Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Reaction score
164
Νομίζω ότι κάποια πράγματα θα παρεξηγηθούν, αν δεν έχουν ήδη παρεξηγηθεί...
Το Kiss το περιμέναμε πώς και πώς εδώ και πολύ καιρό. Προσωπικά είχα μυριστεί, λόγω των πολλών αναβολών στην κυκλοφορία, ότι θα είχε πολλά προβλήματα, τουλάχιστον στην αρχή... Παρ' όλα αυτά η καταναλωτική μανία υπερίσχυσε της λογικής, και για μια ακόμη φορά, πήρα κάτι που, στην αρχή ελπίζω, έχει πολλά προβλήματα. Αυτή δεν είναι η μοίρα των "early adopters" που λένε και στο χωριό μου;
Ένα το κρατούμενο: "Ήθελα και τα 'παθα"...
Το Avsite μεσολάβησε να τα αγοράσουμε σε καλύτερη τιμή, όπως σε όλες τις ομαδικές αγορές. Αν βγήκε με προβλήματα, δεν έχει καθόλου να κάνει με τα παιδιά που ασχολήθηκαν με τη διοργάνωση της αγοράς. Ίσα-ίσα που η αντιμετώπιση που είχα, με το πρώτο προβληματικό Kiss, ήταν ά-ψο-γη. Δεν μας εγγυήθηκαν τίποτα, δεν μας παρέσυραν στην αγορά, δεν διαφήμισαν κάτι. Εμείς πέσαμε σαν πεινασμένοι και αγοράσαμε όλα τα μηχανήματα σε μερικά λεπτά της ώρας. Λες και δεν ξέραμε ότι το Snazio κάνει τα ίδια πράγματα, σε μεγάλο βαθμό, αξιόπιστα...
Δεύτερο το κρατούμενο: "Όσοι ανακατεύτηκαν, δεν φταίνε σε τίποτα".
Το μηχάνημα έχει πολλά προβλήματα, ευελπιστώ σε ανάσταση νεκρών, σε αναβάθμιση δηλαδή που θα τα λύνει. Αλλά δεν ξέρω για πόσο καιρό θα περιμένω πριν το χαρίσω στο ανηψάκι μου να ακούει MP3...
Τρίτο κρατούμενο "Περιμένω να δω τι θα γίνει, αλλά όχι για πάντα"
Τα μηχανήματα τους φαίνονται να συμπεριφέρονται διαφορετικά, Πέρα από τις περιπτώσεις που υπάρχει εμφανώς πρόβλημα, έχω την εντύπωση ότι φταίνε τα αρχεία που προσπαθώ να παίξω. Μέχρι να δοκιμάσω κάποια που σίγουρα παίζουν σε άλλο Kiss (ευχαριστώ Dream_GR) θα κάνω υπομονή... Αν δεν παίζουν σε εμένα και παίζουν σε άλλο Kiss, πάλι έπεσα σε μηχάνημα με πρόβλημα...Αν σταίνε τα αρχεία, μένει να βρούμε τι είναι αυτό που φταίει. Είναι "χτυπημένα" από το download; Φταίει κάποια λεπτομέρεια στη συμπίεση; Απλά το Kiss είναι μυστήριο;
Τέταρτο κρατούμενο: "Μπορεί να φταίνε τα αρχεία"...
Όσο αφορά το "εκτίθεται ο Ανδρέας και το Avsite" που ανέφερα δεν περιέχει ΚΑΜΙΑ υπόνοια ή μομφή. Η σωστή έκφραση θα ήταν "Αν δεν μπει σε πολλές φασαρίες ο Ανδρέας, μπλέκοντας χίλιους άλλους δύο"...
Αυτά σε γενικές γραμμές...

Reaction score
0
Φίλε Ανδρέα με ξέρεις και σε ξέρω χρόνια, έχουμε συμφωνήσει κατά καιρούς αλλά και διαφωνήσει σε πολλά όλον αυτό τον καιρό και μπορώ να καταλάβω απόλυτα τη θέση στην οποία βρίσκεσαι. Από κεί και πέρα όμως νομίζω ότι δεν θα ήθελε κανείς μας και πολύ περισσότερο εσύ ο ίδιος να "σπιλωθεί" το όνομα σου ή η επαγγελματική σου αξιοπιστία από ένα μηχάνημα που παρουσιάστηκε ως καθαρόαιμο και στο τέλος βγήκε ..."μουλάρι".
Φυσικά και δεν ευθύνεσαι για όποια προβλήματα παρουσιάζουν τα συγκεκριμένα μηχανήματα, αφού δεν τα έφταξες εσύ απλά μεσολάβησες να τα πάρουμε σε μειωμένη τιμή. Όμως είσαι ο συνδετικός μας κρίκος με την KISS και νομίζω ότι στην περίπτωση αυτή και σε προβλήματα όπως το δικό μου, που ούτε καν παίζει ένα DVD έστω σε COMPONENT η μόνη κίνηση της KISS που θεωρείται επιβεβλημένη είναι η επιστροφή και η αντικατάσταση του μηχανήματος με κάποιο που να μπορεί να κάνει έστω τα μισά - αν όχι όλα όπως είναι σωστό - από αυτά που υπόσχεται. Και από την στιγμή που κάτι τέτοιο γίνεται εύκολα και μαζικά στο εξωτερικό όπως αναφέρουν τα διάφορα σχετικά φορουμ, δεν βλέπω γιατί να μην ισχύσει και για μας το ίδιο. Πόσο μάλλον από την στιγμή που η εταιρία μας αποδέχεται σαν έναν μεγάλο πελάτη που έκανε μια μαζική αγορά (powerbuy) προϊόντων της.
Νομίζω ότι αν την ενδιέφερε η φήμη της δεν θα ήταν καθόλου υπερβολικό να προβεί σε μια κίνηση όπως το πρωταπριλιάτικο αστείο φίλου που μίλησε για μαζική ανάκληση και αντικατάσταση των KISS. Κι αν κάτι τέτοιο μπορεί να ακούγεται υπερβολικό δεν είναι νομίζω υπερβολικό να αλλάξει μια δυσκευή που δεν μπορεί να κάνει ούτε αυτό που λέει το όνομα και η περιγραφή της. DVD PLAYER. Δηλαδή για πιό λόγο να κρατήσω ένα μηχάνημα σπίτι μου; Για να το βλέπω και να συγχίζομαι ότι από κάποιους εξαπατήθηκα (δεν είσαι εσύ μέσα σε αυτούς φίλε Ανδρέα); Για να με ρωτουν όλοι που έρχονται σπίτι "τι κάνει το καινούργιο σου μηχάνημα;" και εγώ να τους απαντάω "περιμένετε λίγες μέρες να βρώ χρόνο να το ρυθμίσω και θα δείτε". Τι θα πω στην κοπελιά ή τους φίλους μου αν μια Κυριακή που μαζευόμαστε όλοι σπίτι, κάποιος βάλει στο σατανά ένα DVD, πατήσει το play και βγεί "ΖΟΝΚ" ??? Ότι είναι αρύθμιστο μηχάνημα ή ότι με έπιασαν "Κώτσο" από μια εταιρία (την KISS) και πλήρωσα 340 ευρω για κάτι που κάνει μόνο για μια ωραία μαύρη βάση μιας άλλης συσκευής σοβαρής και αξιόπιστης εταιρίας; Να μπορούσε τουλάχιστον να στηρίξει την ΑΜΟΙ να έλεγα ότι έχω την πιο ακριβή βάση της.
Τέλος πάντων όλα αυτά θα τα δούμε μαζί με τον Ανδρέα στην περίπτωση μου από κοντά και είμαι σίγουρος από όσο τον ξέρω ότι θα βρούμε την λύση για μια ακόμα φορά. Κουράγιο αδέλφια συνφορουμίτες...

Reaction score
14
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Να σας πω επισης πως απο την στιγμη που αρχισα να δοκιμαζω καποιες επιστροφες δεν βρηκα ουτε μια προβληματικη-πλην μιας στην οποια ο χρηστης δεν ειχε καταφερει να ολοκληρωσει την αναβαθμιση και φυσιολογικα κολησε- επισης δεν εχει σημασια.
Ανδρέα, σου τα έχω πέι και τηλεφωνικά και απο κοντά και θα σου τα πώ δημόσια, γράφοντας εδώ.

Οταν χάλασε το πρώτο (έλλεψη κόκκινου απο RGB) είχα αρχίσει όλη την διαδικασία μεσω KISS/BSI για RMA και φυσικά ειμουν διατεθιμένος να πάω μεσω της σωστής οδού, δηλαδή μιλάω με εισαγωγέα, και το πάω σε αυτόν συμπληρώνω την φόρμα επιστροφής και πέρνω το RMA μου. |Το πόσο περιμένω μετά είναι άλλο θέμα, μπορεί να γίνει άμεση αντικατάσταση ή να περιμένω για επισκευή.

Φυσικά δεν μπορώ να σου πώ με λόγια πόσο με ευχαρίστησες που σε πήρα τηλεφωνο να σου πώ τί έκανα και μου λές χωρίς δεύτερη σκέψη, φέρτο εδώ τώρα και πάρε άλλο. Δεν συζητάω για την αψογη σου εξυπηρέτηση και την άμεση λύση και αντικατάσταση, αυτό εκτμάται αφάνταστα.

Τωρα αν το ένα KISS εχει προβλημα εδω και το άλλο εκέι, και το ένα παιζει κάτι που δεν πάιζει το άλλο, αυτό είναι ένα θέμα hardware που φταιει η KISS και το κακό της quality control.

Να πώ ότι είμαι απο τους τυχερούς, και εχω καλά κισσάκια? Οχι και εμένα εχουν προβλήματα με μερικά αρχεία και κολλάει σε μερικές λειτουργίες.

ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΚΙΣΣ (1500 - 508) ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ... ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η Ειρηνη Μερκούρη... ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΖΩ... ΜΕ ΣΕΝΑ!!!!

νομίζω το σωστό είναι να βρούμε και να φτιάξουμε ενα τεστερ DVD που να εχει μεσα "προβληματικά" αρχεία και αυτό να αποτελεί την βάση του αν το μηχάνημα είναι εντάξει ή οχι.

Οποιος εχει υπόνεια ότι δεν πάιζει καλά να το φέρνει στον Ανδρέα να βαζουμε το τεστερ και να βλέπουμε τι εχει. Τις πιό πολλές φορές θα είναι κακή λειτουργία απο τον χρήστη μάλλον, αλλά έτσι θα επιστούν και οι δισπιστοι.

Μια ιδέα ρίχνω?

Reaction score
0
Καλοί μου φίλοι λέτε ότι προχωρήσατε σε αλλαγή επειδή π.χ. δεν έπαιζε το κόκκινο από το RGB ή οτιδήποτε άλλο μικρό - μεγάλο πρόβλημα στην εικόνα ή στα αρχεία HD.

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΝ DVD ΑΠΟ COMPONENT - HDMI?

ΘΑ ΔΕΧΟΣΑΣΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΕΣ" - "ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ SOFTWARE/ FIRMWARE" - "ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ" ΚΤΛ...

ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΟ RACK ΣΑΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΕΙΣΤΟ????

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ HD Η ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΛΑΘΟΣ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ...

ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ DVD...

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ

ΥΓ: Για μια ακόμα φορά ξεκαθαρίζω ότι δεν φταίει σε τίποτα ο άμοιρος Ανδρέας....

Reaction score
0
Ανδρέα, αγανάκτησες χωρίς λόγο πιστεύω. Αν εξαιρέσεις μία ατυχή (πιστεύω) φράση ενος φίλου περι εκτεθιμένου Ανδρέα και avsite κανείς δεν είπε άσχημο λόγο.
Διαβάζοντας όλα τα posts είδα πως τα προβλήματα που παρουσιάζει το KISS δεν είναι τα ίδια σε όλους. Το δικό μου για παράδειγμα παίζει DVD (αν και δεν κάθησα να δω ολόκληρη ταινία για να σιγουρευτώ πως όλα είναι οκ), έχει όμως τρομερά σπασίματα σε όλα τα HD και φυσικά όχι ήχο. Αναρωτιέμαι λοιπόν πως τέτοια ανόμοια προβλήματα μπορούν να διορθωθούν με αναβαθμίσεις firmware. Πιο συγκεκριμένα, κάποιος φίλος έγραψε πως το DEMO της SONY σε ένα KISS έπαιζε κανονικά και σε ένα άλλο με πολλά σπασίματα (το δικό μου προφανώς ανήκει στην δεύτερη κατηγορία).
Τι διαφορετικό συμβαίνει σε αυτά τα δύο μηχανήματα που μπορεί να αντιμετωπιστεί με update του firmware;
Εγώ αναφέρθηκα σε εσένα μόνο ως προς το ότι θα σου έρθω όχι απλώς για να αλλάξω το μηχάνημα, αλλά να το δοκιμάσουμε μαζί. Μακάρι να κάνω εγώ κάποιο λάθος στην χρήση του, και ας εκτεθώ.
Τώρα, ως αναφορά τα όσα έγραψες για την 'αλυσίδα' ανθρώπων που πρέπει να αποδεκτούν διαδοχικά τις επιστροφές, οφείλω να σου πω πως κάνεις λάθος. Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας σου, ο αντιπρόσωπος της KISS και φυσικά η μαμά εταιρεία σαφώς και είχαν κέρδη από το powerbuy (και καλά έκαναν στο κάτω κάτω). Απλά, η όποια έκπτωση πάρθηκε από την κατασκευάστρια εταιρεία μετακυλίστηκε σε εμάς τους αγοραστές. Δεν ήμασταν μια παρέα που ζητήσαμε κατευθείαν από την KISS κάμποσα κομμάτια. Οποιος μεσολάβησε είχε και το κέρδος του. Αρα τι θα πει αν το δεχθεί. Θα το δεχθεί και θα πει και ένα τραγούδι. Με πια λογική κάποιοι έβγαλαν τα όποια κέρδη διανέμοντας ένα προβληματικό προϊόν (αν αποδειχθεί ότι πράγματι είναι προβληματικό με πρόβλημα που δεν αντιμετωπίζεται από αναβαθμίσεις). Εμπορος είμαι και εγώ (αλλά και καταναλωτής φυσικά) και ξέρω πως διαχειρίζονται αυτές οι καταστάσεις και πως βρίσκει ο καθένας το δίκιο του.
Ελπίζω και εύχομαι πάντως να μην φτάσουμε σε τέτοιες καταστάσεις, το αναφέρω απλώς επειδή διαφωνώ με την διαδικασία που περιέγραψες.

Reaction score
1
Εντυπώσεις και απο εμένα:
Μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα στο χρώμα και στην αναπαραγωγή DVD, αλλά με hd υλικό μετά απο 10 περίπου δευτερόλεπτα αρχίζουν τα σπασίματα και ο ήχος χάνεται.
Μηχάνημα που δεν θα έπρεπε να έχει περάσει απο οποιοδήποτε quality test οποιασδήποτε σοβαρής κατασκευάστριας εταιρίας.
Φιλικά
Γιάννης

Υ.Γ. Ανδρέα δεν νομίζω οτι είπε κανείς ότι έχεις την παραμικρή ευθύνη για το ποβληματικό kiss. Απλά είναι μια άτυχη αγορά.

Reaction score
2
Δυστηχώς η καταναλωτική μανία που μας πιάνει για τέτοιου είδους προιόντα ήταν ΠΟΛΥ κακός σύμβουλος αυτή τη φορά. Πήραμε άλλο ένα μάθημα για το οτι πρέπει να προτιμάμε προιόντα που έχουν δοκιμασθεί στην αγορά. Εγώ σκέφτομαι οτι αν είχα περιμένει μόνο 10 ημέρες ακόμα δεν θα είχα προβεί στην αγορά αυτή και θα ήμουν κατά 340 ευρώ βαρύτερος. Για το οτι αγόρασα φυσικά το kiss και δεν περίμενα, αποκλειστικά υπευθυνος είμαι εγώ. Ενήλικοι άνθρωποι είμαστε, άσχετα αν μερικές φορές κανουμε σα κακομαθημένα παιδιά που θέλουν καινούργια παιχνίδια.

Reaction score
5
ακριβως οπως τα λες... οποτε μιας και ειμαστε ενηλικες... δε θα κατσουμε με σταυρομενα τα χερια... κατι πρεπει να κανουμε να παρουμε τα λεφτα μας πισω απο την κιςς που μας εξαπατησε!

Δεν ειμαι ενα παιδακι που ειδε τον Χ-μαν να πεταει στο διαφημιστικο και τελικα δε πετουσε...
υποσχεθηκε ενα HD player που τελικα... ΔΕΝ παιζει μερικες φορες ουτε απλα DVD!

Reaction score
164
Επειδή αναφέρθηκε η φράση που είπα (απομονωμένη από τα υπόλοιπα) "εκτίθεται ο Ανδρέας και το site" να το ξεκαθαρίσω για να μην μένουν σκιές:
Εννοούσα ότι αν δεν εκτίθετο ο Ανδρέας με την επιστροφή 10-20-30 Kiss, γιατί σε αυτόν θα τα επιστρέψουμε, μετά αυτός θα πρέπει να μιλήσει με τον ιδιοκτήτη, μετά ο ιδιοκτήτης με τον αντιπρόσωπο και αυτός με τον κατασκευαστή, ίσως θα έπρεπε να επιστραφούν.
Με ότι έχει να κάνει με αυτό καθ' αυτό το Kiss κανένας από το site δεν έχει την παραμικρή ευθύνη...

Στο θέμα του Kiss:
Δοκίμασα χτες μερικά .ts (Ευχαριστώ Dream_GR) τα οποία δεν κατάφερα να ασχοληθώ μαζί τους συνολικά πάνω από 5 λεπτά, αλλά από DVD έπαιζαν όλα με DD ήχο, εκτός από το Demo της Pioneer που έβγαζε μαύρο. Παρατήρησα κάποια "σκαλοπάτια" στην κίνηση, αλλά ίσως οφείλεται στο ότι τις δοκιμές τις έκανα σε μία 29ρα CRT. Θα το ξανατσεκάρω όμως...
Μήπως κάνουμε δοκιμές από μη συμβατά αρχεία; Υποπτεύομαι ότι όλοι δοκιμάζουμε τα αρχεία από τους δίσκους που κάνουν γύρα...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Για να ξεκαθαρισω και εγω...
Μανο δεν εχω αγανακτησει με τιποτα και κανεναν.
Μαλλον στεναχωρημενος ειμαι...

Βασιλη(Unforgiven) , no offense taken φιλε :wink:

Για τους υπολοιπους.
Καποιος απο εσας μου αφησε ενα δισκακι με το Matrix Revolutions σε .ts με την ετικεττα να το δοκιμασω στο Kiss(ας μου θυμησει ποιος ηταν παρακαλω) για να δω εαν παιζει κανονικα.
Χθες λοιπον, και παρουσια του GTXTC , το δοκιμασα ξανα και ξανα και ξανα και μαλιστα το ειχα αφησει να παιζει πολυ ωρα.
Το δισκακι επαιξε ΑΨΟΓΑ στις 720ρ εκτος απο ενα μικρο σπασιμο στην αρχη του δισκου που κρατησε 1-2'' και δεν γνωριζω εαν οφειλεται στο Kiss.
Συνδεση HDMI και στον προβολεα Toshiba MT-700 στην αρχη και στην συνεχεια ΚΑΙ στον Optoma H72i
Εικονα?
Πραγματικα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!

Reaction score
14
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Για να ξεκαθαρισω και εγω...
Μανο δεν εχω αγανακτησει με τιποτα και κανεναν.
Μαλλον στεναχωρημενος ειμαι...

Βασιλη(Unforgiven) , no offense taken φιλε :wink:

Για τους υπολοιπους.
Καποιος απο εσας μου αφησε ενα δισκακι με το Matrix Revolutions σε .ts με την ετικεττα να το δοκιμασω στο Kiss(ας μου θυμησει ποιος ηταν παρακαλω) για να δω εαν παιζει κανονικα.
Χθες λοιπον, και παρουσια του GTXTC , το δοκιμασα ξανα και ξανα και ξανα και μαλιστα το ειχα αφησει να παιζει πολυ ωρα.
Το δισκακι επαιξε ΑΨΟΓΑ στις 720ρ εκτος απο ενα μικρο σπασιμο στην αρχη του δισκου που κρατησε 1-2'' και δεν γνωριζω εαν οφειλεται στο Kiss.
Συνδεση HDMI και στον προβολεα Toshiba MT-700 στην αρχη και στην συνεχεια ΚΑΙ στον Optoma H72i
Εικονα?
Πραγματικα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ! 
Μερικές ανακαλύψεις:

Τελικά όλα εχουν να κάνουν στα ΚΙΣΣ με ένα συνδυασμό πολλών πραγμάτων. Ακούω χρήστην που δεν μπορεί να αλάξει την ανάλυση εξόδου να βγάλει high definition. Μου στελνει PM άλλος που μου λέει ότι ο δίσκος του ενω στο PC είναι ΟΚ στο KISS και σε εξωτερικό κουτί δεν πάιζει τίποτε, στο τσάκ τον σταμάτησα θα έκανε φορματ σε 300Gb Highdef material. Αλλος φίλος μου λέει ότι το τάδε αρχείο δεν του πάιζει καθόλου και το άλλο που είναι δοκιμασμένο παντού του κολλάει συνέχεια και του κάνει τσακίσματα. Ο ένας δεν κάθισε να διαβάσει το βιβλίο οδηγιών, ό άλλος μάλλον είχε να κάνει με προβληματικό εξωτερικό κουτί ή πιθανόν με ενα jumper στον δίσκο master/slave, και ο άλλος απλά έβαζε pal υλικο να πάιξει με NTSC output, και κάθε 25 καρέ του έτρωγε 5 καρέ στο πάιξιμο.

Εγώ που το έχω ψάξει και το παιδεύω με την καλή πιστη που έμαθα εδω και 2 χρόνια παρέα με τα ΚΙΣΣ, εχτές ανακάλυψα το κουφό.

Σας έλεγα ότι το περίφημο SONY demo δεν έπαιζε καθόλου καλά στο ενα απο τα δύο ΚΙΣΣ, το θυμάστε? Αλλαξα το EZLINK με το νεο σε ντέμο κατάσταση to EZLINK NG RC4 (release candidate 4 και όχι το 3). Παράτησα το παλαιότερο το απλό EZLINK γιατί είχε πολλά προβλήματα και έιπα να βάλω το νεό που βγήκε μετά το λανσάρισμα του 600.

Με το που το τρέχεις σου λέει ποιό ΚΙΣΣ εχεις, και σου δίνει μια επιλογή απο όλα τα μοντέλα της ΚΙΣΣ φυσικά συμπεριλαμβάνοντας και το δικό μας το 600άρι. Αυτό με έβαλε σε καλή σκέψη ότι κατι καλό θα γίνει. Τελικά ότι αρχείο του έβαλα το πάιζει τζάμι. Ολες οι ταινίες παίζουν, όλα τα ντέμο, όλα τα wmv trailers, όλα τα avi, παιδιά αυτό ήταν η λύση. Μέχρι και το SONY DEMO που δεν επαιζε καλά το πάιζει smooth as silk!!!!

Σε 15 μέρες που λήγει το trial παω για αγορά

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Reaction score
14
unforgiven said:
Είσαι αρχηγός!
Πού βρήκες το RC4; Στο http://www.ezlinkng.com/ μόνο το 3 βρίσκω
το RC3 είναι φορ δε ΜΠΑΖ!!! Καμία σχέση με το 4

ερχεται εδώ!!!

http://www.ezlinkng.com/forum/viewtopic.php?t=628&sid=59ae48e4d2e52505d9421a3081d73ee9

ΚΑτεβάζεις το installer αυτό: http://ezlinkng.dvdphreak.nl/EzLinkNG_Beta_Install.exe και μετά το τρέχεις και απο το ιντερνετ κανει μόνο του installation.

installation password: "rc3b"

Ζητάς 30 days trial key στο στέλνουν με εμαιλ και εισια κύριος

Καλή τύχη

Reaction score
2
Ρε παιδια , αν εχεις htpc τι το θες το kiss ?
Σκοπος ειναι να μπορει να παιζει ΗD σωστα απο το DVD KAI APO USB HARD DISK.
ΔΕΝ εχουν ολοι pc σπιτι τους (και γι αυτο θελουν ενα  HD dvd player).

Reaction score
14
toxotis70 said:
Ρε παιδια , αν εχεις htpc τι το θες το kiss ?
Σκοπος ειναι να μπορει να παιζει ΗD σωστα απο το DVD KAI APO USB HARD DISK.
ΔΕΝ εχουν ολοι pc σπιτι τους (και γι αυτο θελουν ενα  HD dvd player).
HTPC σημάινει αρκετά πράγματα (δηλαδή καλή κάρτα γραφικών κλπ κλπ).

Αυτό που ζητάμε με το απλό PC έιναι απλά να κάνει τον file server.

Βέβαια πολύ σωστά λές να παίζει ανετα με ενα εξωτερικό σκληρό δίσκο USB.

Αυτό ευελπιστούμε θα λυθεί σε αρκετα σύντομο χρόνο με το 1.17 firmware που θα κυκλοφορήσει.

Reaction score
5
ακομη ενα bug...
οταν βλεπω φωτογραφιες ειτε απο σκληρο ειτε απο cd... μετα απο μερικες ΠΑΝΤΑ κολλαει και πρεπει να το κλεισω και να το ξανανοιξω...
δε κολλαει σε συγκεκριμενες... απλα κολλαει μετα απο 20-25 φωτογραφιες... σα να μπουκωνει ενα πραγμα και παγωνει με μαυρη οθονη...
επισης στην αλλαγη layer ΟΛΩΝ των αυθεντικων ή αντεγραμενων dvd-9 παρουσιαζετε ενα κολλημα μισου ως ενος δευτερολεπτου...
επισης απο τοτε που εκανα την αναβαθμηση δεν εχω καταφερει να ακουσω ηχο απο τα ραδιοφωνα του ιντερνετ...
εφτυχως δεν εχω και πολυ καιρο να ασχοληθω γιατι φανταζομαι η λιστα θα ηταν τεραστια...!

V

VIDEOMIX

Guest
eNeRGy said:
ακριβως οπως τα λες... οποτε μιας και ειμαστε ενηλικες... δε θα κατσουμε με σταυρομενα τα χερια... κατι πρεπει να κανουμε να παρουμε τα λεφτα μας πισω απο την κιςς που μας εξαπατησε!

Δεν ειμαι ενα παιδακι που ειδε τον Χ-μαν να πεταει στο διαφημιστικο και τελικα δε πετουσε...
υποσχεθηκε ενα HD player που τελικα... ΔΕΝ παιζει μερικες φορες ουτε απλα DVD!
Για το δικό σου, εμπλέκωμαι και εγώ. Το δικό μου δεν αγόρασες; Οπότε, ρίξε μου και μένα κανα μπινελίκι να το 'φχαριστηθώ. :mrgreen:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89