G
Gix
Guest
Είναι προφανές ότι δεν έχεις καμία ευθύνη and the rest is history.
Ανδρέα, σου τα έχω πέι και τηλεφωνικά και απο κοντά και θα σου τα πώ δημόσια, γράφοντας εδώ.ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Να σας πω επισης πως απο την στιγμη που αρχισα να δοκιμαζω καποιες επιστροφες δεν βρηκα ουτε μια προβληματικη-πλην μιας στην οποια ο χρηστης δεν ειχε καταφερει να ολοκληρωσει την αναβαθμιση και φυσιολογικα κολησε- επισης δεν εχει σημασια.
Μερικές ανακαλύψεις:ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Για να ξεκαθαρισω και εγω...
Μανο δεν εχω αγανακτησει με τιποτα και κανεναν.
Μαλλον στεναχωρημενος ειμαι...
Βασιλη(Unforgiven) , no offense taken φιλε
Για τους υπολοιπους.
Καποιος απο εσας μου αφησε ενα δισκακι με το Matrix Revolutions σε .ts με την ετικεττα να το δοκιμασω στο Kiss(ας μου θυμησει ποιος ηταν παρακαλω) για να δω εαν παιζει κανονικα.
Χθες λοιπον, και παρουσια του GTXTC , το δοκιμασα ξανα και ξανα και ξανα και μαλιστα το ειχα αφησει να παιζει πολυ ωρα.
Το δισκακι επαιξε ΑΨΟΓΑ στις 720ρ εκτος απο ενα μικρο σπασιμο στην αρχη του δισκου που κρατησε 1-2'' και δεν γνωριζω εαν οφειλεται στο Kiss.
Συνδεση HDMI και στον προβολεα Toshiba MT-700 στην αρχη και στην συνεχεια ΚΑΙ στον Optoma H72i
Εικονα?
Πραγματικα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!
το RC3 είναι φορ δε ΜΠΑΖ!!! Καμία σχέση με το 4unforgiven said:Είσαι αρχηγός!
Πού βρήκες το RC4; Στο http://www.ezlinkng.com/ μόνο το 3 βρίσκω
Σωστή η ευχή σου με το Kiss που μπλέξαμε! Σε ευχαριστώdream_GR said:Καλή τύχη
HTPC σημάινει αρκετά πράγματα (δηλαδή καλή κάρτα γραφικών κλπ κλπ).toxotis70 said:Ρε παιδια , αν εχεις htpc τι το θες το kiss ?
Σκοπος ειναι να μπορει να παιζει ΗD σωστα απο το DVD KAI APO USB HARD DISK.
ΔΕΝ εχουν ολοι pc σπιτι τους (και γι αυτο θελουν ενα HD dvd player).
Για το δικό σου, εμπλέκωμαι και εγώ. Το δικό μου δεν αγόρασες; Οπότε, ρίξε μου και μένα κανα μπινελίκι να το 'φχαριστηθώ. :mrgreen:eNeRGy said:ακριβως οπως τα λες... οποτε μιας και ειμαστε ενηλικες... δε θα κατσουμε με σταυρομενα τα χερια... κατι πρεπει να κανουμε να παρουμε τα λεφτα μας πισω απο την κιςς που μας εξαπατησε!
Δεν ειμαι ενα παιδακι που ειδε τον Χ-μαν να πεταει στο διαφημιστικο και τελικα δε πετουσε...
υποσχεθηκε ενα HD player που τελικα... ΔΕΝ παιζει μερικες φορες ουτε απλα DVD!