- Reaction score
- 5
ναι σιγα μη δουλευαν μεσα στο καθολικο πασχα...
Τελικά το θέμα FW & BW διορθώνεται κάπως ή όχι ? Ξέρει κανείς ?unforgiven said:Τα νεύρα μου...
Νοίκασα χτές ένα DVD το οποίο απλά δεν έπαιζε. Μετά το πρώτο κλιπάκι της εισαγωγής έβγαζε μαύρο. Το σβήνω και το ξαναναανάβω, τίποτα... Πατάω το Play, τίποτα...
Τραβάω την τηλεόραση, ξεπατώνω το Kiss, βάζω το Denon και... ταρατατζούμ... Έπαιζε μια χαρά.
Όμορφο το Kiss. Αλλά, μέχρι τώρα, δεν κάνει μία. Δεν θέλω DVDp με προσωπικότητα, που να παίζει όποιες ταινίες γουστάρει. Δεν θέλω να πατάω FF και να αποφασίζει αυτό που θα σταματήσει. Δεν έχω όρεξη να περιμένω το επόμενο firmware και να ελπίζω ότι σε 10 μέρες θα φτιάξουν κάτι που εδώ και μήνες δεν μπορούν. Δεν πιστεύω ότι θα φτιάξουν ένα HD Player, ενώ δεν μπορούν να το φτιάξουν να παίζει DVD, κάτι που και ο τελευταίος Κινέζος κατασκευαστής έχει καταφέρει μαι χαρά σε players που κοστίζουν το 1/10... Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι της Snazio έχουν λύσει όλα τα προβλήματα εδώ και καιρό και τα τζιμάνια της Kiss ζορίζονται...
Μπορείς χειροκίνητα να βάλεις όποι firmware θες. Νομίζω όμως ότι μπορείς να ανεβαίνεις μόνο σε εκδόσεις και δεν μπορείς πχ απο την 3.17 να κατεβεις στην 3.14.Σ.Μανώλης said:έχω μιά απορία ... τα firmware updates πρέπει να τα περνάς διαδοχικά ή μπορείς να πάς κατευθείαν στο τελευταίο;
φαντάζομαι πως ναί αλλά ρωτάω γιά να τους αφήσω πρώτα να φτιάξουν το μηχάνημα και μετά να ασχοληθώ...
Φίλε Βασίλη τι να πώ? Εχεις πέσει σε χαλασμένο μου φαίνεται. Τραβα μια δοκιμή στου Ανδρέα και δες αν το δισκάκι αυτό που δεν σου πάιζει πάιζει καλά στο demo της ηχοέκφρασης? Εμένα και τα 2 δικά μου πάιζουν ΟΚ, κατα κανόνα και με ορίτζιναλ DVD μια χαρά.unforgiven said:Τα νεύρα μου...
Νοίκασα χτές ένα DVD το οποίο απλά δεν έπαιζε. Μετά το πρώτο κλιπάκι της εισαγωγής έβγαζε μαύρο. Το σβήνω και το ξαναναανάβω, τίποτα... Πατάω το Play, τίποτα...
Τραβάω την τηλεόραση, ξεπατώνω το Kiss, βάζω το Denon και... ταρατατζούμ... Έπαιζε μια χαρά.
Όμορφο το Kiss. Αλλά, μέχρι τώρα, δεν κάνει μία. Δεν θέλω DVDp με προσωπικότητα, που να παίζει όποιες ταινίες γουστάρει. Δεν θέλω να πατάω FF και να αποφασίζει αυτό που θα σταματήσει. Δεν έχω όρεξη να περιμένω το επόμενο firmware και να ελπίζω ότι σε 10 μέρες θα φτιάξουν κάτι που εδώ και μήνες δεν μπορούν. Δεν πιστεύω ότι θα φτιάξουν ένα HD Player, ενώ δεν μπορούν να το φτιάξουν να παίζει DVD, κάτι που και ο τελευταίος Κινέζος κατασκευαστής έχει καταφέρει μαι χαρά σε players που κοστίζουν το 1/10... Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι της Snazio έχουν λύσει όλα τα προβλήματα εδώ και καιρό και τα τζιμάνια της Kiss ζορίζονται...
NICK D. said:Συγνώμη παιδιά που επιμένω αλλά επειδή έχω τη κακή συνήθεια να παίζω πολύ με το fw & bw
Υπάρχει περίπτωση να γίνει αντικατάσταση των ελλατωματικών? αν αυτό δε διορθώνεται με firmware.
και τέλος πάντων αν πάθει κάτι σοβαρότερο υπάρχει service?
Eυχαριστώ πολύ Criss.CRISS said:NICK D. said:Συγνώμη παιδιά που επιμένω αλλά επειδή έχω τη κακή συνήθεια να παίζω πολύ με το fw & bw
Υπάρχει περίπτωση να γίνει αντικατάσταση των ελλατωματικών? αν αυτό δε διορθώνεται με firmware.
και τέλος πάντων αν πάθει κάτι σοβαρότερο υπάρχει service?Υπάρχει και είναι η BSI.Το τηλ. είναι 2106511826. Μίλησε με τον Κο Βουδούρη Χρήστο για το πρόβλημά σου και θα σου πεί τι να κάνεις. Είναι πολύ ευγενικοί οι άνθρωποι.
Δεν διαφωνώ καθόλου με ότι λες, απλά ίσως θα ήταν χρήσιμο να τα βάλει κανείς όλα σε μια τάξη και να μας τα παρουσιάσει όλα μαζί (όπως και την συχνότητα εμφάνισής τους).unforgiven said:Μα και εγώ το ίδιο λέω: "Σαν το Kiss δεν υπάρχει άλλο μηχάνημα" (αλλά από την ανάποδη όμως)
Στο θέμα μας:
-Τα bugs ας τα διορθώνανε πριν το βγάλουν. Αν καθόταν κάποιος ένα βράδυ να δει ένα dvd θα ανακάλυπτε το πρόβλημα.
-Το πρόβλημα με το ff πχ δεν είναι άγνοια χειρισμού. Κάποια άλλα, ίσως, αυτό όμως όχι.
-Τα κατασκευαστικά προβλήματα τα έφαγα στη μάπα.Και όχι μόνο εγώ...
Βασίλη, εχει πρόβλημα το μηχάνημα σου.unforgiven said:Να τα βάλω εγώ στη σειρά, όσο αφορά το DVD playback, και ας επι ποιός άλλος αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα:
-Όταν γυρνάω την ταινία μπροστά ή πίσω, μόλις πατήσω το play, η ταινία συνεχίζεται από τυχαίο σημείο. Συχνότητα εμφάνισης 100%
-Κάποιες ταινίες δεν παίζουν καθόλου ή παίζει μόνο το αρχικό κλιπ (πχ εκεί που αναφέρεται η εταιρία παραγωγής). Συχνότητα εμφάνισης 30%
-Τα μενού δεν λειτουργούν κανονικά Συχνότητα εμφάνισης 30%
-H ταινία παίζει με διαρκή κολήματα, καθέ 1-2sec Συχνότητα εμφάνισης 20%
Με λίγα λόγια, ούτε το 1/3 παίζει χωρίς προβλήματα. Αναφέρομαι φυσικά σε πρωτότυπα DVD που παίζουν κανονικότατα σε άλλα players.