Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Reaction score
5
Σωστός ο deliol, υπάρχουν routers με QoS υλοποιημένο πάνω από το 802.11 βέβαια, αλλά σε υψηλότερη κατηγορία τιμής.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
ak1s said:
Σωστός ο deliol, υπάρχουν routers με QoS υλοποιημένο πάνω από το 802.11 βέβαια, αλλά σε υψηλότερη κατηγορία τιμής.
Εγώ δεν έχω encryption...

Πες μας κανένα τέτοιο router...

Reaction score
164
Έχει σχέση το router;
Όταν χρησιμοποιούμε προγράμματα όπως το EZlink, το router δεν παίζει.

Reaction score
14
Παιδιά, μιας και το αναφέρατε.

Είχα τόσο καιρό κάτι switch 10/100 του πεντακοσάρικου που λέω. Ολα καλά πάιζανε αλλά απο το dreambox -> PC η ταχύτητα μεταφοράς αρχείων ήταν 2.5Μβ/ς.

Αλλάζω το switch με ενα Netgear 10/100/1000 και τα είδα όλα. Η ταχύτητα πήγε στο 7.5Μβ/ς και επιτελους μεταφέρω αρχεία χωρίς να θέλω 3 μέρες.

Αρα εδω εχει να κάνει και στο switch το QoS? επειδή το 1000άρι με το 100άρι εχουν 4πλή διαφορά τιμής σημάινει και καλίτερα υλικά και κατά συνέπεια ταχύτητα??

mrw

Reaction score
0
Επαληθεύεις αυτό πού λένε πολλοί, οτι με Gigabit switch έχεις τρείς φορές αύξηση στο data transfer !!!!!

Eχουν πολύ βελτιωμένα κυκλώματα για packet forwarding, το ίδιο ισχύει και για ακριβά Layer3 10/100 switches

Yπάρχουν και ακόμα γρηγορότερα αλλά ακριβά 10/100/100 switches με υποστήριξη για jumbo frames κλπ

Tο QoS ενεργεί όταν υπάρχουν πολλαπλά data streams, με ένα stream το πρόβλημα είναι αλλού

Reaction score
14
BinGix said:
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Πες μας κανένα τέτοιο router...
Linksys WAG354G.
Είναι αστεράκι αυτό το Router/modem/wireless accesspont αλλά εχει ενα μειονέκτημα. στο DHCP του δεν μπορείς να κανεις IP address reservation και δυστυχώς αυτό μου κανει προβληματα όταν θελω μηχανάκια μεσα στο τοπικο δικτυο να κρατάνε τις ίδιες σταιτκές εσωτερικές IP addresses. Μικρό προβλημα λυνεται με καρφωτές διαευθύνσεις αλλά δεν πάυει να είναι limitation. Κατα τα άλλα είναι πολύ δυνατό μηχανάκι.

Reaction score
5
epeidi kapou edo arxizo kai ta xano... mipos na epistrefame tin kouventa mas sto kiss???

PS. ipomoni me ta greeklish mou... se 2 meres epistrefo ellada!

Reaction score
164
Αυτό είναι καλό σημάδι! Σταματήσαμε να βρίζουμε το Kiss και αρχίσαμε να μιλάμε για routers. Καιρός ήταν :)

Reaction score
14
eNeRGy said:
epeidi kapou edo arxizo kai ta xano... mipos na epistrefame tin kouventa mas sto kiss???

PS. ipomoni me ta greeklish mou... se 2 meres epistrefo ellada!
Energy αν χρειαζόμαστε να μιλησουμε για το KISS θα το κάνουμε και χωρίς την προτροπή σου.. σορυ αλλά δεν νομίζω ότι μιλάμε για ουράνια σώματα και αστρικούς αιθέρες... πληζ!

αλλωστε no news good news!!!! :p :p :p :p

Reaction score
9
deliol said:
Η λέξη που ψάχνετε δεν είναι bandwidth , αλλά QoS (Quality of Service) !!!!
Αυτό είναι μια λειτουργία που ΔΕΝ έχει to wireless 802.11 σαν πρωτόκολλο (αλλά υποστηρίζεται full στο νέο Wi-Max!!!!)και γιαυτό δεν μπορεί να παίξει σωστά με HD σήμα, παρόλο που το θεωρητικό του bandwidth είναι κατά πολύ μεγαλύτερο (ενώ το πρααγματικό φτάνει οριακά!)...
Πολύ απλά και για να καταλαβαινόμαστε, η wireless "μπουκώνει" από τα πολλά μικρά πακέτα του HD σήματος και τα "φτύνει" (αρχίζει τα dropouts!!!)
ΑΨΟΓΟΣ αδερφέ!!! :D Και το Wimax αλλά και το Α του xbox360 που είναι ειδικά για streaming video! Προσοχή. Στα παραπάνω λεγόμενά μου που τόνιζα ότι βλέπω HD με το 360 μου και το mac mini μοιυ τυχαίνει να έχουνε ΚΑΙ ΤΑ 2 wifi 802.11 A/B/G κάτι που τα κάνει να συνεργάζοντε ΥΠΕΡΑΨΟΓΑ και να μην κλοτσάει πουθενά ακόμη και 30-40 mbit βιντεάκια :)

Reaction score
6
Αυτό για το Xbox 360 και Windows Media Connect PC , το έχω ακούσει και εγώ (δηλαδή ότι κάνει stream HD video άνετα μέσω wi-fi ....!)

Reaction score
1
Εγώ εξακολουθώ να μην μπορώ να κάνω το Windows Media connect να δουλέψει... ο Kiss δεν το βλέπει, ούτε αυτό βλέπει τον KISS.

Αντίθετα με το PC-link παίζει καλά. Μάλιστα προ ημερών συνέβη και το ακόλουθο κουλό: Κατεβάζω ένα file σε .wmv format και προσπαθώ να το εντάξω στα video files του PC-Link. Δεν το δεχόταν με τίποτε. Μάλιστα το file ήταν HD!

Μετά λέω βρε μπας.... και αλλάζω το extention σε .avi

Αυτό ήταν ... το έπαιξε σαν βούτυρο.

Ανακάλυψα κάτι, ή ήταν κάτι γνωστό σε όλους? :lol: :lol: :lol:

mrw

Reaction score
0
Μπορεί ο συγκεκριμένος WiFi λαγός να βγαίνει και σε High Definition 8)

NABAZTAG Ο λαγός που μιλάει WiFi 54 Mb +

Ο Nabaztag ξέρει να κουνά τα αυτιά του, να φωτίζεται και να πάλλεται σε εκατοντάδες χρώματα, παίζει μουσική, μπορεί ακόμα και να μιλήσει! Θα σας πληροφορεί για τις καιρικές συνθήκες, την ποιότητα του αέρα, την κίνηση στους δρόμους, το χρηματιστήριο, τα νέα μηνύματα που λάβατε... Ακόμα και ιστορίες θα σας διηγείται!Και ακόμα δε φτάσατε στο τέλος των εκπλήξεών σας... Οι γονείς σας ή οι φίλοι σας θα μπορούν από μακριά να ζωντανέψουν το λαγό σας μέσω SMS ή e-mail στέλνοντάς του μηνύματα που θα τον κάνουν να χορεύει, να τραγουδά και να μιλά. Όπου και να είναι, οι φίλοι σας θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να βρεθούν δίπλα σας με τη μορφή ενός λαγού και να σας μιλήσουν σε μία νέα γλώσσα πλούσια σε σήματα, προσωπικούς κώδικες, εκπλήξεις και επινοήσεις!

Επίσης, ο Nabaztag ξέρει να επικοινωνεί με τους ομοίους του. Πιάστε τα αυτιά του και κουνήστε τα! Η διαλεχτή της καρδιάς του θα κουνήσει τα αυτιά της με τον ίδιο τρόπο. Μπορείτε, έτσι, να επικοινωνήσετε με το πρόσωπο της επιλογής σας ακόμα κι αν βρίσκεστε χιλιόμετρα μακριά!

http://www.pixmania.com/gr/gr/255243/art/nabaztag/i-eaauo-oio-ieeuae-wifi-5.html?itag=3909

Reaction score
5
τον τελευταιο καιρο, μετα απο ενα ρισετ που του εκανα να σεταρω απο την αρχη το δικτυο ΔΕΝ παιζει DTS ηχο... δεν τον στελνει καθολου στον ενισχυτη, ουτε με ομοαξονικη, ουτε με οπτικη...

τι setup να βαλω στα ηχεια για να το "παιξει"?

Reaction score
164
xvid HD aint workin 4 me anymore still no DTS output

wtf who pays those morons 4 doin such a crappy job
Η πρώτη αντίδραση... :? :?
Αλλά ας μην βιαστούμε. Ούτε να το θάψουμε, ούτε να το περάσουμε!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm