- Reaction score
- 5
αυτο το προβλημα με το DTS και τις ψηφιακες εξοδους ακομη τελικα δε λυνεται???
Νάτα! Καλά, με ποιόν μίλησες;eNeRGy said:Πηρα τηλεφωνο την BSI και δεν αναλαμβανουν πλεον το service!!! :shock:![]()
Yπάρχει λύση γι' αυτό... απλά δεν φορτώνει κανονικά το chip... ανοίγεις και κλείνεις το player 9-10 φορές χρησιμοποιώντας μόνο το κουμπί πίσω και το κουμπί stop μπροστά... όχι το τηλεκοντρόλ...NICK D. said:Φίλε ENERGY,αν σου δείχνει 99999999, ναι το μηχάνημα τέλειωσε.
Εμένα χθες μου έβγαζε κάτι ιερογλυφικά και διορθώθηκε με το το τρόπο που σου είπα.
Τα 9999999, τα έβγαζε τη προηγούμενη φορά και το αντικατέστησα.
¶στα να πάνε......
Aυτό που είχε γράψει ο unfo, το είχα κάνει και εγώ αλλά τζίφος.unforgiven said:Λύση (?) για τα "9999" και το remote που δεν δουλεύει:
(Από το Mpcclub)Display shows 99999999999 only!
Restart the Player up to 8 times waiting 15 seconds after each shutdown.
Eventually it should boot up normally. You can also wait 15 minutes with the
player ON as the Display will refresh each 15 minutes automatically.
Remote no longer works!
Usually this is caused by the Front Chip (Atmel) not to boot correctly. Again
try rebooting the player up to 8 times with 15 seconds Interval or leave the
player ON as is for more then 15 minutes.
ακριβως ετσι, Η κιςς ανελαβε η ιδια πλεον το σερβις των κιςς.. πρεπει να συμπληρωσεις 2 φορμες στο ιντερνετ και θα στειλουν κουριερ σπιτι σου, να παρουν το πλειερ, να το κοιταξουν, και να σου στειλουν επισκευασμενο ή νεο παλι με κουριερ καποια στιγμη αργοτερα... και ολα αυτα πανε εξωτερικο...unforgiven said:Δεν μίλησα μαζί τους. Αυτό νομίζω ότι εννοούσε ο Energy. Κατά τα άλλα, καλύτερα να δίνουν καινούριο παρά να αρχίζουν το κατσαβίδιασμα.
εμένα πάντως μου χάλασε την επικοινωνία με το τηλεκοντρόλ. Δοκίμασα όλα όσα αναφέρονται παραπάνω χωρίς καμία τύχηNICK D. said:Tελικά διόρθωσε κάτι, το νέο firmware ?