- Reaction score
- 5
Σωστός ο deliol, υπάρχουν routers με QoS υλοποιημένο πάνω από το 802.11 βέβαια, αλλά σε υψηλότερη κατηγορία τιμής.
Εγώ δεν έχω encryption...ak1s said:Σωστός ο deliol, υπάρχουν routers με QoS υλοποιημένο πάνω από το 802.11 βέβαια, αλλά σε υψηλότερη κατηγορία τιμής.
Linksys WAG354G.Χρήστος Ακρατόπουλος said:Πες μας κανένα τέτοιο router...
Είναι αστεράκι αυτό το Router/modem/wireless accesspont αλλά εχει ενα μειονέκτημα. στο DHCP του δεν μπορείς να κανεις IP address reservation και δυστυχώς αυτό μου κανει προβληματα όταν θελω μηχανάκια μεσα στο τοπικο δικτυο να κρατάνε τις ίδιες σταιτκές εσωτερικές IP addresses. Μικρό προβλημα λυνεται με καρφωτές διαευθύνσεις αλλά δεν πάυει να είναι limitation. Κατα τα άλλα είναι πολύ δυνατό μηχανάκι.BinGix said:Linksys WAG354G.Χρήστος Ακρατόπουλος said:Πες μας κανένα τέτοιο router...
Energy αν χρειαζόμαστε να μιλησουμε για το KISS θα το κάνουμε και χωρίς την προτροπή σου.. σορυ αλλά δεν νομίζω ότι μιλάμε για ουράνια σώματα και αστρικούς αιθέρες... πληζ!eNeRGy said:epeidi kapou edo arxizo kai ta xano... mipos na epistrefame tin kouventa mas sto kiss???
PS. ipomoni me ta greeklish mou... se 2 meres epistrefo ellada!
ΑΨΟΓΟΣ αδερφέ!!!deliol said:Η λέξη που ψάχνετε δεν είναι bandwidth , αλλά QoS (Quality of Service) !!!!
Αυτό είναι μια λειτουργία που ΔΕΝ έχει to wireless 802.11 σαν πρωτόκολλο (αλλά υποστηρίζεται full στο νέο Wi-Max!!!!)και γιαυτό δεν μπορεί να παίξει σωστά με HD σήμα, παρόλο που το θεωρητικό του bandwidth είναι κατά πολύ μεγαλύτερο (ενώ το πρααγματικό φτάνει οριακά!)...
Πολύ απλά και για να καταλαβαινόμαστε, η wireless "μπουκώνει" από τα πολλά μικρά πακέτα του HD σήματος και τα "φτύνει" (αρχίζει τα dropouts!!!)
Η πρώτη αντίδραση... :? :?xvid HD aint workin 4 me anymore still no DTS output
wtf who pays those morons 4 doin such a crappy job