Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Reaction score
164
:?
Το REW παίζει κανονικά;;; Δηλαδή, μόλις πατήσετε το play παίζει ακριβώς από το σωστό σημείο χωρίς να πηδάει;
Αύριο κατεβαίνω Ηχοέκφραση για περαιτέρω δοκιμές...

Reaction score
14
gkontoletas said:
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον deliol.
Η διαφορά είναι πραγματικά μεγάλη από την προηγούμενη έκδοση του firmware.
Έπαιξε σωστά ts  και mpeg που αρνούταν πριν.
Σε μερικά όμως αρχεία εξακολουθεί να έχει πρόβλημα με τον ήχο, τον χάνει για λίγο ενώ η εικόνα παίζει κανονικά.
Ένα άλλο που παρατήρησα είναι ότι το ενοχλεί το πολύ zapping στον εξωτερικό δίσκο, μετά από 4 με 5 αρχεία που έπαιξα, κώλυσε, το έκλεισα από τον πίσω διακόπτη για να συνέλθει, μετά την επανεκκίνηση το αρχείο στο οποίο είχε κωλύσει έπαιξε κανονικά.
Αυτό είναι και ενα σίγουρο "τρίκ" που πρέπει να κάνετε.

Αν σας κολήσει σε ένα αρχείο και δεν το πάιζει, και μετά πάτε σε άλλο και αυτό δεν πάιζει, τότε ενα κλέισιμο και ξανα-άναμα μπορεί να σας πάιξει τα αρχεία που ήταν μάυρα πρίν. Ειναι δυστροπο και θέλει όπως κάθε PC αρκετά reboot

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
dream_GR said:
gkontoletas said:
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον deliol.
Η διαφορά είναι πραγματικά μεγάλη από την προηγούμενη έκδοση του firmware.
Έπαιξε σωστά ts και mpeg που αρνούταν πριν.
Σε μερικά όμως αρχεία εξακολουθεί να έχει πρόβλημα με τον ήχο, τον χάνει για λίγο ενώ η εικόνα παίζει κανονικά.
Ένα άλλο που παρατήρησα είναι ότι το ενοχλεί το πολύ zapping στον εξωτερικό δίσκο, μετά από 4 με 5 αρχεία που έπαιξα, κώλυσε, το έκλεισα από τον πίσω διακόπτη για να συνέλθει, μετά την επανεκκίνηση το αρχείο στο οποίο είχε κωλύσει έπαιξε κανονικά.
Αυτό είναι και ενα σίγουρο "τρίκ" που πρέπει να κάνετε.

Αν σας κολήσει σε ένα αρχείο και δεν το πάιζει, και μετά πάτε σε άλλο και αυτό δεν πάιζει, τότε ενα κλέισιμο και ξανα-άναμα μπορεί να σας πάιξει τα αρχεία που ήταν μάυρα πρίν. Ειναι δυστροπο και θέλει όπως κάθε PC αρκετά reboot
To παρατήρησα και εγώ αυτό...

Επίσης το μόνο .ts που είχε πρόβλημα να παίξει (είχε σπασίματα στην εικόνα...) ήταν το γνωστό clip της Sony...

Reaction score
1
Εγώ το πήρα χτες και το συνέδεσα:

Αφού έψαχνα αρκετή ώρα στο σκοτάδι τελικά κατάφερα να φτάσω στο quick setup και είδα φως.

Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν αναβάθμιση - βρήκε αμέσως το ασύρματο δικτυάκι του σπιτιού μου και κατέβασε χωρίς πρόβλημα το νέο firmware.
Αφού το είχε φορτώσει κόλλησε (please wait....) και μετά από συμβουλή του Dream gr (Thanxxx Γιάννη) έκανα hard reset και όλα καλά.
Ρύθμισα την έξοδο (HDMI), το output (1080p)
Έβαλα στο player το LOTR II και έχω να πώ ότι αξίζει τα λεφτά του ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για αυτό που είδα. ΑΛΛΗ ΤΑΙΝΙΑ!

Έκανα FF και FB. Πράγματι ξεκινάει να παίζει από άλλο σημείο από αυτό που σταμάτησε, όχι όμως πολύ μακριά (δηλαδή 1-2 δευτερόλεπτα πριν ή μετά δεν είμαι βέβαιος). Αυτό εμένα δεν με ενοχλεί. :?:

Στη εγκατέστησα το PC-Link στο LAPTOP και κατάφερα να "δω" τα directories. Δεν κατάφερα όμως να παίξει το video (mpeg). Ξέρει κανείς γιατί; Πρέπει να είναι Dix; avi; mov; τί :?:

Επίσης αν και κατάφερα να δω (και μάλιστα πάρα πολύ όμορφες λόγω upscaling (νομίζω :lol: :lol:)) τις φωτογραφίες μου, ΔΕΝ τις έδειχνε όλες παρόλο που όλες ήταν jpg και σε μερικές ΚΟΛΛΗΣΕ, με αποτέλεσμα να χρειαστεί hard reset. Κανένα μυστικό εδώ :?:

Αν και κατέβασα και εγκατέστησα στο laptop και το Windows Media Connect, το Kissaki δεν κατάφερε να δει το laptop ούτε και το αντίστροφο. Τί κάνω λάθος :?:

Τέλος προσπάθησα να δω το advanced settings menu πατώντας default και μετά 9 και πατώντας τα μαζί. Αλλά τζίφος. Τί κάνω λάθος :?:

Αυτά.... σε γενικές γραμμές οι πρώτες εντυπώσεις είναι ..... εντυπωσιακές .... :lol: :lol: :lol:
Α! να πω ότι δουλέυει άψογα με τον OCTAVA HDMI 5 in 1 SWITCH (αν και κάτι ετοιμάζεται στο θέμα αυτό ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:)

... και να ρωτήσω αν κανείς μπορεί να μου απαντήσει στα ερωτηματηκάκια πιο πάνω, θα ήμουν πολύ ευγνώμων :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Έπαιξα πάλι σήμερα με το Kiss συνδεδεμένο στο PC...

Η ασύρματη σύνδεση λειτουργεί μια χαρά...

Παίζει wmv και divx σε ΗD μια χαρά και με ασύρματο δίκτυο... Στα .ts έχει πρόβλημα... δεν μου παίζει σωστά κανένα .ts! Θα ρωτήσω αύριο την Kiss γι' αυτό το πρόβλημα...

Το FF δεν δουλεύει... κολάνε τα αρχεία...

Αν κάποιο αρχείο δεν ανοίγει μέσω PCLink σβήνουμε το Kiss από το κουμπί στο πίσω μέρος και το ξαναανάβουμε... το αρχείο μας θα παίξει κανονικά...

Άκουσα και λίγο ραδιόφωνο μέσω Internet! :shock: :shock:

Το service menu ευτυχώς λειτουργεί (default και 9...)

Οτιδήποτε κάνουμε αν δεν λειτουργήσει με την πρώτη... κλείνουμε και ξαναανοίγουμε... την επόμενη φορά θα παίξει σίγουρα...

Όποιος έχει το PCLink πηγαίνει στην επιλογή αναβάθμιση μέσω Internet για να κατεβάσει την έκδοση RC4...

Φαίνεται τα πράγματα λειτουργούν σιγά-σιγά...

Αύριο θα δοκιμάσω εξωτερικό σκληρό δίσκο και σύνδεση στα 1080p...

Το EZLink μετονομάζει τα .ts αρχεία σε .vob για να τα βλέπει το Kiss... Επίσης ούτε το Ezlink μπορεί να παίξει τα .ts αρχεία με τον εσωτερικό του player... ίσως αυτό να είναι το πρόβλημα που δεν τα παίζει σωστά και το Kiss...

Reaction score
164
Θεωρητικά, δεν έπρεπε να παίζουν όλα τα αρχεία αν γραφτούν σε DVD;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
unforgiven said:
Θεωρητικά, δεν έπρεπε να παίζουν όλα τα αρχεία αν γραφτούν σε DVD;
Δεν έχω προλάβει ακόμα να τεστάρω dvd...

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το EZLINK δημιουργεί το πρόβλημα και δεν παίζουν σωστά τα .ts στο Kiss...

Reaction score
164
Όσα ts έχω δοκιμάσει, με οποιονδήποτε τρόπο (DVD, usb hd, Ezlink) παίζουν σπαστά.
Αν τα καταφέρω, θα περάσω με ένα dvd με τη μπετατζού (βλέπε Lost) από τον Ανδρέα να δοκιμάσω.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
unforgiven said:
Όσα ts έχω δοκιμάσει, με οποιονδήποτε τρόπο (DVD, usb hd, Ezlink) παίζουν σπαστά.
Αν τα καταφέρω, θα περάσω με ένα dvd με τη μπετατζού (βλέπε Lost) από τον Ανδρέα να δοκιμάσω.
Αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα καθώς το dvd player αυτό ουσιαστικά το πήραμε γι' αυτό τον σκοπό...

Τέλος πάντων θα στείλω e-mail στην Κiss να δω τι θα μου πουν... Επειδή έχω ακούσει άλλα kiss να παίζουν κανονικά τα .ts φοβαάμαι μήπως είναι πρόβλημα hardware...

Reaction score
84
unforgiven said:
Ασχολήθηκα λίγο πιο πάνω μαζί του...
Κατέβασα ένα ts 4.2GB του Lost. Στο laptop έπαιζε με με λίγα ψιλοκολλήματα (PIV/2.4, 1GB Ram, Quadro). Το καίω σε DVD. Παίζει για 10 δευτερόλεπτα και μετά άρχισε το slideshow. Το σταματάω, το ξαναβάζω. Μαύρη μαυρίλα. Μόνο με power off συνήλθε.
Το ίδιο με ένα trailer. Έπαιζε, κόλλαγε, μετά μαύρο.
Το Windows Media Connect μέσω Wifi δεν δούλευε με τίποτα.
Βάζω τις "Σειρηνες στο Αιγαίο". Στο DD, όλα καλά. Στο DTS μουγκαμάρα. Απλά άναβε στιγμιαία κάθε 2-3 δευτερόλεπτα η ένδειξη DTS στον ενισχυτή.
Εν τω μεταξύ, απάντησαν στο δεύτερο email από την MSI:
"Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την KiSS σχετικά με τα προβλήματα που εμφανίζει το DP600. Η επίσημη θέση της είναι πως με τα firmware update που θα γίνονται τα προβλήματα σιγά σιγά θα λυθούν. Παρόλα αυτά, συνιστά το περιεχόμενο HD να παίζει μέσω PC link για να περιοριστούν τυχόν προβλήματα συμβατότητας.

DTS ήχο θα πάρετε μόνο από την ψηφιακή έξοδο του player και στην περίπτωση που ο ενισχυτής που έχετε είναι συμβατός με DTS.

Όσον αφορά περιπτώσεις που το player εμφανίζει κάποια βλάβη (όπως το πρώτο που είχατε πάρει) η πολιτική μας παραμένει στο να γίνεται αντικατάσταση.

Φιλικά"
Κουβέντα για την ταμπακιέρα... ΘΑ λυθούν, ενώ εγώ το έχω αγοράσει εδώ και ένα μήνα...
Θα ζητήσω τα χρήματά μου πίσω, μέσω και ΙΝΚΑ και ΕΚΠΟΙΖΩ αν χρειαστεί. Ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος για να παίζω με το μαυροκούτι και να το πηγαίνω βόλτες. Και χαλασμένο να είναι, δεν θα αντέξω και άλλη ταλαιπωρία και με τρίτο...  :x
:o :o :oΤελικά παιδιά με την καινούργια αναβάθμηση παίζει ή δεν παίζει στον ήχο με DTS???.

Reaction score
8
Μόλις μίλησα με BSI.
To πρόβλημα μου ήταν ότι προσπάθησα νε περάσω την 3. 0. 25, το μηχάνημα κόλλησε, έβγαλε 9999999 στο πάνελ,
μετά από πολλά άνοιξε-κλείσε, τα ίδια, δεν έπαιζε τίποτα, νέκρα  και το remote καμμία επαφή.

Με πήραν πίσω και μου είπαν κατηγορηματικά χωρίς πολλές κουβέντες να το επιστρέψω στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ και να πάρω τα
λεφτά μου πίσω, ούτε να το κοιτάξουν, ούτε τίποτα!!!!!!!!

Όταν του είπα να το αλλάξω με ένα άλλο, μου είπε "Δε στο συνιστώ, γιατί σχεδόν όλη η παρτίδα είναι ελλατωματική"

Μου είπαν μάλιστα να το πάω σήμερα ή αύριο γιατί θα κάνουν επιστροφή όλα τα ελλατωματικά στη KISS και ότι μετά από αυτά
δε ξέρουν αν θα συνεργαστούν ξανά με τη KISS !!!!!!!

Tα συμπεράσματα δικά σας.

Reaction score
0

Καλησπέρα

Εκ μέρους της εταιρίας BSI και διαβάζοντας τα παραπάνω, θα ήθελα να λύσω τυχών παρανοήσεις και να διευκρινίσω τα εξής:

- Σε περίπτωση που υπάρξει κάποια βλάβη στο HARDWARE του DP600 η πολιτική μας είναι να το αντικαθιστούμε ώστε να μην ταλαιπωρείται ο τελικός χρήστης.
- Κάποιες αναμενόμενες βλάβες που παρουσιάστηκαν δεν καθιστούν ολόκληρη την παρτίδα ελαττωματική.
- Σε ελάχιστες περιπτώσεις όπου ο τελικός χρήστης για δικούς του λόγους ήθελε να επιστρέψει το player ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ, καλή την πίστη και για ένα μικρό χρονικό διάστημα (το οποίο εξαντλήθηκε) το δεχόμασταν. Αυτό γινόταν επειδή σε συνεργασία με την KiSS τα DP600 που παρουσίαζαν βλάβη στο HARDWARE τα επιστρέφουμε χωρίς υποχρέωση αντικατάστασης, όμως αυτό το χρονικό διάστημα εξαντλήθηκε και από εδώ και πέρα θα γίνεται η συνήθεις διαδικασία με αντικατάσταση του player.

Πιστεύω πως η όλη μας αντιμετώπιση στο θέμα δημιουργεί ένα κλίμα εμπιστοσύνης.

Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τα KiSS!Το DP600 είναι ετοιμοπαράδοτο και τα χαλασμένα KiSS θα τα αντικαθιστούμε στους πελάτες μας και θα τα επιστρέφουμε πίσω στην KiSS με την σειρά μας προς αντικατάσταση και όχι προς επισκευή!

Η πολιτική της KiSS είναι να βγαίνουν συνεχώς αναβαθμίσεις στο firmware που θα κάνουν το DP600 πιο λειτουργικό. Βλάβη στο DP600 που θα χρειαστεί αντικατάσταση θεωρείται κάποια βλάβη στο hardware του μηχανήματος και όχι κάτι που λύνεται με firmware.

Reaction score
164
xara k. said:
- Σε ελάχιστες περιπτώσεις όπου ο τελικός χρήστης για δικούς του λόγους ήθελε να επιστρέψει το player ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ, καλή την πίστη και για ένα μικρό χρονικό διάστημα (το οποίο εξαντλήθηκε) το δεχόμασταν. Αυτό γινόταν επειδή σε συνεργασία με την KiSS τα DP600 που παρουσίαζαν βλάβη στο HARDWARE τα επιστρέφουμε χωρίς υποχρέωση αντικατάστασης, όμως αυτό το χρονικό διάστημα εξαντλήθηκε και από εδώ και πέρα θα γίνεται η συνήθεις διαδικασία με αντικατάσταση του player.
Πολύ θετικό το ότι απαντάτε επίσημα... :)
Να ρωτήσω κάτι; Από τη στιγμή που το Kiss δεν ανταποκρίνεται στα όσα υποσχόταν (πχ HD playback πολλών φορμά, DTS) δεν πρέπει να γίνει επιστροφή χρημάτων;
Δεν το αγοράσαμε για να γίνουμε δωρεάν beta testers. Όσοι είχαμε την υπομονή και την καλή πίστη να περιμένουμε το firmware που θα τα διόρθωνε όλα, τιμωρούμαστε γι' αυτό; Από τη στιγμή που αποδεδειγμένα και σε όλους κολλάει πχ ύστερα από μερικά playback, δεν θεωρείται το προϊόν ελαττωματικό; Από τη στιγμή που πηδάει μετά το FF σε άλλο σημείο της ταινίας δεν είναι ελαττωματικός ο σχεδιασμός; Γιατί να φορτωθούμε ένα τέτοιο player;

Reaction score
8
xara k. said:

Καλησπέρα

Εκ μέρους της εταιρίας BSI και διαβάζοντας τα παραπάνω, θα ήθελα να λύσω τυχών παρανοήσεις και να διευκρινίσω τα εξής:

- Σε περίπτωση που υπάρξει κάποια βλάβη στο HARDWARE του DP600 η πολιτική μας είναι να το αντικαθιστούμε ώστε να μην ταλαιπωρείται ο τελικός χρήστης.
- Κάποιες αναμενόμενες βλάβες που παρουσιάστηκαν δεν καθιστούν ολόκληρη την παρτίδα ελαττωματική.

Πιστεύω πως η όλη μας αντιμετώπιση στο θέμα δημιουργεί ένα κλίμα εμπιστοσύνης.

Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τα KiSS!Το DP600 είναι ετοιμοπαράδοτο και τα χαλασμένα KiSS θα τα αντικαθιστούμε στους πελάτες μας και θα τα επιστρέφουμε πίσω στην KiSS με την σειρά μας προς αντικατάσταση και όχι προς επισκευή!

Η πολιτική της KiSS είναι να βγαίνουν συνεχώς αναβαθμίσεις στο firmware που θα κάνουν το DP600 πιο λειτουργικό. Βλάβη στο DP600 που θα χρειαστεί αντικατάσταση θεωρείται κάποια βλάβη στο hardware του μηχανήματος και όχι κάτι που λύνεται με firmware.
Αγαπητή  ΧΑΡΑ Κ.
Εγώ δε ζήτησα ποτέ αντικατάσταση ούτε επιστροφή χρημάτων και όταν σας είπα για επισκευή, μου είπατε όχι.
Γεγονός που μου έκανε μεγάλη εντύπωση γι' αυτό και το ανέφερα σχεδόν αμέσως στο FORUM.
Επειδή το περιεχόμενο του μυνηματός σας, αφήνει κάποιες υπόνοιες ότι δεν ήμουν απόλυτα ακριβής στα όσα έγραψα παρακαλώ να μου απαντήσετε.

Δεν μου είπατε, κατόπιν οδηγίας του Κ. Βουδούρη να επιστρέψω το KISS και να πάρω τα χρήματα πίσω ?
Δεν μου είπατε ότι καλύτερα να μη το αντικαταστήσεις ?
Δεν μου είπατε ότι όλη η παρτίδα είναι ελλατωματική ?
Δεν μου είπατε ότι μπορεί να μην υπάρξει ξανά συνεργασία με τη KISS ?
Δεν μου είπατε να το επιστρέψω σήμερα ή αύριο το αργότερο γιατί τη Δευτέρα θα κάνετε επιστροφή στη KISS όλα τα ελλατωματικά ?

Reaction score
0
Αγαπητέ Nick G.
Δυστυχώς χωρίς να έχω συμμετάσχει στην συζήτηση που έχει προηγηθεί δεν γνωρίζω τι ακριβώς έχει ειπωθεί και εφόσον δημιουργήθηκε άθελα μας κάποια παρανόηση θα ήθελα να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη.
Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας. Επισκευές στα KISS δεν γίνονται και εφ όσον αντιμετωπίζετε κάποια βλάβη hardware ευχαρίστως να σας κάνουμε αντικατάσταση , κάτι το οποίο και εμείς προτιμάμε όπως καταλαβαίνετε από το να μας επιστρέψετε το μηχάνημα .Σε καμία περίπτωση δεν σκοπεύουμε να μην υποστηρίξουμε τα προϊόντα KISS. Για κάθε διευκρίνιση ευχαρίστως να επικοινωνήστε προσωπικά μαζί μου στο 2106511826.
Κοντομήτρου Χαρά

Reaction score
8
xara k. said:
Αγαπητέ Nick G.
Δυστυχώς χωρίς να έχω συμμετάσχει στην συζήτηση που έχει προηγηθεί δεν γνωρίζω τι ακριβώς έχει ειπωθεί και εφόσον δημιουργήθηκε άθελα μας κάποια παρανόηση θα ήθελα να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη.
Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας. Επισκευές στα KISS δεν γίνονται και εφ όσον αντιμετωπίζετε κάποια βλάβη hardware ευχαρίστως να σας κάνουμε αντικατάσταση , κάτι το οποίο και εμείς προτιμάμε όπως καταλαβαίνετε από το να μας επιστρέψετε το μηχάνημα .Σε καμία περίπτωση δεν σκοπεύουμε να μην  υποστηρίξουμε τα προϊόντα KISS. Για κάθε διευκρίνιση ευχαρίστως να επικοινωνήστε  προσωπικά μαζί μου στο 2106511826.
Κοντομήτρου Χαρά
Αγαπητή Κα Κοντομήτρου,

Δε τίθεται θέμα παρανόησης. Αυτά που άκουσα ήταν ξεκάθαρα και ο υπάλληλος απλώς μετέφερε εντολές του Κου Βουδούρη.

Απ' ότι κατάλαβα δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.
Κατανοητό, ως ένα σημείο. Το σημείο αυτό βρίσκεται στη περίπτωση που και το 2ο KISS που θα πάρω αύριο,
παρουσιάζει τα ίδια προβλήματα.

Επειδή όπως καταλαβαίνω δεν έχετε τη πρόθεση να συνεχιστεί αυτή η κουβέντα άλλο, τουλάχιστον μέσω του Forum, δε περιμένω απάντηση σας.
Με τη σειρά μου θέλω να ζητήσω συγνώμη, στον υπάλληλο της εταιρείας σας αν αθελά μου του δημιούργησα κάποιο πρόβλημα.

Ευχαριστώ.
Νίκος Δρέττας.

Reaction score
164
Οι τρόποι με τους οποίους μπορώ να περάσω HD υλικό στο Kiss είναι:
-Μέσω DVD
-Μέσω USB σκληρού
-Μέσω δικτύου ασύρματου ή ενσύρματου (όταν πάρω καλώδιο)
Για να μην κάνω βλακείες, που υποπτεύομαι ότι κάνω, ποιές συνδέσεις από τις πιο πάνω δεν έχουν πρόβλημα bandwidth; Υποπτεύομαι ότι κάνω λάθος τις δοκιμές... :?
Απ' ότι κατάλαβα ο συνιστώμενος τρόπος είναι μέσω PC και του Ezlink. Η ασύρματη σύνδεση είναι ανεπαρκής;
Να πάρω και καλώδιο;
Δεν μπορεί όλοι να βλέπετε HD και εγώ όχι! :(

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster