κάποια βλάβη (όπως το πρώτο που είχατε πάρει) η πολιτική μας παραμένει στο να γίνεται αντικατάσταση.

Φιλικά"
Κουβέντα για την ταμπακιέρα... ΘΑ λυθούν, ενώ εγώ το έχω αγοράσει εδώ και ένα μήνα...
Θα ζητήσω τα χρήματά μου πίσω, μέσω και ΙΝΚΑ και ΕΚΠΟΙΖΩ αν χρειαστεί. Ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος για να παίζω με το μαυροκούτι και να το πηγαίνω βόλτες. Και χαλασμένο να είναι, δεν θα αντέξω και άλλη ταλαιπωρία και με τρίτο... :x

Reaction score
14
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Και το μεγάλο μου δίλλημα...

Να κάνω την αναβάθμιση ή όχι;;;;

Και αν μετά χαλάσει και αυτό;;;
if it working aint't touch it!!!

Reaction score
14
unforgiven said:
Ασχολήθηκα λίγο πιο πάνω μαζί του...
Κατέβασα ένα ts 4.2GB του Lost. Στο laptop έπαιζε με με λίγα ψιλοκολλήματα (PIV/2.4, 1GB Ram, Quadro). Το καίω σε DVD. Παίζει για 10 δευτερόλεπτα και μετά άρχισε το slideshow. Το σταματάω, το ξαναβάζω. Μαύρη μαυρίλα. Μόνο με power off συνήλθε.
Το ίδιο με ένα trailer. Έπαιζε, κόλλαγε, μετά μαύρο.
Το Windows Media Connect μέσω Wifi δεν δούλευε με τίποτα.
Βάζω τις "Σειρηνες στο Αιγαίο". Στο DD, όλα καλά. Στο DTS μουγκαμάρα. Απλά άναβε στιγμιαία κάθε 2-3 δευτερόλεπτα η ένδειξη DTS στον ενισχυτή.
Εν τω μεταξύ, απάντησαν στο δεύτερο email από την MSI:
"Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την KiSS σχετικά με τα προβλήματα που εμφανίζει το DP600. Η επίσημη θέση της είναι πως με τα firmware update που θα γίνονται τα προβλήματα σιγά σιγά θα λυθούν. Παρόλα αυτά, συνιστά το περιεχόμενο HD να παίζει μέσω PC link για να περιοριστούν τυχόν προβλήματα συμβατότητας.

DTS ήχο θα πάρετε μόνο από την ψηφιακή έξοδο του player και στην περίπτωση που ο ενισχυτής που έχετε είναι συμβατός με DTS.

Όσον αφορά περιπτώσεις που το player εμφανίζει κάποια βλάβη (όπως το πρώτο που είχατε πάρει) η πολιτική μας παραμένει στο να γίνεται αντικατάσταση.

Φιλικά"
Κουβέντα για την ταμπακιέρα... ΘΑ λυθούν, ενώ εγώ το έχω αγοράσει εδώ και ένα μήνα...
Θα ζητήσω τα χρήματά μου πίσω, μέσω και ΙΝΚΑ και ΕΚΠΟΙΖΩ αν χρειαστεί. Ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος για να παίζω με το μαυροκούτι και να το πηγαίνω βόλτες. Και χαλασμένο να είναι, δεν θα αντέξω και άλλη ταλαιπωρία και με τρίτο...  :x
Νομίζω αν πάς και τους πέις δεν παιζει δεν λειτουργεί κουραστηκα να πειραματίζομαι θέλω τα λεφτα μου πισω θα σου τα δωσουν άμεσα, χωρίς κουβέντα. Στον Χρήστο αυτό του έιπαν και ο ίδιος είπε ότι όχι θελω ένα που να παίζει. Σωστά? Εκτός αν για τον Α΄ ή Β΄λόγο στο εχουν αρνηθεί και για αυτό λές για ΙΝΚΑ κλπ κλπ

Reaction score
164
...και κάτι που ξέχασα: Στο FF σε όσα DVD δοκίμασα δεν δουλεύει. Πηδάει 10-20 sec τουλάχιστον.

Reaction score
1
Εμενα παιδιά το δικό μου, μετα την τελευταία αναβάθμιση πάει απο το ΚΑΚΟ στο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ....και εξήγούμαι.

Δεν διαβάζει τίποτα παραπάνω απο οτι έκανε , αντίθετα κολλάει τρελλά και αδικαιολόγητα σε αλλοτε σβήνει στο stand by και άλλοτε δεν ανοίγει το πορτάκι να φορτώσω δισκάκι.....!!!!!!!

Δηλαδή πράγματα ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΡΕΛΛΑ.......που δεν χαρακτηρίζουν ολοκληρωμένο και σωστό μηχανάκι και βέβαια μην προβάλλεται συνέχεια απο μερικούς εδώ, οτι ανεβάζει ανάλυση σε 1080p και τι με αυτό...οταν η συμπεριφορά του είναι ....αλλόκοτη.

Το γεγονός οτι πράγματι εχει πολυ καλή εικόνα , δεν συνεπάγεται αυτόματα οτι είναι υπεράνω κριτικής :::!!!!!!!

Είναι μηχάνακι του ...ΜΠΕΛΑ και σίγουρα η εδω αντιπροσωπεία σε συνενόηση με το οίκο του εξωτερικό (την Δανία ) θα πρέπει να κάνουν κατι , ωστε να λυθούν επιτέλους τα προβλήματα...!!!!!!!

Reaction score
0
Παιδιά η κατάσταση εξελίσσεται σε κωμωδία....παρωδία τι να πω πιά;

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΩ ΛΙΓΟ? ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΨΟΓΑ!!!!!

Δεν το πιστεύετε; Ούτε και γω!!!! Από κεί που δεν έπαιζε ούτε DVD, ούτε κλιπάκια υψηλής ευκρίνειας και επειδή μου είχε σπάσει τα νεύρα μόνο που έπεφτε το μάτι μου πάνω του....πρίν δύο εβδομαδες το έβαλα στο κουτί του με σκοπό να το πετάξω.... να το πουλήσω.... να το κάνω δώρο στον χειρότερο εχθρό μου για να του διαλύσει τα νεύρα. Χθες λοιπόν λέω δεν του δίνω μια τελευταία ευκαιρία πρίν την τελική κλωτσιά????

Το βγάζω, το συνδέω (φυσικά δεν έπαιζε αλλά πιά είχα αποφασίσει ότι δεν θα με εκνεύριζε ξανά ότι κι αν γινόταν), το βάζω σε δίκτυο και κάνω την αναβάθμιση.

Δεν σας κάνω πλάκα ...δεν ξέρω τι έγινε σα να το ακούμπησε μαγικό ραβδάκι...Και δισκάκια παίζει και την HDMI της ΑΜΟΙ βλέπει κανονικά και 1080i upscaling κάνει και με το EZ LINK συνεργάζεται!!!!!!!
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα!!!! Από άχρηστο κουτί έγινε ξανά μηχάνημα για το ρακ μου...Πάντως το τοποθέτησα με κάθε επιφύλαξη και τα επόμενα 2-3 εικοσιτετράωρα που λένε και οι γιατροί θα δείξουν αν ο ασθενής συνήλθε....

Και για όλους αυτούς τους "ειδήμονες" που έσπευσαν να πιστοποιήσουν ότι δήθεν κάτι λάθος έκανα πρίν, ότι δεν ήμουν εξοικοιωμένος με τα μενού της εταιρίας, ή διάφορα άλλα σάπια για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, λέω ότι έκανα χθες τα ίδια ακριβώς πράγματα που έκανα και στην προηγούμενη αναβάθμιση που ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!
Μάλλον το συγκεκριμένο μηχάνημα θυμάται που και πού ότι δώσαμε κάποια λεφτά να το αγοράσουμε και δεν μας έμειναν άλλα για ψυχίατρο...

Καλή υπομονή και κουράγιο σε όλους....

Reaction score
14
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΝΑΚΗΣ said:
Και για όλους αυτούς τους "ειδήμονες" που έσπευσαν να πιστοποιήσουν ότι δήθεν κάτι λάθος έκανα πρίν, ότι δεν ήμουν εξοικοιωμένος με τα μενού της εταιρίας, ή διάφορα άλλα σάπια για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, λέω ότι έκανα χθες τα ίδια ακριβώς πράγματα που έκανα και στην προηγούμενη αναβάθμιση που ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!
Τωρα να σου πώ συγχαρητήρια που σου δούλεψε το μηχάνημα σου?????????????????????????????????
δεν φτάνει που ασχοληθήκαμε μας την λες κιολας!

λίγη ευγένεια δεν βλάπτει φίλε!

Reaction score
0
Δεν ήθελα να θίξω κανένα ...ούτε και τώρα μετά την ευθεία επίθεση από το μέλος Dream GR....

Θα προτιμήσω λοιπόν να μην αναρωτηθώ ποιός έχει τη μύγα και μυγιάζεται....

Πάντως για την ιστορία όταν έγραφα εκείνες τις εξοργισμένες εμπειρίες μου για το μηχάνημα του...Σατανά που δεν έπαιζε ούτε καν ένα απλό DVD κανείς δεν μπήκε στον κόπο καν να προσπαθήσει να με καθησυχάσει...όχι μάλλον να μου απαντήσει ή να πάρει το μέρος μου...όλοι έτρεχαν να αλλάξουν τα μηχανήματα τους που δεν έπαιζαν κάποια από τα αρχεία HD...για τους άλλους που έβαζαν μέσα ένα δισκάκι να δούν μια ταινία και τα νεύρα τους κρόσια κανείς δεν έλεγε τίποτα...Τέλος πάντων. Θα σταματήσω εδώ γιατί δεν θέλω να πώ τίποτα άλλο, ούτε να εκνευριστώ περισσότερο.

Έγραψα πριν για να πώ σε όλους τους ομοιοπαθείς μου ότι ίσως κάτι να αλλάζει πλέον σε αυτό το μαρτύριο αν κρίνω από την ολική επαναφορά του μηχανήματος μου. Τίποτα άλλο... Κι αν χλεύασα...πρώτα από όλα και όλους χλευάζω τον εαυτό μου που για μια ακόμα φορά παρασύρθηκε στον αγώνα για την τελειότητα και ταλαιπωρήθηκε και το πλήρωσε με νεύρα και άγχος...Πάντως ακόμα και σήμερα δεν αλλάζω άποψη...Όλοι οι πόλεμοι εχουν τις απώλειες τους.
Και ίσως τελικά πιό σημαντικό από τον προορισμό να είναι το ταξίδι...
Καλή συνέχεια σύντροφοι....

Reaction score
14
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΝΑΚΗΣ said:
Θα προτιμήσω λοιπόν να μην αναρωτηθώ ποιός έχει τη μύγα και μυγιάζεται....
Σε βλέπω λίγο αδικαιολόγητα επιθετικό και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Αν εχεις εκνευριστεί με το μηχανημα σου fair enough σε δικαιολογώ. Δεν σου έκανα επίθεση απλά αντεπίθεση!!!! :D :D :D

Το οτι το ΚΙΣΣ σου δεν σου δουλεψε αρχικά σωστά, τι έφταιγε κανείς δεν το ξέρει, το οτι εβαλες αναβαθμιση και επαιξε ΕΥΓΕ, εμένα η αναβάθμιση σε 2 μηχανάκια πήγε καλά μονο στο ένα απο τα δύο. Τι να πώ να σου πώ ότι ξέρω τι φταίει? Δεν νομίζω ότι η ίδια η ΚΙΣΣ ξέρει!!!

Τωρα για μύγες και κουνούπια, δεν έχω μύγα :shock: απλα επωμίζομαι τα γραφόμενα μου και γνωρίζω ότι αυτά που καυτά σχολιάζεις τα έχω αναφέρει και εγώ. Δεν ειναι θέμα μυγας αλλά επίγνωσης του τί γραφει ο καθένας, και σάπια δεν μου αρέσει να τα αποκαλούν απο όποιον και να προέρχονται. Μερικές σου λέξεις ήταν αστοχες και θα σε παρακαλούσα να διατηρέις το όμορφο κλίμα αλληλοβοήθειας που έχουμε εδώ και να μην ταραβάς άλλη γραμμή απο αυτην που έκανε το avsite να ξεχωρίζει απο τα άλλα φορουμς.

:p :p :p :p

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πάντως δεν μπορείτε να πείτε... η Kiss έχει ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη...

Πάω και εγώ για μία αναβάθμιση... ξέρω με τρώει...

Πάντως αυτό που πρέπει να φταίει είναι το ότι δεν κάθονται καλά τα firmware στο μηχάνημα... ίσως φταίει η μνήμη που έχει...

Reaction score
14
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Πάντως δεν μπορείτε να πείτε... η Kiss έχει ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη... Πάω και εγώ για μία αναβάθμιση... ξέρω με τρώει...

Πάντως αυτό που πρέπει να φταίει είναι το ότι δεν κάθονται καλά τα firmware στο μηχάνημα... ίσως φταίει η μνήμη που έχει...
Μπά σιγά την αδρεναλίνη...!!!

Χρήστο αναβάθμισε το άφοβα αφού το βασικότερο είναι οτι τα DP-600 δέχονται firmware downgrade οπότε πάς πάλι πίσω στην παλιά. Αν θές την 3.014 την έχω σε cdrom ετοιμη κια με νέες όδηγίες απο τον Baptiste Boryzcka που δεν θέλει το πάτημα για 10 λεπτά του default κουμπιού!!!

Reaction score
6
Νάτη και στο site της kiss η αναβάθμιση.....

http://www.kiss-technology.com/files/firmware/KiSS_DP-600_FW3.0.25.zip

KiSS DP-600:

FIRMWARE 3.0.25

Major Fixes

- HDMI Restart Problem Fixed
- Region check after firmware update causing DVD Playback not to work has been fixed.
- Improved support for Windows Media Connect
- Improved support for USB connectivity
- Subtitles now work with Nero Digital
- WebRadio streaming bug, now fixed.

FIRMWARE 3.0.14

Major Fixes

- USB2: Speed and compatibility issues fixed
- Windows Media Connect: Improved speed and "Missing Server" issue fixed
- Network Menu: "Default Gateway" menu put back
- Playback: .ts file support added
- Playback: High Definition playback improved
- Other: HDMI Upstart issue improved
- Other: Middle button on front of player now cycles standard definition outputs
- Other: Nero Digital Cinema Profile Improved

HOW TO UPDATE MY PLAYER AFTER DOWNLOADING THE FIRMWARE FILE

- Download the firmware file, uncompress it and burn it onto CD following the KiSS firmware guide
- Open the DP-600 CD Tray
- Place the Firmware CD in the tray
- Turn the Player OFF using the on/off button at the back
- Turn the Player ON using the on/off button at the back
- Wait for a red light to appear on the Player's front display
- Press the "Default" button at the back of the player for 30 seconds while pressing STANDBY on the remote
- The Player will start updating

- If the player doesn't start updating and the disk ejects, this means your disk wasn't burn properly. Try to burn it again.

Extra Information about the Default Button

You can reset the following by turning your player OFF, then ON, then press DEFAULT and one of the below key:

- 1: Reset TV Output to NTSC 480i
- 2: Reset TV Output to PAL 576i
- 9: Display Advanced Features Menu

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
Eγω παντως θα το βγαλω απο το κουτι με το  μεθεπομενο firmware

Aν δουλεψει θα το κανω δωρο :shock:

Και μετα το καλοκαιρι HTPC, γιατι βαριεμαι να μεταφερω το PC στο σαλονι........ 8)

Reaction score
6
Τα πρώτα αποτελέσματα με το νέο firmware είναι πολύ ενθαρρυντικά.....
Ότι δεν έπαιζε πριν από usb δίσκο σωστά (και μιλάμε για το 99% των .ts HD αρχείων....!) , τώρα παίζει κανονικότατα...... :shock:
Τι να πώ.... αργήσαν 2 εβδομάδες αλλά την έκαναν την Ανάσταση......!!!! :mrgreen:

Ως και το dvd drive του ησύχασε....!!!! κοίτα να δεις....!!!!

Άλλο ένα τέτοιο Update να δώσει η kiss (πριν το Πάσχα του 2009!) και τι καλό.....!

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον deliol.
Η διαφορά είναι πραγματικά μεγάλη από την προηγούμενη έκδοση του firmware.
Έπαιξε σωστά ts και mpeg που αρνούταν πριν.
Σε μερικά όμως αρχεία εξακολουθεί να έχει πρόβλημα με τον ήχο, τον χάνει για λίγο ενώ η εικόνα παίζει κανονικά.
Ένα άλλο που παρατήρησα είναι ότι το ενοχλεί το πολύ zapping στον εξωτερικό δίσκο, μετά από 4 με 5 αρχεία που έπαιξα, κώλυσε, το έκλεισα από τον πίσω διακόπτη για να συνέλθει, μετά την επανεκκίνηση το αρχείο στο οποίο είχε κωλύσει έπαιξε κανονικά.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Με πολύ άγχος και αγωνία έκανα και εγώ την αναβάθμιση μέσω internet...

Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό!!! :D :D :D

Παίζουν τα dvd μια χαρά!

Παίζει σχεδόν τα πάντα μέσω του ezlink!

Είναι πολύ γρήγορο!

Σήμερα θα κάνω περισσότερα test και σε σύνδεση με την ΑΜΟΙ στα 1080p! Το είχα συνδέσει με PC μόνο για να το τεστάρω με έξοδο composite...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.897
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster