Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Reaction score
0
έχω μιά απορία ... τα firmware updates πρέπει να τα περνάς διαδοχικά ή μπορείς να πάς κατευθείαν στο τελευταίο;
φαντάζομαι πως ναί αλλά ρωτάω γιά να τους αφήσω πρώτα να φτιάξουν το μηχάνημα και μετά να ασχοληθώ...

Reaction score
164
Τα νεύρα μου...
Νοίκασα χτές ένα DVD το οποίο απλά δεν έπαιζε. Μετά το πρώτο κλιπάκι της εισαγωγής έβγαζε μαύρο. Το σβήνω και το ξαναναανάβω, τίποτα... Πατάω το Play, τίποτα...
Τραβάω την τηλεόραση, ξεπατώνω το Kiss, βάζω το Denon και... ταρατατζούμ... Έπαιζε μια χαρά.
Όμορφο το Kiss. Αλλά, μέχρι τώρα, δεν κάνει μία. Δεν θέλω DVDp με προσωπικότητα, που να παίζει όποιες ταινίες γουστάρει. Δεν θέλω να πατάω FF και να αποφασίζει αυτό που θα σταματήσει. Δεν έχω όρεξη να περιμένω το επόμενο firmware και να ελπίζω ότι σε 10 μέρες θα φτιάξουν κάτι που εδώ και μήνες δεν μπορούν. Δεν πιστεύω ότι θα φτιάξουν ένα HD Player, ενώ δεν μπορούν να το φτιάξουν να παίζει DVD, κάτι που και ο τελευταίος Κινέζος κατασκευαστής έχει καταφέρει μαι χαρά σε players που κοστίζουν το 1/10... Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι της Snazio έχουν λύσει όλα τα προβλήματα εδώ και καιρό και τα τζιμάνια της Kiss ζορίζονται...

Reaction score
8
unforgiven said:
Τα νεύρα μου...
Νοίκασα χτές ένα DVD το οποίο απλά δεν έπαιζε. Μετά το πρώτο κλιπάκι της εισαγωγής έβγαζε μαύρο. Το σβήνω και το ξαναναανάβω, τίποτα... Πατάω το Play, τίποτα...
Τραβάω την τηλεόραση, ξεπατώνω το Kiss, βάζω το Denon και... ταρατατζούμ... Έπαιζε μια χαρά.
Όμορφο το Kiss. Αλλά, μέχρι τώρα, δεν κάνει μία. Δεν θέλω DVDp με προσωπικότητα, που να παίζει όποιες ταινίες γουστάρει. Δεν θέλω να πατάω FF και να αποφασίζει αυτό που θα σταματήσει. Δεν έχω όρεξη να περιμένω το επόμενο firmware και να ελπίζω ότι σε 10 μέρες θα φτιάξουν κάτι που εδώ και μήνες δεν μπορούν. Δεν πιστεύω ότι θα φτιάξουν ένα HD Player, ενώ δεν μπορούν να το φτιάξουν να παίζει DVD, κάτι που και ο τελευταίος Κινέζος κατασκευαστής έχει καταφέρει μαι χαρά σε players που κοστίζουν το 1/10...  Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι της Snazio έχουν λύσει όλα τα προβλήματα εδώ και καιρό και τα τζιμάνια της Kiss ζορίζονται...
Τελικά το θέμα FW & BW διορθώνεται κάπως ή όχι ? Ξέρει κανείς ?
Αλλιώς να το δώσω στο παιδί μου να παίζει και να πάρω το κινέζικό του για μένα.

Reaction score
14
Σ.Μανώλης said:
έχω μιά απορία ... τα firmware updates πρέπει να τα περνάς διαδοχικά ή μπορείς να πάς κατευθείαν στο τελευταίο;
φαντάζομαι πως ναί αλλά ρωτάω γιά να τους αφήσω πρώτα να φτιάξουν το μηχάνημα και μετά να ασχοληθώ...
Μπορείς χειροκίνητα να βάλεις όποι firmware θες. Νομίζω όμως ότι μπορείς να ανεβαίνεις μόνο σε εκδόσεις και δεν μπορείς πχ απο την 3.17 να κατεβεις στην 3.14.

Αν πάλι πάς με το ΚΙΣΣ οnline και κανεις update αυτό θα σε πάει στην τελαυταία διαθέσιμη. Βεβαια το λέω χωρίς να υπάρχει άλλη έκδοση πέρνα της 3.14 οπότε και δεν ξέρω αν στο online menu σου δίνει δικάιωμα να επιλεξεις version ή αυτόματα σου κατεβάζει την τελαυταία.

Αντίθετα απο ότι ξέρω με τα 2.5 χρόνια επαφης με ΚΙΣΣ μπορείς να πάς κατευθέιαν στην εγκατασταση της τελευταία εκδοση χωρις να περάσεις διαδοχικά τις προηγούμενες. Ετσι το έκανα σε όλα τα παλιά μου κισσακια.

Reaction score
14
unforgiven said:
Τα νεύρα μου...
Όμορφο το Kiss. Αλλά, μέχρι τώρα, δεν κάνει μία. Δεν θέλω DVDp με προσωπικότητα, που να παίζει όποιες ταινίες γουστάρει. Δεν θέλω να πατάω FF και να αποφασίζει αυτό που θα σταματήσει. Δεν έχω όρεξη να περιμένω το επόμενο firmware και να ελπίζω ότι σε 10 μέρες θα φτιάξουν κάτι που εδώ και μήνες δεν μπορούν. Δεν πιστεύω ότι θα φτιάξουν ένα HD Player, ενώ δεν μπορούν να το φτιάξουν να παίζει DVD, κάτι που και ο τελευταίος Κινέζος κατασκευαστής έχει καταφέρει μαι χαρά σε players που κοστίζουν το 1/10...  Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι της Snazio έχουν λύσει όλα τα προβλήματα εδώ και καιρό και τα τζιμάνια της Kiss ζορίζονται...
Φίλε Βασίλη τι να πώ? Εχεις πέσει σε χαλασμένο μου φαίνεται. Τραβα μια δοκιμή στου Ανδρέα και δες αν το δισκάκι αυτό που δεν σου πάιζει πάιζει καλά στο demo της ηχοέκφρασης? Εμένα και τα 2 δικά μου πάιζουν ΟΚ, κατα κανόνα και με ορίτζιναλ DVD μια χαρά.

Reaction score
164
Ας δεχτούμε ότι το δικό μου είναι χαλασμένο. Αλλά 2 στα 2 με πρόβλημα;
Τα υπόλοιπα bugs (με το FF) δεν είναι μόνο στο δικό μου όμως... :(

Reaction score
5
bugs ειναι ρε παιδια... εμενα ξανα σε καποιο dvd δεν εβγαζε τα κειμενα απο το μενου και ξεκινησα τυχαια την ταινια διαλεγοντας οτι να'ναι μεχρι να ξεκινησει...

περιτο να πω οτι εχω φαει τρελλο δουλεμα απο τον φιλο με το denon 1920 που το πηρε και φθηνοτερα!...

Reaction score
8
Συγνώμη παιδιά που επιμένω αλλά επειδή έχω τη κακή συνήθεια να παίζω πολύ με το fw & bw
Υπάρχει περίπτωση να γίνει αντικατάσταση των ελλατωματικών? αν αυτό δε διορθώνεται με firmware.
και τέλος πάντων αν πάθει κάτι σοβαρότερο υπάρχει service?

Reaction score
84
NICK D. said:
Συγνώμη παιδιά που επιμένω αλλά επειδή έχω τη κακή συνήθεια να παίζω πολύ με το fw & bw
Υπάρχει περίπτωση να γίνει αντικατάσταση των ελλατωματικών? αν αυτό δε διορθώνεται με firmware.
:lol:Υπάρχει και είναι η BSI.Το τηλ. είναι 2106511826. Μίλησε με τον Κο Βουδούρη Χρήστο για το πρόβλημά σου και θα σου πεί τι να κάνεις. Είναι πολύ ευγενικοί οι άνθρωποι.

Reaction score
8
CRISS said:
NICK D. said:
:lol:Υπάρχει και είναι η BSI.Το τηλ. είναι 2106511826. Μίλησε με τον Κο Βουδούρη Χρήστο για το πρόβλημά σου και θα σου πεί τι να κάνεις. Είναι πολύ ευγενικοί οι άνθρωποι.
Eυχαριστώ πολύ Criss.

Reaction score
164
Βαρέθηκα να περιμένω.
Έστειλα mail στην αντιπροσωπεία (BSI) με τα παράπονά μου για το 600 ζητώντας επιστροφή χρημάτων πλέον. Θα σας κρατάω ενήμερους, αν και φοβάμαι ότι δεν θα βγει τίποτα. Δυστυχώς οι Έλληνες αντιπρόσωποι δεν μας έχουν συνηθίσει σε ευρωπαϊκές ευαισθησίες. Μόνο σε τριτοκοσμικές τιμές... Μακάρι να κάνω λάθος...
Την Ηχοέκφραση και τον Αντρέα δεν τους ανακάτεψα καθόλου, απλά και μόνο ως αναφορά για το κατάστημα αγοράς. Θεωρώ ότι ο Αντρέας έχει εξαντλήσει τα περιθώρια (ως υπάλληλος του καταστήματος αγοράς) και με το παραπάνω από τη μεριά του. :)

Reaction score
1
Ο Ανδρέας επιμένει ότι σαν τον KISS δεν υπάρχει άλλο μηχάνημα.

Ίσως θα ήταν σκόπιμο κάποιος να ξεχώριζε και να μας έκανε διάκριση ανάμεσα

α) στα bugs (που λογικά διορθώνονται με upgrades του firmware),

β) σε "μη προβλήματα" που οφείλονται σε άγνοια και παράλληλα στην δυσκολία χρήσης του μηχανήματος και

γ) σε κατασκευαστικά ελαττώματα (= το μηχάνημα επιστρέφει στον αντιπρόσωπο και τα χρήματα στον πελάτη).

Ακόμη, ίσως κάποιος θα έπρεπε να αρχίσει Thread με σύγκριση, ακόμη και με βαθμολογία KISS vs. SNAZIO. Εγώ δεν το κάνω γιατί δεν έχω (ακόμη) κανένα από τα δύο μηχανάκια.

(Μάλιστα γι' αυτό και ζητάω όλα τα παραπάνω - δηλαδή μη νομίσει κανείς ότι το κάνω από ανιδιοτέλεια :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :mrgreen:)

Reaction score
164
Μα και εγώ το ίδιο λέω: "Σαν το Kiss δεν υπάρχει άλλο μηχάνημα" (αλλά από την ανάποδη όμως :) )
Στο θέμα μας:
-Τα bugs ας τα διορθώνανε πριν το βγάλουν. Αν καθόταν κάποιος ένα βράδυ να δει ένα dvd θα ανακάλυπτε το πρόβλημα.
-Το πρόβλημα με το ff πχ δεν είναι άγνοια χειρισμού. Κάποια άλλα, ίσως, αυτό όμως όχι.
-Τα κατασκευαστικά προβλήματα τα έφαγα στη μάπα. :) Και όχι μόνο εγώ...

Reaction score
1
unforgiven said:
Μα και εγώ το ίδιο λέω: "Σαν το Kiss δεν υπάρχει άλλο μηχάνημα" (αλλά από την ανάποδη όμως :) )
Στο θέμα μας:
-Τα bugs ας τα διορθώνανε πριν το βγάλουν. Αν καθόταν κάποιος ένα βράδυ να δει ένα dvd θα ανακάλυπτε το πρόβλημα.
-Το πρόβλημα με το ff πχ δεν είναι άγνοια χειρισμού. Κάποια άλλα, ίσως, αυτό όμως όχι.
-Τα κατασκευαστικά προβλήματα τα έφαγα στη μάπα. :) Και όχι μόνο εγώ...
Δεν διαφωνώ καθόλου με ότι λες, απλά ίσως θα ήταν χρήσιμο να τα βάλει κανείς όλα σε μια τάξη και να μας τα παρουσιάσει όλα μαζί (όπως και την συχνότητα εμφάνισής τους).

Reaction score
164
Να τα βάλω εγώ στη σειρά, όσο αφορά το DVD playback, και ας επι ποιός άλλος αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα:
-Όταν γυρνάω την ταινία μπροστά ή πίσω, μόλις πατήσω το play, η ταινία συνεχίζεται από τυχαίο σημείο. Συχνότητα εμφάνισης 100%
-Κάποιες ταινίες δεν παίζουν καθόλου ή παίζει μόνο το αρχικό κλιπ (πχ εκεί που αναφέρεται η εταιρία παραγωγής). Συχνότητα εμφάνισης 30%
-Τα μενού δεν λειτουργούν κανονικά Συχνότητα εμφάνισης 30%
-H ταινία παίζει με διαρκή κολήματα, καθέ 1-2sec Συχνότητα εμφάνισης 20%
Με λίγα λόγια, ούτε το 1/3 παίζει χωρίς προβλήματα. Αναφέρομαι φυσικά σε πρωτότυπα DVD που παίζουν κανονικότατα σε άλλα players.

Reaction score
1
Αυτά είναι πράγματι πάρα πολύ σοβαρά.

Αν δεν είσαι μόνος σου (αν δηλαδή το δικό σου μηχάνημα δεν είναι lemon), τότε κανείς πρέπει να το σκεφτεί πολύ σοβαρά το συγκεκριμένο μηχανάκι.

Αν δεν κάνω λάθος είναι το μόνο που παίζει 1080p, έτσι?

Reaction score
14
unforgiven said:
Να τα βάλω εγώ στη σειρά, όσο αφορά το DVD playback, και ας επι ποιός άλλος αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα:
-Όταν γυρνάω την ταινία μπροστά ή πίσω, μόλις πατήσω το play, η ταινία συνεχίζεται από τυχαίο σημείο. Συχνότητα εμφάνισης 100%
-Κάποιες ταινίες δεν παίζουν καθόλου ή παίζει μόνο το αρχικό κλιπ (πχ εκεί που αναφέρεται η εταιρία παραγωγής). Συχνότητα εμφάνισης 30%
-Τα μενού δεν λειτουργούν κανονικά Συχνότητα εμφάνισης 30%
-H ταινία παίζει με διαρκή κολήματα, καθέ 1-2sec Συχνότητα εμφάνισης 20%
Με λίγα λόγια, ούτε το 1/3 παίζει χωρίς προβλήματα. Αναφέρομαι φυσικά σε πρωτότυπα DVD που παίζουν κανονικότατα σε άλλα players.
Βασίλη, εχει πρόβλημα το μηχάνημα σου.

Εκανες το τεστ που πρότεινα?

Να πάς ενα δισκάκι σου που δεν πάιζει στου Ανδρέα να δείς αν κολάει εκεί που κολάει στο δικό σου?
εγώ είδα μεχρι τώρα 20 DVD και όλα πάνε καλά εκτός απο το FF & RW που απλά είναι προβληματικά. Δηλαδή δεν ξέρω που θα με στείλουν.

Πάω μπρος πίσω με τα chapters και με το goto, αυτό δουλέυει καλά.

Εχω την εντύπωση ότι δεν πάει καλά το μηχανημα σου Βασίλη αλλά κάνε το τεστ που σου ειπα

Reaction score
164
Στην πρώτη ευκαιρία θα πάω στον Αντρέα να το δοκιμάσω. Δεν υπάρχει όμως χρόνος για κάτι τέτοιο... :(
Αλλά και άλλοι έχουν αναφέρει προβλήματα με τα μενού πχ ορισμένων ταινιών.

Reaction score
8
Tελικά όπως καταλαβαίνω, το πρόβλημα FF δε λύνεται firmware.
Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει update και να του λύθηκαν κάποια προβλήματα που τυχόν είχε???

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis