Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Reaction score
14
NICK D. said:
Tελικά όπως καταλαβαίνω, το πρόβλημα FF δε λύνεται firmware.
Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει update και να του λύθηκαν κάποια προβλήματα που τυχόν είχε???
Oxi Η έπαιζε καλά απο την αρχή ή όχι.

Το update απλά εφτιαξε κάτι Incompatibilities με συγκεκριμένο τύπο αρχείων και έφτιαξε και ενα προβλημα στην HDMI.

Εμένα με ανυσηχεί ότι αργεί το επόμενο update πράγμα που σημάινει ότι ή εχουν πολλά ψεγάδια να φτιάξουν ή δεν έχουν καταφέρει να λύσουν τα βασικά προβλήματα. Οτι και ανα είναι πάντως περιμένουμε δεν εχουμε αλλη λυση

Reaction score
5
unforgiven said:
Βαρέθηκα να περιμένω.
Έστειλα mail στην αντιπροσωπεία (BSI) με τα παράπονά μου για το 600 ζητώντας επιστροφή χρημάτων πλέον. Θα σας κρατάω ενήμερους, αν και φοβάμαι ότι δεν θα βγει τίποτα. Δυστυχώς οι Έλληνες αντιπρόσωποι δεν μας έχουν συνηθίσει σε ευρωπαϊκές ευαισθησίες. Μόνο σε τριτοκοσμικές τιμές... Μακάρι να κάνω λάθος...
Την Ηχοέκφραση και τον Αντρέα δεν τους ανακάτεψα καθόλου, απλά και μόνο ως αναφορά για το κατάστημα αγοράς. Θεωρώ ότι ο Αντρέας έχει εξαντλήσει τα περιθώρια (ως υπάλληλος του καταστήματος αγοράς) και με το παραπάνω από τη μεριά του. :)
φιλε μου εγω ειμαι μαζι σου σε ολα!

Η ασυμβατοτητα σε δισκακια και το προβλημα του FF & RW ειναι τα βασικοτερα και για μενα και ενας βασικος λογος να ζητησω τα χρηματα μου πισω!
Κριμα που δε κρατησα το DVD που απλα εδειχνε το backround στο menu και υπηρχε μονο το βελακι επιλογης χωρις να φαινονται οι επιλογες!!!!

Πολυ καλη ποιοτητα εικονας... αλλα αν ειναι να δουλευει μονο το play σωστα και αυτο μονο οποτε του καπνησει... να το βρασω!

Reaction score
164
Αντιγράφω από το www.mpcclub.com

Hi All,

Has been a little silent around DP-600 FW updates and all has to do with
me being unable to flash new Beta FW on my unit. Yet, we have some news
for you, as KiSS has announced the new FW is due next Tuesday...

Issues fixed:
* HDMI
* Stability Media Connect
* USB Speed Improvements
* Drive Noise DVD

So, less then a week away to see what KiSS delivers next!
Stay tuned Smile
Μάλιστα... διόρθωσαν όλα τα άλλα, και τους ενόχλησε το θορυβώδες DVD :?

eNeRGy, δεν στέλνεις και εσύ κανένα email στη BSI;

Reaction score
14
Δυστυχώς φιλε Βασίλη, βλέπω και εγώ ότι η ΚΙΣΣ κοιτάει ένα δύο δενδράκια και δεν βλέπει το χαωδες δάσος μπροστά της.

Την μαρανε το θορυβώδες DVD drive και η ταχύτητα του USB. Δεν κοιτάει να φτιάξει το μπρός πίσω, και εντάξει δεν λέω στα αρχεία τύπου avi, wmv, mpeg2 εκεί πές ότι το seeking and repostiioning είναι δύσκολο αλλά σετο Playback DVD είναι απαράδεκτο να μην μπορείς να πάς χ 32 την ταχύτητα και μόλις δείς αυτό που θές να πατάς Play και να κάνει αυτό που πρέπει σωστά, δηλαδή PLAY!!!!!

Απο όλα τα μικροπροβληματάκαι αυτό είναι για εμένα το πιο απαράδεκτο. Να εχεις δώσει 350 Ευρώ για ενς DVD-PLAYER που δεν πάιζει όυτε αργή κίνση, ουτε step forward step backward ουτε και φυσικά fast forward kai rewind!!!!!!

AYTA... και ξεθύμανα τώρα....

ΥΓ. μετά απο 1 μήνα βγαίνει το νέο Firmware την Τριτη 2 Μαίου, και καπάκι ο Hijack βγάζει το region free hack, τουλάχιστον κάτι είναι αυτό.

Reaction score
5
unforgiven said:
eNeRGy, δεν στέλνεις και εσύ κανένα email στη BSI;
το σκεφτικα αλλα ειπα, αν στειλω τωρα... θα μου πουν περιμενετε το νεο firmware που θα βγει απο βδομαδα... οποτε λεω να περιμενω να το βαλω...
και αν συνεχιστει το ιδιο βιολι... ξεκινω τη διαδικασια... μιας και δε θα εχουν δικαιολογιες μετα απο 1 μηνα αγορας και 2 αναβαθμησεων...

Reaction score
1
Yiannis.Larissa said:
Και εγώ τα ίδια έπαθα .....

Αλλά ψάχνοντας το ζήτημα, βρήκα κάτι στη παρακάτω σελίδα http://www.z500series.com/forum/lofiversion/index.php/t1031.html και κατεβάζοντας τον installer απο το link http://ezlinkng.dvdphreak.nl/EzLinkNG_Beta_Install.exe αυτής της σελίδας προχώρησα ...
Καλά είναι πριν το setup να έχεις καθαρίσει το φάκελλο  ... \Documents and Settings\ .. user... \local Settings\temp, τη registry (προσεκτκά εδώ, κανοντας export πρώτα για backup της registry μην πάει κάτι στραβα) και τέλος να σβήσεις το φάκελλο EZLink απο το Program Files της προηγούμενης εγκατάστασης του αν είχε γίνει.
Το Κουμπί όμως στην όλη υπόθεση είναι στο αρχικό στάδιο της εγκατάστασης, να μην πατήσεις την επιλογή Internet (τότε πάς καρφωτός για RC3 ), αλλά την επιλογή Other οπότε είσαι πλέον στο setup του RC4 και με κωδικό το rc3b καθαρίζεις για 30 ημέρες ...
Με τα τεστ που έκανα το νεο RC4 είδα οτι τα παίζει "σχεδόν" ολα μεσω Ethernet, εκτός απο τα Insetia, το Monsters Inc που είναι mpg file, ενώ άλλα mpg files τα παίζει κανονικά .... καθώς και ένα demo με dts ηχο αφου δεν είχα συνδεδεμένο το spdif ...
Σε ευχαριστώ πολύ.
Το εγκατέστησα με την "other" επιλογή και εγκαταστάθηκε κανονικά η rc4 ...αλλά δεν μπορεί να δεί με τίποτε το kiss μολονότι το kiss βλέπει μια χαρά το ασύρματο δίκτυο.
Καμμιά βοήθεια;
Φιλικά
Γιάννης

Reaction score
0
Καθώς έχω παραγγείλει την ΑΜΟΙ 37", κοιτάω κ για dvdp κ διαβάζω διάφορα για το κισσ. Από ότι βλέπω λοιπόν δεν το "εγκρίνετε" ως αγορά, αφού διαβάζω έχει ακόμα πάρα πολλά προβλήματα, σωστά ? Το δίνει το πιξμανια στα 298 ευρώ μαζί με φπα. Τι λέτε, μάλλον όχι ?

Reaction score
84
Μιχάλης Κορ. said:
Καθώς έχω παραγγείλει την ΑΜΟΙ 37", κοιτάω κ για dvdp κ διαβάζω διάφορα για το κισσ. Από ότι βλέπω λοιπόν δεν το "εγκρίνετε" ως αγορά, αφού διαβάζω έχει ακόμα πάρα πολλά προβλήματα, σωστά ? Το δίνει το πιξμανια στα 298 ευρώ μαζί με φπα. Τι λέτε, μάλλον όχι ?
Φίλε μου παρόλα τα προβλήματα που αναφέρονται κατά διαστήματα εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος και σαν υστερόγραφο εγώ δεν έχω κανένα από τα παραπάνω προβλήματα <<μέχρι στιγμής>>. Έχει πάντως φοβερή εικόνα ακόμα και με scart σε RGB.

Reaction score
1
Παραπάνω ρώτησα και ζήτησα να γίνει μια κατηγοριοποίηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν όσοι πήραν με Power Buy τον KISS.

Εγώ δεν τον έχω πάρει, αλλά δεν έχω παραιτηθεί και από την ιδέα να τον αγοράσω παρά τα όσα αρνητικά ακούγονται γιατί ακούγονται και πάρα πολλά θετικά.

Σας λέω όμως τα ακόλουθα:

Είναι πολύ καλύτερα να αναλάβει ένας Moderator να συγκεντρώσει τα παράπονα και να γράψει επιστολή στην εταιρεία, ζητώντας απάντηση για ένα έκαστο από τα θέματα που έχουν δημιουργηθεί και αντικατάσταση των μηχανημάτων που έχουν πρόβλημα που δεν λύνεται με software. Το αίτημα θα είναι, έτσι, πολύ πιο αξιόπιστο και - πιστεύω - θα ικανοποιηθεί. Επειδή πολλοί εκφράζονται με διθυράμβους γι' αυτό το μηχανάκι, ίσως ν' αξίζει τον κόπο να γίνει προσπάθεια να λυθούν τα προβλήματα σε συνεργασία και όιχι σε αντιπαράθεση με την εταιρεία.

Reaction score
14
ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΚΙΣΣ
================
πουλήθηκαν κοντά στα 40 κομάτια απο το power buy

1) Αρκετά είχαν προβλήματα που φαινομενικά οι χρήστες τους δεν κατάφεραν να λύσουν, στην πράξη όμως αυτά είχαν να κάνουν με εσφαλμένο χειρισμό και αδυναμία χρήστη να το λειτουργήσει σωστά.

Σε αυτή την κατηγορία είναι και αρκετά που γύρισαν πίσω λόγω firmware upgrade disaster. Δηλαδή στην διαδικασία αναβάθμισης τα πράγματα πήγαν στραβά.

2) Κατηγορία ελλατωματικών ΚΙΣΣ. Αρκετά μηχανάκια είχαν προβλήματα hardware. Αυτό λύθηκε σε όσους τα πήγαν για αντικατάσταση πιστεύω.
Στην Κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται τα μηχανάκια που εβγαζαν κακή εικόνα απο το HDMI & Component τους. Αυτά συμφωνα με αλληλογραφία με την KISS ήταν roduction faults.

3) Κατηγορία ελλατωματικών DVD drives στα KISS. Εδώ υπάρχει πρόβλημα καθώς μερικά KISS δεν είχαν region-free coding στα drives Που είχαν τοποθετηθέι στα ΚΙΣΣ. Αυτο μου το είπε ο Κυριος Γενικός και δυστυχώς το επιβεβαίωσα και εγώ με την KISS. αυτό υποτίθεται λύνεται με ενα patch upgrade αλλά και εδώ πάιζουν τα σενάρια. Ισως βγάζοντας το drive unit και βάζοντας το σε ενα PC και φλασάροντας το patch να παίζει μετά. Προσωπικά αν είχα τέτοιο KISS θα το πήγαινα για αλλαγή. Του γενικού του είπαν πάντως ότι μπορεί να πάρει τα χρήματα του πίσω απο την αντιπροσωπέια και ο ίδιος προτιμησε να πάρει άλλο που να δουλευει σίγουρα. Εδώ προβλήματα είναι τα εξής ή δεν πάιζει DVD καθόλου ή τα πάιζει όπως θέλει αυτό. Πάντως εδώ να τονίσω ότι και στα καλά ΚΙΣΣ το FF/RW δεν λειτουργεί σωστά όυτε στα DVD ούτε στα mpeg ts avi wmv files. Τρελό εεε??

4) Κατηγορία ντεμί-ελλατωματικών KISS. Εδώ είναι κάποια μηχανάκια που υποτίθεται ότι θα επισκευαστούν με το νεο firmware Που θα βγεί επίσημα αυριο.
Σε αυτό το σχόλιο μου έιναι αν δεν δώ δεν πιστεύω, γιατί αυτό το νεο firmware το περιμένουμε εδώ και 1 μήνα γεμάτο.

5) Κατηγορία προβλήματος στην έξοδο HDMI. Με το που ανάβεις το μηχάνημα δεν λειτουργει η έξοδος HDMI και πρεπει να πατήσεις το κουμπι στο μπροστινο πάνελ πυο έχει μία τηλεόρασημε ένα λάθος βέλος προς τα μέσα (εισοδος αντι εξοδος!!!!!!) μεχρι να δώσεις ξανά HDMI έξοδο. Αυτό το βρωμερό-κουμπο δεν μπορούσε να χωρέσει στο τηλεκοντρόλ?

6) Κατηγορία KISS Που οι κάτοχοι τους θα προτιμούσαν να εχουν πάρει κάτι άλλο, κα γενικά το έχουν μετανοιώσει οπότε και δικαιολογημένα ότι κάνει το KISS το βλέπουν με στραβό μάτι. Αυτή η κατηγορία είναι δυσκολη καθώς στο πρώτο μου ΚΙΣΣ το 2003 είμουν απο τους πολύ δυσαρεστημένους και ήθελα να βρώ τον Mr. Kiss και να του ανοιξω το κεφάλι με το μαυροκούτι του!!!!!!!!! :p :p Τελικά βγήκαν 2 firmware upgrades και το μηχανάκι έγινε αστέρι. Αυτην την υπομονή μου τοτε την έχω σαν συμβουλη για όποιον φίλο είναι εκτός ορίων με το KISS DP-600 του!!!!!

Συμβουλή πρός όλους τους KISSόπληκτους. Στείλτε mail ότι εχετε το τάδε πρόβλημα. Αν δείτε ότι το νέο firmware δεν το εφτιαξε, εχετε και το μαιλ σας και το πάτε πεσκέσι για αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων.

Reaction score
0
Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις.
Διαβάζω με ανυπομονησία το κάθε νέο μηνυμά σας γύρω από το νέο κιςς. :)
Τι τελικά θα πάρω δεν έχω αποφασίσει ακόμα, αφού την ΑΜΟΙ ακόμα δεν την έχω στα χέρια μου, αλλά διαβάζω κ ψάχνω συνέχεια... :)
Πάντος εμφανισιακά το κιςς είναι μίλια μπροστά από το αντίστοιχο snatch. Κ αυτό μετρά λίγο. :)

Reaction score
164
Μιχάλης Κορ. said:
Πάντος εμφανισιακά το κιςς είναι μίλια μπροστά από το αντίστοιχο snatch. Κ αυτό μετρά λίγο. :)
Snatch (=αρπαχτή) είναι το Kiss. Το άλλο είναι Snazzio. :lol:
To άλλο το μάθατε; Ιύτε σημερα νέο firmware! :x

Reaction score
152
ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ 23/3.
ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ 25/4.
ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ "ΚΡΕΜΑΣΩ" ΤΗΝ ΑΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΟ HDΜΙ.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ DVD ΚΑΘΩΣ ΙΝΤΕRΝΕΤ ΚΑΙ PC ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.

ΤΟ ΤΑΙΖΩ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ VIDEOCLUB.ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΑΜΑΣΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΓΓΥΣΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ 1080p.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Reaction score
0
Από ότι έχω διαβάσει τα 1080p τα δίνει μόνο στα ξεκλείδωτα δισκάκια. Όσα είναι αυθεντικά τότε δεν τα κάνει upscale. Κάνω λάθος κάπου ?

Reaction score
0
Το δικό μου, σαν DVDp λειτουργεί τέλεια με την AMOI σε HDMI στις 1080p γραμμές με DVD εμπορίου κυρίως videoclub.
Μία φορά μου κόλησε σε μία ταινία αλλά επανήλθε με stop play (μπορεί να έφταιγε και το δισκάκι) και σε μια άλλη ταινία δεν φαινόταν αλλά λειτουργούσαν τα title menou.
Φοβερή εικόνα με την AMOI σε HDMI και σε 1080p.
Δεν το δοκίμασα ακόμη σε δίκτυο και HD. Άμεσα θα το δοκιμάσω και σε Nero Digital (αντίγραφα δίσκων του εμπορίου).

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Μιχάλης Κορ. said:
Από ότι έχω διαβάσει τα 1080p τα δίνει μόνο στα ξεκλείδωτα δισκάκια. Όσα είναι αυθεντικά τότε δεν τα κάνει upscale. Κάνω λάθος κάπου ?
Το Kiss κάνει κανονικά upscale όλα τα DVD σε 1080p από την HDMI και 1080i από την component.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
vlass said:
Το δικό μου, σαν DVDp λειτουργεί τέλεια με την AMOI σε HDMI στις 1080p γραμμές με DVD εμπορίου κυρίως videoclub.
Μία φορά μου κόλησε σε μία ταινία αλλά επανήλθε με stop play (μπορεί να έφταιγε και το δισκάκι) και σε μια άλλη ταινία δεν φαινόταν αλλά λειτουργούσαν τα title menou.
Φοβερή εικόνα με την AMOI σε HDMI και σε 1080p.
Δεν το δοκίμασα ακόμη σε δίκτυο και HD. ¶μεσα θα το δοκιμάσω και σε Nero Digital (αντίγραφα δίσκων του εμπορίου).
Με ποιό firmware? Έχεις κάνει αναβάθμιση?

Reaction score
152
ΧΡΗΣΤΟ,ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 100% "ΜΑΜΑ". ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ 1080p ΤΟΣΟ ΣΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ.
:D :D :D

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος