Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

GTX

Reaction score
39
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Το δισκακι επαιξε ΑΨΟΓΑ στις 720ρ εκτος απο ενα μικρο σπασιμο στην αρχη του δισκου που κρατησε 1-2'' και δεν γνωριζω εαν οφειλεται στο Kiss.
Συνδεση HDMI και στον προβολεα Toshiba MT-700 στην αρχη και στην συνεχεια ΚΑΙ στον Optoma H72i
Εικονα?
Πραγματικα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!
Έτσι ακριβώς είναι. Επίσης να προσθέσω οτι και με τον spylab που δοκιμάζαμε το δικό του βλέπει κανονικά εξωτερικό σκληρό. Βέβαια δε μπορώ να πω οτι παίζει ικανοποιητικά τα περισσότερα αρχεία. Πάντως αν θυμάμαι καλά έπαιξε απ'όλα τα είδη και .ts και .mpg και .wmv πάντως ελάχιστα σε ικανοποιητικό βαθμό σαν αυτό που είδα με τον Ανδρέα.

Reaction score
84
8) 8) 8)Παιδιά είμαι και εγώ ένας κάτοχος του KISS. Το πήρα πριν μιάμιση εβδομάδα.Το περίμενα και εγώ όπως οι περισσότεροι από μέρα σε μέρα. Παρόλω που διάβασα τις αρχικές εντυπώσεις και τα προβλήματα που είχε το KISS το πήρα. Αντιμετώπισα και γω κάποια προβληματάκια τα οποία όμως μπορεί και να ωφείλονταν από την αμάθειά μου σχετικά με το μηχάνημα. Εγώ πάντως πιστεύω από την εμπειρία μου ότι ως καινούργιο μηχάνημα θα έχει παιδικές ασθένιες η οποίες όμως αντιμετωπίζονται και θα αντιμετωπίζονται με τις συνεχείς αναβαθμίσεις του. Και για αυτό και μόνο να είσαστε ευχαριστημένοι. Άλλωστε το μηχάνιμα έχει δύο χρόνια εγγύηση και επίσημη αντιπροσωπεία. Δεν είναι όπως το SNAZIO άγνωστο στην Ελλάδα. Και για να σας καλμάρω το θυμό σας για ένα νέο μηχάνημα, πριν πάρω το KISS είχα πάρει το dvd της PHILIPS ΤΟ 9000S. Το πήρα ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ και μέχρι τέλος ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ μου το είχαν αλλάξει 3 φορές. Το συγκεκριμμένο μοντέλο είναι το ΤΟΠ μοντέλο της PHILIPS και κυκλοφορεί στην αγορά από τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. Αυτά για να μην γκρινιάζεται για ένα νέο είδος όπως το KISS. Έχεται υπομονή. Στο κάτω κάτω δεν σας πίεσε και κανένας να το πάρεται??? Θα ήθελα επίσης μετά από ολα αυτά που ανέφερα ΝΑ ΜΗΝ παρεξηγηθώ για κάτι απλά ανέφερα μερικές σκέψεις μου φωναχτά. Τέλος όσον αφορά το θέμα που παρουσιάστηκε σχετικά με τον Αντρέα και τα KISS εγώ πιστεύω ότι ο άνθρωπος μας εξυπηρέτησε και μας εξυπηρετεί και με το παραπάνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτά τα λίγα είχα να πώ φίλοι της ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.

Reaction score
5
ακομη ενα BUG
παιζει το dvd, θες να δεις κατι πιο πισω?... πατας το αριστερο βελακι στο κοντρολ, του βαζεις να πηγαινει με πχ. x4 προς τα πισω, βρισκεις το σημειο, πατας play να σταματησει... και αντι για να παιξει εκει που ειναι, πεταγετε οπου να'ναι και παιζει...
το ιδιο σε οποιαδηποτε ταχυτητα και σε οποιαδηποτε κατευθυνση, ειτε μπρος ειτε πισω, μετο που βγεις απο κατασταση x2, x4, x8 κλπ και πατησεις play θα παιξει καπου μεσα στο επομενο ή προηγουμενο 10 λεπτο σε καποιο τυχαιο σημειο!!!!!

τελικα εβγαλα το πορισμα... το κιςς παιζει τελεια... αρκει να μην πατας κουμπια! ΚΑΝΕΝΑ!
Start movie απο το αρχικο μενου, βρισκεις το audio και το subtitle που θες ΜΕΣΑ απο την ταινια (και οχι απο τα μενου γιατι και μερικα μενου κολλανε) ΚΑΙ παιζει με ΤΕΛΕΙΑ εικονα!!!!
Αδικα το κατηγορειτε! Να το κρατησουμε!

:lol: :lol: :p :p :x

Reaction score
8
eNeRGy said:
ακομη ενα BUG
παιζει το dvd, θες να δεις κατι πιο πισω?... πατας το αριστερο βελακι στο κοντρολ, του βαζεις να πηγαινει με πχ. x4 προς τα πισω, βρισκεις το σημειο, πατας play να σταματησει... και αντι για να παιξει εκει που ειναι, πεταγετε οπου να'ναι και παιζει...
το ιδιο σε οποιαδηποτε ταχυτητα και σε οποιαδηποτε κατευθυνση, ειτε μπρος ειτε πισω, μετο που βγεις απο κατασταση x2, x4, x8 κλπ και πατησεις play θα παιξει καπου μεσα στο επομενο ή προηγουμενο 10 λεπτο σε καποιο τυχαιο σημειο!!!!!

τελικα εβγαλα το πορισμα... το κιςς παιζει τελεια... αρκει να μην πατας κουμπια! ΚΑΝΕΝΑ!
Start movie απο το αρχικο μενου, βρισκεις το audio και το subtitle που θες ΜΕΣΑ απο την ταινια (και οχι απο τα μενου γιατι και μερικα μενου κολλανε) ΚΑΙ παιζει με ΤΕΛΕΙΑ εικονα!!!!

το ίδιο κάνει και στο δικό μου και επειδή το θεωρώ ΤΟ πιο σημαντικό BUG-ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ-
υπάρχει περίπτωση να διορθώνεται αυτό με Firmware ? χλωμό το βλέπω...
έχει παρουσιαστεί και σε άλλους εκτός από τον ENERGY ?

Reaction score
84
NICK D. said:
eNeRGy said:
ακομη ενα BUG

το ίδιο κάνει και στο δικό μου και επειδή το θεωρώ ΤΟ πιο σημαντικό BUG-ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ-
υπάρχει περίπτωση να διορθώνεται αυτό με Firmware ? χλωμό το βλέπω...
έχει παρουσιαστεί και σε άλλους εκτός από τον ENERGY ?
:) :D :Εγώ τα δοκίμασα όλα αυτά και δούλευε κανονικά.

Reaction score
5
ok... το QC τις κιςς ειναι για τα μπαζα... αρα δεν ειναι θεμα μονο software, γιατι δε μπορει ιδιο προιον με ιδιο firmware να εχει διαφορετικη αποδοση...!

ας περιμενουμε και το επομενο update και αν δεν γινουν τρομερες αλλαγες... εγω προσωπικα θα ενημερωνα την κιςς για επιστροφη χρηματων...

τουλαχιστο να δουλευε σαν απλο DVD τελεια θα εκανα την παπια... αλλα οχι και ετσι! να φοβαμαι να πατησω κανενα πληκτρο μπας και ΔΕ δω ταινια!!!

Reaction score
1
dream_GR said:
unforgiven said:
Είσαι αρχηγός!
Πού βρήκες το RC4; Στο http://www.ezlinkng.com/ μόνο το 3 βρίσκω
το RC3 είναι φορ δε ΜΠΑΖ!!! Καμία σχέση με το 4

ερχεται εδώ!!!

http://www.ezlinkng.com/forum/viewtopic.php?t=628&sid=59ae48e4d2e52505d9421a3081d73ee9

ΚΑτεβάζεις το installer αυτό: http://ezlinkng.dvdphreak.nl/EzLinkNG_Beta_Install.exe και μετά το τρέχεις και απο το ιντερνετ κανει μόνο του installation.

installation password: "rc3b"

Ζητάς 30 days trial key στο στέλνουν με εμαιλ και εισια κύριος

Καλή τύχη
Καλημέρα,
Εκεί που παραπέμπεις για την RC4 υπάρχει η RC3.
Μήπως την έχουν αποσύρει απο το site τους;
Ευχαριστώ πολύ
Φιλικά
Γιάννης

Reaction score
0
Φιλε Γιαννη πατας κατευθειαν στο κατω link και κατεβαζεις τον installer, το τρεχεις, επιλεγεις εγκτασταση απο ιντερνετ κατεβαζει τα αρχεια αυτο απο το νετ και εισαι ετοιμος.
Εμενα μου δουλεψε κατευθειαν..... κουφαθηκα....μπηκα και δηλωσα τους δισκους ή τους φακελους που θελω να βλεπει το kiss και μετα ανοιξα το kiss-pc link-select host το αναγνωρισε αμεσως και μετα απο το video files επαιζε κανονικα. Αν συνεχισει να δουλεβει σωστα θα το αγορασω σιγουρα.... Αυτο που δεν εχω καταλαβει με το ezlink ειναι οτι αφου το kiss παιζει wmv-hd γιατι τα μετατρεπει σε avi για να τα δουμε και αν δεν κανω λαθος δεν παιζουν και σωστα....
Φιλικα
Κωστας

Reaction score
0
toxotis70 said:
Μπορει καποιος να δοκιμασει να παιξει ελληνικους υποτιτλους (.srt ) σε DIVΧ ?
Δοκιμασα το lost με ελληνικους υποτιτλους αλλα ενω τους αναγνωριζει κανονικα τους δειχνει σουαχιλι..... μαλλον με τα ελληνικα δεν τα παει καλα γιατι το matrix hd που ειχα κατεβασει και ειχε αγγλικους υποτιτλιτους τους παιζει κανονικα. Ξερεις μηπως κανεις τι φταιει? Αρχικα ελεγα μηπως τραβαει ζορι με τη γραμματοσειρα των υποτιτλων αλλα μαλλον κανενα firmware θα θελει καινουριο. Μηπως καποιος που εχει επαφη με τους υπευθυνους της kiss να πει κατι και γι'αυτο.... Το ξερω οτι μπροστα σε ολα τα αλλα ειναι μικρο προβλημα αλλα.....
Φιλικα Κωστας

Reaction score
1
costasx said:
Φιλε Γιαννη πατας κατευθειαν στο κατω link και κατεβαζεις τον installer, το τρεχεις, επιλεγεις εγκτασταση απο ιντερνετ κατεβαζει τα αρχεια αυτο απο το νετ και εισαι ετοιμος.
Εμενα μου δουλεψε κατευθειαν..... κουφαθηκα....μπηκα και δηλωσα τους δισκους ή τους φακελους που θελω να βλεπει το kiss και μετα ανοιξα το kiss-pc link-select host το αναγνωρισε αμεσως και μετα απο το video files επαιζε κανονικα. Αν συνεχισει να δουλεβει σωστα θα το αγορασω σιγουρα.... Αυτο που δεν εχω καταλαβει με το ezlink ειναι οτι αφου το kiss παιζει wmv-hd γιατι τα μετατρεπει σε avi για να τα δουμε και αν δεν κανω λαθος δεν παιζουν και σωστα....
Φιλικα
Κωστας
Κώστα σε ευχαριστώ για τηναπάντηση. Την ίδια διαδικασία έκανα και εγώ αλλά μου εγκατέστησε την RC3 αντί της RC4.
Φιλικά
Γιάννης

Reaction score
0
Τωρα που το λες που βλεπουμε την εκδοση, γιατι μπορει να μου εχει βαλει κι εμενα την rc3 και να σου λεω παπατζιλικια........ Παντως 3 ή 4 δουλευει τζετ....
Φιλικα Κωστας

Υ.Γ. Τα Lord Extented 2 και 3 τα παιζει κανονικα , το 1 αρνειται.... Πολυ πλακα εχουν κατι τετοια ζορια που τραβαει το kissaki..... :x :x :x

Reaction score
1
costasx said:
Τωρα που το λες που βλεπουμε την εκδοση, γιατι μπορει να μου εχει βαλει κι εμενα την rc3 και να σου λεω παπατζιλικια........ Παντως 3 ή 4 δουλευει τζετ....
Φιλικα Κωστας

Υ.Γ. Τα Lord Extented 2 και 3 τα παιζει κανονικα , το 1 αρνειται.... Πολυ πλακα εχουν κατι τετοια ζορια που τραβαει το kissaki..... :x :x :x
Όπως είναι ανοιχτό το πρόγραμμα επάνω στον τίτλο λέει σε εμένα rc3
Φιλικά
Γιάννης

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
giannis11 said:
costasx said:
Φιλικα Κωστας

Και εμένα το 3 μου έχει εγκαταστήσει...

Φιλικά
Γιάννης

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
giannis11 said:
costasx said:
Φιλικα Κωστας

Φιλικά
Γιάννης

Reaction score
0
Και εγώ τα ίδια έπαθα .....

Αλλά ψάχνοντας το ζήτημα, βρήκα κάτι στη παρακάτω σελίδα http://www.z500series.com/forum/lofiversion/index.php/t1031.html και κατεβάζοντας τον installer απο το link http://ezlinkng.dvdphreak.nl/EzLinkNG_Beta_Install.exe αυτής της σελίδας προχώρησα ...
Καλά είναι πριν το setup να έχεις καθαρίσει το φάκελλο ... \Documents and Settings\ .. user... \local Settings\temp, τη registry (προσεκτκά εδώ, κανοντας export πρώτα για backup της registry μην πάει κάτι στραβα) και τέλος να σβήσεις το φάκελλο EZLink απο το Program Files της προηγούμενης εγκατάστασης του αν είχε γίνει.
Το Κουμπί όμως στην όλη υπόθεση είναι στο αρχικό στάδιο της εγκατάστασης, να μην πατήσεις την επιλογή Internet (τότε πάς καρφωτός για RC3 ), αλλά την επιλογή Other οπότε είσαι πλέον στο setup του RC4 και με κωδικό το rc3b καθαρίζεις για 30 ημέρες ...
Με τα τεστ που έκανα το νεο RC4 είδα οτι τα παίζει "σχεδόν" ολα μεσω Ethernet, εκτός απο τα Insetia, το Monsters Inc που είναι mpg file, ενώ άλλα mpg files τα παίζει κανονικά .... καθώς και ένα demo με dts ηχο αφου δεν είχα συνδεδεμένο το spdif ...

Reaction score
5
κανενα νεο update να περιμενουμε στα κοντα? Η να βαλω αγγελια για πωληση?

Reaction score
14
eNeRGy said:
κανενα νεο update να περιμενουμε στα κοντα? Η να βαλω αγγελια για πωληση?
Κράτα το προς θεού μην το διώξεις.

Μεχρι την άλλη εβδομάδα το αργότερο ακουσα οτι βγαίνει το νεο firmware και επίσης θα δωθέι στο κοινό το region free hack, και μαζί ίςως και καποια advanced settings (αυτό δεν ξέρω τι είναι αλλά το διάβασα σε άλλο φορουμ)

Reaction score
5
Απο οτι λενε στο MPC Club

KiSS DP-600 is still being updated daily (we are at beta version 3.0.20 now already which includes many fixes but DVD playback is still suffering and being looked at) and KiSS hopes it can release a FW by the end of this week, early next week maybe

Ευχομαι ολοψυχα να λυθουν οσα προβληματα υπαρχουν.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis