Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Reaction score
1
Εγώ το αποφάσισα, το αγοράζω.

Ηχοέκφραση έχετε, ή να ψάξω αλλού?

Reaction score
164
Από το www.mpcclub.com:

Hi,

I have contacted Kiss support for the problem with DVD playback. They just mailed back that a fix was be available. I pasted the text from the mail below

I would like to know if you have recently updated the firmware on your player to the 3.0.14 firmware, because there have been some issues with the player not being able to read the original DVDs after firmware update. We have a fix for this placed on the ftp link mentioned below :

www.linksysdata.com/betafiles
Username : linksys ; Password : beta7
We put two files on the FTP in the following folder:
fix\DP-600\region code fix\
one is for PAL and the other one for NTSC players.

There will be available within 1 hour.
Burn the iso image to a CD.
Boot from the CD by holding the Default button as usual:
- Put the CD in the player
- Switch OFF the player with the ON/OFF button at the back
- Switch ON the player with the ON/OFF button at the back
- Press Defaut at the back of the player and keep it down
- Turn ON the player with the remote or the STOP button on the
player
- Keep Defaut down until „Please wait“ disappear
Wait until the CD ejects (no gui will appear and it only takes approx. 1
minute).
Remove the CD and reboot the player.
Restore player settings by using the “9990000” code in the advanced
menu.

Make sure that this patch is installed on your player.
Λέτε; :o

Reaction score
5
as to dokimasoun oi alloi, kai as perimeno kai akomi mia evdomada, preview beta de vazo pou na xtipiountai!!!

Reaction score
164
First impression: Not very positive!
- Changed wireless section; Signal strength does not work!
- Stability: startup issue with HDMI seems fixed
- Stability: after playing a HD file nothing else can be played!!!
:?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
unforgiven said:
Από το www.mpcclub.com:

Hi,

I have contacted Kiss support for the problem with DVD playback. They just mailed back that a fix was be available. I pasted the text from the mail below

I would like to know if you have recently updated the firmware on your player to the 3.0.14 firmware, because there have been some issues with the player not being able to read the original DVDs after firmware update. We have a fix for this placed on the ftp link mentioned below :

www.linksysdata.com/betafiles
Username : linksys ; Password : beta7
We put two files on the FTP in the following folder:
fix\DP-600\region code fix\
one is for PAL and the other one for NTSC players.

There will be available within 1 hour.
Burn the iso image to a CD.
Boot from the CD by holding the Default button as usual:
- Put the CD in the player
- Switch OFF the player with the ON/OFF button at the back
- Switch ON the player with the ON/OFF button at the back
- Press Defaut at the back of the player and keep it down
- Turn ON the player with the remote or the STOP button on the
player
- Keep Defaut down until „Please wait“ disappear
Wait until the CD ejects (no gui will appear and it only takes approx. 1
minute).
Remove the CD and reboot the player.
Restore player settings by using the “9990000” code in the advanced
menu.

Make sure that this patch is installed on your player.
Λέτε; :o
Mόνο όταν δεν σας παίζει καθόλου dvd...

Εγώ το δοκίμασα αλλά δεν δούλεψε...

Reaction score
164
Disappointed by the upgrade...more probs now than with 3.0.14
:? :? :?

eNeRGy, μήπως ήρθε η ώρα για το mail; Όχι ότι στο δικό μου απάντησαν... :x

Reaction score
0
Λοιπον μολις εγκατεστησα την νεα εκδοση 1.0.25
Προσωπικα δεν περιμενα μεγαλα πραγματα αλλα ημουν λαθος τελικα.
Καταρχην μου εφτιαξε το προβλημα που ειχα με την hdmi δηλαδη οταν εκλεινα το μηχανημα απο πισω και το ανοιγα ξανα δεν ειχα εικονα και για να δω εκανα reset απο το κουμπακι πισω. Τωρα ειναι οκ.
2ον.... δουλευει το εμπρος - πισω μια χαρα και σταματαει εκει που πρεπει, μεχρι το 8χ μετα νομιζω χανει λιγο
και 3ον σε dvd ταινια αν πατησεις επομενο κεφαλαιο αλαζει παρα μα παρα πολυ γρηγορα.
πιθανον θα εχουν διορθωθει και αλλα προβληματα αλλα λογω ωρας το αφηνω για αυριο.
Αν παει ετσι παντως το upgrade, σε λιγο καιρο θα δουλευουν τα παντα στο kiss , (ελπιζω ηδη να δουλευουν)
Γεια χαρα σε ολους

Reaction score
0
Ξεχασα να πω οτι το upgrade το εκανα απευθειας απο το KISS , χωρις cd κλπ

Reaction score
5
unforgiven said:
Disappointed by the upgrade...more probs now than with 3.0.14
:? :? :?

eNeRGy, μήπως ήρθε η ώρα για το mail; Όχι ότι στο δικό μου απάντησαν... :x
φιλε μου δεν εχω χρονο τωρα για απντειτ... οταν το κανω... θα το δοκιμασω και 1 εβδομαδα... θα μαζεψω αυτα που πρεπει και θα τους παρω τηλεφωνο... εσυ εχεις καποια προβληματα γενικα? γιατι ο αλλος ειπε οτι εφτιαξαν αρκετα ως ολα!
δοκιμασε την μονος σου και πες μου να επιβεβαιωσω!

Reaction score
14
Λοιπόν μαζεμένα τα σκυλιά!!! Απο λυμένα που ήταν!!!

Εκδοση 3.0.25

Δεν είχα στο ένα KISS κανένα πρόβλημα που να με ενοχλούσε. Το update το μόνο που μου έκανε ήταν:
Το DVD-Drive να παίζει με λιγότερο θόρυβο.
Επίσης σωστά τα chapters αλλάζουν καλίτερα και πιο γρήγορα.

Στο άλλο KISS είχα πάθει μια κοτσάνα που μου το είχε βγάλει σχεδόν OFF.
Σε κάποια ταρζανιά μου είχα βάλει 1080p απο την HDMI και στην σύνδεση με τον OPTOMA 72i. αυτό είχε σαν αποτέλεσμα αφού ο Optoma δεν κλειδώνει την HDMI του στα 1080(p), να μην έχω εικόνα. Επίσης ότι και να δοκίμασα κουμπί μπροστα, ρreset, default, etc etc, δεν μπορούσα να ξαναπαντρέψω τον Optoma με το KISS μεσω HDMI. Με το νέο firmware τίποτα. Επισης η μπροστινή οθόνη ήταν νεκρή αφού πρώτα μου έβγαλε φωτεινά ότι χαρακτήρες μπορούσε να βγάλει!!! Μετά νεκρωσε και νομιζα ότι είχα νεκρό KISS. Το μόνο που άναβε ήταν το κοκκινο led στο πανελ. Πάταγα το PowerON στο τηλεκοντρόλ αλλά δεν έδειχνε να υπάκούει σε τίποτε. Τελικά το άφησα 3 λεπτά και μλονο του έκανε boot up!!! Μιλάμε τρελλά πράγματα!

Άνάβω το μηχάνημα και μόλις μου βγάλει στο LCD panel KISS-DP-600 δηλαδή μόλις το μηχάνημα έχει ολοκληρώσει την διαδικασία bootup, τότε και μόνο τότε πατάτε το μικρό κουμπί πισω "default" και στο τηλεκοντρόλ το 9. Σας πάει στο κρυφό μενού advanced settings. Στο πρώτο πεδίο που βλέπετε βάζετε 9990000 (3 9άρια 4 μηδενικά) και πατάτε ΟΚ. Ετσι επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του KISS, και τυχών κολλήματα με το HDMI Λύνονται.

Επίσης με τον ίδιο τρόπο το κάνετε region free. Πατάτε default και "9" στο τηλεκοντρόλ και βάζετε τον κωδικό 101100. Θα σας ρωτήσει τι region το θέλετε να είναι και βάζετε "0" για Region Free!!!!!!!!! αντε και το πρώτο καλουδι που προσωπικά το ήθελα λόγω αρκετών region 1 DVD's και καλίτερης εικόνας σε μερικά απο τα PAL

Συμβατότητα αρχείων, ότι επαιζα και πρίν που ήταν όλα κατά 80% Playable έτσι είναι και μετά το update, αρα μην περιμένετε θαυματα.

Επίσης να τονίσω ότι πολλά λάθη χειρισμού όπως έκανα και εγώ με το 1080p μπορούν να σε κάνουν να νομίζεις ότι το μηχάνημα πέθανε!! Βλέπετε ο κακός χειρισμός απο τον καθένα μας δεν μπορεί να προβλεφθεί απο κανένα κατασκευαστή.

KISS my KISS my KISS my KISS my KISS my BASS now we ROCK!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
dream_GR said:

Εκδοση 3.0.25

Δεν είχα στο ένα KISS κανένα πρόβλημα που να με ενοχλούσε. Το update το μόνο που μου έκανε ήταν:

Σε κάποια ταρζανιά μου είχα βάλει 1080p απο την HDMI και στην σύνδεση με τον OPTOMA 72i. αυτό είχε σαν αποτέλεσμα αφού ο Optoma δεν κλειδώνει την HDMI του στα 1080(p), να μην έχω εικόνα. Επίσης ότι και να δοκίμασα κουμπί μπροστα, ρreset, default, etc etc, δεν μπορούσα να ξαναπαντρέψω τον Optoma με το KISS μεσω HDMI. Με το νέο firmware τίποτα. Επισης η μπροστινή οθόνη ήταν νεκρή αφού πρώτα μου έβγαλε φωτεινά ότι χαρακτήρες μπορούσε να βγάλει!!! Μετά νεκρωσε και νομιζα ότι είχα νεκρό KISS. Το μόνο που άναβε ήταν το κοκκινο led στο πανελ. Πάταγα το PowerON στο τηλεκοντρόλ αλλά δεν έδειχνε να υπάκούει σε τίποτε. Τελικά το άφησα 3 λεπτά και μλονο του έκανε boot up!!! Μιλάμε τρελλά πράγματα!

Άνάβω το μηχάνημα και μόλις μου βγάλει στο LCD panel KISS-DP-600 δηλαδή μόλις το μηχάνημα έχει ολοκληρώσει την διαδικασία bootup, τότε και μόνο τότε πατάτε το μικρό κουμπί πισω "default" και στο τηλεκοντρόλ το 9. Σας πάει στο κρυφό μενού advanced settings. Στο πρώτο πεδίο που βλέπετε βάζετε 9990000 (3 9άρια 4 μηδενικά) και πατάτε ΟΚ. Ετσι επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του KISS, και τυχών κολλήματα με το HDMI Λύνονται.

Επίσης με τον ίδιο τρόπο το κάνετε region free. Πατάτε default και "9" στο τηλεκοντρόλ και βάζετε τον κωδικό 101100. Θα σας ρωτήσει τι region το θέλετε να είναι και βάζετε "0" για Region Free!!!!!!!!! αντε και το πρώτο καλουδι που προσωπικά το ήθελα λόγω αρκετών region 1 DVD's και καλίτερης εικόνας σε μερικά απο τα PAL

Συμβατότητα αρχείων, ότι επαιζα και πρίν που ήταν όλα κατά 80% Playable έτσι είναι και μετά το update, αρα μην περιμένετε θαυματα.

Επίσης να τονίσω ότι πολλά λάθη χειρισμού όπως έκανα και εγώ με το 1080p μπορούν να σε κάνουν να νομίζεις ότι το μηχάνημα πέθανε!! Βλέπετε ο κακός χειρισμός απο τον καθένα μας δεν μπορεί να προβλεφθεί απο κανένα κατασκευαστή.

Δεν γύρισες στην προηγούμενη έκδοση;

Το region free κάνει για όλα τα firmware ή μόνο για το 1.025?

Έχω ένα kiss που παίζει dvd κανονικά και φοβάμαι να κάνω αναβάθμιση... έχει το πρώτο-πρώτο firmware... τι να κάνω;;;

Reaction score
14
Στο ενα απο τα δύο. Στο ένα που παίζει στην LG με component αφησα την 3025. Στο άλλο που παίζει με τον OPTOMA/HDMI 3014.

To Region Free στο 3014 το δέχεται, αλλά όσα δισκάκια region1 δοκίμασα όλα τα δέχεται (δεν βγάζει το invalid region settings error) αλλα δείχνει μάυρη εικόνα και ο μετρητής στο display δείχνει να πάιζει κανονικά.

Στο 3025 που παίζει ΟΚ, μέσω compοnent δεν δοκίμασα το region free, αλλά ή υποψία μου είναι ότι μάλλον εκέι θα παίξουν, αφού προφανώς μιλάμε για HDMI issue!!!

Θα δώ και θα σας πώ.

Reaction score
8
dream_GR said:

Εκδοση 3.0.25

Που τη βρήκατε τη 3.0.25 και εγώ δε τη βλέπω πουθενά ???

Reaction score
14
Η Kiss δεν την έχει ανεβάσει ακόμα στο website της, αλλά την κατεβάζει το KISS απο το ιντερνετ, αν το εχεις συνδεδεμένο

Reaction score
4
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ.ΠΕΡΑΣΑ ΤΗΝ 3.0 25 ,ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ PLAYER ΑΛΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΑΠΟΡΙΑ¨΄ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΝΕΤGEAR WG 111V2 ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΩ WIRELESS ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ????

Reaction score
5
λοιπον, 3 μερες πλεον με την νεα αναβαθμηση (3.0.25) και το μονο που μπορω να πω ειναι... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
Δεν ηθελα να βγω σε συντομα και βιαστικα συμπερασματα γιατι ηθελα να το δουλεψω λιγο πρωτα.

τα dvd τα παιζει αψογα (μεχρι στιγμης) τα FF & RW δουλευουν τελεια, γενικα εγινε αθορυβο στην χρηση του και απο ταχυτητα, σχεδον διπλασια απο πριν!
τα access σε σκληρο και δυκτιο ειναι πολυ πιο γρηγορα, το διαβασμα φακελων επισης, το FF & RW δουλευει και στα DivX, Xvid, klp με καποια κοληματακια στις ταχυτητες x8, αλλα μεχρι x4 ολα τελεια!
το boot του πλεον ειναι γρηγορο και οταν το αφηνεις stand by, σβηνει τελειως η συσκευη απο αποψης εικονας (παλια απλα μαυριζε ενω πλεον κοβει τελειος το σημα) και ηχου (σταματησε και το φησημα)... ετσι το standby (οι τρεις παυλες) ειναι χρησιμο και δε χρειαζετε να το κλεισουμε τελειως αναμενωντας μετα παλι το boot-αρισμα!

HD αρχεια θα αρχησω δοκιμες σημερα και μολις βγαλω παλι καποιο γενικο συμπερασμα θα ξαναγραψω...

Για μενα πλεον ειναι το τελειο μηχανημα, ενα απο τα καλυτερα DVD players απο αποψη εικονας, με υποστηρηξη δυκτιου και σκληρου δισκου, υποστηρηξη mpeg4 και δυνατοτητα preview HD format ταινιων σε τιμη αστεια αν σκεφτουμε οτι την εικονα του θα την δουμε σε denon 3910 και πανω χωρις τις ανεσεις και τα εξτρα που προσφερει το DP-600...!

Καλιο αργα παρα ποτε και ευχομαι να μη συναντησω παλι καμια χοντρη πατατα, αν και πιστευω οτι εκαναν δουλεια για βελτιωση, και πραγματικα αξιζε την αναμονη να μην αρχησω τα τηλεφωνα!!!

Αν εχετε ερωτησεις ή αποριες μπορω να το κοιταξω!

@unforgiven: Την δοκιμασες εσυ τελικα? δε ξερω τι λενε στα ξενα φορουμ για το HD μεσω σκληρου αλλα σε ολα τα αλλα πλεον δουλευει 100%...

Reaction score
0
Από το μηνυμά σου λοιπόν energy καταλαβαίνω ότι είσαι σούπερ ευχαριστημένος με την επιλογή σου να το αγοράσεις... :D
Από αυτά λοιπόν τα σχόλια μπορώ να πω ότι κ εγώ μπορώ να αρχίζω να καταλήγω ως προς την επόμενη αγορά μου !

Ερώτηση : παίζει 1080p και στα αυθεντικά δισκάκια ???

Reaction score
164
Το FF&REW έχουν τα ίδια προβλήματα με παλιά, κάθε τόσο το μηχάνημα κολλάει, κάποια HD clips παίζουν μαύρα, κάποια χάνουν frames (πχ από τον Μονομάχο του δίσκου, έγραψα το 3ο μέρος σε DVD και παίζει σαν slideshow). Ένα DVD γνήσιο που έπαιζε με κολλήματα, παίζει εντάξει. Απ' ό,τι έχω διαβάσει ΔΕΝ παίζει καθόλου DTS, αλλά δεν το δοκίμασα.
Θα κάνω μερικές δοκιμές, έτσι, για να σιγουρευτώ.
Προσωπικά δεν είδα καμία βελτίωση, και μιας και το μηχάνημά μου είναι, μάλλον, προβληματικό (και το 2ο) έστειλα και δεύτερο mail στην αντιπροσωπεία. Αν δεν μου απαντήσουν ούτε σε αυτό, αακολουθεί ΙΝΚΑ κτλ... :(

Reaction score
84
unforgiven said:
Το FF&REW έχουν τα ίδια προβλήματα με παλιά, κάθε τόσο το μηχάνημα κολλάει, κάποια HD clips παίζουν μαύρα, κάποια χάνουν frames (πχ από τον Μονομάχο του δίσκου, έγραψα το 3ο μέρος σε DVD και παίζει σαν slideshow). Ένα DVD γνήσιο που έπαιζε με κολλήματα, παίζει εντάξει. Απ' ό,τι έχω διαβάσει ΔΕΝ παίζει καθόλου DTS, αλλά δεν το δοκίμασα.
Θα κάνω μερικές δοκιμές, έτσι, για να σιγουρευτώ.
Προσωπικά δεν είδα καμία βελτίωση, και μιας και το μηχάνημά μου είναι, μάλλον, προβληματικό (και το 2ο) έστειλα και δεύτερο mail στην αντιπροσωπεία. Αν δεν μου απαντήσουν ούτε σε αυτό, αακολουθεί ΙΝΚΑ κτλ...  :(
:lol:Φίλε μου παίζει και DTS το δοκίμασα χτές βλέποντας το DOOM.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης